![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Dumbo |
12-12-2007, 05:39 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 949 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Ella daca ai tot felul de planuri e ok. Inseamna ca esti pe drumul cel bun.
Ramona eu am luat din Billa. Parca am vazut si in real, dar nu garantez. - o ciucalata Mars XXL - la pranz morcovi sote cu cascaval pane (groaznic, nu stiu de ce l-am mancat) - la cina as manca ceva legume sau fructe multe, sa imi spele greata dupa porcaria aia de cascaval. Nu inteleg de ce nu ma lecuiesc sa mai mananc la lucru. Dar mi-e asa de lene sa imi pregatesc ceva... ca mereu ajung sa mananc la cantina. |
| michelle |
12-12-2007, 05:50 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.171 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
nu stiu cum se face, dar brusc in jurul meu au aparut tot felul de tipi simpatici. Cine stie de cat timp roiau pe langa tine tipii simpatici, dar tu abia acum i-ai vazut - la pranz morcovi sote cu cascaval pane (groaznic, nu stiu de ce l-am mancat) - la cina as manca ceva legume sau fructe multe, sa imi spele greata dupa porcaria aia de cascaval. Nu inteleg de ce nu ma lecuiesc sa mai mananc la lucru. Dar mi-e asa de lene sa imi pregatesc ceva... ca mereu ajung sa mananc la cantina. Incearca sa iti faci o limonada pentru inceput.. Ia un triferment sau dicarbocalm eventual -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ella79 |
12-12-2007, 06:19 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.586 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Regina Elisabeta a II-a, George W. Bush si Traian Basescu mor si ajung in Iad.. La un moment dat, Elisabeta:
- Mi-e dor de Anglia ! Vreau sa sun in Anglia sa vad ce face toata lumea acolo. Suna regina, vorbeste cam 5 minute si apoi il intreaba pe Diavol: -Cat iti datorez pentru convorbirea asta? -5 milioane $. Scoate regina un cec de 5 milioane $ si se duce la locul ei... Dupa cateva momente, Bush, foarte gelos, tzipa: -E randul meu! Vreau sa sun si eu sa vad ce se intampla in Statele Unite, ce face toata lumea acolo! Suna Bush, vorbeste cam 10 minute, dupa care catre Diavol: -Cat iti datorez pentru convorbirea asta? -10 milioane $. Bush, cu o privire taioasa, scoate un cec de 10 milioane de $ si se duce la locul lui... Vazand acestea, Basescu, si mai gelos, incepe sa tzipe: -Vreau sa sun in Romania , sa vad ce face toata lumea acolo! Vreau sa vorbesc cu ministrii, cu deputatii, vreau sa vorbesc cu toata lumea! Suna Basescu in Romania, sta la telefon vreo 2 ore, vorbeste cu toate neamurile, cu toti prietenii, cu toti deputatii si ministrii... Dupa ce termina de vorbit, se pregateste sa-i plateasca Diavolului: -Scuze, am stat cam mult... Cat iti datorez? -Un dolar.... -Poftim?!?!? Doar un amarat de dolar?? -Pai, da... Ca daca suni dintr-un Iad in alt Iad, e convorbire locala... Ai reusit pan ala urma sa obtii concediu? Suuuuper!!! Da, zilele trecute mi-a fost rau de oboseala si am hotarat ca e momentul sa iau o pauza. -------------------- |
| ramonavlas |
12-12-2007, 07:09 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.140 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Am ramas singurica pe aici?
Atunci ma duc si eu sa imi spal parul, sa pun o masca pe fata si sa imi fac unghiile. Poate mai vine cineva pe aici pana termin cu "treaba". -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| Ella79 |
12-12-2007, 07:11 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.586 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Am ramas singurica pe aici? Atunci ma duc si eu sa imi spal parul, sa pun o masca pe fata si sa imi fac unghiile. Poate mai vine cineva pe aici pana termin cu "treaba". -------------------- |
| May |
12-12-2007, 07:26 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.540 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Am ramas singurica pe aici? Atunci ma duc si eu sa imi spal parul, sa pun o masca pe fata si sa imi fac unghiile. Poate mai vine cineva pe aici pana termin cu "treaba". Si eu! dar mie imi e sila sa imi fac unghiile, nu mi le faceti si mie? ca eu nu am oja mov -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Ella79 |
12-12-2007, 07:39 PM
|
Am ramas singurica pe aici? Atunci ma duc si eu sa imi spal parul, sa pun o masca pe fata si sa imi fac unghiile. Poate mai vine cineva pe aici pana termin cu "treaba". Si eu! dar mie imi e sila sa imi fac unghiile, nu mi le faceti si mie? ca eu nu am oja mov Nici eu nu am oja mov acum acasa, dar am oja fucsia! -------------------- |
| May |
12-12-2007, 07:41 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.540 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Nici eu nu am oja mov acum acasa, dar am oja fucsia! D-aia am si eu, cred ca prestez mai incolo Sau ne facem cu oja lui ramona -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Ella79 |
12-12-2007, 07:54 PM
|
Sau ne facem cu oja lui ramona Da, da, acum cat e in baie si nu se prinde. Fetelor, ma duc sa ma parchez in pat ca maine ma trezesc la o ora absolut imposibila: 4:00. Nu stiu de ce, poate tocmai pt ca la 4 ma trezesc cand am avion, dar mie asta mi se pare cea mai insuportabila ora posibila. 3 e ok, ca te simti ca dupa o petrecere, dormi la pranz si dupa aia nu te mai culci deloc, 5 iarasi e o ora rezonabila, cam devreme dar merge, insa 4... e..... -------------------- |
| ramonavlas |
12-12-2007, 07:58 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.140 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
V-am priiins, de-aia mi se termina mie ojele asa repede?
Eu azi imi fac french ca nu am mai avut cam de o luna si imi e dor. Gata cu parul, ma duc sa imi pun bigudiurile si masca pe fata, abia apoi unghiile. -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| michelle |
12-12-2007, 08:29 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.171 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Drum bun, Ella!
Eu nu mi-am mai dat cu oja nu stiu de cand.. Am unghiile mici si late si mi se pare ca nu ma prinde oja inchisa. Ma mai dau cu deschisa dar nu prea ma incanta. Eu folosesc mereu lac de unghii transparent Eu azi imi fac french ca nu am mai avut cam de o luna si imi e dor. French am avut la nunta Ce masca iti faci? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ramonavlas |
12-12-2007, 08:42 PM
|
O masca film, care imi place f mult dupa un peeling.
Meniul pe ziua de azi: - 2 iaurturi jumate - 70; - 2 solano - 18; - 100 gr mandarina - 40; - ciorba - 120; - 60 gr ciuperci la gratar - 21; - 80 gr sunca - 62; - 60 gr crema de branza - 34; - 70 gr rosie - 14; - 70 gr ardei - 12; - 3 tost - 87; - 4 milka diet - 83; - 280 gr cartofi - 224; - 1 milli desert - 88; - 180 gr gref - 54. TOTAL 927 Doar eu mai pun meniuri pe aici??????? Am pofta pe muuulte fructe, cred ca vineri imi fac zi doar de fructe. -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| nusarich |
12-12-2007, 09:43 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.915 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Eu nu mi-am mai dat cu oja nu stiu de cand.. Am unghiile mici si late si mi se pare ca nu ma prinde oja inchisa. Ma mai dau cu deschisa dar nu prea ma incanta. Eu folosesc mereu lac de unghii transparent [ Si eu tot cu lac transparent mi le fac, le mai am si taiate ca la gradinita/scoala ca mi se rup extrem de repede... Drum bun, Ella! Ramo, cred ca esti printre putinele care mai tin dieta pe aici, eu deocamdata tin doar post si vad ca am mai dat jos din suncute, mi s-a mai si spus asta, asa ca deocamdata ma bucur de legume si fructe cat cuprinde. Si peste in we. -------------------- |
| michelle |
12-12-2007, 10:12 PM
|
Doar eu mai pun meniuri pe aici??????? Am pofta pe muuulte fructe, cred ca vineri imi fac zi doar de fructe. Bravo pentru ambitie, Ramo! Eu daca as pune meniurile m-ati lua instant la suturi Mie mi se pare mie sau nu prea alternezi alimentele? Dragelor, iata cateva poze de pe santier. Primul este un apartament deja mobilat (e facut la etajul 4, pe post de showroom). -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Deea |
12-12-2007, 10:27 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.505 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
http://www.elfyourself.com/?id=1329072126 aici suntem noi...elfii dansatori
Miha acum se vede mai bine cat de mare e apartamentul...terasa imi place f. tare....aaa...si sifonierul -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-10-2008 - 10:15 AM |