left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Aspirator inteligent: iRobot Roomba
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 25 26 27 28 29 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 15, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
nusarich
mesaj 12-12-2007, 09:27 AM
Mesaj #391

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.922
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80
Sex: Feminin

Pisi, tare bine iti sta! Sa-ti fie de bine! hug.gif

Ella, imi pare rau sa aud ca s-a terminat povestea voastra, stiu ca ai luptat mult pentru ea si parea a se fi rezolvat micile problemute. Acum ... fruntea sus, incearca sa te gandesti numai la ce-a fost frumos, oricum amintirile bune nu ti le ia nimeni. Incarca-te cu ele si pregateste-te pentru viitor, ca sigur va fi bine! hug.gif

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
michelle
mesaj 12-12-2007, 09:55 AM
Mesaj #392

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.182
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Neata!
Pisik, wow! Arati grozav! give_rose.gif
Ella, cu siguranta o sa apara si zile mai bune si la tine pupic.gif Dupa cum te stiu ca esti o luptatoare, lucrul asta o sa se intample mult mai repede decat crezi. Ma bucur ca ai prietenii si rudele aproape, asta conteaza foarte mult hug.gif

Va astept la cafea, dragelor!
Imagine

Dumbo, iar ai ramas inclinata )).gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Sexymom
mesaj 12-12-2007, 09:59 AM
Mesaj #393

Hiena

Raspunsuri: 4.943
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Pisik esti super asa tunsa, te prinde, si sa sti ca nu esti unica care se ingrasa, si eu iti sunt alaturi )).gif
Ella totul o sa treaca, dar gandeste-te ca o sa vina o vreme in care o sa razi ca nu ai luat decizia asta mai devreme si ai mai lungit-o inca 1 an.Fiecare avem pe cineva pus deoparte, o sa gasesti un OM care o sa te iubeasca si pretuiasca asa cum meriti. pupic.gif Sunt langa tine, asta o sti oricum hug.gif

Michelle ma topeste avatarul tau. pupic.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 12-12-2007, 10:02 AM
Mesaj #394

Hiena

CITAT(Sexymom @ 12-12-2007, 09:59 AM) *

[..] Sunt langa tine, asta o sti oricum hug.gif
Ella, toate iti suntem alaturi! hug.gif
CITAT(Sexymom @ 12-12-2007, 09:59 AM) *

Michelle ma topeste avatarul tau. pupic.gif

Saru'mana! pupic.gif Poza asta e si pe dvd-urile noastre (pe "coperta")

--------------------
Imagine
+Quote Post
peach
mesaj 12-12-2007, 10:14 AM
Mesaj #395

Nevastuica

Raspunsuri: 968
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 77

CITAT(Ella79 @ 11-12-2007, 08:22 PM) *

Da Danuta, din pacate trec printr-o perioada nu tocmai fericita a vietii mele. Problemele pareau sa se fi rezolvat pana acum o saptamana cand... filmul s-a rupt. Probabil ca incercarile prin care am trecut au subrezit relatia si.. asta e.. s-a dus. Si poate ca e mai bine asa, decat sa continui o relatie doar de dragul obisnuintei.
Eu sunt convinsa ca in viata fiecare avem un drum si oricat ne-am stradui noi sa schimbam ceva, o sa ni se intample tot ceea ce ne e scris sa ni se intample.
Ceea ce ma tine acum in viata e faptul ca am langa mine familia si prietenii. Si nici nu iti poti imagina cat ma ajuta sa stiu ca cineva se gandeste la mine, ca unui om ii pasa de mine. Chiar iti multumesc din suflet Dana pentru toate astea. give_rose.gif

Vai Ella ce fel de vorbe sunt astea? Sunt milioane de motive care te tin in viata, sfirsitul unei relatii nu este un capat de viata nu-i asa? Obisnuiesc sa cred ca toate se intimpla cu un anumit scop..si fiecare sut este un pas inainte. Capul sus fata, esti frumoasa si desteapta ai o viata inainte sa te bucuri de ea..si va veni si acel Mr. Perfect si te vei simti fericita si implinita. floare.gif

Pisik super iti sta wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Dumbo
mesaj 12-12-2007, 11:52 AM
Mesaj #396

Nevastuica

Raspunsuri: 956
Inscris: 12-07-2007
Membrul Nr.: 339

Miha exista o explicatie. Sunt la lucru si cam am de lucru. Incep sa scriu ceva si ma opresc si iar continui... si dupa aia sterg... si tot asa...

cheer.gif am papat ciocolata azi ca a fost ziua unei colege. blushing.gif Ma duc sa vad cate calorii am de ars.
+Quote Post
axe10
mesaj 12-12-2007, 12:17 PM
Mesaj #397

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(michelle @ 11-12-2007, 07:35 PM) *

Nu stiu ce e mai bine sa avem la nord: camera mica sau livingul.. La nord de obicei apare igrasie..

Daca sunt izolati peretii si nu inchizi ermetic camera nu ai de ce sa faci igrasie!!
La mine nu s-a intamplat niciodata de cand stau aici(3.5 ani).

Camera mica fiind un fel de birou?

CITAT(Pisik @ 11-12-2007, 11:23 PM) *

Axe, ce te gandesti sa pregatesti bun? Si eu am musafiri, poate fur idei de la tine, ca nu am timp nici sa ma gandesc la ceva wacko.gif

M-am intristat ca am vazut ca toata lumea impodobeste si se pregateste de Crciun, ba cu cumparaturi. ba cu una alta, numa eu nu am timp de nimic, si pana pe 20 nu am nici o sansa sa fac ceva sad.gif

O sa iti dau amanunte cand am timp...acum ma grabesc!
Sigur, sigur iti dau amanunte. Magazinele sunt deschise non-stop acum....

--------------------
Imagine
+Quote Post
Deea
mesaj 12-12-2007, 12:20 PM
Mesaj #398

Iepuras

Raspunsuri: 1.543
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 79

http://www.elfyourself.com/

super dragut site-ul...pt. cine are timp.

Axe cred ca mi-a scapata ceva....ce petrecere faci? Cu Mos si cu toate cele?

Pisik imi place tunosarea ta, iti sta tare bine cu suvite. Nici eu nu mai stau f. bine cu dieta...nici chef nu am, nici nu ma mai cantaresc pana dupa Revelion, apoi oi vedea ce si cum.

Ramona bravo pentru ambitie! give_rose.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 12-12-2007, 12:35 PM
Mesaj #399

Hiena

CITAT(Deea @ 12-12-2007, 12:20 PM) *

Da, aici suntem eu si Cata )).gif
http://www.elfyourself.com/?id=1212215006

Axe, Otilici, multumesc pt raspunsuri! Vrem sa facem o camera mica, unde va fi pe viitor camera copilului si nu stiu cat de indicat e.. dar m-ati lamurit.
Un mare mare dezavantaj la noi e ca avem linia de cale ferata fix langa bloc, la nord wacko.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 12-12-2007, 01:36 PM
Mesaj #400

Panda

Raspunsuri: 8.269
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Ziua yahoo.gif .Ce faceti? Spuneti-mi si mie cum sa punctez o ciocolata calda ? Nu are scris nimic pe ambalaj. 1.5p ar fi de ajuns eusa_think.gif

Pisik iti sta foarte bine flowers1.gif
Ella give_rose.gif hug.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
axe10
mesaj 12-12-2007, 01:44 PM
Mesaj #401

Taz

CITAT(Deea @ 12-12-2007, 12:20 PM) *

Axe cred ca mi-a scapata ceva....ce petrecere faci? Cu Mos si cu toate cele?

Da, cu Moshu, deja era planuit de anul trecut cand l-am avut invitat la prietena mea. Si ca sa nu derutam copii ca numai la ea vine moshu, sa vada ca stie moshu adresa la toti copii, anul asta vine la noi. A iesit mare nebunie anul trecut, copii au fost incantati....si moshu tare talentat.

CITAT(michelle @ 12-12-2007, 12:35 PM) *

Axe, Otilici, multumesc pt raspunsuri! Vrem sa facem o camera mica, unde va fi pe viitor camera copilului si nu stiu cat de indicat e.. dar m-ati lamurit.
Un mare mare dezavantaj la noi e ca avem linia de cale ferata fix langa bloc, la nord wacko.gif

Pai daca aveti de gand sa faceti camera copilului , sau sa dormiti voi acolo, atunci nu recomand din cauza trenului. Desi se zice ca te obisnuiesti, tu stai (adica o sa stai) mai sus si poate se mai atenueaza zgomotul dar eu am avut la mama sufrageria nu chiar pe unde trecea tramvaiul si nu puteam dormi....zgomotul chiar daca nu il mai "percepi" la un moment dat, creierasul tot il "simte"...si e un factor de stres!!

Mai bine living decat camera de dormit.

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ramo
mesaj 12-12-2007, 04:22 PM
Mesaj #402

Lama

Raspunsuri: 5.289
Inscris: 8-06-2006
Din: un oras mic si plictisitor......
Membrul Nr.: 20

Salutare!
Pisik, imi place si mie mult noua frizura si culoare. Sa "le porti" fericita!
Dumbo, multumesc de informatie, o sa caut prin magazine telemeaua aia.
Alice, vin imediat la tine in jurnal si tot atunci iti trimit si ce ti-am promis pupic.gif

--------------------
Imagine

CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg.
PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008
RESTART CALORII - 26 mai
http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213
+Quote Post
stardust
mesaj 12-12-2007, 04:35 PM
Mesaj #403

Ciocanitoare

Raspunsuri: 362
Inscris: 29-05-2007
Membrul Nr.: 305

Ella, imi pare rau sa aud ca treci prin situatia asta. Ca sa gasim in tot raul si un bine, eu zic ca poate asa macar nu mai stai ca pe ace, te-ai lamurit de o chestie, s-a rupt firul si macar stii ce ai de facut de acum inainte. Nu vreau sa fiu dura (sper ca nu suna asa), dar acum nu ai decat sa te uiti inainte si sa pasesti cu fruntea in sus. Stiu ce importanta e familia si ce importanti sunt prietenii pentru tine dar cum spunea si peach, te rog nu spune ca doar pentru/datorita lor traiesti ca nu-i a buna. Capul sus! pupic.gif

Pisik, imi place tare mult cum arati!! Declar oficial ca avem aceeasi culoare si suvite (si eu m-am vopsit cam acum o saptamana).

Nu mai pricep ce e cu mine si ce mi se intampla, parca am un nor negru deasupra capului. Dimineata m-a sunat tata sa imi spuna ca bunica e la spital cu hemoragie interna sad.gif Speram ca anul asta (an din viata, adica) sa-mi fie mai bun dar vad ca deja am inceput in forta cu problemele sad.gif

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
axe10
mesaj 12-12-2007, 05:09 PM
Mesaj #404

Taz

CITAT(stardust @ 12-12-2007, 04:35 PM) *

Nu mai pricep ce e cu mine si ce mi se intampla, parca am un nor negru deasupra capului. Dimineata m-a sunat tata sa imi spuna ca bunica e la spital cu hemoragie interna sad.gif Speram ca anul asta (an din viata, adica) sa-mi fie mai bun dar vad ca deja am inceput in forta cu problemele sad.gif

Sanatate bunicii! pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 12-12-2007, 05:31 PM
Mesaj #405

Koala

Raspunsuri: 2.692
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73

)).gif Buey, n-am vrut sa va sperii... partea cu "ceea ce ma tine in viata" e un tic verbal de-al meu. )).gif Nu, n-am ganduri necurate, fiti pe pace!!
Va multumesc din suflet tuturor ca ma intelegeti si ma sustineti.
Eu insami sunt de parere ca asa e mai bine, ca viata mea merge inainte, ca n-am pierdut mare lucru ca si-asa nu mai era nimic de reparat. Nu imi pare rau pt anii petrecuti impreuna pt ca au fost ani frumosi. Cu siguranta Dumnezeu are un plan cu mine, nimic nu e intamplator.
In afara de faptul ca sunt foarte foarte obosita psihic (din motive de cele intamplate + niste situatii critice la birou), sunt muuuult mai ok decat am crezut la inceput ca voi fi. Nu stiu de ce, dar nu sunt deprimata, nu mai sufar. Sigur, imi pare rau pentru situatie, e normal, dar am tot felul de planuri care ma incanta la maxim si, nu stiu cum se face, dar brusc in jurul meu au aparut tot felul de tipi simpatici.
Maine ma duc pana la Bruxelles, vineri iarasi am o zi nasoala dar de sambata.... ce credeti??? VACANTAAAAAA cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Inca o data va multumesc din suflet!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif Sunteti cu adevarat minunate fetelor!!

CITAT(stardust @ 12-12-2007, 06:35 PM) *

Iti tin pumnii ca bunica ta sa se faca bine. pray.gif Din pacate uneori in viata lucrurile nu merg tocmai perfect, dar nu dispera, nu poate sa ne mearga rau la infinit, nu? Sigur apare soarele si pe la noi!
Capul sus, fii optimista si o sa vezi ca ca problemele se vor rezolva. hug.gif

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post

251 Pagini V « < 25 26 27 28 29 > » 
Closed Topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 16-10-2008 - 04:29 AM