![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| axe10 |
09-12-2007, 10:21 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Axe tu faci cursuri seara sau am inteles eu aiurea? Eu nu i-am dat ciocolata Alexiei si nici n-o sa-i dau cel putin pana la 2 ani Fac cursuri lunea de la 8am la 12, asta pana pe 17 dec inclusiv si de pe 7 ian pana cred in martie. Nu incerca sa ii interzici prea tare ciocolata, exista kinder care are mult lapte, special pt copii(sau cea alba)....cu cat o tii mai mult, cu atat face sa zicem "mai urat" cand o scapa in dulciuri. Prietena mea, prin bunavointa sotului nu ia dat deloc ciocolata(ca il agita-zicea taica-su...) si cand se intalnea cu bunicii si-i aduceau dulciuri, inclusiv cioco...vroia sa manance tot. La mine stau dulciurile in sertarul "pacatos" si copilul meu nu se omoara....pt ca le are la nas tot timpul. Stii tu cum e cu interzisul.... Da,dar imi pare tare rau ca abia acum am vazut pagina...Oricum,il inscriu iar la urmatorul concurs Votat Norbi evident ca prea e frumusel...chiar daca degeaba dupa cum spui(nu am avut timp sa studiez prea tare pagina concursului...) Ma bag la pat ca maine o alta zi, saptamana....si numai 2 pana la Craciun! Va urez sa va fie bine. -------------------- ![]() |
| dany |
09-12-2007, 11:18 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ma tem ca n-am inteles ce ai vrut sa spui nici tu ce am vrut eu sa spun..glumeam L-am inscris pe Norbi in concurs pe ultima suta de metri...offf,ma tem ca e prea tarziu... Nu pot vota ca imi cere numar de Romania Fetele,acum am revenit si am vazut ca azi e ziua Soranei! Revin putin mai tarziu,sa culc gupilu si va povestesc cum a fost. Unde ai vazut , mey , ca e ziua ei ?? Asteptam vesti !!!! Noapte buna gupilului -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| daconst |
10-12-2007, 12:20 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Dany,pe prima pagina scrie,jos de tot.Sper ca n-o fi alta,dar eu stiu ca ea era in zodia Sagetator,dar nu mai stiu ziua exact.
Himere,ce ma bucur ca ne-ai scris!!!!! Ce frumosi sunteti toti,dar Bia va intrece. Otilici,eu nu m-am prins cum se voteaza. Mersi de reteta. Dumbo,servici usor maine si sa nu incepi prea in forta. Fetele o sa va rog sa citit despre Darius aici . Sa nu incarc pagina pentru cine nu e curios de subiectul asta. -------------------- |
| dany |
10-12-2007, 12:31 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Dany,pe prima pagina scrie,jos de tot.Sper ca n-o fi alta,dar eu stiu ca ea era in zodia Sagetator,dar nu mai stiu ziua exact. Bueyyyyyy, m-am uitat pe calendar si ....maine e ziua ei Fetele o sa va rog sa citit despre Darius aici . Sa nu incarc pagina pentru cine nu e curios de subiectul asta. Aaaaaa, ai pus si poze !!! Super ! Mie mi se pare ca s-a implinit bine de tot de la ultimele poze vazute de mine ! Si ce ochisori are , si ce gene ! Si ce garderoba Ne mai tii la curent , da ???? Sau pe link-ul dat de tine se scriu toate noutatile ? Ca asa ma uit acolo . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| daconst |
10-12-2007, 12:41 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Dany,la mine scrie ca azi e ziua ei...o fi ora aia diferenta.
Da,acolo se scriu noutatile despre Darius pentru ca acolo sunt multe fete care au facut posibil ca Darius sa poata ajunge in München. Otilici,eu vreau reteta de la tortul fluture,nu ala. -------------------- |
| dany |
10-12-2007, 01:10 AM
|
Dany,la mine scrie ca azi e ziua ei...o fi ora aia diferenta. ACUM a aparut si la mine La mine e dupa ora 00:00 ....am calculatorul setat pe ora Germaniei -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| buretel |
10-12-2007, 01:57 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Himere, ma bucur tare ca ai revenit
Danutza, am citit despre Darius. Multa sanatate micutului, si mamei lui multa putere Oti, eu nu am inteles unde e botonu' de vot Sorina, wow, ce decoratii Dumbo, de maine te intorci la servici? Axe, ce harnicuta ai fost Eu sunt somnambula Va -------------------- |
| Pisik |
10-12-2007, 09:39 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neatza!
Sorana, La Multi Ani! Sa fii sanatoasa, iubita, fericita, sa se rezolve toate problemele la job si sa fie bine Himere, m-am gandit eu ca nu ma recunosti, dar eram la birou si nu puteam sa urlu sunt "Pisik", am zis si eu mai in soapta Peach, mai pune te rog link-ul la pozele cu decoratii, ca nu le gasesc neam Am avut un week-end frumos dar f obositor. Am schiat si sambata, dar mai mult ieri, asa ca ma doare fiecare bucatica de corp, abia ma misc, am o feeebra, mama mama....am si cazut nasol, m-am dus de-a berbeleacul de-a lungul partiei, eram ca in filmele cu prosti, noroc ca nu am patit nimic Cu mancatul a fost un dezastru, crapa fusta pe mine, zilele astea incerc sa pap ceva mai usor ca daca intru in Sarbatori gata umflata, dupa sarbatori ies de 100 de kile, si asa iar bat 75 bine de tot Sapt asta iarasi va fi plina rau, sambata plec, maine si poimaine nu prea sunt la birou, am o gramada de treaba, abia astept ziua de 21 sa intru in concediu....dar mai e asa mult pana atunci Pupici, o zi frumoasa -------------------- |
| otilici |
10-12-2007, 09:53 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Multumim fetelor pt voturi
Dana,tortul fluture e tare simplu:am facut un blat rotund,l-am taiat in 2 foi,apoi in 2 semicercuri,pe care le-am pus invers ca sa dea aripile de fluturas.L-am umplut cu 2 creme din comert si l-am imbracat in frisca.Reteta de blat e aceeasi care am postat-o la tortul celalalt Sper sa nu dati cu rosii -------------------- |
| michelle |
10-12-2007, 09:55 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Neata!
Soranutza, la multi ani fericiti! Iti doresc tot binele din lume, numai impliniri si realizari! Pisik, si eu numar zilele pana pe 21.. abia astept sarbatorile! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| michelle |
10-12-2007, 10:49 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Poze de la cina festiva de vineri. Am primit cadou cate o cana personalizata.. eu sunt a 2-a de jos, stanga (MIM, aka Mihaela Munteanu) si cate un calendar cu poze din firma. O sa incerc sa pun poze si cu calendarul (deocamdata nu avem poze cu el).
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| bubbles |
10-12-2007, 10:56 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
-------------------- |
| peach |
10-12-2007, 10:58 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Neata fetelor!
Soranutza La Multi Ani! Iti doresc multa sanatate, fericire si putere sa treci peste toate momentele mai putin placute! Dana extrem de frumos gestul tau Pisik decoratiile sunt aici Miha eu nu mai numar cite zile mai sunt eu deja maninc de parca sunt sarbatori -------------------- |
| Pisik |
10-12-2007, 11:00 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neata fetelor! Soranutza La Multi Ani! Iti doresc multa sanatate, fericire si putere sa treci peste toate momentele mai putin placute! Dana extrem de frumos gestul tau Pisik decoratiile sunt aici Miha eu nu mai numar cite zile mai sunt eu deja maninc de parca sunt sarbatori Multumesc! SUnt superbe! Ce n-as da sa am si eu timp sa decorez casa. Din pacate pana pe 21 nu am nicio sansa -------------------- |
| bubbles |
10-12-2007, 11:05 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Peach foarte frumoase decoratiunile
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 12:23 AM |