![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
11-12-2007, 06:43 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.926 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Maybeline mai intra fata pe messenger, eu sunt libera pana martea viitoare, hai sa ne intalnim....nu mai stiu pe unde sa iti las mesaje
Iubitele, va pup `pe toate de 100 de ori, pe fiecare in parte. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| May |
11-12-2007, 07:05 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.727 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Am intrat dar tu nu esti, te astept
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| axe10 |
11-12-2007, 07:18 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Miha, e aranjat f bine. Pe nord-est e si ap meu asezat. E mai racoare vara, dar si iarna in sufragerie(pe nord) iar in geamul de la dormitorul mare imi rasare soarele. Axe, nu ai avut probleme cu camera de la nord? .. ca ma tot framanta problema asta.. Nu stiu ce sa facem cu camera de la nord, adica atunci cand vom compartimenta trebuie sa decidem ce va fi doar cu un perete la nord: un dormitor sau livingul? Eu am apartamentul pe colt, adica pe 3 laturi ale blocului:biroul,bucataria si sufrageria-pe nord, dormitorul mare pe est si dormitorul copilului pe sud! ...care era intrebarea? Io am fost in sedinta pana acu, iar apoi am luat pranzul. Poate va inspira pranzul meu: am papat musaca de cartofi cu carne tocata si muraturi Nici macar o inspiratie...Doamne fereste mai degraba! Cine isi permite mananca musaca, cine nu...rabda! Pe unde o umbla Axe? M-am apucat de citit povesti si de vazut poze cu gemeni si cu femei insarcinate cu gemeni Azi am fost de la ora 10 la 14.30 sa fac niste cumparaturi pt petrecerea din seara de Ajun. Am cheltuit o gramada de banutzi, sper sa iasa frumos ca mi-au iesit ochii de cte retete am studiat! Vezi ca te paste vreun bb...ca prea ti se intampla chestii... -------------------- ![]() |
| michelle |
11-12-2007, 07:35 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.181 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Nu stiu ce e mai bine sa avem la nord: camera mica sau livingul.. La nord de obicei apare igrasie..
May, ti-ai gasit bluzita? Cum a fost we prelungit? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Ramo |
11-12-2007, 07:54 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.242 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Meniul pe ziua de azi:
- 2 iaurturi jumate - 70; - 3 solano - 27; - 100 gr mandarina - 40; - ciorba - 60; - 50 gr ciuperci la gratar - 18; - 70 gr rosie - 14; - 50 gr ardei - 9; - 80 gr La Dorna 4% - 67; - 140 gr sunca - 109; - 3 toast prajit - 87; - 100 gr orez - 248; - 190 gr gref - 57; - 4 buc milka diet - 83; - 1 Milli desert - 88. TOTAL 977 -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| May |
11-12-2007, 07:57 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.727 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
May, ti-ai gasit bluzita? Cum a fost we prelungit? Nu am gasit nimic care sa ma dea pe spate asa ca nu mi-am luat, inca mai sper... WE prelugit a fost ca o mini vacanta -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Ramo |
11-12-2007, 08:04 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.242 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
May, ti-ai gasit bluzita? Cum a fost we prelungit? Nu am gasit nimic care sa ma dea pe spate asa ca nu mi-am luat, inca mai sper... WE prelugit a fost ca o mini vacanta -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| bubbles |
11-12-2007, 08:30 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.233 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Axe am realixat in pisicul meu
In caz ca va intrebati unde am disparut .. am fost si am calarit bicicleta 30 minute -------------------- |
| Dumbo |
11-12-2007, 08:31 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 955 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Buna seara, iar animatie pe aici.
Peach mi se pare mie sau mama bufnitei arata mai bine ca fiica? Oricum pare genul de "lady". M-as amuza cumplit cu ea. Ramona mi se pare asa de greu sa calculez toate caloriile, asa cum faci tu. Cum reusesti? Ce faci daca mananci "in deplasare"? Azi de exemplu am mancat asa: - dimineata - cafea - la 10:00 sana Tnuva (1/2) - pranz (ora 14:00) salata de varza murata(foarte acra) si ... un fel de cordon bleu - ora 15 - restul de sana (1/2) - cina 2 felii de paine cu margarina si branza light (telemea light - aprox 100gr) E cam mult, nu? Bubule parca nu voiai copii... acum te uiti dupa gemeni? |
| otilici |
11-12-2007, 08:47 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.109 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Miha,nu apare igrasie daca e camera bine aerisita si incalzita.Camera lui Norbi e spre nord,dar nu am avut deloc probleme,suntem a 2-a iarna aici.Aerisesc bine dimineata si seara si nu tin usile mereu inchise.Vara imi place tare mult ca nu bate soarele si e camera mai racoroasa,numai bine,mai ales pe canicula...
Peach,si eu am vrut sa zic ca arata muult mai bine mama bufnitei decat bufnita Acest mesaj a fost editat de otilici: 11-12-2007, 08:47 PM -------------------- |
| Ramo |
11-12-2007, 08:48 PM
|
Buna seara, iar animatie pe aici. Peach mi se pare mie sau mama bufnitei arata mai bine ca fiica? Oricum pare genul de "lady". M-as amuza cumplit cu ea. Ramona mi se pare asa de greu sa calculez toate caloriile, asa cum faci tu. Cum reusesti? Ce faci daca mananci "in deplasare"? Azi de exemplu am mancat asa: - dimineata - cafea - la 10:00 sana Tnuva (1/2) - pranz (ora 14:00) salata de varza murata(foarte acra) si ... un fel de cordon bleu - ora 15 - restul de sana (1/2) - cina 2 felii de paine cu margarina si branza light (telemea light - aprox 100gr) E cam mult, nu? Bubule parca nu voiai copii... acum te uiti dupa gemeni? M-am obisnuit cu cantaritul si calculatul, nu mai imi e deloc greu Am convins-o si pe vara-mea, dupa Anul Nou, se apuca si ea, cu ajutorul meu promis. Eu zic ca nu ai mancat mult. Nu ai 1000 de calorii Ce branza (telemea) light ai gasit? ca eu nu stiu sa fie asa ceva. Si daca te rog frumos, nu te uiti sa vezi cate calorii are? Acest mesaj a fost editat de ramonavlas: 11-12-2007, 08:49 PM -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| Ella79 |
11-12-2007, 09:22 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.668 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Ella,tot vroiam sa te intreb si eu despre o anumita parte a vietii tale,despre care nu mai intrebasem ca eram foarte convinsa ca e bine. Dar mesajele tale,ca vrei sa iubesti din nou,apoi ca esti o fata singura m-au pus pe ganduri.Tare m-am suparat,sincer. Poate nu vrei sa mai povesteti asta pe forum,dar sa stii ca eu ma gandesc la tine si abia astept sa te vad fericita si indragostita asa cum te-am cunoscut eu. Da Danuta, din pacate trec printr-o perioada nu tocmai fericita a vietii mele. Problemele pareau sa se fi rezolvat pana acum o saptamana cand... filmul s-a rupt. Probabil ca incercarile prin care am trecut au subrezit relatia si.. asta e.. s-a dus. Si poate ca e mai bine asa, decat sa continui o relatie doar de dragul obisnuintei. Eu sunt convinsa ca in viata fiecare avem un drum si oricat ne-am stradui noi sa schimbam ceva, o sa ni se intample tot ceea ce ne e scris sa ni se intample. Ceea ce ma tine acum in viata e faptul ca am langa mine familia si prietenii. Si nici nu iti poti imagina cat ma ajuta sa stiu ca cineva se gandeste la mine, ca unui om ii pasa de mine. Chiar iti multumesc din suflet Dana pentru toate astea. Ella, din pacate nu am cum sa plec dimineata desi mi-ar fi facut mare placere sa te vad. Situatia la servici e din ce in ce mai sumbra, asa ca poate pana joi o sa am liber de tot, daca e cazul te anunt Legat de tratementele cosmetice, am vazut intr-o zi la o emisiune tv la romani pe Euforia una din vedetele din Romania care cica si-ar fi rezolvat problema asta. Nu mai tin minte care dintre vedete era, cred ca Dana Savuica (oricum, una care a avut probleme cu tenul in trecut) si spunea ca a incercat si alte tratamente cosmetice in afara de cele mai drastice ca sa vada daca dau rezultate. Nu am retinut numele tratamentului, era ceva cu lumini (ii punea ca o lampa pe fata), cica e ceva nou, nedureros si cu efecte maxime. Din pacate tot ce spun eu aici e cam vag, dar poate au vazut si alte fete emisiunea si tin mai bine minte ... Va multumesc inca o data pentru urari!! Stiu cum e cu minca dimineata. Oricum, eu o sa fiu in mare graba joi, dar daca te razgandesti ai nr meu. O sa fiu prin Place Rogierpana la 1:30. Da, Dana Savuica si-a facut tratament pt fata cu Lumina Inalt Pulsanta. eu ma imbrac de la C&A nu stiu daca voi aveti in spania.,dar au haine ieftine si moderne..bufnita poarta Esprit sau alte firme mai scumpe. Majoritatea fustelor mele sunt de la C&A. Ma impac foarte bine cu croiala. Din pacate in Romania nu s-a inventat magazinul asta... Iubitele, va pup `pe toate de 100 de ori, pe fiecare in parte. Si noi te pupam pe tine de 200 de ori Ufff, asa pic eu in ultima vreme numai la spartul targului. Cred ca am pierdut poza cu bufnita Acest mesaj a fost editat de Ella79: 11-12-2007, 09:13 PM -------------------- |
| Pisik |
11-12-2007, 11:23 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.445 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Hello hello, am venit si eu cu o mica surpriza. Daca tot ma ingras vazand cu ochii, macar sa imi mai trag cate o schimbare de look din cand in cand. Mi-am "tras" suvite blonde si m-am vopsit
![]() ![]() ![]() Ella, imi pare f rau pt despartire, dar stii tu cum se zice "tot raul spre bine", cine stie ce ai tu pus deoparte si te asteapta Ramo, cred ca dupa sarbatori de iau "profa" la calorii sa ma ajuti si pe mine sa calculez ca nu mai tine, mananc haotic si ma latesc.... Axe, ce te gandesti sa pregatesti bun? Si eu am musafiri, poate fur idei de la tine, ca nu am timp nici sa ma gandesc la ceva M-am intristat ca am vazut ca toata lumea impodobeste si se pregateste de Crciun, ba cu cumparaturi. ba cu una alta, numa eu nu am timp de nimic, si pana pe 20 nu am nici o sansa sa fac ceva -------------------- |
| Dumbo |
12-12-2007, 12:22 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 955 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Ramona, era ceva de la Alba, am aruncat ambalajul. Stiu ca are 28% grasime in substanta uscata fata de 45% restul branzeturilor.
Din pacate nu am gasit-o pe net. Dar promit sa ma mai uit. Gata, ma duc la culcare ca la 6:30 suna ceasul. Pisik iti sade foarte bine. Hei, nu fii trista. GAndeste-te ca recuperezi cu impodobitul dupa data de 20. In plus, iti dai seama cate idei o sa strangi pana atunci? Si in poza nu esti grasa chiar deloc. |
| Ella79 |
12-12-2007, 07:10 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.668 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
WOW Pisik, te prinde tare bine nuanta, iar suvitele sunt suuuper!!!
Si eu sunt fanul acestei tunsori -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 14-10-2008 - 09:19 PM |