![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| stardust |
17-12-2007, 12:34 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
Multumesc fetele, nu cred ca aveti cu ce sa ma ajutati decat cu sprijinul moral
Trebuie sa infiintez o societate non-profit pentru ca altfel imi fac vamesii probleme. Eu am mai avut initiative, am contacte multe printre medicii belgieni si m-au ajutat cu medicamente, ace, pansamente dar neavand hartii am cam avut probleme la vama. Pana la urma, nu stiu prin ce minune, m-au lasat vamesii sa intru in tara fara spaga, fara nimic dar am avut de asteptat cateva ore bune in vama ca nu erau in clar. N-are sens sa zic ca puteam cara kile de droguri in cutiile alea da in fine, cateodata fac pe nebunii cu cine nu trebuie iar cand chiar ar fi cazul sa fie precauti intorc palaria pe-o parte si pleaca. Am discutat deja cu multe persoane de pe aici, mai ales medici si toti sunt foarte entuziasmati si vor sa ajute. Bineinteles ca asta e asa, de inceput, de multe ori unii se entuziasmeaza la inceput dar apoi uita. Nu conteaza, eu voi merge mai departe. Mie asta imi da cea mai mare bucurie, sa stiu ca pot intr-adevar sa ii ajut pe altii. Am facut deja planurile si prezentarile pentru companii, au iesit bine, mi-a prins bine toata scoala ce am facut-o M-am cam lungit dar am vrut sa raspund aici, fiindca m-au intrebat mai multe dintre voi si pe Yahoo, asa-mi scutesc degetele de la prea mult tastat -------------------- ![]() [/url] |
| peach |
17-12-2007, 12:44 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Sorantza ce vrei exact sa faci? Sa aduci echipamente medicale si medicamente? Si in tara cum vrei sa le distribui?
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| axe10 |
17-12-2007, 12:51 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Buna ziua,
May, eu cea mai buna Cezar Salad am mancat-o intr-un restaurant americanesc, la Atena. Am incercat si eu acasa, conform studiilor pe care le-am facut pe internet...dar nu mi-a iesit la fel. In principiu sosul se face cu un catel de usturoi, cu care ungi vasul in care o prepari, apoi pui 1-2 anshoa din aia sarati si ii maruntesti,zeama lamaie, ulei masline, salata verde si branza Cedar (adica tare si rasa)... Ufff, in sfarsit am terminat pregatirile pt serbarea de dupa masa de la gradinitza. Am alergat de nebuna sa impac pe toata lumea, dar parca vad ca tot o sa fie comentarii. Am carat la masina toate pungile si intr-o ora ,max doua ,ma duc sa aranjam treburile pe acolo. Se vrea sa iasa o serbare romaneasca, cu costume nationale, cu covrigi, colindatori....cred ca o sa ne distram foarte bine mai ales ca au pregatit si ceva dansuri!! Mai am de cumparat cadoul pt soacra-mea...cica vrea un radio pt la bucatarie, asa ca il cumpara sotul si nu am cumparat nimic pentru el.....dar rezolv eu pana luni. Sper sa treaca saptamana incet incet ca mai am baile de spalat si sa ma apuc incet-incet sa fac pregatirile pt party. Bradul l-am facut aseara ca nu avem timp saptamana asta deloc. Si la servici sunt ocupata rau. Va urez o zi buna de tot!! -------------------- ![]() |
| May |
17-12-2007, 12:55 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.484 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
axe da, cam asa am gasit si eu, dar asta ce am mancat-o eu avea salata, pui, crutoane, branza si acel dressing demential.... ii zicea Cezar dar cred ca era o varianta doar, caci tot ce am citit despre salata asta incepe cum ai povestit tu
Am facut si noi bradul sambata seara, am lipit mosuleti si stelute pe geam si a fost tare frumos Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 17-12-2007, 12:56 PM -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| axe10 |
17-12-2007, 12:59 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
axe da, cam asa am gasit si eu, dar asta ce am mancat-o eu avea salata, pui, crutoane, branza si acel dressing demential.... ii zicea Cezar dar cred ca era o varianta doar, caci tot ce am citit despre salata asta incepe cum ai povestit tu Am facut si noi bradul sambata seara, am lipit mosuleti si stelute pe geam si a fost tare frumos Da, de crutoane uitasem..... Dresing-ul ala cred ca e "industrial"...adica de la sticla...parca am vazut ceva de genul asta la supermarket...dar mai bine cum o fac eu si altele...ca e mai naturala!! Deja daca avea si pui nu mai poti sa zici ca e Cezar....de fapt corect e Ceddar Salad...din cauza branzei!!! -------------------- ![]() |
| stardust |
17-12-2007, 01:28 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
Sorantza ce vrei exact sa faci? Sa aduci echipamente medicale si medicamente? Si in tara cum vrei sa le distribui? Planul e sa ajutam spitalele din Romania. Fiecare ajuta cum poate: cu bani, echipamente, medicamente. Voi incepe cu Timisoara, fiindca acolo sunt parintii mei si ei ma vor ajuta cu distribuitul. De undeva trebuie sa incep Multi din medicii de aici mi-au spus ca isi refac cabinetele si pot sa imi doneze aparatura. Multi iarasi primesc medicamente, mostre care deja le-au pus deoparte. Asta e partea mare care eu cred ca e mai mult un one time thing. A doua va fi cu strans de bani. O sa facem un site web, o sa participam la cateva evenimente, impartim brosuri etc. Cu distribuitul ma vor ajuta parintii mei care sunt ambii medici in Timisoara. Medicii de aici m-au rugat sa ii rog sa faca o lista cu problemele cele mai frecvente, cu medicamentele lipsa si multe altele, iar ei vor face cunoscut acest lucru pe la congrese si intrunirile lor medicale. -------------------- ![]() [/url] |
| peach |
17-12-2007, 03:16 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Planul e sa ajutam spitalele din Romania. Fiecare ajuta cum poate: cu bani, echipamente, medicamente. Voi incepe cu Timisoara, fiindca acolo sunt parintii mei si ei ma vor ajuta cu distribuitul. De undeva trebuie sa incep Multi din medicii de aici mi-au spus ca isi refac cabinetele si pot sa imi doneze aparatura. Multi iarasi primesc medicamente, mostre care deja le-au pus deoparte. Asta e partea mare care eu cred ca e mai mult un one time thing. A doua va fi cu strans de bani. O sa facem un site web, o sa participam la cateva evenimente, impartim brosuri etc. Cu distribuitul ma vor ajuta parintii mei care sunt ambii medici in Timisoara. Medicii de aici m-au rugat sa ii rog sa faca o lista cu problemele cele mai frecvente, cu medicamentele lipsa si multe altele, iar ei vor face cunoscut acest lucru pe la congrese si intrunirile lor medicale. Cum contactezi medicii belgieni? Daca ai o scrisoare trimite-mi-o si mie..eventual o pun pe Dilly sa o traduca in germana si pot sa o trimit si eu pe la spitale, cabinete si pe la concernele farmaceutice. -------------------- |
| stardust |
17-12-2007, 03:32 PM
|
Planul e sa ajutam spitalele din Romania. Fiecare ajuta cum poate: cu bani, echipamente, medicamente. Voi incepe cu Timisoara, fiindca acolo sunt parintii mei si ei ma vor ajuta cu distribuitul. De undeva trebuie sa incep Multi din medicii de aici mi-au spus ca isi refac cabinetele si pot sa imi doneze aparatura. Multi iarasi primesc medicamente, mostre care deja le-au pus deoparte. Asta e partea mare care eu cred ca e mai mult un one time thing. A doua va fi cu strans de bani. O sa facem un site web, o sa participam la cateva evenimente, impartim brosuri etc. Cu distribuitul ma vor ajuta parintii mei care sunt ambii medici in Timisoara. Medicii de aici m-au rugat sa ii rog sa faca o lista cu problemele cele mai frecvente, cu medicamentele lipsa si multe altele, iar ei vor face cunoscut acest lucru pe la congrese si intrunirile lor medicale. Cum contactezi medicii belgieni? Daca ai o scrisoare trimite-mi-o si mie..eventual o pun pe Dilly sa o traduca in germana si pot sa o trimit si eu pe la spitale, cabinete si pe la concernele farmaceutice. Sorina, multumesc din suflet!! Medicii cu care am vorbit ii cunosc personal (la unu am stat in chirie, el e cel care a donat medicamentele de care spuneam in celalalt post). Cand o sa am tot pregatit o sa iti trimit. Oricine doreste sa ajute e binevenit, poate asa reusim sa ne unim cu totii fortele si sa facem ceva bun pentru cei de acasa care sufera Sper ca de acum sa mearga destul de repede lucrurile, cel mai greu a fost pana m-am informat legat de toate procedurile si hartogariile, sa vad daca ma calific fiind cetatean strain si neavand nationalitate belgiana. Iti multumesc inca o data pentru ajutor, o sa iti mai scriu in PM cum progresez, nu vreau sa acaparez forumul cu chestia asta -------------------- ![]() [/url] |
| Sexymom |
17-12-2007, 03:35 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.811 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Salut fetele.
Cred ca sunt unica care nu are nici un plan pt. Revelion. Mie mi-ar placea sa stau acasa si sa ma uit la filme, infasurata intr-o patura groasa si rosie -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| ALICE |
17-12-2007, 03:41 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.254 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Foarte racita Sex: Feminin |
Da, si mie.Nici eu nu ma omor dupa nimic.
|
| peach |
17-12-2007, 03:56 PM
|
Salut fetele. Cred ca sunt unica care nu are nici un plan pt. Revelion. Mie mi-ar placea sa stau acasa si sa ma uit la filme, infasurata intr-o patura groasa si rosie boof ..pai asata poti face in fiecare vineri si simbata seara..nuuu se poate ..trebuie sa gasesti o petrecere romaneasca ceva cu piftie, sarmale, tuica fiarta si mult dans Dana pregateste-ti poponetul -------------------- |
| nusarich |
17-12-2007, 03:57 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.914 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Nici eu n-am nimic in plan. Iubi trebuie sa stea cu ochii in pc, in cel de la job, asa ca nu prea putem face mare lucru. Stau si dorm...
-------------------- |
| Sexymom |
17-12-2007, 04:09 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.811 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Peach, sunt acasa de marti si nu imi prieste statul sub patura, vad ca ma obosesc mai mult, ies de vineri mereu., seara de seara, azi iar plec la 20 cu sotul meu si alta pereche sa dam o tura prin toate barurile din jurul Madridului.
Vreau sa dorm mult, sa ma odihnesc, inainte vroiam sa ies, si nu puteam, acum ca e mama parca exagerez, sunt numai pe strazi. De Craciun am iar o petrecere mare de tot, am multi invitati acasa, dar de Revelion as sta linistita la filme. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| May |
17-12-2007, 06:24 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.484 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Fie-va mila de mine si spuneti-mi daca aveti idee cate puncte are zacusca cumparata ca m-am hotarat sa tin post macar in saptamana asta inainte de Craciun si nu am ce manca. De abia acum am pus mancarea pe foc ca am avut treaba prin casa si mi-am dat seama ca nu am mancat nimic azi si nici nu am altceva de post decat un borcan de zacusca romaneasca cumparata. Cat poate sa aibe o lingura? 2-3 puncte?
Cred ca merg sa mananc, ca nu sunteti niciuna on si nu vreau sa mor de foame Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 17-12-2007, 06:24 PM -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| ganesha |
17-12-2007, 06:37 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.814 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Fie-va mila de mine si spuneti-mi daca aveti idee cate puncte are zacusca cumparata ca m-am hotarat sa tin post macar in saptamana asta inainte de Craciun si nu am ce manca. De abia acum am pus mancarea pe foc ca am avut treaba prin casa si mi-am dat seama ca nu am mancat nimic azi si nici nu am altceva de post decat un borcan de zacusca romaneasca cumparata. Cat poate sa aibe o lingura? 2-3 puncte? Cred ca merg sa mananc, ca nu sunteti niciuna on si nu vreau sa mor de foame Daca te ajuta cu ceva, zacusca din oras de o maninc eu (din aceeas bulgareasca, se gasea si in RO) are pe o lingura 15 calorii si 0.5 g grasimi. Nu stiu cite grame are o lingura, da' poti cintari tu si vezi cu calculatorul. Da' nu stiu de e aceeasi zacusca. -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 04:45 AM |