![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| michelle |
12-04-2008, 12:01 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Sali fetele A incercat cineva Power Plate-ul ? Peach a facut un fund enorm in ultimul timp Salu salu! Cum mai e la serviciu situatia? Eu nu am mai auzit pana acum de Power Plate.. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Dumbo |
12-04-2008, 02:26 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.017 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Peach eu as incerca numai ca momentan am interdictie la chestii din astea. Am tot cautat un loc in Timisoara unde sa aiba si am gasit, dar ...
Oricum daca incerci sa ne spui cum e Miha eu imi calculez caloriile in timpul zilei, mananc de obicei ceva inainte sa plec de la lucru (un mar, o para) sa aiba stomacul ce sa rontaie pana ajung acasa. Si acasa mananc de obicei multe, multe legume proaspete (castraveti, rosii, ridichi, ceapa, salata verde) cu branza sau cu 2 felii de paine si cu sunca slaba. |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| MagdaC |
12-04-2008, 02:26 PM
|
|
Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 274 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 76 Dispozitie: Fighting myself.. Sex: Feminin |
Pup fetele neuroance
Nu va zic de 'dieta' mea, ca mi-e rusine de nu mai pot. Cred ca am atins apogeul porcelii, nu indraznesc sa scriu aici cate kg am Am intrat sa scriu povestea mea, poate o ajuta pe Alice: Am patit aceeasi minune de care vorbesti tu, in mai anul trecut. Tot asa, batai rapide si puternice de inima, slabiciune de abia mergeam la toaleta, lipsa de aer si tot dichisul. Acelasi diagnostic de distonie neuro-vegetativa, acelasi tratament cu ca+mg+B6, distonocalm si nu mai stiu ce minuni naturiste. Am depasit incet-incet faza acuta (aia de imi venea sa lesin), insa nu a trecut cu totul. Si inca ma mai lupt cu ea si acum (asta nu stiu cat te consoleaza Insa e muuuult mai bine, simt ca sunt pe drumul cel bun. In afara de faptul ca m-am ingrasat foarte tare, insa sper sa se rezolve si asta cu timpul si cu rabdare. Am luat si eu o perioada distonocalm, pentru ca faceam crize urate de tahicardie. Evident, mi-am investigat inima, si nu are nimic in neregula, draga de ea. Analizele de sange nu au fost concludente, toate bune, in afara de calciu, care era un picutz spre limita de jos. Magneziul in sange - perfect. Am mers la un cabinet care face o analiza pe baza firului de par. Acolo mi-a iesit ca am nivelul magneziului tisular (deci cel care exista la nivelul tesuturilor) extrem de mic. Vagi urme, s.ar fi putut spune In fine, ritmul revenirii spre normalitate a fost extrem de lent. Am trecut prin perioade de tahicardie, perioade de probleme digestive pe fond nervos, perioade de insomnie (astea cred ca m-au dat peste cap cel mai rau - nu era noapte in care sa nu ma trezesc de cateva ori, cu senzatia ca n-am aer si ca inima mea vrea sa iasa la plimbare In fine, povestea e lunga, si daca vrei mai povestim in particular, ca sa nu plictisesc fetele. Mai bine sa-ti spun ce a inceput sa ma ajute pe mine de la o vreme: de vreo 2 saptamani am inceput sa iau magne+B6 , 3 pastile pe zi. Seara iau o capsula de Ca+Mg+Zn. Si...minune! Am inceput sa ma simt mai bine. Am inceput sa dorm noaptea, ceea ce pentru mine a insemnat enorm !! Se dovedeste ca smecherii cu analiza firului de par au avut dreptate - magneziul era ceea ce imi lipsea mie. Si am luat magneziu in tot acest timp, dar probabil ca nu suficient. Sfatul meu este sa faci si tu analiza asta, daca gasesti unde. Aaa, am uitat sa spun, am mers la endocrinologi, la cardiologi, la homeopati....Am chema salvarea de cateva ori. Distractie maxima Am ajuns la urmatoarele concluzii: -dracia asta de boala te enerveaza de te urci pe pereti, dar nu te omoara! -trebuie sa fii optimista si sa ai rabdare. Sa incerci sa te porti si sa te simti cat mai normal. Ce m-a mai ajutat: Sedocalm - e o chestie pe baza de plante, de la plafar. In perioadele in care nu puteam dormi. Sedatif PC eu un calmant homeopat. Cam asta e povestea mea, foarte pe scurt. Alice, daca vrei sa mai povestim despre asta, scrie-mi pe magda_cazanescu@yahoo.com. Pe mess am acelasi id, dar reusesc sa intru doar din an in paste. Multa sanatate si multa rabdare! Pup fetele! Si BRAVO celor care slabiti si care va mentineti ! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9nyqFU/]
![]() start: 26 nov 2007 |
| Sexymom |
12-04-2008, 02:50 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Daca tot scrieti de boli sa va spun ce mi se intampla si mie, nu am ajuns inca la medic, dar am programare marti.
In unele dimineti imi vine sa lesin , simt ca imi amortesc un pic simturile...dar imi revin.In timpul serviciului, cateodata imi creste pulsul atat de tare incat ma inrosesc pana in varful urechilor si simt o senzatie de frica, am coborat la farmacie si mi-am luat tensiunea, aveam 12,7 . -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| MagdaC |
12-04-2008, 03:25 PM
|
|
Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 274 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 76 Dispozitie: Fighting myself.. Sex: Feminin |
cica astea sunt bolesnitze de fete...ca noi suntem mai sensibile, deh....
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9nyqFU/]
| Sexymom |
12-04-2008, 03:30 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Magda, de ce sa iei distonocalm daca ai tahicardie???asta nu inteleg
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| MagdaC |
12-04-2008, 03:48 PM
|
|
Magda, de ce sa iei distonocalm daca ai tahicardie???asta nu inteleg Pai...doctorita zicea ca tahicardia mea nu era generata de o afectiune a inimii (am si zis de altfel ca m-am investigat si nu am nimic la inima) ci de distonia neuro-vegetativa...ceva cu contractiile musculare necotrolate.. In plus, faptul ca incepea o criza de tahicardie (de obicei noaptea) ma facea sa ma panichez, si in felul asta imi amplificam problema. Era deja un cerc vicios, pe care l-am rupt greu. Imi era foarte greu psihic sa ma stiu dependenta de distonocalm, asa ca am fost bucuroasa sa scap de el. Primul pas a fost sa ma asigur ca n-am nimic la inima. Apoi am inceput sa reduc doza. Oricum, mai mult de o pastiluta pe zi nu am luat niciodata. Insa o vreme am luat cate jumatate, pe urma un sfert...si pe urma am renuntat la el. A mai urmat o perioada in care mai faceam crize, dar incercam sa le depasesc : ma ridicam din pat, imi dadeam cu apa rece pe fata, ma plimbam prin casa...Trecea...Acum, slava domnului, n-am mai facut de mult -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9nyqFU/]
| michelle |
12-04-2008, 04:00 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Magda, imi pare rau sa aud ca ai trecut prin atatea, dar ma bucur ca te simti mai bine
Sper ca ai avut pe cineva aproape care sa te sprijine in tot acest timp.. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| MagdaC |
12-04-2008, 04:20 PM
|
|
Magda, imi pare rau sa aud ca ai trecut prin atatea, dar ma bucur ca te simti mai bine Sper ca ai avut pe cineva aproape care sa te sprijine in tot acest timp.. Sarumana , Miha -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9nyqFU/]
| emu |
13-04-2008, 07:09 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Dumbo, sunt geloasa pe tine ca poti sa mananci castraveti. De la o vreme au inceput sa mi se para tare amare si castravetii si salata verde, si ma tin departe de ele. Asta e, bine ca inca mai imi plac alte legume.
Sexymom... ai eliminat din posibilitati hipoglicemia? Poate o simpla gustare la momentul respectiv te scuteste de starile astea. Nu stiu ce sa spun despre Power Plate... am vazut reclame la TV, dar eu sunt mai sceptica din fire la solutiile astea miraculoase MagdaC, multa sanatate in continuare. Acest mesaj a fost editat de emu: 13-04-2008, 07:04 AM -------------------- |
| Sexymom |
13-04-2008, 10:06 AM
|
Emu m-am gandit si la asta sa sti, de aceea am in geanta mereu bomboane, am auzit ca 1, 2 bomboane sunt bune in cazul scaderii glicemiei.
Oricum marti ma duc la medic. Cum scria si Magda, si noaptea in timp ce eram in pat aveam impresia ca imi creste pulsul si intram in panica. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| peach |
13-04-2008, 10:32 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Sali fetele A incercat cineva Power Plate-ul ? Peach a facut un fund enorm in ultimul timp Salu salu! Cum mai e la serviciu situatia? Eu nu am mai auzit pana acum de Power Plate.. La sverviciu..tot invat Power Plate (pagina in engleza) este un apart care vibreaza. Tu nu faci altceva decit sa stai si sa incerci sa-ti controlezi coprul. 10-15 min sunt echivalente cu 1 ora de sport intensiv. M-am uitat pe la cluburile de fitness si au preturi enorme 23 euro pt 15 min...Mi-a trecut deja Dana am fost ieri in Germania..ce s-a intimpla cu preturile voastre? pina si la parcare am platit dublu Danny in iulie-august mergem in Danemarca pe coasta de vest poate ne vedem de drum daca ai timp Inca nu am primit pozele de la fotograful profesionist. Poate in searea asta ca-i ziua sorcrelei si o vad si pe buifnita acolo. -------------------- |
| daconst |
13-04-2008, 07:26 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Magda,of ce povestesti tu acolo.
Dar asa din senin s-a declansat totul sau care e cauza? Sorina,habar n-am de preturi ca eu daca nu-s reduceri nici nu intru in magazine. Imi place mult mai mult atitudinea ta de acum...asa te vreau. Vad ca ati programat deja concediul,super. Sexy,sanatate multa si sa vii sa ne spui si noua ce-a zis dr. Emu,eu ma minunez cind aud de gravide ca nu puteau manca una alta,ca eu parca de toate as fi mancat.Zici ca eram sparta. Doamne bine ca mi-am revenit acum la kg complet ca altfel nu ma mai gandeam la bb2. -------------------- |
| emu |
13-04-2008, 08:24 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Buna dimineata, in miezul zilei, si de la mine
Ma pregatesc sa ies in oras - plimbare, niscaiva cumparaturi pour moi (chestii de gravidutz)... poate chiar si-o cafea la o terasa... chiar ajunsesem sa visez la un weekend in adevaratul sens al cuvantului Am citit ca ai scapat de 6 kg Dana. Sorina, tu mai ai vreun alt aparat de workout acasa? La ce preturi vad la power plate-ul asta, mai bine iti iei doua parate, unul forta - unul cardio si iesi mai bine la pret... desi nu asa bine la timpul petrecut calare pe ele Sexymom bafta la dr. si sanatate multa. Ai grija de tine... as mai adauga ca in loc de zahar pur in caz de-ti scade glicemia, nu mai bine mananci o leguma (sau altceva ce nu-ti da stare de foame imediat ce ai terminat de mancat/rontait)? -------------------- |
| peach |
13-04-2008, 09:41 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Nu ma gindeam sa-l cumpar nu costa decit 6000-21000 unul performant ..pe mine ma doare lenea. Am un crosstrainer acasa..mi-a instalat barbatu si tv in fata lui numai sa-i pun balamalelel in miscare..si eu il dterd doar de praf din cind in cind
Danuta cind sunt reducerile ca vin..nu se mai poate asa. Si un sfirsit mi-a dat bufnita pozele cu rochia intreaga poza 1 poza 2 poza 3 poza 4 poza 5 poza 6 peach pe post de fotograf Acest mesaj a fost editat de peach: 13-04-2008, 09:42 PM -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 10:08 PM |