left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 41 42 43 44 45 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 15, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
daconst
mesaj 18-12-2007, 11:06 AM
Mesaj #631

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.259
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68
Sex: Feminin

Neatza! cheer.gif
Azi sunt mai casnica si sper sa nu mai am musafiri...la laptop. grin.gif

Dany,multam de urari,ma crezi ca eu am si uitat? doh.gif
Mai o luna si am baiat de insurat. lol.gif

Ma bucur ca va place cum imi sta cu diferite culori,dar parca imi si pare rau ca aici nu prea pot experimenta chiar tot ce as vrea ca e grozav de scump.In tara aveam si eu tot felul de freze si culori.Aici tot freza aia de cind ma stiu si culori,doar ce pot sa-mi fac eu singura acasa. sorry.gif
O sa pun si poze cu suvitele,dar cred ca joi,cind merg la gradi,ca acum nu are cine sa-mi faca.
Si cu suvitele e periculos ca tot imi vine sa-mi mai fac citeva.Ma uit in oglinda si parca imi vine sa mai bag citeva. lol.gif
Spuneti voi sunt normala?oare ce tratament bun de par sa-mi iau ca acum am nevoie dupa atatea operatiuni.

Deea,sa stii ca am avut noroc cu blondul ca peste el prinde orice culoare.Si eu am incercat multe cu spuma coloranta.Si roscat si saten,am fost si albastra cind vroiam negru albastrui. lol.gif
Noroc ca iesea la spalat si asa nu riscam prea mult. wink1.gif
Sa stii ca la noi nu e asa rau cu bradul.Ma asteptam sa traga de el si sa-l desfinteze.Dar nu-l mai baga in seama.
De exemplu mai greu imi e cu laptopul ca de pe asta nu i s-a luat pata.Cind ma vede,e calare pe el si deja i-a scos o tasta. sorry.gif

Sorina,naspa faza salariul.Si Marcel n-a protestat?Asta e de groaza,ii face lui marire de salar si ia de la tine. devil.gif

Acest mesaj a fost editat de daconst: 18-12-2007, 11:07 AM

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
bubbles
mesaj 18-12-2007, 11:09 AM
Mesaj #632

Crocodil

Raspunsuri: 7.463
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Dana cine stie poate va fi informatician grin.gif daca a inceput direct cu laptop-ul blum.gif
Iti sta foarte bine cu orice culoare hug.gif desi isncer mie imi place mai mult caramica )).gif

Pup copii care pt prima oara vad anul asta bradul pupic.gif pupic.gif hug.gif

Acest mesaj a fost editat de bubbles: 18-12-2007, 11:09 AM

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

peach
mesaj 18-12-2007, 11:43 AM
Mesaj #633

Nevastuica

Raspunsuri: 968
Membrul Nr.: 77

CITAT(daconst @ 18-12-2007, 10:06 AM) *

Sorina,naspa faza salariul.Si Marcel n-a protestat?Asta e de groaza,ii face lui marire de salar si ia de la tine. devil.gif

nimic mad.gif ..bienteles ca au impartit salariul meu adica 8 % pt fiecare ..pai de dupa 5 ani 8 % este o realizare sad.gif ...stai ca am inceput sa le spun colegilor cit voi cistiga devil.gif ..sa se poata bucura cu adevarat de suma mad.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 18-12-2007, 11:51 AM
Mesaj #634

Taz

Mi se pare normal,ca azi cind sunt eu libera,toata lumea sa fie ocupata!!! grin.gif

CITAT(peach @ 18-12-2007, 01:43 PM) *

nimic mad.gif ..bienteles ca au impartit salariul meu adica 8 % pt fiecare ..pai de dupa 5 ani 8 % este o realizare sad.gif ...stai ca am inceput sa le spun colegilor cit voi cistiga devil.gif ..sa se poata bucura cu adevarat de suma mad.gif

Ma gindesc ca pleaca toti de la firma cind aud de salariul tau. lol.gif

--------------------
+Quote Post
peach
mesaj 18-12-2007, 12:17 PM
Mesaj #635

Nevastuica

CITAT(daconst @ 18-12-2007, 10:51 AM) *

Mi se pare normal,ca azi cind sunt eu libera,toata lumea sa fie ocupata!!! grin.gif

CITAT(peach @ 18-12-2007, 01:43 PM) *

Ma gindesc ca pleaca toti de la firma cind aud de salariul tau. lol.gif

pai unul m.a intrebat deja da ma bucur pentru noul meu job grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 18-12-2007, 12:24 PM
Mesaj #636

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.092
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Pai ia-ti toti colegii dupa tine, sa ramana crocodilul in fundul gol blum.gif

CITAT(daconst @ 18-12-2007, 11:06 AM) *

O sa pun si poze cu suvitele,dar cred ca joi,cind merg la gradi,ca acum nu are cine sa-mi faca.

Pune timerul grin.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
Deea
mesaj 18-12-2007, 01:29 PM
Mesaj #637

Marmota

Raspunsuri: 1.470
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 79

Miha cred ca brad aritifcial o sa iau, chiar daca imi plac cei naturali cand vad in ce dusmanie se taie brazii si ce bataie de joc e imi piere cheful.

Dana pe Alexia n-o intereseaza bradul in sine ci "meme" - globurile, ea dupa alea se duce. Am lasat instalatia de pom in priza sa vad ce face...s-a invartit s-a sucit pe langa ea...nu a pus mana pt. ca stie ca tot ce e bagat in priza arde smile.gif... ma tot intreba: Ade? Ade?....daca a vazut ca zic "Da" a stat frumos si s-a uitat la beculete.

--------------------
Imagine

+Quote Post
peach
mesaj 18-12-2007, 02:41 PM
Mesaj #638

Nevastuica

CITAT(Deea @ 18-12-2007, 12:29 PM) *

Miha cred ca brad aritifcial o sa iau, chiar daca imi plac cei naturali cand vad in ce dusmanie se taie brazii si ce bataie de joc e imi piere cheful.

Dana pe Alexia n-o intereseaza bradul in sine ci "meme" - globurile, ea dupa alea se duce. Am lasat instalatia de pom in priza sa vad ce face...s-a invartit s-a sucit pe langa ea...nu a pus mana pt. ca stie ca tot ce e bagat in priza arde smile.gif... ma tot intreba: Ade? Ade?....daca a vazut ca zic "Da" a stat frumos si s-a uitat la beculete.

Deea de obicei brazii sunt adusi din pepiniera si in fiecare an se replanteaza numarul celor taiati. Teoretic!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Deea
mesaj 18-12-2007, 03:01 PM
Mesaj #639

Marmota

Raspunsuri: 1.470
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 79

Peach teoretic asa e ...dar nu la noi; nu trece an fara sa vedem la stiri ce jaf se face si cum se taie brazi aiurea. E...stiu ca n-o sa savez eu lumea daca nu-mi cumpar brad natural...dar na'...am destule stoluri de pasarele prin cap.

--------------------
Imagine

+Quote Post
peach
mesaj 18-12-2007, 03:35 PM
Mesaj #640

Nevastuica

eu nu mai stiu ce se intimpla in tara..rar citesc stirile..mare parte ca nu aud nimic de bine..o aud pe mama cum se plinge de cresterea preturior permanent.
E super sa stai in principiile tale wink1.gif chiar daca cu o floare nu se face primavara pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
stardust
mesaj 18-12-2007, 04:50 PM
Mesaj #641

Ciocanitoare

Raspunsuri: 362
Inscris: 29-05-2007
Membrul Nr.: 305

Dana, cu riscul de a-mi lua doua dupa cap de la tine, iti spun ca acum dupa ce am vazut pozele cu toate culorile (desi sub nici o forma nu-mi imaginam ca ai putea arata mai bine cu o alta culoare decat cu blond), blond imi place cel mai putin. Am impresia ca te imbatraneste blondul. Si da, stiu ca pozele nu sunt toate recente )).gif

Aici e frig dar nu ninge..

Peach, eu n-am inteles: care e justificarea scaderii salariului? Eu stiam ca nici nu e legal sa iti ia din avantaje. Asa au toti colegii mei BMW-uri decapotabile cu full option si cele mai tari motoare cand firma noastra da maine poimaine faliment )).gif Poate legea e asa doar in Belgia...

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
peach
mesaj 18-12-2007, 05:13 PM
Mesaj #642

Nevastuica

CITAT(stardust @ 18-12-2007, 03:50 PM) *

Peach, eu n-am inteles: care e justificarea scaderii salariului? Eu stiam ca nici nu e legal sa iti ia din avantaje. Asa au toti colegii mei BMW-uri decapotabile cu full option si cele mai tari motoare cand firma noastra da maine poimaine faliment )).gif Poate legea e asa doar in Belgia...

pai mai lucrez aici doar pina la sfirsitul lunii..si am -18 ore in toti cei 6 ani de lucru. La noi salariul se plateste pe 25 pt luna in curs. Iar seful si-a luat precautie 30% din salariul meu fara sa ma anunte personal urmand sa-mi dea diferenta luna viitoare. Problema este ca la sfirsitul lui decembrie se platesc taxele aici si noi avem nevoie de banii astia si el stie asta. Au fost alte persoane care au avut minus in ore si au plecat bine merci fara nici o problema..dar eu sunt un os de peste. Asa ca momentan lucrez peste ore plus in weekenduri sa-mi recuperez orele iar pe data de 31 sa-mi fie virati banii in cont deoarece contractul cu ei expira la sfirsitul lunii..in caz contrar fac reclamatie la fotele de munca si aici se tine cont al [*****] de mult de reclamatii pt neplata. Nu le platesc decit cu aceiasi moneda grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Dumbo
mesaj 18-12-2007, 07:18 PM
Mesaj #643

Nevastuica

Raspunsuri: 894
Inscris: 12-07-2007
Membrul Nr.: 339

Wow, Dana, ce curajoasa esti cu culorile. Cel mai bine mi se pare ca iti sta roscata. Dar poate sunt subiectiva. Imi plac culorile puternice.

Deea ai o fetita foarte cuminte.

Incepe sa fie din ce in ce mai bine la lucru. Se simte ca vin sarbatorile si toata lumea e mai relaxata. Ma apuc sa imi calculez caloriile, sa vad ce mai intra la cina. Desi o fac mai mult ca un sport, ca sa nu imi ies din mana.
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
emu
mesaj 18-12-2007, 07:30 PM
Mesaj #644

Marmota

Raspunsuri: 1.002
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20

CITAT(daconst @ 17-12-2007, 06:20 PM) *
Emu,sa stii ca si tie ti-ar sta bine cu ceva suvite...daca tot suntem la ora de coafuri. give_rose.gif
Am avut si suvite, am fost si blonda, mi-au placut toate culorile la timpul lor, acum sunt super incantata de culoarea naturala )).gif N-o schimb inca.

CITAT(Maybeline @ 17-12-2007, 06:28 PM) *
E tuns in V la spate si mi s-a intamplat sa imi trag pantalonii de casa pe mine si sa imi bag si parul in pantaloni lol.gif

w00t.gif asta da par lung!

CITAT(danyhoney @ 17-12-2007, 06:49 PM) *
si poate voi pune cateva poze cu evolutia mea )).gif )).gif
Super! Abia astept, ca nu pot sa mi te imaginez asa micuta si cu parul super lung smile.gif

CITAT(peach @ 18-12-2007, 02:32 AM) *
nici macar nu m-a intrebat sau macar sa ma informeze..i-a comunicat doar sotului Imagine
Las(h) rau crocodilu' asta al vostru...

Hmm... tre' sa plec, revin mai incolo cu comentarii )).gif si poze mai multe. O zi buna in continuare.

--------------------
+Quote Post
daconst
mesaj 18-12-2007, 08:35 PM
Mesaj #645

Taz

Oare toata lumea e la cumparaturi???? lol.gif
Am facut si eu o "tavalita" pentru gradinita,ca maine sunt plecata dupa pachetul de la mama si cine stie cind ajung pe acasa.Altceva nu fac Craciunul asta ca sunt musafir...cea mai frumoasa ocupatie,nu? )).gif
Sorina,sa nu dai,dar ce sa-ti fac daca ne-ai invitat.Lasa ca la anul gatesc eu si tu stai cu p.... in sus. salut.gif

Sorana
,cred ca din cauza ca pozele sunt mai vechi si arat mai batrana acum. tease.gif
oricum eu am impresia ca kg in plus te imbatranesc.Asa ca dupa sarbatori trebuie sa intineresc neaparat. lol.gif

Emu,pai baga si tu poze,ce mai astepti?
Si eu m-as lasa naturala daca nu as avea atatea fire albe. sorry.gif

--------------------
+Quote Post

251 Pagini V « < 41 42 43 44 45 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-09-2008 - 01:30 PM