![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| daconst |
15-02-2008, 09:06 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Ramona,eu vroiam sa vad poza mai mare,nu sa o schimbi.
Magda,eu zic sa ramai aproape si slabim impreuna! -------------------- |
| Ramo |
15-02-2008, 09:31 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.008 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Ramona,eu vroiam sa vad poza mai mare,nu sa o schimbi. Magda,eu zic sa ramai aproape si slabim impreuna! Stai linistita, am schimbat-o pt ca nu mai am poze cu fatza mea, ca sa se vada clar. Imaginea asta mi-a placut, de-aia am ales-o -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
15-02-2008, 11:27 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Bine ai revenit , Pisi
Oti , si la mine e aceeasi greutate de acum 2 saptamani ( chiar daca am bagat in mine aiureli ) ....Multa bafta la sala !!!! te invidiez , pe bune ! Timeea e o superba !! Nu stiu cum dar aici , la noi pe oneden , s-au adunat toti copiii super frumosi !! Magda , mergi inainte cu sala si sigur vei vedea schimbari la cm ....daca la kg nu vezi . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Tulip |
16-02-2008, 09:04 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Buna dimineata!
Multumesc,fetelor,sunteti tare dragute! Eu de azi numar din nou,sper sa ma tina si sa nu bag in mine prostii We super va doresc! -------------------- |
| Dumbo |
16-02-2008, 10:38 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.017 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Hai sa va spun cu ce ma ocup eu de dimineata,ca ziceti ca am luat-o razna. Mamicile astea spun ca daca-ti daci faza aia cu verigheta si cu ata deasupra palmei,iti iese exact citi si ce copii o sa ai. Asa ca de dimineata tot fac pe teste,de mi-a intepenit mana si tot nu ma prind citi copii o sa am.Ca la mine ies mai mult de 2.Cred ca am pus-o fac gemeni la bb2. cum e faza cu verigheta? -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| bubbles |
16-02-2008, 11:59 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Ziua.fetele am si eu o intrebare .. poate va pricepeti
-------------------- |
| Anna |
16-02-2008, 01:46 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Unde umblati cucuietelor Eu sunt somnorici, acu vreo 2 ore m-am trezit, sunt singurica acasa si ma rasfatz. Am in plan cateva filme astazi, printre care si Juno, l-ati vazut? Aseara am facut un mini tur al cluburilor din regie, si a fost f ok. Am dansat non stop din pacate am cam exagerat cu pctele, acum caut calorii pt gin. -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| axe10 |
16-02-2008, 03:47 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Va pup fetele, Am revenit acasa, nu ma simt grozav, am sureri si sunt slabita, asa ca nu stau mult, fug in pat. A decurs relativ ok operatia, cam peste o luna o luna si ceva vor putea doctorii sa ne spuna pasii urmatori, momentan ne refacem, mai face sotul intre timp niste analize si stam cuminti. Duminica ma duc sa imi scot firele si teoretic saptamana viitoare ar trebui sa stau tot acasa, dar cred ca o sa trec putin pe la birou, pe miercuri-joi asa daca ma simt bine. Intre timp, m-am mai ales cu o pereche de fini, pe care ii nasim civil vineri pe 22 si religios pe 21 iunie. A fost o conjunctura care ne-a adus aici, dar stiti cum se spune, stie Dumnezeu ce stie si nu e pt cine se gateste ci pentru cine se nimereste Va multumesc ca va ganditi la mine si va pupic dulce pe toate Recuperare usoara si grabnica...dar nu ca sa te duci la servici.Te pup pisi si succes. Bubule,felicitari...eu pot sa consider 2 zile pe saptamna asta cheat days?...ca a fost pe 14 una...nu zic ca am exagerat ca eram si cu puncte economisite,dar ieri.....mama ce de bobo am bagat. Acum am ascuns bobo in sertar sa nu le mai vad!! Azi am facut fasolica batuta ,la cererea fi-mii ,salata sfecla si gratar de pui. -------------------- ![]() |
| gaby_mp |
16-02-2008, 06:35 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 113 Inscris: 7-02-2008 Din: Iasi Membrul Nr.: 687 Sex: Feminin |
Am primit o chestie interesanta pe mail. O pun aici, sa mai alung din monotonie
Atentie la cuptorul cu microunde! Un tinar de 26 de ani a vrut sa-si faca o cafea. A luat o ceasca cu apa si a bagat-o in cuptorul cu microunde ca sa o incalzeasca (lucru pe care il mai facuse de multe ori inainte). Nu se stie exact pentru cit timp a programat ceasul, dar se pare ca voia sa aduca apa la fierbere. Cind ceasul a oprit cuptorul, el a scos ceasca. S-a uitat la ea si a observat ca apa nu fierbea. Dar, deodata, apa i-a sarit direct in fata. Ceasca a ramas intacta pina cind el a aruncat-o din mana, dar aproape toata apa l-a oparit pe fata, ca urmare a acumularii de energie. Pielea de pe fata i-a fost arsa pina la gradul 2 sau 3, cicatricile fiind inevitabile. S-ar putea chiar sa piarda ochiul sting. La Urgenta fiind, medicul care l-a tratat i-a spus ca ceea ce i s-a intimplat e destul de frecvent, si ca apa nu trebuie sa se incalzeasca nicioadata intr-un cuptor cu microunde. Daca totusi trebuie sa procedeze asa, in apa trebuie bagat un obiect care sa disipeze energia termica: o lingurita de lemn, un pliculet de ceai, etc. Desi e mult mai sigur sa fierbi apa intr-un ibric, pe foc. Raspunsul companiei General Electric: Va multumim ca ne-ati contactat. Va vom informa cu placere despre problema descrisa. Cele semnalate in emailul dvs. sunt corecte si reale. Apa supusa microundelor, la fel ca si alte lichide, nu ajunge sa fiarba intotdeauna cu bule, atunci cind atinge temperatura de fierbere. Ba chiar poate sa se supraincalzeasca si sa nu fiarba deloc. Lichidul supraincalzit se va revarsa din ceasca atunci cind va fi amestecat, sau cind un obiect ca o lingurita sau un plic de ceai, va fi introdus in ceasca. Pentru a evita acest incident, precum si riscul leziunilor, nu incalziti un lichid mai mult de 2 minute pentru fiecare ceasca. Dupa incalzire, lasati ceasca in cuptor pentru inca 30 de secunde inainte sa o miscati sau sa-i adaugati vreun alt ingredient sau obiect, sau daca o faceti, nu o tineti in mana! Raspunsul unui fizician roman: Chestia asta stiam ca se intampla (atat "in sus", la fierbere, cat si "in jos", la inghet) cu lichidele foarte pure, in care nu exista centri de fierbere/inghet, respectiv acele impuritati microscopice de la care incepe procesul. Probabil ca nefericitul o fi folosit apa plata din sticla... de unde se vede ca tot mai buna-i apa jegoasa de la robinet :-) Pe vremuri, cand lucram la Magurele , ma distram ocazional cu un astfel de experiment -- luam apa distilata si filtrata printr-un filtru micronic si o puneam intr-un vas foarte curat, pe care la randul lui il scufundam in azot lichid ( -196 Celsius ). Apa nu ingheta, desi ajungea rapid la multe zeci de grade sub zero. Partea spectaculoasa era ca atunci cand aruncam ceva in ea -- un bat de chibrit, cateva fire de nisip etc., ingheta practic instantaneu, aproape exploziv... Nu mi-a trecut insa niciodata prin cap (din fericire...) sa fac experimentul invers, cu apa clocotita... |
| peach |
16-02-2008, 10:30 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
mh sotul meu a patit la fel cu laptele dar pe aragaz. Nu parea ca fierbe si a pus o lingura in el (proasta inspiratie) ..in secunda urmatoare tot laptele era pe aragaz si pe jos..spre norocul lui nu a patit nimic
Pisik insanatosire grabnica..iti tin pumnii -------------------- |
| dany |
16-02-2008, 11:50 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Bine ca folosesc cuptorul cu microunde de 5 ori / an
Sorina , te intrebasem de unde ai luat rochia . Poate gasesc si eu ceva care sa-mi placa pe acolo ..... -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Anna |
17-02-2008, 12:02 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Stie cineva cate puncte are coliva ( e facuta cu grau, zahar, nuca)?
-------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| daconst |
17-02-2008, 12:24 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Dumbo,uite aici faza cu verigheta cum mi-a explicat-o o mamica:
DANA-daca te mananca si pe tine ca pe maimuta Giudi,legi o verigheta sau inel de aur de o atza subtire sau de fir de par,tii de capat ,freci un pic inelul in palma ca sa ia energia,apoi cu pakma intinsa si tinand inelul deasupra palmei la 1 cm aprox,astepti ,si va incepe sa se balancane singur ori in cerc ori in linie .la tine trebuie sa inceapa cu o linie si sa faca hatza hatza hatza catai putza lui Lucas,apoi sa se opreasca un pic sau de tot si sa reinceapa ori ctot linie ori cerc daca va fi fata urmatorul. chestia e urmatoarea.daca ai doar un copil,si e baiat,va face linie,se va opri,apoi va repeta iar linie.asa ca e cam greu sa vezi daca ai doi baieti sau doar unul.ca daca mai tii,face iar. e mai usor sa vezi cand sunt de sex diferit,la mine face cerc,si imediat fara oprire face linie.asa facea mereu,si eu ziceam mereu ca fac gemeni un baiat is o fata,si uite ca defaot a fost unul dupa altul. sa-mi zici ce-ti iese.sa faci si la mai in varsta cu copii,sa vezi cum ies toti. avorturile nu s epun,doar copiii nascuti . Sper ca nu te mananca si pe tine ca pe maimuta. Gaby,eu incalzesc doar in cuptor totul,fara el as fi moarta.Dar pina acum n-am patit-o si culmea ca nu stiam de fenomenul asta. Multumim. Sorino,ce mai spui ca faci? Annais,parca Deea intreba de coliva,dar nu stiu daca a raspuns cineva.Doar Miha ar putea sti raspunsul la intrebarea ta dar e plecata.Maine poate te ajuta ea. -------------------- |
| Anna |
17-02-2008, 12:44 AM
|
Annais,parca Deea intreba de coliva,dar nu stiu daca a raspuns cineva.Doar Miha ar putea sti raspunsul la intrebarea ta dar e plecata.Maine poate te ajuta ea. Dana acum cautam si eu prin forum, ca imi amintesc ca s-a mai vorbit, dar nu am luat aminte atunci o asteptam maine pe Miha am gasit CITAT Asa.. arpacasul crud e 6p/100g.. la fel ca orezul. Orez, orice fel nepreparat 1 lingura, 20g 1 Points Orez orice fel fiert 1 lingura, 20g 0.5 Points Acum la asta daugi zaharul si nuca, cacao, biscuiti sau ce mai era pe langa arpacas... Maxim 1p/lingura zic uff...ce mult e eu am mancat 200 grame nuca ce punctaj are? -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| Anna |
17-02-2008, 12:56 AM
|
Meniu 16.02.2008
2 felii paine ( 33 gr), sunca (88 gr) - 2.2 pct mar, portocala - 0 pct iaurt + 2 ling zahar - 1 pct tocanita+2 felii paine - 3.8 pct salata greceasca (salata, rosie, castravete, masline (1 pct), br. feta(5), ulei masline(2)) - 8 pct ciocolata calda- 3 pct coliva - ? Vai ce prost am mancat azi, vad ca o iau pe aratura, cica asta e mancare de dieta!!! e mancare de ingrasat -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 11:42 PM |