left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Varsta! Are importanta ce varsta ai cand vrei sa slabesti?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 40 41 42 43 44 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 15, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
danyhoney
mesaj 18-12-2007, 01:15 AM
Mesaj #616

Panda

Grup: Membri
Raspunsuri: 8.462
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87
Sex: Feminin

CITAT(daconst @ 18-12-2007, 12:05 AM) *

Sincer,roscata imi place cel mai tare...dar de cind sunt aici,m-am facut doar o data,ca parca nu prea vad asa multe roscate pe strada.Poate ca la noi in sat n-o fi la moda. lol.gif
O sa fac si poze cu suvitele,ca nu e rau...adica mie-mi place ce a iesit.Mai trebuia sa ma si tund,dar n-am avut curaj azi.Dupa sarbatori urmeaza si asta. wink1.gif

Ce-ti pasa de sat ????????? Fa-te cum iti sta bine si iti place si gata !!!!!! Eu am fost si blonda ( de cand sunt aici ) si natural ( satena ) si bruneta si roscata ( in moment la fel din cauza de fire albe ) !!! Asa ca ....go for it , girl !!!!!!!

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
daconst
mesaj 18-12-2007, 01:20 AM
Mesaj #617

Taz

Raspunsuri: 3.237
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68

Acum astept sa ma satur de suvite si daca mai raman cu par ma fac si roscata. salut.gif

May
,da tu parca tot mai blonda esti?
Se pare ca fiecare vrea exact opusul la ce are.oare de ce ma mir. doh.gif

Emu,sa stii ca si tie ti-ar sta bine cu ceva suvite...daca tot suntem la ora de coafuri. give_rose.gif

Acest mesaj a fost editat de daconst: 18-12-2007, 01:23 AM

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

danyhoney
mesaj 18-12-2007, 01:25 AM
Mesaj #618

Panda

CITAT(daconst @ 18-12-2007, 12:20 AM) *

Acum astept sa ma satur de suvite si daca mai raman cu par ma fac si roscata. salut.gif

UNDE sunt suvitzele ??????? Ca nu le vedem !! blum.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 18-12-2007, 01:28 AM
Mesaj #619

Hiena

Raspunsuri: 4.719
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Je avea de gand sa revina la origini luna trecuta dar mai aveam o cutie de vopsea blonda si am zis sa nu imi bat joc de ea si sa o arunc, asa ca mi-am vopsit radacinile care imi crescusera si m-am reindragostit de blond... e tare pretentios dar toata viata mea m-am visat blonda si cred ca asa voi ramane o perioada buna. Nu sunt mai blonda decat de obicei pt ca nu imi vopsesc decat radacinile de jumatate de an, cred ca e din cauza luminii rolleyes.gif

Problema este ca am parul ridicol de lung si mi-e teama sa merg sa ma tund la altcineva, doamna care ma tunde fiind in tara si nu stiu cand revine.... sau daca mai revine sad.gif. E tuns in V la spate si mi s-a intamplat sa imi trag pantalonii de casa pe mine si sa imi bag si parul in pantaloni lol.gif .... asta cand e intins, cand e cretz este un pic mai scurt smile.gif

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
+Quote Post
danyhoney
mesaj 18-12-2007, 01:35 AM
Mesaj #620

Panda

CITAT(Maybeline @ 18-12-2007, 12:28 AM) *

Problema este ca am parul ridicol de lung si mi-e teama sa merg sa ma tund la altcineva, doamna care ma tunde fiind in tara si nu stiu cand revine.... sau daca mai revine sad.gif. E tuns in V la spate si mi s-a intamplat sa imi trag pantalonii de casa pe mine si sa imi bag si parul in pantaloni lol.gif .... asta cand e intins, cand e cretz este un pic mai scurt smile.gif

Asa un par lung ( lins ) am avut eu pana pe la vreo 22 ani ....cand m-am enervat si l-am tuns .

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 18-12-2007, 01:38 AM
Mesaj #621

Hiena

Mi-ar fi placut sa te vad w00t.gif nu pot sa mi te imaginez )).gif

Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 18-12-2007, 01:39 AM

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
danyhoney
mesaj 18-12-2007, 01:44 AM
Mesaj #622

Panda

CITAT(Maybeline @ 18-12-2007, 12:38 AM) *

Mi-ar fi placut sa te vad w00t.gif nu pot sa mi te imaginez )).gif

)).gif )).gif Am niste poze din clasa a XII-a cu codite impletite si cand taiasem un pic din varfuri ( cand toate erau cat mai " dezmatzate " )).gif )).gif ) ...se stie ca atunci cand impletesti cozi lungimea parului scade dar .... sa vad cand are Dirk chef sa le scaneze si le pun .....

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 18-12-2007, 01:47 AM
Mesaj #623

Hiena

Ai vazut ca mesajul meu era editat? Scrisem ca poate pui o poza dar apoi m-am gandit ca ar trebui scanata si alea alea si am zis ca cer prea mult )).gif Vezi, poate isi face Dirk timp naughty.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
danyhoney
mesaj 18-12-2007, 01:49 AM
Mesaj #624

Panda

CITAT(Maybeline @ 18-12-2007, 12:47 AM) *

Ai vazut ca mesajul meu era editat? Scrisem ca poate pui o poza dar apoi m-am gandit ca ar trebui scanata si alea alea si am zis ca cer prea mult )).gif Vezi, poate isi face Dirk timp naughty.gif

)).gif )).gif )).gif Smecherie mica !!!! Si eu ma gandeam ca saptamana viitoare va avea al meu om mai mult timp si poate voi pune cateva poze cu evolutia mea )).gif )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
danyhoney
mesaj 18-12-2007, 02:28 AM
Mesaj #625

Panda

Si ......pentru ca a trecut de ora 0:00 .....LA CAT MAI MULTE LUNITZE , LUCAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Un pic mai ai si faci 1 an !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si .... va fiii mare party aici , iti promit !!!!

--------------------
Imagine
+Quote Post
peach
mesaj 18-12-2007, 09:32 AM
Mesaj #626

Nevastuica

Raspunsuri: 964
Membrul Nr.: 77

Neatea Fetelor

Ce mai faci Deea? Ce nebunici a mai facut Alexia? Nu ai mai scris de mult? Ce planuri aveti de craciun?

Wou Dana iti sta bine rau roscata...mie-mi place ..cu riscul de a da dupa mine cu nuci de cocos ..arati ca o copilita in poza din bucatarie grin.gif

voi astea cu parul lung tata.gif mie nu mi.a crescut nicodata ..se roade si arata ca [*****]

Crocodilul idiot a gasit de cuvinta sa-mi taie 30% din salariul si asa de rahat..."stie el nu pot sa-mi recuperez cele 18 ore minus pina la sfirsitul anului" dar 18 ore inseamna doar 11% caramida.gif
nici macar nu m-a intrebat sau macar sa ma informeze..i-a comunicat doar sotului Imagine

--------------------
Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 18-12-2007, 09:53 AM
Mesaj #627

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.041
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Dana, wow, sexoasa mica naughty.gif Eu as zice sa iei culorile la rand.. Tin minte ca si eu voiam sa ma fac rosie, dar nu am mai pus in aplicare planul. In liceu am fost bruneta si atat.

Sorina, de ce? Cum asa??

Noi astazi suntem invitati la cocktail party organizat de D. V., firma care construieste cartierul de blocuri grin.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
peach
mesaj 18-12-2007, 10:17 AM
Mesaj #628

Nevastuica

Raspunsuri: 964
Membrul Nr.: 77

CITAT(michelle @ 18-12-2007, 08:53 AM) *

Dana, wow, sexoasa mica naughty.gif Eu as zice sa iei culorile la rand.. Tin minte ca si eu voiam sa ma fac rosie, dar nu am mai pus in aplicare planul. In liceu am fost bruneta si atat.

Sorina, de ce? Cum asa??

Noi astazi suntem invitati la cocktail party organizat de D. V., firma care construieste cartierul de blocuri grin.gif

uite asa Miha..este precaut iti dai seama ca voi vinde casa si voi disparea din elvetia in cazul in care imi plateste salariul integral mad.gif si nu ar mai fi vazut niciodata de la mine banii in cazul in care aveam ceva de restituit ..nu ca barbata-miu lucreaza ca un sclav pt el si fara el o sa inchida firma...si o sa o inchida..garantez eu mad.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Deea
mesaj 18-12-2007, 10:44 AM
Mesaj #629

Marmota

Raspunsuri: 1.458
Membrul Nr.: 79

Peach merci de intrebare, eu fac bine, am terminat de cumparat cadourile, mai avem de luat bradul si in we o sa-l impodoim. Alexia e tare incantata de zapada, am iesit duminica cand ningea si i-a placut f. mult afara....pana a cazut si si-a julit nasul, acum arata ca Rudolf smile.gif

Dana, mai rar persoane carora le sta bine cu orice culoare de par...mie imi place mai mult caramel...poate pt. ca-mi doresc si eu culoarea asta dar n-am curaj sa fac schimbari radicale.

--------------------
Imagine

+Quote Post
michelle
mesaj 18-12-2007, 10:46 AM
Mesaj #630

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.041
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Deea, brad natural sau artificial?

Noi am luat unul ieri din Kauf., artificial si l-am si impodobit aseara

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post

251 Pagini V « < 40 41 42 43 44 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 22-08-2008 - 07:03 AM