![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| michelle |
21-12-2007, 02:11 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.179 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Wow, ce multe lucrusoare! Manusile sunt cadou? Imi plac toate, dar bluzitele imi plac cel mai mult
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Ella79 |
21-12-2007, 02:17 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.658 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Ma gandeam ca daca rochia are cordonul acela nu mai merge si curea.. Nu imi imaginez cum vine, dar in imaginatia mea nu se potriveste Pai scot cordonul ala de saten si pun cureaua. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| michelle |
21-12-2007, 02:19 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.179 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Ma gandeam ca daca rochia are cordonul acela nu mai merge si curea.. Nu imi imaginez cum vine, dar in imaginatia mea nu se potriveste Pai scot cordonul ala de saten si pun cureaua. Da, rochia e piesa de rezistenta, superba!.. in orice mod o sa o porti (curea/cordon) -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Ella79 |
21-12-2007, 02:19 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.658 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Wow, ce multe lucrusoare! Manusile sunt cadou? Imi plac toate, dar bluzitele imi plac cel mai mult Manusile au costat 2 euro si ceva perechea. Asa sunt preturile la H&M. La noi probabil ca ar costa cel putin vreo 20 RON, ca asa e in Romania... -------------------- |
| michelle |
21-12-2007, 02:21 PM
|
Manusile au costat 2 euro si ceva perechea. Asa sunt preturile la H&M. La noi probabil ca ar costa cel putin vreo 20 RON, ca asa e in Romania... Zisesei ca ai luat manusi cadou pentru prietenele tale, de asta intrebasem daca sunt cele pe post de cadou.. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Ella79 |
21-12-2007, 02:28 PM
|
Manusile au costat 2 euro si ceva perechea. Asa sunt preturile la H&M. La noi probabil ca ar costa cel putin vreo 20 RON, ca asa e in Romania... Zisesei ca ai luat manusi cadou pentru prietenele tale, de asta intrebasem daca sunt cele pe post de cadou.. da, din astea au fost cadou pt prietenele mele si mi-am luat si mie ca prea erau interesante. in afara de May nu a mai facut nimeni pomul? Ce face-ti de craciun? Eu am mai facut bradutul. ![]() De Craciun (de fapt chiar incepand de maine seara) merg la ai mei impreuna cu frate-miu + iubita lui si niste prieteni. -------------------- |
| Ramo |
21-12-2007, 02:31 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.231 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Tzutzi
Ella, sa nu te superi pe mine, e doar o sugestie. Dragute hainutele, insa la rochia pt rev, eu as combina-o cu ceva rosu, botinele sau cureaua. Sunt eu o fire mai indrazneata si poate din acest motiv, sper ca nu te-ai suparat Eu m-am tot ferit sa merg de Rev la restaurant si se poare ca tot acolo ajung, asa vrea gasca, asa ca ma conformez. Mai e o problema, toata lumea merge in pantaloni, eu prefer clar fusta, acum nu prea stiu cum sa ma imbrac. Stiu ca ma voi simti mult mai bine in fusta dar mi-e sa nu zica lumea "uite si la asta cum e imbracata, toata gasca in pantaloni, ea in fusta, cizme, paiete, alea, alea". Eu nu am facut bradul inca, nici nu l-am adus acasa. Mai am de facut curatenie azi si maine si maine seara cred ca imi aduce bradul si doar duminica vreau sa il impodobim. -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| Ella79 |
21-12-2007, 02:36 PM
|
Ramo, de ce sa ma supar?!?
Ideala pt mine ar fi fost o rochita mov cu accesorii aurii, dar cum n-am gasit... m-am multumit cu asta.. Sa ne spui tu cu ce te imbraci pana la urma? In locul tau mie nu mi-ar pasa ca celelelate poarta pantaloni. Fiecare are stilul ei, nu suntem in uniforma.. -------------------- |
| bubbles |
21-12-2007, 03:55 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.226 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Ziua .Ella super hainutele.Mie imi place foarte tare prima rochie si bluzita mov
-------------------- |
| peach |
21-12-2007, 04:47 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Frumoase haine Ella..imi plac rochitele si bluza mov
-------------------- |
| peach |
21-12-2007, 05:02 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Eu m-am tot ferit sa merg de Rev la restaurant si se poare ca tot acolo ajung, asa vrea gasca, asa ca ma conformez. Mai e o problema, toata lumea merge in pantaloni, eu prefer clar fusta, acum nu prea stiu cum sa ma imbrac. Stiu ca ma voi simti mult mai bine in fusta dar mi-e sa nu zica lumea "uite si la asta cum e imbracata, toata gasca in pantaloni, ea in fusta, cizme, paiete, alea, alea". Eu nu am facut bradul inca, nici nu l-am adus acasa. Mai am de facut curatenie azi si maine si maine seara cred ca imi aduce bradul si doar duminica vreau sa il impodobim. iti amintesti poza cu bufnita mea? ar fi trebuit sa ma imbrac in haine de baba ca toata familia..dupa legea turmei ? -------------------- |
| May |
21-12-2007, 05:03 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.719 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Sa porti sanatoasa hainutele ella, sunt super
Eu sunt singura cuc azi Mai numara cineva zilele astea sau am ramas singura? -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| stardust |
21-12-2007, 05:22 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
Ella, superba rochita mov, de la Etam ziceai e??
Am dat ieri un ochi prin magazine, nu prea se omoara Belgienii cu rochii pentru Revelion. Am vazut unele foarte dragute dar care nu mi-ar sta bine deloc (ceva in genul celei de-a doua rochii), de pe sani cad drept si arat de 100 de kile sau ca si cum as fi gravida. Stilul ala-mi place la maxim dar din pacate nu ma avantajeaza, mor de ciuda Eu maine cand o sa fie nebunia cea mai mare ma duc la cumparaturi. Nici cadouri n-am, nici tinuta... anul asta nici n-am avut timp dar nici chef de Craciun/Revelion. Din pacate ne adunam cu totii in ziua de Craciun la familia prietenului mei in Germania si nu pot merge oricum imbracata May, tu de ce nu mergi la cina? Sau e cina lor la servici? Scuze daca deja ai explicat dar cred ca n-am vazut Dana, insanatosire grabnica lui Lucas si distractie placuta!! Ramo, si eu m-as duce cum imi sta bine nu cum le sta bine la altele. Daca tu in fusta te simti bine si arati bine du-te asa. Sunt prietenii tai, nu? Daca da, nu cred ca ar face careva astfel de comentarii nici in gand! -------------------- ![]() [/url] |
| otilici |
21-12-2007, 05:32 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.109 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Buna fetele!
Intru si eu dupa ce am lipsit de aici cateva zile,fiind prinsa cu pregatirile de Craciun.Am terminat in sfarsit cu curatenia generala,cumparaturile cadourile etc si de azi incep sa gatesc,mai bine zis sa prajituresc La noi bradutul se va face in 24,ii las pe baieti sa-l faca,cu colinde in fundal,eu doar sa trag cu ochiul Am sa intru un pic mai rar pe aici zilele astea,ca nu prea apuc. Va pup pe toate -------------------- |
| May |
21-12-2007, 05:35 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.719 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
May, tu de ce nu mergi la cina? Sau e cina lor la servici? Scuze daca deja ai explicat dar cred ca n-am vazut Nu te-ai dilit, n-am mai explicat otilici poze cu casuta decorata? -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 14-10-2008 - 10:24 AM |