![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| michelle |
21-12-2007, 05:39 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.172 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Inconjoara-te de familie si prieteni, bucura-te de glasurile colindatorilor si de dansul fulgilor de nea.
Astfel, spiritul sarbatorilor te va insoti tot anul si dragostea pe care o daruiesti celorlalti ti se va intoarce inzecit. Sarbatori fericite! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| otilici |
21-12-2007, 06:28 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.109 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
otilici poze cu casuta decorata? Acum nu am timp sa fac/pun poze,dar cu prima ocazie... -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Sexymom |
21-12-2007, 07:19 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.923 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Ella vad ca si tu scapi ca mine la cumparaturi
Cum a fost aseara? nu stiu daca ai scris undeva. May, mai intra si tu fata pe messenger. Pup fetele vorbarete, eu intru rar de tot aici, asta pt ca voi vb .mai mult ca mine, si ma ametiti Io facui bradul din 1 decembrie -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Tzutzi80 |
21-12-2007, 08:00 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Tzutzi, ce mai faci? Unde iti petreci sarbatorile.. si cu cine Acasa singura si la parintii mei. Si pe la bunici cred. Ramo, bine v-am regasit! Imbracate in fusta, conteaza sa te simti tu bine, si nu cum se imbraca toata ceata. Cine imi trimite si mie un chef de sarbatori? Ca eu nu am nici de impodobit bradul -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| ramonavlas |
21-12-2007, 08:04 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.208 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Ti-as trimite, dar nici eu nu am. Poate imi mai vine cheful cand impodobim bradul.
-------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| Tzutzi80 |
21-12-2007, 08:08 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
hai ca eu ma duc sa il scot macar din cutie. Poate am chef maine sa il aranjez totusi
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Sexymom |
21-12-2007, 08:10 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.923 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Tzutzi, eu nu am nici un chef de sarbatorit, sunt cu c.u.r.u.l.in sus de cateva zile, ma simt naspha, urata, grasa, enervanta...
Ma bucur ca ai scris si esti bine. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| gandac |
21-12-2007, 08:21 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 31 Inscris: 20-10-2006 Membrul Nr.: 147 |
hei, superbe hainutele si moov, beton. Eu caut un babydoll mov, dar nu reusesc sa gasesc la volumul meu.
Mersi, Peach, pentru aprecieri CRACIUN FERICIT, FETELOR, MAINE PLECAM ACASA, VA PUP, SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI MULTE IMBRATISARI -------------------- ![]() |
| Ella79 |
21-12-2007, 08:31 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.650 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Ella, superba rochita mov, de la Etam ziceai e?? Soranutza, nu e mov, e neagra. As fi vrut eu una mov... dar de unde... Ambele sunt din Bruxelles. Prima e de la Etam, a doua e de la Mango. Tzutzi, eu nu am nici un chef de sarbatorit, sunt cu c.u.r.u.l.in sus de cateva zile, ma simt naspha, urata, grasa, enervanta... Ma bucur ca ai scris si esti bine. poate vrei sa te bat! -------------------- |
| dany |
21-12-2007, 09:10 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.557 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
SARBATORI FERICITE , ALINA !!!!!! Am vazut si eu pozele tale si ... am ramas ca la dentist !
Pentru cele care sunt fara chef -de -chef .... sau de altele ....Poate va mai inveseliti putin : Angajatii unei companii multinationale sunt intrebati ce vor face cu bani din prima de Craciun. Elvetianul : Din bani de prima imi cumpar o barca; Reporterul : Si cu restu? Elvetianul : si cu restu imi renovez fatada casei. Englezul : Din bani de prima imi cumpar o masina sport. Reporterul : Si cu restu? Englezul : si cu restul ma duc intr-o excursie in Africa Romanul: Din bani de prima imi cumpar un pulover. Reporterul : Si cu restu? Romanul: Restul mi-l da mama. -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Dumbo |
21-12-2007, 09:44 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 954 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Ella foarte frumoase hainutele. Uite de aia imi place mie sa dau spargere la puscculita cand ma duc la plimbare prin strainatate. Si modelele sunt deosebite, si preturile, nu mai zic. Maieutul alb l-am vazut si la noi la Mango numai ca m-am speriat de pret si am fugit. Ramona, cred ca cel mai bine e sa te simti tu bine, indiferent cu ce te-ai imbraca. Si daca tu te simti bine in fusta, asa sa fie. Tzutzi am cautat chef de sarbatori in toate magazinele, dar nu am gasit decat ingramadeala, nervi si ... o tona de mancare. Inca nu stiu cum e mai bine sa imi inec supararea: in mancare sau in shopping? |
| dany |
21-12-2007, 09:45 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.557 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Oooopssss !! -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Ella79 |
21-12-2007, 10:09 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.650 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Inca nu stiu cum e mai bine sa imi inec supararea: in mancare sau in shopping? in shopping, CLAR!!! -------------------- |
| nusarich |
21-12-2007, 10:34 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.915 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Bine v-am regasit. Azi n-am fost la job, din motiv de ziua de nastere a sefului, care ne-a dat liber sa facem cozonaci - sau sa-i cumparam.
Dumbo, superbe pozele! Ati fost niste frumusei la nunta! Unde a fost petrecerea? Ella, sa porti sanatoasa hainutele! Tare dragute sunt! Pentru ca unele dintre voi vor pleca mai repede in vacanta, va urez de pe acum SARBATORI FERICITE, sa va aduca Moshu' ce va doriti mai mult si mai mult, iar anul ce vine sa fie mai implinit decat cel care tocmai trece! Acest mesaj a fost editat de nusarich: 21-12-2007, 10:35 PM -------------------- |
| dany |
21-12-2007, 10:35 PM
|
Inca nu stiu cum e mai bine sa imi inec supararea: in mancare sau in shopping? in shopping, CLAR!!! PERFECT de acord !!!! Ella , chiar daca esti suparata pe mine ( asta e ) vroiam sa-ti spun ca tare mult mi-a placut prima rochita si bluzita mov ( e de las H&M ? )! Superbe !! Sa le porti cu placere pe toate !! -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 13-10-2008 - 05:21 AM |