left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 15 16 17 18 19 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 15, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
peach
mesaj 08-12-2007, 07:13 PM
Mesaj #241

Nevastuica

Grup: Membri
Raspunsuri: 968
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 77
Sex: Feminin

CITAT(ramonavlas @ 08-12-2007, 03:50 PM) *

E plecata lumea pe undeva?
Pana la ora asta nu am mancat nimik doh.gif , ar fi cazul sa bag cevala ghiozdan, in schimb, am fumat in prostie. blushing.gif

Ramona ti-e dor de nuielusa? bataita.gif ca se rezolva mad.gif

Pentru binele corpului tau incearca sa maninci chiar daca nu iti este foame mai mult la prinz iar seara doar ceva usor. Daca scazi sub 500 kcal corpul va folosi rezervele din musculatura..dar tu ai nevoie sa topesti grasimea.

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Dumbo
mesaj 08-12-2007, 07:42 PM
Mesaj #242

Nevastuica

Raspunsuri: 895
Inscris: 12-07-2007
Membrul Nr.: 339

sad.gif unde e link-ul cu poze?
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

peach
mesaj 08-12-2007, 07:54 PM
Mesaj #243

Nevastuica

CITAT(Dumbo @ 08-12-2007, 06:42 PM) *

sad.gif unde e link-ul cu poze?

la Otilici in semnatura scris marunt

--------------------
Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 08-12-2007, 09:39 PM
Mesaj #244

Taz

Raspunsuri: 3.259
Membrul Nr.: 68

Seara buna fetili!
Nu mai apuc sa si scriu,la cite am de facut zilele astea...parca nu se mai termina treburile,zau asa.
Vin una dupa alta si eu tot pe drumuri sunt.Nu va mai spun ce mananc ca dati cu rosii. sorry.gif

Maine mergem la Darius,asa ca azi am umblat dupa cadouri si cite ceva ce m-a rugat Madalina,mama lui sa-i cumpar.
Ieri a a vut prima interventie,i-au schimbat toate furtunasele montate de romani si i-au pus ceva mai profesional care se folosesc acum in astfel de situatii.
Darius a fost anesteziat complet si cind s-a trezit,chiar a fost vesel.Azi s-au mutat inapoi la clinica de inimosi si maine dupa ce vin de la ei va spun mai multe,eventual va pun poze.

Otilici,ce frumusel e Brad Pitt asta micu. w00t.gif
Deci asa si el cu ciocolata?Sa-ti spun ca eu mananc pe ascuns,sa nu ma vada. lol.gif
Vreau si eu reteta de la tortul flutere ca arata superrr!

Ramo,deci vei fi nasica?Eu spun sa vorbesti cu mama copilului ca asta e cel mai important.Sa vezi ce vrea ea sa faca la botez...ca unele nu tin la traditie prea mult si difera obiceiurile foarte mult de la o zona la alta.

Tulip
,multumim. pupic.gif
Timeea ce pozne mai face?Nici tu nu ai filmat-o deloc.

May,ia fa bine si mai scrie...ca deja te intreci cu gluma. grin.gif

Ella,vad ca si la tine parca s-au terminat zilele.Of,asa de obositoare sunt si sarbatorile astea. sorry.gif

Sorina, wow ce decoratii aveti voi!!! w00t.gif
Cristale Swarovsky si pene?Pai voi de astea normale nu aveti?ca eu ma uit ca la avioane,ca n-am mai vazut asa ceva. unsure.gif

--------------------
+Quote Post
May
mesaj 08-12-2007, 11:06 PM
Mesaj #245

Hiena

Raspunsuri: 4.850
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

CITAT(daconst @ 08-12-2007, 08:39 PM) *

grin.gif popcornul din lista care are 2 puncte la 40 de gr e ala pe care il cumpar gata facut, nu? grin.gif

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 09-12-2007, 12:25 AM
Mesaj #246

Taz

Raspunsuri: 3.259
Membrul Nr.: 68

CITAT(Maybeline @ 09-12-2007, 01:06 AM) *

CITAT(daconst @ 08-12-2007, 08:39 PM) *

grin.gif popcornul din lista care are 2 puncte la 40 de gr e ala pe care il cumpar gata facut, nu? grin.gif

Eu as spune ca e la fel si facut si nefacut.Ca doar la gramaj ramane acelasi,nu? grin.gif

--------------------
+Quote Post
May
mesaj 09-12-2007, 02:18 AM
Mesaj #247

Hiena

Raspunsuri: 4.850
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

CITAT(daconst @ 08-12-2007, 11:25 PM) *

Eu as spune ca e la fel si facut si nefacut.Ca doar la gramaj ramane acelasi,nu? grin.gif

Da, dar ala pe care il cumperi gata facut sau care se gaseste la pungile alea de hartie si il bagi tu la microunde, are grasimi adaugate ( ulei de cocos sau ulei normal, etc ) si sare pe cand, daca cumperi doar boabele, e alta treaba. Cred ca asta e cel punctat cu 2 puncte pe 40 gr iar cel boabe e cel care are 0,5 la 10 gr, vroiam doar sa stiu care din variante corespunde fiecarui tip, dar am pus cam aiurea intrebarea floare.gif

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
+Quote Post
Dumbo
mesaj 09-12-2007, 10:12 AM
Mesaj #248

Nevastuica

Raspunsuri: 895
Inscris: 12-07-2007
Membrul Nr.: 339

Buna dimineata,
e asa nasoala vremea azi... si ar trebui sa mergem la cumparaturi... si culmea e ca nu mi se arata. Uf, de maine gata concediul.
Tocmai acum cand ma obisnuisem si eu sa stau acasa...

Otilici acum am vazut, bestial antifurt-ul de la dulap. Functioneaza?

Maybeline nu imi dau seama cam cat ulei ar putea sa intre in pungile alea de popcorn. Oricum e ceva ulei adaugat...
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
himere2005
mesaj 09-12-2007, 10:40 AM
Mesaj #249

Lama

Raspunsuri: 5.839
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

am promis poze. vin cu cateva acum si sper sa reusesc sa incarc si alte poze mai tarziu
Imagine
bia, poznasa mica
sarbatorile galatiului
nu am reusit sa fotografiez mare lucru, caci am venit de la servici pe la 6 juma' si am plecat tarziu in oras
Imagine
bia cu dan la sarbatorile galatiului
Imagine
biuta si cumnata
Imagine
eu cu bia si cumnata
Imagine
sarbatorile galatiului tarabe
Imagine
de mos neculae
Imagine
Imagine
ziua biancai
tortul biancai, o sa puna dan un filmulet pe youtube cu tortul, mi-a promis
Imagine
Imagine
masa pe fundal, am reusit sa fac ce mi-am propus si asa a ramas multa mancare grin.gif
eu si sotul
Imagine
sarbatorita, stand pe covorasul primit cadou de la noi blum.gif a mai primit bia masini, un laptop de copii si hainute
Imagine

--------------------
Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 09-12-2007, 11:05 AM
Mesaj #250

Lama

m-a impresionat tare mult ca v-ati amintit de zia biancai, ca m-ati sunat, ca mi-ati scris mesaje, desi eu nu mai reusesc sa mai tin pasul cu voi, sa scriu, sa mai radem sau sa ne intristam impreuna. la servici la noi e super naspa, oamenii astia sunt in permaneneta stresati, nervosi, rareori ii vezi mai linistiti, nu stiu de gluma. ma gandesc foarte serios ca daca se va imbogati mama cum se lauda blum.gif sa incerc sa fac ceva pe cont propriu, sa nu mai suport istericalele unuia si altuia
mai am de parcurs niste pagini din casuta anterioara, am reusit sa recuperez deocamdata paginile scrise in ultima casuta, mi-a placut mult planul casei miha, de lucas (m-am uitat la toate filmuletele plasate pe youtube, e asa de dragalas), la fel norbi, aranjamentul lui peach m-a dat pe spate, dumbo, las' ca vin sarbatorile acu' si poate no sa fie asa de greu la servici, emu, ramona, mayva tineti de treaba, nu gluma
pisik-eu te stiu de pisik de aia nu stiam de unde sa te iau la telefon lol.gif pupic.gif .
ma pun sa mai citesc din urma sa fiu la curent cu ce s-a mai intamplat, syiu ca am vazut viitoarea casa a lui dana super si nu mai stiu daca am comentat ca e spatioasa si ca din afara mi s-a parut ca seamana cu casa lui peach daca mai tin bine minte zugraveala lol.gif
dany, de abia astept sa vad ce oranamente ai facut ca inca n-am dat de link, axe-sa vad ce nazbatii a mai facut fata ta smile.gif
o sa incerc sa incarc pe undeva pozele mai pe indelete ca sa nu ocup tot spatiul forumului. nici nu stiu ce sa fac mai intai azi, am de strans dupa ziua de ieri ca am fost 15 si ultimii invitati au plecat la 12.00 noaptea grin.gif
vreau sa apuc sa mai discut si cu bunica mea cu care n-am mai discutat de un secol, as vrea si sa ma vopsesc, sa mai am grija si de mine, sa fac ceva cumparaturi....cam multe biggrin.gif
am auzit ca de sarbatori va fi totusi un pic mai lejer la servici si poate apuc sa fac totusi ceva decoratiuni. bradul il vom impodobi cu bianca si as vrea sa chem cativa copilasi cand vine mosu' smile.gif

dedicatie pentru ella, oua umplute pupic.gif
Imagine

--------------------
Imagine
+Quote Post
otilici
mesaj 09-12-2007, 11:35 AM
Mesaj #251

Marmota

Raspunsuri: 1.109
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita

Buna dimineata!
Ieri in continuare mi-a mers foarte prost netul,de asta n-am putut sa scriu nimic mad.gif
Multumim fetelor pentru cuvintele frumoase give_rose.gif
Sa stiti ca lui Norbi de fapt nu-i place ciocolata,nici napolitanele cu ciocolata,de fapt nu prea mananca el dulciuri...Dar asta era ciocolata menaj furata din sertarul de la bucatarie si de asta era atat de buna lol.gif
Si antifurtul de la dulap functioneaza foarte bine,ca altfel strang de 20 de ori pe zi continutul dulapurilor doh.gif.
Retetele am sa le pun un pic mai tarziu,cand doarme Norbi.

Himere bine ai venit,ce mare si frumoasa e Bia! Super arata tortuletul de la ziua ei!

--------------------
+Quote Post
himere2005
mesaj 09-12-2007, 11:50 AM
Mesaj #252

Lama

un we placut daca nu apucam sa ne mai "vedem"
se apropie ziua lui dan si as vrea sa-i fac cadou un laptop si atunci poate vorbim mai des pupic.gif
o sa fie bine, trebuie doar sa am rabdare....ce sa fac daca nu pot sa le am pe toate......mai astept
daca aveti intrebari....astept ca eu dau "tot" din casa pupic.gif
monic...m-am gandit la tine zilele trecute....o sa te sun...te rog lasa-mi numarul pe pm si vedem cand vorbim, preferabil ar fi cand sunteti in tara.
o fi scump sa sun in strainatate? as vrea sa mai discutam...dar trebuie sa gasesc solutii, cred ca cel mai bine ar fi pe mess cu microfon, nu?
sarbatori fericte! dar ne mai auzim noi pana atunci naughty.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 09-12-2007, 12:45 PM
Mesaj #253

Panda

Raspunsuri: 8.739
Membrul Nr.: 87

M-ai terminat cu decoratiunile tale , Sorina !!! Ale mele mi se par acum atat de ..... "ieftine" doh.gif

Dana , astept vesti despre Darius diseara sau cand ai timp ! hug.gif

Frumoasa Bia , frumoase poze , Himere !

CITAT(Maybeline @ 08-12-2007, 10:06 PM) *

Eu am asa :

- fara grasime si zahar ( nemtii le fac cu zahar ) , facute de tine , 20 gr = 1 p
- gata facute ( cu zahar ) , 20 gr = 1,5 p ; 50 gr = 4 p

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 09-12-2007, 12:45 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
Sexymom
mesaj 09-12-2007, 12:53 PM
Mesaj #254

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.612
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Himere m-au bucurat nespus pozele voastre, sunteti o pereche nemaipomenita si aveti o fetita superba.
Sa fiti fericiti impreuna si LA MULTI ANI BIENCUTEI

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post
peach
mesaj 09-12-2007, 01:13 PM
Mesaj #255

Nevastuica

ce ma bucur ca ai reusit sa scrii Himere poate de sarbatori o sa ai mai mult timp sa ne mai povestesti si noua..sa mai faci statistici ca tare-mi lipsesc pupic.gif
Imagine
I-am arata si eu sotului poza cu Bia cautind-si in cizme cadourile de Mos Nicolaie )).gif se pare ca trebuie sa-l invat traditiile romanesti.
si ce bine arati madame in poza asta wink1.gif Imagine

CITAT(danyhoney @ 09-12-2007, 11:45 AM) *

M-ai terminat cu decoratiunile tale , Sorina !!! Ale mele mi se par acum atat de ..... "ieftine" doh.gif

tocmai vroiam sa mai pun si alte poze dar la asa lauda ma simt ca o vrajitoare sad.gif Nu am facut altceva decit sa cumpar seturi noi cu luminite pufoase sau cu brizbrizuri. Decoratiile tale sunt clasice si calde ale mele sunt noi, reci si neprimitoare blum.gif

Ramo ce-ai mincat ieri pina la urma?

--------------------
Imagine
+Quote Post

251 Pagini V « < 15 16 17 18 19 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 8-09-2008 - 12:13 AM