![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| michelle |
13-12-2007, 10:53 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.178 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Miha , mobila de bucatarie e STAS sau va cumparati voi ce vreti ? Mie mi s-a parut cam aiurea amplasarea aragazului ( exact langa spartura din perete ) , de aceea intreb . Neata Dany! Nu, totul e nemobilat. Apartamentul vine doar cu • Geamuri termopan cu tāmplãrie PVC • Parchet laminat • Īncãlzire centralã tronson • Usã metalicã intrare, Interfon • Usi de interior lemn • Gresie si faiantã īn baie si bucãtãrie • Vopsele lavabile • Baterii sanitare design • Instalatii ultramoderne de contorizare a cãldurii si energiei electrice • Tablou electric individual • Cablu TV, Internet, Telefonie Am inteles ca aduc ei mai multi provideri si alegem noi la ce firma vrem cablu/telefon/internet Putem alege noi culoarea varului, ce tip de gresie, faianta, chiuvete etc etc vrem. Nici mie nu imi place aragazul fix acolo, mai ales langa geam - sa-mi ia foc perdeaua Pisik, distractie faina la concert daca te hotarasti s amergi totusi! May, nu faci o pozuta sa vad cum vine oja? Eu am fost azi dimineata si mi-am facut 3 tipuri de analize (la gineco), inclusiv papanicolau. Doamne ajuta! Singurul rezultat pe care il stiu pana acum e ca nu mai am chisti ovarieni Maine ma intalnesc cu sexy Sa faceti poze multe! Ramo, te rog sa imi trimiti si mie tabelul cu caloriile. Multumesc! Azi mi-au fost confirmate banuielile: m-am suit pe cantar si.... m-am ingrasat cu 1 kg. Nu e chiar de speriat, dar chiar inainte de sarbatori era bine daca aveam minus 1kg -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| peach |
13-12-2007, 10:56 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Miha ca tot vorbeam ieri unde sa muti masa... daca oricum vrei bucatarie deschisa eu as inchide balconul dupa linia peretilor deja existenti (iti ramine destul loc sa-i scoti pe fumatori pe balcon si de uscat rufe), scoti geamul de la bucatarie si transformi peretele in bar si/ sau folosti spatiul pt masa
Soranutza multa sanatate bunicii si insanatosire grabnica! Dana pe unde bintui toata ziua? Acest mesaj a fost editat de peach: 13-12-2007, 10:58 AM -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| michelle |
13-12-2007, 10:59 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.178 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Chiar pe unde umbla Dana? Cum se mai simte Darius?
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| May |
13-12-2007, 10:59 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.719 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
May, nu faci o pozuta sa vad cum vine oja? Sa faceti poze multe! Pai vad ca sexy s-a inarmat cu aparatul asa ca o sa imi surprinda unghiile pe undeva -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| michelle |
13-12-2007, 11:00 AM
|
eu as inchide balconul dupa linia peretilor deja existenti (iti ramine destul loc sa-i scoti pe fumatori pe balcon si de uscat rufe), scoti geamul de la bucatarie si transformi peretele in bar si/ sau folosti spatiul pt masa Da, e buna ideea, notat -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Pisik |
13-12-2007, 11:31 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.445 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Sorana, sanatate multa bunicii tale. Multa putere sa aveti!
-------------------- |
| Sexymom |
13-12-2007, 11:34 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.923 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
May, nu faci o pozuta sa vad cum vine oja? Sa faceti poze multe! Pai vad ca sexy s-a inarmat cu aparatul asa ca o sa imi surprinda unghiile pe undeva Fata, eu nu am unghiile facute, ca nu am unghii Facem poze si vi le pun diseara sa le vedeti. Stardust sanatate bunicii tale. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| michelle |
13-12-2007, 12:43 PM
|
Soranutza, multa sanatate bunicii tale
Fetele care aveti cantar electronic la care va afiseaza procentul de apa din organism... cat il aveti? Sau aveti idee cat ar trebui sa fie procentul?.. Ca eu am impresia ca sunt cam dezhidratata -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Deea |
13-12-2007, 12:50 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.536 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Miha din ce stiu eu procentul este de 50-52%...cica la persoanele supraponderale scade.
-------------------- ![]() |
| michelle |
13-12-2007, 12:51 PM
|
Miha din ce stiu eu procentul este de 50-52%...cica la persoanele supraponderale scade. Mhh .. inainte aveam in jur de 60% si azi aveam 40%.. O sa ma mai cantaresc zilele astea, sper sa fie o greseala.. E clar, sunt supraponderala -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Dumbo |
13-12-2007, 01:11 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 955 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Miha te-ai ingrasat si tu un kil si acum zici ca esti supraponderala. Ce chestie...
Mi-e foame de mor. Abia astept sa ma duc la masa. Azi am mancat numai o merdenea destul de light, adica nu era impregnata cu grasime. Si am baut o cafea. |
| michelle |
13-12-2007, 01:31 PM
|
Miha te-ai ingrasat si tu un kil si acum zici ca esti supraponderala. Ce chestie... Am 55 kg la 1.57 m... tre sa iau masuri Mi-e foame de mor. Abia astept sa ma duc la masa. Azi am mancat numai o merdenea destul de light, adica nu era impregnata cu grasime. Si am baut o cafea. Dumbo, mananci cam aiurea.. Eu vorbesc -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Pisik |
13-12-2007, 01:32 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.445 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Si eu am aceeasi diferenta, dar crede-ma, la mine chiar se vede! Eu zic ca nu ai de ce sa iti faci probleme, esti miniona si prea slaba nu iti sta bine (ca si celor prea inalte, desi la noi se vede mai tare). doar nu vrei 47 de kile, nu erai ok
-------------------- |
| bubbles |
13-12-2007, 02:17 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.226 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Buna ziua
Miha tu supraponderala Soranuta insanatosire bunicii -------------------- |
| Monic |
13-12-2007, 03:02 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.635 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Miha din ce stiu eu procentul este de 50-52%...cica la persoanele supraponderale scade. Mhh .. inainte aveam in jur de 60% si azi aveam 40%.. O sa ma mai cantaresc zilele astea, sper sa fie o greseala.. E clar, sunt supraponderala aoleu -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 14-10-2008 - 10:22 AM |