![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
15-12-2007, 02:52 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.525 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
WE placut , neuroni !
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Ella79 |
15-12-2007, 05:21 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.588 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
gataaaaaaaaa, m-am intors de la Mall. Declar incheiata sesiunea de cumparaturi de cadouri, mai am doar sa le ambalez si gata. Am cumparat asa: - o geanta de voiaj din piele Esprit - pt frate-miu - un tricou Puma si un pluovar Celio - pt tata - un parfum Gucci Eau de Parfum II si un rimmel Channel - pt mama - o trusa de farduri de pleoape Dior, un pandant si un inel Oxette - pt prietena lui frate-miu - o trusa de rujuri Dior (aia in forma de portofel) - pt o prietena (cu care facem Craciunul) - un tricou Puma - pt un prieten, sotul prietenei de mai sus - o patura de la Ikea - pt bunica-mea - o basca si un portofel - pt bunica-miu - cate o pereche de manusi argintii si aurii - pt 4 dintre prietenele mele - un maieu cu paiete argintii de la H&M - pt o prietena - bomboane si trufe carate alaltaieri din Belgia pt toata lumea Imediat ma apuc sa fac poze cu ce mi-am cumparat mie -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ella79 |
15-12-2007, 05:35 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.588 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Mda, nu pot sa fac poze pt ca nu mai am baterii la camera. -------------------- |
| daconst |
15-12-2007, 06:00 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.281 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Of,mai Ella,si ce asteptam cu sufletul la gura pozele.
Dar vad ca ai dat ceva bani pe cadouri,nu te-ai jucat. Bine ca ai de unde,ca noi de cind cu casa,am intrat rau la economie. Cadouri nu am de luat prea multe,iar pentru noi doi va fi casa cadou...multi ani de acum inainte,vorba lui Dany.Dar nu-mi pare rau. Cred ca si la mine,oboseala si-a spus cuvintul,ca azi deja imi e mai bine.Sa va spun ca sunt bruneta? Da,cica vreau sa ma fac suvite,ceva in genul Sorinei si cum imi trebuia baza caramel,m-am vopsit azi,urmand ca luni sa-mi puna prietena mea suvitele(ea e coafeza de meserie).Asa ca sunt in etapa intermediara si sunt satena,caramea sau cum vreti sa-mi spuneti.Se uita gupilu ciudat la mine,cred ca nu intelege ce-i cu ma-sa. Mai am o saptamana pina mergem la Sorina si apoi la ski.Doamne ca abia astept.Sper numai sa stea Lucas cu mama Sorinei ca daca nu am pus-o. Hai sa v-o parasc pe Sorina ce de treaba e.Ieri o intreb la telefon ce sa aduc de pe aici,stiind ca preturile in Elvetia sunt duble. La care ea:-Pai ce sa aduci?-Dulciuri. Si eu bucuroasa ca n-o sa le mananc singura,deja ma gindesc sa-mi fac plinul acum si dupa sarbatori sa ma cumintesc. Acest mesaj a fost editat de daconst: 15-12-2007, 06:05 PM -------------------- |
| Dumbo |
15-12-2007, 06:09 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 949 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Eu mi-am carata azi sotul la cumparaturi ca sa imi iau pantofii pentru cheful de craciun care e diseara. Bineinteles ca la singurul magazin Leonardo care mi-a trecut prin cap a fost ala din Real. Si bineinteles ca aici nu aveau modelul ala de pantofi, pantofi pe care ii vanez de vre-o 3-4 luni de zile si care tot aman sa ii cumpar in ideea ce ii iau pentru craciun... si bla bla bla. Cizme, am probat vre-o 2-3-4 perechi dar nu imi intrau pulpanele. Si nici nu am probat mai multe ca nu voiam sa dau 4 milioane pe o pereche de cizme pentru o seara. Asa ca m-am lasat pagubasa, m-am mai si certat cu sotul ca deh, las lucrurile pe ultima suta de metri, l-am scos din casa ca sa imi iau pantofi si nici asta nu mi-am luat.... etc. Asa ca ma voi incalta cu cizmele vechi. Sunt mai simple, dar macar ma incap. Cam la fix, dar sufera baba la frumusete... |
| emu |
15-12-2007, 06:54 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Buna dimineata!!!
Dar am rapit farfuria cu fructe. Sa va spun ca sunt bruneta? Da,cica vreau sa ma fac suvite,ceva in genul Sorinei si cum imi trebuia baza caramel,m-am vopsit azi,urmand ca luni sa-mi puna prietena mea suvitele(ea e coafeza de meserie).Asa ca sunt in etapa intermediara si sunt satena,caramea sau cum vreti sa-mi spuneti.Se uita gupilu ciudat la mine,cred ca nu intelege ce-i cu ma-sa. Si nu ne arati si noua? Sa ne uitam si noi la tine precum Lucas Ella odihna placuta, meriti din plin -------------------- |
| Ella79 |
15-12-2007, 07:30 PM
|
Daconst, nu ne pui si noua poze cu tine "carmea"?
Dar vad ca ai dat ceva bani pe cadouri,nu te-ai jucat. Ce sa fac, eu am ditamai familionul + o gasca de prieteni cu care petrec sarbatorile in fiecare an. Nu am dat foarte multi bani de cadouri pt ca majoritatea le-am luat de afara (unde sunt preturi mai mici) si cosmeticele din aeroport pe toate. O trusa de farduri in aeroport la noi costa 38 - 44 de euro si m-am gandit ca de banii astia in magazinele din Bucuresti iau cel mult un pluovar. Manusile aurii si argintii, de exemplu, au fost 2,90 euro perechea la H&M, ceea ce e chiar putin si sunt si super super dragute. Mai asteptam, mai asteptam.... la fel ca si C&A, P&C, Salamander, Intimissimi sau outlet-uri... -------------------- |
| michelle |
15-12-2007, 10:27 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.171 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Noi cadouri o sa luam ce putem cu bonurile de masa
Ella, Dana, asteptam cu nerabdare pozele Un grup de cercetatori descopera toata fizica si scriu o carte de 300 de pagini. Se hotarasc sa faca un sondaj ca sa afle in cat timp o vor invata studentii! Merg mai intai la francezi si acestia promit ca o s-o invete in 4 luni! Apoi merg in Germania si nemtii spun ca o invata in 2 luni! Si in final ajung in Romania intr-un camin studentesc unde toti erau beti morti! Il trezesc pe unul si il intreaba: - In cat timp reusesti sa inveti toata cartea asta? Studentul, buimacit: - Bueeyy, sculareaaa! Maine avem examen!! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Anna |
15-12-2007, 11:21 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Buna seara fetelor!
Va pup pe toate si sper ca sunteti bine, sanatoase, voioase si slabe Va urez sarbatori fericite si numai bine Noapte buna si weekend placut! -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| Ella79 |
16-12-2007, 11:12 AM
|
Neataaaaaaaa!
Ce faceti neuronitzelor? Nu e nimeni pe aici? Desi lumea, in general, duminica se odihneste, eu ma apuc sa fac curat in casa, ca de maine in colo am tot felul de treburi, plus ca nu mai suport dezastrul din casa, gata! Sunt fericita ca de 3 zile pazesc parcarea sa plece vreun vecin sa imi pun si eu masina pe un loc civilizat (ca saraca statea in gradina blocului, in noroi) si azi dimineata in sfarsit am reusit. -------------------- |
| amalia0701 |
16-12-2007, 11:27 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.180 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus!
fetele astea dorm, cat le invidiez Aici la mine ninge ca in povesti. Spor la treaba, am vazut ca ieri te-ai revoltat si ai facut ce ai vrut. Io mai nou fac cat de des numai ce vreau -------------------- Obezitatea ucide !
Tu ce faci sa traiesti ? Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1818 calorii/zi. |
| stardust |
16-12-2007, 01:32 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
Dany, iti multumesc mult si tie pentru sfaturi. Tija nu mai stiu cand am taiat-o (verde sau uscata), cum tot incidentul s-a petrecut acum ceva ani, m-a cam lasat memoria
Dana, si eu as vrea sa vad cum iti sta caramel. Poate chiar iti sta foarte bine! Tot timpul pare ciudata schimbarea radicala de culori... cine stie ce hottie esti Ella, eu astept sa iti iei baterii. Nu de alta dar poate ma salvezi si pe mine de colindat magazine prin multime. Inca n-am rochie de revelion, nici nu stiu unde sa incep sa caut! Aici sunt si astazi deschide mall-urile dar nici nu ma apropii de ele. Ieri am avut o tentativa si totul era full. -------------------- ![]() [/url] |
| daconst |
16-12-2007, 01:44 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.281 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Fetele,mi-e cam lene sa fac poze ca trebuie sa ma si machiez...ca fara va speriati de mine.
Doar la lumina se vede carameaua Eu am mai fost culoarea asta si atunci am facut poze...poate le gasesc pe alea si m-am scos. Duminica placuta tututor! -------------------- |
| bubbles |
16-12-2007, 03:32 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.078 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Buna ziua.Am fost si noi la cumparaturi pt Craciun si am dat peste o gloata mare de oameni nervosi si iritati
-------------------- |
| stardust |
16-12-2007, 03:36 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
May, ziceai undeva ca ai mancat o salata delicioasa. Cred ca la neuroni ai spus. Tu ai facut salata sau in oras ai mancat-o? Stii cumva care era secretul gustului?
Eu de foarte mult timp am o idee care in sfarsit cred ca incepe sa prinda contur. Nu am spus nimic pana acum pentru ca nu stiam daca voi reusi. Vreau sa deschid o fundatie care va ajuta bolnavii din Romania. Stiu foarte multe povesti triste de la parintii mei, spitalele pur si simplu nu au fonduri iar pacientii trebuie sa vina de acasa cu pansamente, medicamente etc. Cam asta vreau sa fac, am multe cunostinte pe aici si sper ca, cu ajutorul lui Dumnezeu sa reusesc sa ii ajut pe bolnavii de acasa. Va doresc tuturor o Duminica placuta! -------------------- ![]() [/url] |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-10-2008 - 12:41 PM |