![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| bubbles |
10-12-2007, 04:12 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Ce fel de cioba faci?Ca am vazut ca faci cu putin calorii
-------------------- |
| ramonavlas |
10-12-2007, 04:32 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.759 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Merge asa cu caloriile numarate Ramona? Da, merge chiar bine. Nu ma infometez, mananc absolut orice vreau, am grija doar la cantitati. Dupa cum vezi, din 23 noiembrie am dat jos 4,5 kg. Ce fel de cioba faci?Ca am vazut ca faci cu putin calorii Am lista acasa. Ciorba o fac cu ceapa, morcovi, conopida, pui, orez si iaurt (in loc de smantana). Ulei deloc. Acest mesaj a fost editat de ramonavlas: 10-12-2007, 04:30 PM -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| peach |
10-12-2007, 04:32 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Eu asa oameni antisociali ca si colegii mei jur ca nu am mai vazut!! Le-am trimis la toti email ca e ziua mea si am cumparat torturi, care sunt in bucatarie. Majoritatea mi-au raspuns la email sa ma felicite si sa imi multumeasca pentru desert. Ce mi se pare ciudat e ca nici unul nu a venit sa imi spuna doua vorbe in viu grai. cel putin au mincat tortul? eu le trimit email ca au prajitura in bucatarie fara sa mai specific ca-i ziua mea..jumatate ma felicita pt onomastica cealata jumatate imi multumeste pt prajitura -------------------- |
| michelle |
10-12-2007, 04:34 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.092 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Felicitari, Ramo!
Soranutza, eu m-am dus si m-am servit din frigider Merge asa cu caloriile numarate Ramona? Da, merge chiar bine. Nu ma infometez, mananc absolut orice vreau, am grija doar la cantitati. Dupa cum vezi, din 23 noiembrie am dat jos 4,5 kg. Ce fel de cioba faci?Ca am vazut ca faci cu putin calorii Am lista acasa. Ciorba o fac cu ceapa, morcovi, conopida, pui, orez si iaurt (in loc de smantana). Ulei deloc. Ca alternativa poti inacri cu zer. La noi se gaseste de cumparat, in piata la sateni. Are f multe proteine, calciu etc -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ramonavlas |
10-12-2007, 04:54 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.759 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
A, uitasem de otet, dupa care sunt innebunita. Si otet pun. Si mai pun si tarhon.
La noi nu se gaseste zer, se gaseste bors, dar are termen de valabilitate f mic. Gata cu covorul, ma duc repede sa ma demachiez, dusulesc si machiez, dupa care vin si pun meniul pe ziua de azi. Acest mesaj a fost editat de ramonavlas: 10-12-2007, 04:53 PM -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| ramonavlas |
10-12-2007, 05:21 PM
|
Meniul pe ziua de azi, inca nu am mancat tot:
- 1 iaurt jumate - 42; - 100 gr mandarina - 40; - 2 solano - 18; - ciorba - 120; - 150 gr sunca - 117; - 100 gr La Dorna 4% - 84; - 3 toast Buitoni - 87; - 80 gr rosie - 16; - 100 gr ardei gras - 17; - 50 gr ciuperci gratar - 18; - 4 buc Milka diet - 83; - 170 gr gref - 51; - 1 Milli desert - 88; - 250 gr cartofi noi - 200. TOTAL 981 Acest mesaj a fost editat de ramonavlas: 10-12-2007, 05:21 PM -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| michelle |
10-12-2007, 05:29 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.092 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Bravo, Ramo! Admir perseverenta ta!
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ramonavlas |
10-12-2007, 05:40 PM
|
Bravo, Ramo! Admir perseverenta ta! Multumesc Fetele, eu v-am pupat si va doresc o seara frumoasa. Ma duc sa ma pregatesc. Imediat plecam la prezentarea de mopda. Sper ca mai intru pe la voi azi, daca nu ma intorc tarziu. -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| michelle |
10-12-2007, 05:42 PM
|
Distractie faina!
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| May |
10-12-2007, 06:05 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
May e in Romania? Ca eu n-am priceput Te-a derutat ce am scris in ultimul timp despre ce am facut in tara? -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| axe10 |
10-12-2007, 06:08 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
La multi ani Sorana!
Am uitat, scuzele mele...desi am trecut in zbor pe aici mai devreme! La mine daca se serbeaza cineva,nimeni nu mai munceste vreo 2 ore...altii mai mult!! Ba facem comanda de pizza sau luam de la pizza Hut, trecem pe la cofetarie si inhatam prajituri...sucuri, beri, ceva tarie. Dar nu exista vreunul/vreuna sa nu sara la "pupare"...si la glumele care urmeaza. Asa suntem noi...mai intai distractie si pe urma munca...in pauza. -------------------- ![]() |
| Dumbo |
10-12-2007, 08:05 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 894 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Sorana la multi ani!
Anul asta s-a nimerit ca de ziua mea sa nasca si nevasta sefului. Asa ca am venit cu praji si colegilor care stiau ca e ziua mea le-am multumit pentru urari. Iar cei care au venit pur si simplu pentru ca i-am chemat la praji le-am zis ca am adus praji ca m-a pus sefu sa aduc ca i-a nascut nevasta. Unul chiar a sunat sa multumeasca pentru prajituri. Eu ma distram. Azi am mancat la pranz la lucru, deci nu prea pot sa estimez cate puncte. |
| Ella79 |
10-12-2007, 09:41 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.437 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Soranutza, din pacate problemele nu s-au rezolvat de nici un fel. Totul e o mare varza.
Joi vin pana la Bruxelles de dimineata pana seara. Am dimineata libera ca am treaba la Comisie doar 2 ore, de la 2 la 4. Esti prin zona? Eu o sa ma debarc in Place Rogier poate cumpar cate ceva... In seara asta am fost la Dermastyle pentru ca as vrea sa imi fac cateva proceduri estetice. As vrea sa imi fac ceva pt imbunatatirea aspectului tenului, care e plin de cicatrici din cauza unor accidente nefericite si ceva pentru eliminarea cearcanelor. Pentru ten o sa fac 3 luni de zile un tratament cu niste creme cu acizi de fructe, apoi, daca ma hotarasc, am 3 optiuni: fie microdermoabraziune, fie peeling chimic, fie laser (Fraxel). Fiecare dintre ele are si aspecte negative (riscuri) si, din pacate, nici una nu garanteaza disparitia cicatrictilor in proportie mai mare de 60 - 70%. La peeling-ul chimic dezavantajul e ca trebuie sa stai inchis in casa la propriu, cu draperiile trase, 14 zile (chiar o luna in cazul meu pentru ca am ten mediteraneean si riscul e mai mare), la Fraxel dezavantajul e ca e foarte scump (4000 de euro). Am fost foarte dezamagita sa aflu ca, proactic, nu exista un tratament cu efect 100%. Pentru cearcane o sa imi fac niste injectii cu acid hialuronic. Mi s-a spus ca rezultatele sunt foare bune, numai ca dureaza doar 6 luni apoi procedura trebuie reluata. N-as vrea sa va plictisesc, dar daca mai e cineva interesat de amanunte, va raspund cu mare drag. |
| nusarich |
10-12-2007, 09:46 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.851 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Soranutza, din pacate problemele nu s-au rezolvat de nici un fel. Totul e o mare varza. Joi vin pana la Bruxelles de dimineata pana seara. Am dimineata libera ca am treaba la Comisie doar 2 ore, de la 2 la 4. Esti prin zona? Eu o sa ma debarc in Place Rogier poate cumpar cate ceva... In seara asta am fost la Dermastyle pentru ca as vrea sa imi fac cateva proceduri estetice. As vrea sa imi fac ceva pt imbunatatirea aspectului tenului, care e plin de cicatrici din cauza unor accidente nefericite si ceva pentru eliminarea cearcanelor. Pentru ten o sa fac 3 luni de zile un tratament cu niste creme cu acizi de fructe, apoi, daca ma hotarasc, am 3 optiuni: fie microdermoabraziune, fie peeling chimic, fie laser (Fraxel). Fiecare dintre ele are si aspecte negative (riscuri) si, din pacate, nici una nu garanteaza disparitia cicatrictilor in proportie mai mare de 60 - 70%. La peeling-ul chimic dezavantajul e ca trebuie sa stai inchis in casa la propriu, cu draperiile trase, 14 zile (chiar o luna in cazul meu pentru ca am ten mediteraneean si riscul e mai mare), la Fraxel dezavantajul e ca e foarte scump (4000 de euro). Am fost foarte dezamagita sa aflu ca, proactic, nu exista un tratament cu efect 100%. Pentru cearcane o sa imi fac niste injectii cu acid hialuronic. Mi s-a spus ca rezultatele sunt foare bune, numai ca dureaza doar 6 luni apoi procedura trebuie reluata. N-as vrea sa va plictisesc, dar daca mai e cineva interesat de amanunte, va raspund cu mare drag. Ella, trebuie sa recunosc ca pe mine m-ai pierdut pe drum la cate chestii cosmetice (si nu numai) trebuie sa te supui. Iti urez rabdare multa si reusita maxima, indiferent ce cale (a se citi alegere) de reparare alegi! -------------------- |
| ramonavlas |
10-12-2007, 09:55 PM
|
M-am intors de la prezentare, a fost frumos, cel putin mie mi-a placut.
Noapte buna neuronasi si sa ne auzim maine cu bine. -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 01:01 PM |