![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
25-04-2008, 10:06 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Dana ai un link pt daneza..ca nu se mai poate nici la mine Uite AICI , Sorina. Dana , spor la baut si mancat cu musafirii Monic , si tu sa ai un PASTE FERICIT ALATUIRI DE FAMILIE !!!!!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| emu |
25-04-2008, 11:16 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Fetelor am si eu nelamurire se poate ca anticonceptionalele sa in grase???i-au anticoncenptionale de un an si m-am ingrasat mai bine de 10 kg Sfatul lui Michelle mi se pare destul de pertinent. Personal n-am avut probleme cu ingrasatul din cauza "pilulei", ci din cauza mancarii Monic, ce regim de slabit tii tu? Citesc cam in diagonala in ultimul timp, scuze daca am ratat mesajul in care ai spus. Crissy, ce urare super Paste Fericit tuturor! Eu nu vreau decat putin miel weekend-ul asta... sa vad si unde gasesc Azi am fost la controlul de 1 luna (data viitoare merg peste 3 saptamani, iar apoi incep sa merg la 2 saptamani Michelle... daca tot te-ai dus in trening, sa inteleg ca ai jogat pana la birou? -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| otilici |
26-04-2008, 10:10 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Paste fericit tuturor!!!
-------------------- |
| MagdaC |
26-04-2008, 02:46 PM
|
|
Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 274 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 76 Dispozitie: Fighting myself.. Sex: Feminin |
Paste fericit, si multa liniste si bucurie alaturi de toti cei dragi voua!!
Pup toate neuroancele Si vorbiti mai mult,ce [*****], nu vedeti ca am ajuns pe pagina a doua ????? M-am apucat (pt prima data ever) sa fac cozonaci. Mentionez ca n-am stat niciodata langa vreo mamica, mamaie, matusa sa privesc cum se fac. Ma bazez pe reteta (veche de pe vremea lui mamaie) si pe inspiratie (yeah....right... ) Va pooooooop Ouch..se pare ca am zis vorbe din alea interzise, nah... Acest mesaj a fost editat de MagdaC: 26-04-2008, 02:47 PM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9nyqFU/]
![]() start: 26 nov 2007 |
| peach |
26-04-2008, 06:14 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Dana ai un link pt daneza..ca nu se mai poate nici la mine Uite AICI , Sorina. Dana , spor la baut si mancat cu musafirii Monic , si tu sa ai un PASTE FERICIT ALATUIRI DE FAMILIE !!!!!! aoleo nu pe bune ..chiar ai tinut asta? -------------------- |
| Dumbo |
26-04-2008, 09:15 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.017 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
buna seara fetelor,
Paste fericit tuturor! Eu tocmai am aterizat! Pana la urma am fost pentru 3 zile in Germania, a fost frumos dar foarte, foarte obositor. Noroc cu sarbatorile ca o sa ma mai odihnesc si eu un pic... cred... Azi ziceam ca ma duc la inviere dar nu stiu daca nu o sa adorm instantaneu inainte de slujba de inviere. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| dany |
27-04-2008, 12:53 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
HRISTOS A INVIAT !!!!!!
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| nusarich |
27-04-2008, 06:36 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Hristos a inviat!
Sa aveti parte de sarbatori cu lumina in suflet! -------------------- |
| dany |
28-04-2008, 10:12 PM
|
Adevarat a inviat , nusa !!!!
Ciudat cat de putin se scrie pe aici .........Poate dupa Paste va fii altfel .... -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| michelle |
29-04-2008, 09:14 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Adevarat a inviat!
Dragelor, eu azi m-am intors la serviciu, desi tare as mai fi lenevit acasa. Ca in fiecare an, Pastele meu s-a desfasurat printr-o suita de vizite, la parinti si la bunice (patru la numar), asa ca mancare am tot mancat si am si adus acasa... asa ca nici vorba de dieta saptamana asta -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ALICE |
29-04-2008, 10:27 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.414 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Hristos a inviat!
Si eu sunt la scarbici azi.Nu facem nimic, da' na, trebuie sa fim aici.Macar fizic, ca in rest ne jucam, mancam, povestim. |
| nella |
29-04-2008, 10:57 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.437 Inscris: 22-02-2008 Membrul Nr.: 720 Sex: Feminin |
HRSITOS A INVIAT
-------------------- ![]() greutatea initiala : 94 -- greutatea actuala : 84.5 talie : 100 cm -- 88 cm burta: 119 cm -- 108 cm coapse : 116 cm -- 112 cm bust : 107 cm -- 102 cm brat : 38 cm --33 cm http://forum.oneden.com/Jurnal-Nella-t1674.html ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| peach |
29-04-2008, 01:21 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Adevarat a Inviat!
mai rarut pe aici de cind cu pasca si cozonacii Povesti..ceva..hai ca aici nu se simte ca-i Paste... Dana cum a fost cozonacul pina la urma? cel putin la gust? -------------------- |
| bubbles |
29-04-2008, 01:44 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Paste fericit fetele Te-ai scapat de nebunii:mancare, curatenie, iar curatenie etc ALice sa stii ca am facut si acolo la treaba de am fost franta si numai obosita la Inviere Buna ziuaaaaaaaaa -------------------- |
| peach |
29-04-2008, 07:46 PM
|
cine are chef de vorba...
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 01:57 AM |