![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ina_ceva |
03-12-2007, 02:27 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Sa va creasca mari nepoteii si sa fie sanatosi!
Deea, cu ea pare sa semene , si la ochi si la nasuc. E asa dragalasa -------------------- |
| axe10 |
03-12-2007, 03:07 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Apartamentul e asta, cartierul va fi asta. Apart. e cu 2 camere, dar e mare (71 mp cu balcon, 64 mp fara balcon) si poate fi compartimentat in 3. Avem si 3 schite de compartimentare Miha, e aranjat f bine. Pe nord-est e si ap meu asezat. E mai racoare vara, dar si iarna in sufragerie(pe nord) iar in geamul de la dormitorul mare imi rasare soarele. De pret ce sa zic...sa va dea Dumnezeu putere de munca si intelegere sa-l achitati cat mai repede! Dana, ca sa intaresc afirmatia ca nu imi mai propun deadline-uri ca nu le pot respecta, week-end-ul asta mi-am luat o pereche de blugi si o pereche de pantaloni negri. M-am saturat sa umblu in trei chestii, in speranta ca voi slabi si ma vor incapea hoarda de haine din dulap. Asta este, daca slabesc imi raman largi si cu asta basta! ma simt mai bine gandind asa, nu ma mai frustrez aiurea.... Ca deobicei afara totul este in slujba omului, ca sa il ajute, nu sa ii dea in cap. La noi daca vrei sa termini creditul mai devreme platesti un nu stiu cat la suta din valoarea lui Buna atitudine, imi place! Se pare ca ai inceput saptamana mult mai bine. Probabil si din cauza planurilor de we...unde plecati la munte? Platesti intre 1 si 3 % la rambursarea in avans. -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| michelle |
03-12-2007, 03:25 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.092 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Platesti intre 1 si 3 % la rambursarea in avans. La masina am platit 1% rambursarea in avans. Am platit creditul pt 4 ani in avans Cu cine zici ca seamana Miha...noi am zis ca seamana cu Betty Boop Ptiu ptiu sa nu o deochi! Seamana cu multe: si cu Alba ca Zapada, si cu Heidi -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| peach |
03-12-2007, 03:26 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Deea acum va trebui sa-i cumperi cadouri pe masura ghetelor -------------------- |
| Pisik |
03-12-2007, 03:32 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.381 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Lavi, la Rasnov plecam
-------------------- |
| stardust |
03-12-2007, 03:48 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
Am recuperat 40 de pagini
May, imi pare rau pentru Remy. Nu din 2008 spuneau ca se deschide piata muncii si pentru romani? Iar au schimbat legile? OF ... Intr-un fel, daca gandim pozitiv poate e mai bine asa la negru. In felul asta cred ca puteti pune ceva mai multi banuti deoparte decat daca ati plati taxe. Eu mor incet cand imi vine fisa de salariu si cand vad cat imi da angajatorul si cat imi ia statul (60%). Am niste cunostinte aici care au venit sa lucreze la negru, de fapt doar el lucreaza, ea sta acasa sau mai face menaj pe la familii. In cativa ani au pus la bani deoparte, acum si-au cumparat un bar si doua apartamente. Ma rog, eu am impresia ca mai facea el si alte afaceri pe langa, ca totusi parca-s prea multi bani... Oricum, capul sus, de acum numai mai bine poate fi!! Dana, acum am vazut ce m-ai intrebat legat de nume. Nu am vazut filmul si cand m-am inregistrat nici nu auzisem de el. Am vrut sa fie un nick mai romantic ... dar din cate am inteles, filmul e comedie. Trebuie sa-mi fac drum la H&M !! -------------------- ![]() [/url] |
| otilici |
03-12-2007, 03:56 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.109 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Multumim fetelor pentru urari
La noi e asa o vreme urata,ploua si a fost intunecata toata ziua,te deprima de numa...Oare va fi asa urat si de Mos Nicolae? -------------------- |
| michelle |
03-12-2007, 04:05 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.092 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Otilici, cu cine seamana Norbi asa blondut cu ochi albastri?
Ca am vazut ca tu parca estii bruneta, nu? Oare ce sanse sunt sa iasa viitorii copii blonzi ca mine? Am gasit un articol: cum sa alegi sexul copilului. Voi ce credeti, e adevarat sau nu? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| otilici |
03-12-2007, 04:10 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.109 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Miha,Norbi seamana cu taica-sau,mai exact e leit soacra-mea
Si eu stiam ca se poate programa,cel putin teoretic,sexul copilului. -------------------- |
| Monic |
03-12-2007, 04:49 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.616 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Dana, am facut varza dupa reteta ta, cu diferenta ca am pus-o pe aragaz intr-un vas de teflon, am acoperit vasul si am lasat varza sa se faca de una singura. La sfarsit al luat capacul ca sa se evapore apa, si cam atat
Miha, felicitari pentru noul apartament, care By the way, arata super, pare mare si incapator. Imi place pozitionarea bucatariei si faptul ca are geam cu vedere la terasa Apropo de apartamente, mi se par extrem de scumpe apartamentele din tara. Fratele meu locuieste in Germania si si-a cumparat casa cu etaj (200 mp) cu gradina 600 mp la 90 mii euro. E drept ca au mai investit in casa aprox 25 mii insa acum arata ca noua. Aici in Ungaria cu banii astia iti iei ap. imens in centrul orasului -------------------- ![]() |
| stardust |
03-12-2007, 04:53 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
Si eu tot Charlotte sunt...
-------------------- ![]() [/url] |
| emu |
03-12-2007, 05:09 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.002 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
O.o Casuta noua
Scriu rapid ca am postat o reteta de pancakes, pt May, ca am vazut mesajul din "casutza" anterioara. May il gasesti aici reteta Revin, dupa ce ma pun la punct cu noutatile -------------------- |
| daconst |
03-12-2007, 05:19 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.259 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Miha,la mine se potrivesc descrierile,oarecum.Doar ca eu nu ma gindeam atunci ca raman asa repede insarcinata si nu m-am mai gindit la ce-o fi.Probabil la al doilea sa ma gindesc,sa vad daca-mi iese figura cu fetita.
-------------------- |
| ramonavlas |
03-12-2007, 05:33 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.762 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Salutare si bine v-am gasit in casuta noua. Saptamana asta nu schimb ticker-ul, am stagnat
Daconst, felicitari pt premiul castigat, sunt sigura ca Lucas se va bucura din plin. Miha, felicitari pt apartament, sa fie intr-un ceas bun. Otilici, Deea, felicitari si voua pt nepotei. Mama, cate felicitari, intr-un singur post......... Eu am mai facut o ciorba de 40 calorii portia, am bagat o tura de haine la spalat si cred ca ma apuc sa ma fac cateva sertare de prin casa. Maine merg la shopping cu vara-mea sa vedem ce gasim de mos. Eu mi-am luat azi o curea lata, rosie din lac....de cand imi caut........... -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| daconst |
03-12-2007, 05:35 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.259 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Monic in ce zona sta fratele tau,ca asa preturi nu am auzit in zona noastra.
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 01:45 PM |