![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| michelle |
10-12-2007, 10:39 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.177 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Ella, si pe mine ma interesa subiectul inainte de nunta, dar m-am trezit cam tarziu si nu am vrut sa fac "experimente" chiar atunci
Michelle :WAW!!!!!!!!!!!!!!!! Multumim pt urari! Miha, e aranjat f bine. Pe nord-est e si ap meu asezat. E mai racoare vara, dar si iarna in sufragerie(pe nord) iar in geamul de la dormitorul mare imi rasare soarele. Axe, nu ai avut probleme cu camera de la nord? .. ca ma tot framanta problema asta.. Nu stiu ce sa facem cu camera de la nord, adica atunci cand vom compartimenta trebuie sa decidem ce va fi doar cu un perete la nord: un dormitor sau livingul? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Dumbo |
10-12-2007, 11:10 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 955 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Miha ai niste colegi foarte veseli si foarte tineri. Super.
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| daconst |
11-12-2007, 12:27 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.283 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Of,mai fetelor ca abia seara cind doarme gupilul apuc si eu sa mai scriu un mesaj.
Am plecat de dimineata la control cu bb,apoi sa cumpar bradul si seara la dentist.A zburat timpul de numa. Maine sper sa mai lenevesc si eu in pat ca mi-e dor parca. Vad ca nici voi nu v-ati omorat cu scrisul asa ca e bine. Sorana,m-a distrat invitatia ta pe mail trimisa colegilor. Sper ca te-ai simtit totusi bine de ziua ta si ai petrecut frumos! Ella,tot vroiam sa te intreb si eu despre o anumita parte a vietii tale,despre care nu mai intrebasem ca eram foarte convinsa ca e bine. Dar mesajele tale,ca vrei sa iubesti din nou,apoi ca esti o fata singura m-au pus pe ganduri.Tare m-am suparat,sincer. Poate nu vrei sa mai povesteti asta pe forum,dar sa stii ca eu ma gandesc la tine si abia astept sa te vad fericita si indragostita asa cum te-am cunoscut eu. Miha,mi-au placut pozele de la petrecere...tare bine ai aratat. Ramo ce prezentare de moda a fost?Poze,detalii??? -------------------- |
| michelle |
11-12-2007, 10:53 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.177 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Neata dragi neuroni!
Miha,mi-au placut pozele de la petrecere...tare bine ai aratat. Multumesc! Cum e bradul? Tare astept si eu sarbatorile, dar nu va mai fi ca in ceilalti ani.. cand mergem acasa nu mai stau la mama -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| daconst |
11-12-2007, 11:31 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.283 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Astazi sunt si eu casnica,numai bine!!!!
Aveam nevoie de o zi sa stau cu cracii in sus. Miha,bradul nu l-am facut inca,maine sau in we cred.Bradul e stufos tare dar nu foarte inalt,ca n-am loc aici.Tare sunt curioasa cum reactioneaza Lucas cind il vede.Ma gindeam la Alexia cu Moniu ei. Deja ne-am gindit sa punem ceva in fata lui sa nu aibe acces la el sa-l desfinteze. -------------------- |
| daconst |
11-12-2007, 01:32 PM
|
Beyyy nu mai e nimeni pe aici?Acum cind am si eu timp liber...
-------------------- |
| michelle |
11-12-2007, 01:34 PM
|
Beyyy nu mai e nimeni pe aici?Acum cind am si eu timp liber... Io am fost in sedinta pana acu, iar apoi am luat pranzul. Poate va inspira pranzul meu: am papat musaca de cartofi cu carne tocata si muraturi -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| bubbles |
11-12-2007, 02:00 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.226 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Miha de ce vorbesti de lucruri sfinte
Dana eu sunt ep aici doar ca mai si trebaluiesc prin casa -------------------- |
| nusarich |
11-12-2007, 02:12 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.916 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Si eu... mai sunt pe aici... din cand in cand... mai, parca toate problemele s-au strans acum... si nici toti colegii mei nu sunt pe la lucru, mai sunt prin concedii... eh, abia astept sa se termine anul asta!
-------------------- |
| daconst |
11-12-2007, 02:26 PM
|
Va inteleg cum e,ca si eu desi nu lucrez parca nu mai am timp de nimic.
Acum dormea Lucas si profitam,dar las ca vin ele vremuri mai bune. -------------------- |
| bubbles |
11-12-2007, 02:31 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.226 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Eu am fost sa imi iau o sticla cu suc si .. m-am intors acasa si cu o instalatie si cu o steluta de alea de se pun pe usa de la intrare.
Acest mesaj a fost editat de bubbles: 11-12-2007, 02:31 PM -------------------- |
| peach |
11-12-2007, 03:29 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Eu am fost sa imi iau o sticla cu suc si .. m-am intors acasa si cu o instalatie si cu o steluta de alea de se pun pe usa de la intrare. -------------------- |
| ganesha |
11-12-2007, 03:36 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.859 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Eu am fost sa imi iau o sticla cu suc si .. m-am intors acasa si cu o instalatie si cu o steluta de alea de se pun pe usa de la intrare. Pe mine? -------------------- |
| stardust |
11-12-2007, 03:43 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
Ella, din pacate nu am cum sa plec dimineata desi mi-ar fi facut mare placere sa te vad. Situatia la servici e din ce in ce mai sumbra, asa ca poate pana joi o sa am liber de tot, daca e cazul te anunt
Legat de tratementele cosmetice, am vazut intr-o zi la o emisiune tv la romani pe Euforia una din vedetele din Romania care cica si-ar fi rezolvat problema asta. Nu mai tin minte care dintre vedete era, cred ca Dana Savuica (oricum, una care a avut probleme cu tenul in trecut) si spunea ca a incercat si alte tratamente cosmetice in afara de cele mai drastice ca sa vada daca dau rezultate. Nu am retinut numele tratamentului, era ceva cu lumini (ii punea ca o lampa pe fata), cica e ceva nou, nedureros si cu efecte maxime. Din pacate tot ce spun eu aici e cam vag, dar poate au vazut si alte fete emisiunea si tin mai bine minte ... Va multumesc inca o data pentru urari!! -------------------- ![]() [/url] |
| Ramo |
11-12-2007, 04:08 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.226 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Vai da ce liniste pe aici. Pai eu cu cine mananc? Ca m-am obisnuit sa mananc cu voi si acum.....?
Daconst, a fost o prezentare de haine, mai mult piele. Mie nu imi place pielea asa ca ....dar a fost atmosfera frumoasa. -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 14-10-2008 - 02:33 AM |