![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| peach |
03-12-2007, 12:23 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Merci! Inca nu am semnat precontractul, dar ni l-a rezervat. Ne-au pus o bulina verde Apartamentul e asta, cartierul va fi asta. Apart. e cu 2 camere, dar e mare (71 mp cu balcon, 64 mp fara balcon) si poate fi compartimentat in 3. Avem si 3 schite de compartimentare Miha cu riscul de a fi circotasa si sa te superi pe mine, ce faci daca in 2-3 ani o sa ai un copil? eu nu vad ai putea compartimenta la el. Mai bine unul de 3 camere daca tot faceti ceva pt viitor. -------------------- |
| daconst |
03-12-2007, 12:25 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.283 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Miha,e superb,mai ales balconul m-a dat gata.
Deja ma uitam si eu la variante de compartimentare. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| michelle |
03-12-2007, 12:26 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.182 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Miha cu riscul de a fi circotasa si sa te superi pe mine, ce faci daca in 2-3 ani o sa ai un copil? eu nu vad ai putea compartimenta la el. Mai bine unul de 3 camere daca tot faceti ceva pt viitor. Nu ne permitem unul cu 3 cam.. O sa fie livingul impartit in 2... Am vazut pe santier astfel de apartamente deja impartite. Pana la urma e ok si asa. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| stardust |
03-12-2007, 12:27 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
Pup fetele, n-am mai intrat de multicel sa va citesc, vad ca vi-ati construit casa noua si Miha se ia dupa voi
Ma duc sa va citesc din urma...sper ca n-am ratat ceva din nou. -------------------- ![]() [/url] |
| michelle |
03-12-2007, 12:27 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.182 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Miha,e superb,mai ales balconul m-a dat gata. Deja ma uitam si eu la variante de compartimentare. Mie nu imi place balconul ca nu e inchis pana jos, are grilaj.. si Oscarica ar putea sa sara Deocamdata nu cred ca il compartimentam.. mai vedem noi. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| daconst |
03-12-2007, 12:33 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.283 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Cu Oscarica se rezolva,adica puneti voi ceva la grilaj sa nu sara...sau il dresati.
-------------------- |
| stardust |
03-12-2007, 12:33 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
Miha, eu imi amintesc ca tu de ceva timp cochetai cu cartierul ala, am recunoscut site-ul si numele cartierului. E la parter sau la etaj?
Asta cu impartitul noi am patit-o. Sus avem trei dormitoare la casa, destul de mici, ce-i drept. Unul e al nostru, unul l-am facut de oaspeti si unul l-am transofrmat in birou. Tare bine ne-ar prinde inca o camera in caz de Dar oricum cred ca e o decizie foarte buna, am impresia ca blocurile astea noi in Romania se vand ca painea calda si cerinta e mult mai mare decat oferta. In cel mai rau caz, cand o sa fie vremea de bebe, il vor vinde pe asta si isi vor lua altul. Desi eu habar n-am dar parca cand sunt mici de tot n-au nevoie asa de mult spatiu. Poate ne lamureste Dana A propos de cadou de Mos(i), nici eu n-am luat cadouri si nici inspiratie nu am. Desi cred ca un cadou cum si-a luat Sorina le-ar face mare placere partenerilor nostri -------------------- ![]() [/url] |
| Deea |
03-12-2007, 12:35 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.543 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Miha sa stapaniti sanatosi apartamentul! Cam la cat te duce un astfel de apartament? Cred ca puteti face refinantare peste cativa ani si sa luati un apartament mai mare cand o fi cazul, oricum e minunat pentru inceput si foarte frumos impartit si mare.
-------------------- ![]() |
| daconst |
03-12-2007, 12:37 PM
|
Arata bine si compartimentat.
Nu ieseati mai ieftin cu unul gata facut,adica in bloc mai vechi?Ca ma gandesc ca are un pret de de dai pe spate. Acest mesaj a fost editat de daconst: 03-12-2007, 12:39 PM -------------------- |
| ina_ceva |
03-12-2007, 12:39 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Miha, sa semnati contractul cat mai repede si sa-l stapaniti sanatosi! Imi place ca e destul de incapator
Sorina, cred ca si lui Mos Neculai ii vor placea cadourile tale -------------------- |
| Pisik |
03-12-2007, 12:42 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.450 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Super, Miha, sa il stapaniti sanatosi! e foarte tare, imi place!
-------------------- |
| peach |
03-12-2007, 12:42 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Miha, eu imi amintesc ca tu de ceva timp cochetai cu cartierul ala, am recunoscut site-ul si numele cartierului. E la parter sau la etaj? Asta cu impartitul noi am patit-o. Sus avem trei dormitoare la casa, destul de mici, ce-i drept. Unul e al nostru, unul l-am facut de oaspeti si unul l-am transofrmat in birou. Tare bine ne-ar prinde inca o camera in caz de Dar oricum cred ca e o decizie foarte buna, am impresia ca blocurile astea noi in Romania se vand ca painea calda si cerinta e mult mai mare decat oferta. In cel mai rau caz, cand o sa fie vremea de bebe, il vor vinde pe asta si isi vor lua altul. Desi eu habar n-am dar parca cand sunt mici de tot n-au nevoie asa de mult spatiu. Poate ne lamureste Dana A propos de cadou de Mos(i), nici eu n-am luat cadouri si nici inspiratie nu am. Desi cred ca un cadou cum si-a luat Sorina le-ar face mare placere partenerilor nostri H&M ..cel gri a fost doar 8 euro ..ma gindeam sa folosesc bustiera pt revelion combinat cu fusta neagra -------------------- |
| daconst |
03-12-2007, 12:43 PM
|
Sorana,sa stii ca Lucas si acum are patutul la noi in dormitor,desi puteam sa-l mut in camera lui.Dar parca asa sunt eu mai linistita sa-l aud noaptea cum respira.
Parerile sunt impartite,sa stii.Unii spun ca doarme bb mai bine daca e singur in camera lui de mic.dar nu dorm eu,asa ca ce ma fac? Si noi o sa avem 3 dormitoare sus la casa,dar am pastrat o camera de oaspeti jos.Asa am micsorat livingul,sper sa fie bine.Noi am vizitat ceva case ca a noastra si mi-a placut.Daca se putea si 4 dormitoare si un living mare era si mai bine...dar,ne multumim cu ce avem. -------------------- |
| ina_ceva |
03-12-2007, 12:43 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Am mai multi prieteni care si-au luat apartament in Bucuresti, unul dintre ei intr-un complex nou unde s-a mutat deja. Dupa 3 luni deja incepe sa aiba probleme cu el: nu se mai inchid geamurile bine, etans, peretii au inceput sa crape, iar ca sa vina cineva sa-i repare toate astea trebuie sa insiste f mult.
-------------------- |
| michelle |
03-12-2007, 12:44 PM
|
Pai noi ne-am uitat la cateva apartamente de 3 camere, vechi, din aceeasi zona si erau 80-86 mii E, la aprox aceeasi suprafata. Daca socotesti agentia imobiliara si investitiile de dupa (max. 10 mii E) ajungi pe acolo, sau chiar mai scump. Al nostru va fi la etajul 6 din 11 si costa aprox 90 mii E. Asta vara erau cu 4-5 mii E mai ieftine, dar nu aveam bani de avans
Bineinteles, sunt apartamente si de 60 mii E, dar noi nu le-am vazut. Zona ridica sau scade pretul. Cartierul e la marginea orasului, dar la marginea care vrem noi, cea mai aproape de Bt E cam la 5-10 min de mers cu masina fata de unde stam acum. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 16-10-2008 - 04:27 AM |