![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| daconst |
05-12-2007, 10:52 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.281 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Dany,eu stiu ce gasesc...adica ce pun.
La fel si tu sa ai parte de un Mos generos si cu surprize frumoase! Dumbo,maine de dimineata sunt la gradi cu fi-miu, dar apoi nu scapi de mine. -------------------- |
| michelle |
05-12-2007, 10:54 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.169 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
"Salut...sunt eu mos Nicolae! ti-ai pregatit cizmele? da? oricum nu ma intereseaza k nu`s cizmar ... daca nu gasesti maine dimineta nimik in ele..... baga`ti picioarele"
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
05-12-2007, 10:56 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.431 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Dany,eu stiu ce gasesc...adica ce pun. Siiiiii.....noua nu ne spui ????? "Salut...sunt eu mos Nicolae! ti-ai pregatit cizmele? da? oricum nu ma intereseaza k nu`s cizmar ... daca nu gasesti maine dimineta nimik in ele..... baga`ti picioarele " Asa voi face eu .... am primit mai devreme -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| michelle |
06-12-2007, 09:11 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.169 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Neata!
Si la voi mos Nicolae a fost anti-dieta? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Pisik |
06-12-2007, 09:16 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.437 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neata! Si la voi mos Nicolae a fost anti-dieta? Claaaaaar! De la sotulica am primit tot felul de bobo buune rau, dar stiu sigur ca la mama ma asteapta dezastrul adevarat, cu n'spe mii de cioco, bobo si alte alea..... Dar vorba Danei, bine ca exista "dupa sarbatori" Eu aseara am scapat la shopping si am avut mustrari de constiinta ca am cheltuit f mult in conditiile in care trebuie sa luam tratamente, sa facem analize, sa strangem bani pt operatii, etc. Am cheltuit aiurea, parca imi luase Dumnezeu mintile, mi-am luat un bolero negru (al 5-lea, dar negru nu aveam Juma de bluza a dat-o Moshu La Multi Ani tututot celor ce poarta numele Nicoleta sau Nicolae -------------------- |
| michelle |
06-12-2007, 09:22 AM
|
Pisik, ce operatii? Sper ca nu e nimic grav..
| buretel |
06-12-2007, 09:33 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.883 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
La Multi Ani Paula!
La noi mosul a venit plin de dulciuri, lichior Amaretto and stuff Am fost cuminti amandoi, asa ca n-am gasit nici unul nuieluse in ghetute Va Am un meniu provizoriu: MD: - cereale cu lapte 1.5% 4p - o bomboana de cioco neagra cu ginger 10gr Pranz (de incalzit la MW la birou): - peste la cuptor - ciuperci la cuptor cu ulei de masline si lamaie. Inca n-am calculat punctajul pt pranz, ca n-am avut timp. Acest mesaj a fost editat de buretel: 06-12-2007, 09:34 AM -------------------- |
| axe10 |
06-12-2007, 09:46 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
La Multi Ani Paula! La noi mosul a venit plin de dulciuri, lichior Amaretto and stuff Am fost cuminti amandoi, asa ca n-am gasit nici unul nuieluse in ghetute Va Ceva .....interesant?! -------------------- ![]() |
| buretel |
06-12-2007, 09:47 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.883 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Ceva .....interesant?! Jucarelele erau o jucarea de fapt, un ursulet de plus scump tare -------------------- |
| peach |
06-12-2007, 10:16 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
O familie sta la masa de pranz. Fiica cea mica de 10 ani nu mananca stand cu privirea pironita in farfurie .. La un moment dat spune:
- Am ceva sa va anunt. Se face tacere si toti asculta: - Nu mai sunt fecioara, si incepe sa planga. Din nou tacere mormantala…si apoi tatal se adreseaza sotiei: - Sigur, e vina ta, te imbraci si te machiezi ca o [*****], crezi ca esti un exemplu pentru fiica-ta? Toata ziua te tolanesti pe canapea cu in aer. E lamentabil, asa apar problemele. La randul ei femeia se adreseaza sotului: - Si tu, tu crezi ca esti un exemplu? Iti risipesti banii cu pipite care vin sa te conduca chiar pana in fata casei, tu crezi ca esti un exemplu pentru fiica ta de 10 ani? Tatal continua: - Si sora-sa cea mare, nu-i buna de nimic, cu prietenu’ ala chel si drogat, totdeauna gata s-o inghesuie prin toate colturile casei, crezi ca e un exemplu? Si continua in acelasi fel .. Bunica o ia pe fetita pe dupa umeri incercand sa o consoleze si o intreaba : - Draga mea, cum s-a intamplat asta? Si micuta raspunde printre hohote de plans: - Preotul a ales o alta fetita sa o joace pe Fecioara la spectacolul de Craciun. -------------------- |
| Ella79 |
06-12-2007, 10:16 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.570 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Imi doresc cu disperare cateva zile de concediu si nu imi pot lua nici macar un week-end liber. -------------------- |
| peach |
06-12-2007, 10:18 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Imi doresc cu disperare cateva zile de concediu si nu imi pot lua nici macar un week-end liber. tu lucrezi si in weekenduri? -------------------- |
| Ella79 |
06-12-2007, 10:28 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.570 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Imi doresc cu disperare cateva zile de concediu si nu imi pot lua nici macar un week-end liber. tu lucrezi si in weekenduri? In mod normal si teoretic, nu, dar momentan, fiind o situatie de criza, da, muncesc non stop. -------------------- |
| peach |
06-12-2007, 10:39 AM
|
Imi doresc cu disperare cateva zile de concediu si nu imi pot lua nici macar un week-end liber. tu lucrezi si in weekenduri? In mod normal si teoretic, nu, dar momentan, fiind o situatie de criza, da, muncesc non stop. ai grija sa nu te imbolnavesti ..prea mult stress nu-i bun -------------------- |
| michelle |
06-12-2007, 10:47 AM
|
Off mai Ella, sper sa ai grija de tine si sa te mai si odihnesti.. Cand mai dureaza criza asta?
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 10:31 AM |