![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ganesha |
10-01-2008, 06:20 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.611 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Raport 9 Ianuarie:
Hrana: MD: piine de secara (3 felii) cu philadelphia Prinz: supa minestrone (2 portii), omleta - 1 ou, piine de secara Snack: ciocolata alba de menaj, cereale cu scortisoara (sweets crave Cina: 1 cup paste + 5 pirjolute veggie + 2 linguri sos de rosii Sport: 1/2 ora forta - circuit; 3km alergat -> total = 450 calorii Total: 1750 calorii, 26% grasimi, 8% saturate, 57% carbi, 17% proteine, 31 g fibre, 3600 mg sodiu, 235 colesterol. Concluzii: nr net calorii ok, ok fibre, GS, colesterol; ne-ok: prea multi carbi rai (snack-ul buclucas mai ales), sodiu prea mult cu 50% cam. _______ Un lucru super care s-a intimplat azi (printre cele rele): am primit o felicitare de la copilul din Nepal pe care il sponsorizam, desenata de el... tare mi-a mers la inima. O zi minunata si plina si fructuoasa sa aveti!!! -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| ina_ceva |
10-01-2008, 06:47 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Neatza!
Maine merg la gradinita cu fi-miu ca a fost vacanta.Faza naspa e ca 3 saptamani la rand isi vor serba unii copii ziua de nastere si trebuie sa aduca tort...va dati seama ce ma asteapta maine.Doamne da sa nu-mi placa. O zi minunata si plina si fructuoasa sa aveti!!! O zi placuta iti doresc! Mult curaj sa ajungi in beci si sa termini treaba acolo Acest mesaj a fost editat de ina_ceva: 10-01-2008, 06:53 AM -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| nusarich |
10-01-2008, 10:09 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
'Neata!
Ganesha, sper sa fi trecut problemele cu inundatia din beci. Si sanatate multa si tie si Dihanelului! Sorina, bafta si spor la job! Las', ca-i dai tu gata, fii fara grija! Ramona, bravo pentru ambitie! M-as duce si eu la niste "chestii" de impachetari/tratamente si alte de-astea, dar din pacate imi sunt interzise... Dana, fa-te ca nu vezi prajiturile, da-le ignore! -------------------- |
| michelle |
10-01-2008, 10:14 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.081 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Un lucru super care s-a intimplat azi (printre cele rele): am primit o felicitare de la copilul din Nepal pe care il sponsorizam, desenata de el... tare mi-a mers la inima. Felicitari pt finantare, aveti toata admiratia mea Sper ca azi esti mai bine Sorina, tin pumnii sa iasa bine toate testele.. nu mai stiu cate aveai? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ALICE |
10-01-2008, 10:28 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.215 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Somnoroasa Sex: Feminin |
Hai ca pun poza mea la 70 ani.Dar oricum eu n-o sa imbatranesc
|
| danyhoney |
10-01-2008, 01:08 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
este muuuuuuuult mai greu decit am crezut si regret deja locul caldut si prost platit dinainte..si Dana sa nu-ti mai spun ca Marcel mi-a propus aseara sa-mi caut altceva Oriunde e greu la inceput ! Hai , capul sus ! -------------------- ![]() |
| michelle |
10-01-2008, 01:09 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.081 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Hai ca pun poza mea la 70 ani.Dar oricum eu n-o sa imbatranesc Arati funny rau Da, oricum, nu o sa aratm asa -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| otilici |
10-01-2008, 01:47 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.107 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Alice,nu te plange de cum ai iesit in pozele alea de la pensie,ca ale mele aratau muult mai rau
-------------------- |
| Dumbo |
10-01-2008, 02:05 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 884 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Miha dragutz foc avatarul tau.
Meniul de azi - pana acum: - 1 mandarina - o portie lasagna - cafea |
| michelle |
10-01-2008, 02:12 PM
|
Miha dragutz foc avatarul tau. Multumesc, si eu sunt innebunita dupa el -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ramonavlas |
10-01-2008, 05:14 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.557 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Ganesha, curaj. Bubule, cred ca tot mai multe vedete au gemeni... probabil din cauza ca apeleaza la inseminare artificiala. Gata, am calculat. Iar am 1500 de calorii. In ritmul asta ori ma ingras, ori ma ingras. Activia cu musli 100 mar 50 corn 300 orez+carne+salata 600 ton+ciuperci 200 paine 150 Ramona, corecteaza-ma daca gresesc. Sper sa fie asa si nu mai rau. Nu ai avut 1500 calorii, asa ca ambitioneaza-te si mergi mai departe. Ce corn e ala cu 300 de caorii? Eventual daca avea ciocolata Orez, carne si salata, acum, daca nu imi dai si cantitatile nu prea pot sa iti spun, dar 600 de calorii sigur nu aveau. 150 gr paine insamna vreo 60-70 gr. -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| Dumbo |
10-01-2008, 06:30 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 884 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Pai cam greu cu cantitatile ca mananc la lucru... si "dragutii" de la noi nu pun cantitatile si oricum nu seamana ce e in poza cu ce e in farfurie, nu as avea incredere ca e chiar cum zic ei.
Cel mai bine ar fi sa ma mobilizez si sa imi car mancare la lucru, desi e un pic mai complicat. Dar ar fi mai simplu de masurat. Azi de exemplu aveam la masa de ales intre: carnati prajiti sau chiftele cu mancare de cartofi sau nu mai stiu ce chestii sleioase. Mda, mai era si salata orientala care a fost si ieri si a provocat arsuri de stomac in lant. Numai ca azi avea si urme de ou. Probabil din cauza ca au fost ieri oua ochiuri si au mai ramas. Ce sa aleg din minunea asta. Mi s-a parut cel mai ok lasagna, desi nah, nu e chiar de regim. Clar, de luni pachet scrie pe mine, si daca uit pachetul... nu stiu ce fac. Am luat sambata niste ciuperci de padure (salata) si o sa ii pap cu muschiulet. Si eventual un ceai, daca mi se mai face foame. |
| ganesha |
10-01-2008, 06:52 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.611 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Cel mai bine ar fi sa ma mobilizez si sa imi car mancare la lucru, desi e un pic mai complicat. Eu (de fapt noi, ca si al meu sot si pentru copil) ne-am carat mereu mincare la noi (munca, scoala, dupa cazu' personal). Intr-adevar, cere nitica organizare, dar dupa un timp foarte foarte scurt devine automatism. Cel mai important e sa ai niste cutii din acelea de plastic ce se inchid ermetic. Din momentul ala, devine floare la ureche, poti minca la servici exact ce ai minca acasa, fara eforturi aditionale (inclusiv supa mi-am luat pentru prinz, de multe ori). Miha, Alice, super faza cu aratatul. Da' intr-adevar, degeaba ti-ai facut-o, ca oricum nu imbatrinest, nici una dintre noi n-o sa imbatrinim vreodata. Ocaziile de 4 ace au mers bine cu toatele. Spre bine se indreapta si beciul, am scos aseara galeti de apa din el. Acum se zvintura. Raceala mea merge spre rau, dar asta e semn bun ca odata si odata o sa treaca -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| michelle |
10-01-2008, 07:01 PM
|
Miha, Multumesc! Eu tocmai mi-am revenit dintr-o raceala ce m-a tinut o saptamana. Pot spune ca cel mai bun efect l-a avut sarea fierbinte invelita intr-un prosop si tinuta pe gatlej. Eu am adormit cu el pe gat si m-am trezit intr-o mare de sare.. mașcată -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| axe10 |
10-01-2008, 07:04 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Ocaziile de 4 ace au mers bine cu toatele. Spre bine se indreapta si beciul, am scos aseara galeti de apa din el. Acum se zvintura. Raceala mea merge spre rau, dar asta e semn bun ca odata si odata o sa treaca Ma bucur de vesti bune, raceala o sa treaca si ea intr-un mod sau altul... -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 11:21 PM |