left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Aspirator inteligent: iRobot Roomba
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 53 54 55 56 57 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 15, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
himere2005
mesaj 23-12-2007, 10:19 AM
Mesaj #811

Lama

Grup: Membri
Raspunsuri: 5.845
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara
Sex: Feminin

hai trezirea ca am pus de cafeluta pupic.gif
astazi am de gand sa stau pe capul vostru grin.gif
Craciun fericit!
vreau sa multumesc din suflet fetelor care mi-au trimis urari de Craciun. sunteti nemaipomenite, stiam eu wink1.gif
am ras de m-am cracanat de dimineata, dany mi-a trimis un videoclip de Craciun, merita a fi si postat, dar nu's daca ma prisep )).gif rolleyes.gif
la multi ani soranutza, oti....stiu ca a trecut ziua voastra dar eu n-am apucat sa va tzuc
bine ai revenit tzutzi de pe meleaguri exotice....eu m-am infruptat din bucatele servite de tine
ramona, si eu anul asta fac la restaurant revelionul. n-am mai facut niciodata revelionul in oras, sper sa nu fie prea aiurea si sa speram ca o sa ne putem scula de la masa ca astia au facut un meniu pentru 3 oameni, nu unul grin.gif
ella, am vazut rochitele si hainutele....superbe. ziceau fetele ca te-au vazut dar eu n-am gasit poze sad.gif
monic, iar ti-ai pus mosul pe tucal lol.gif
dana, te-am vazut in poze roscata si iti sta bine, dar bruneta nu. mai ai link? ca-s curioasa foc blum.gif
sexy...mi-au placut si pozele cu tine si cu may si le-am vazut si pe cele cu mosu....sa fiti fericiti pana la adanci batraneti biggrin.gif
may, tu esti din ce in ce mai frumoasa give_rose.gif
felicitari pentru apartament bubbles si pentru masina....a fost un an bun, nu?la anul si mai si
deea, sa-ti creasca fata mare si sa faca nazbatii la bradut
miha, as vrea adresa ta smile.gif
noni, honey, sa aveti grija de burtici hug.gif eu de abia astept sa vad poze cu strumfii
nusa, sarbatori fericite si tie...presimt ca va fi un an bun pentru tine blum.gif si pentru pisik la fel
pisik, am citit de necazul cu colegul, sper sa nu fii afectata de Craciun
luchi, dumbo, gandac, dulci, va pup pe toate si fie ca mosul sa va aduca ce va doriti
anca, iti doresc sa-ti gasesti un babuin care sa te faca fericita si cativa baby.gif baby.gif baby.gif baby.gif baby.gif
peach, dana, dany, emu, ganesha si toate cele care sunteti plecate in strainatate va doresc sa va puteti realiza visurile acolo departe ca pare a fi mai usor si sa va simtiti fericite chiar si cu bufnite si alte lighioane alaturi )).gif

si acum trebuie sa ma apuc de treaba, nu? am de facut o groaza, maine muncesc dar in schimb mi-am invitat o gasca intreaga la ora 19.00 )).gif daca nebunii astia de la servici nu ne dau drumul mai devreme am imbulinat-o rau, ajung cu 20 de minute inaintea invitatilor lol.gif ....poate ma asteapata ei pe mine in casa nu eu pe ei blum.gif
Mos Craciun a venit aseara cu saniuta si a lasat pe balcon bradutul de Craciun. am primit directive sa-l impodobim ca pe data de 24 seara, mosul se va intoarce incarcat cu o multime de cadouri pentru cei mari si cei mici. voi ati fost cuminti? smile.gif

in caz ca va era dor,.....amatori ai emisiunii teo si nu numai
impodobeste mama bradul

nessie,julyana hug.gif sarbatori fericite si la cat mai multe postari cheer.gif
tulip, te trag de urechi daca nu mai dai pe aici. mi-e dor de tine si de lasagna ta hug.gif

stefan banica-doar o data-i craciunul

hai fetelor, sa bagam multe poze, cu ceea ce face fiecare pe acasa sa incingem atmosfera cheer.gif ......eu care nu sunt amatoare de piftie si m-a cuprins melancolia cand am vazut castronasele postate

Acest mesaj a fost editat de himere2005: 23-12-2007, 10:12 AM

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Ramo
mesaj 23-12-2007, 10:20 AM
Mesaj #812

Lama

Raspunsuri: 5.226
Inscris: 8-06-2006
Din: un oras mic si plictisitor......
Membrul Nr.: 20

Himere, bine ca mai scrii si tu pe aici, chiar ti se simte lipsa.
Noi maine tinem angajatii la munca pana la 12 (cu exceptia hotelurilor, care au program normal, adica non-stop), ar fi chiar culmea sa ajunga musafirii inaintea ta la tine acasa.

Eu tocmai am venit de la epilat, pensat, azi mergem la o ultima tura de shopping si diseara facem bradul.

--------------------
Imagine

CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg.
PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008
RESTART CALORII - 26 mai
http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Tulip
mesaj 23-12-2007, 10:22 AM
Mesaj #813

Taz

Raspunsuri: 3.412
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 72

Buna dimineata!!!!

Himere ,ai aparut !ce bine! cheer.gif Gata cu curatenia? blum.gif

Eu am o gramada de treaba,curatenia nu-i terminata,mancare nu am facut nimic(noroc cu soacra wink1.gif ),brad inca nu avem doh.gif ,insa suntem fff. bucurosi ca ne-am mutat ieri cu firma in cladire/casuta proprie!!! yahoo.gif yahoo.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 23-12-2007, 10:27 AM
Mesaj #814

Lama

bineinteles ca noi de Craciun ne-am luat "traditionalele" scoici, ananas si alte fructe exotice )).gif

tulip, eu cred ca am scapat ceva. ce casuta proprie? v-ati luat una mai mare?....zi si mie ca nu mai sunt la curent cu noutatile wacko.gif
tzutzi, e beton bradul tau
curatenia nu-i nici inceputa lol.gif .....e.....am facut cate un pic...lasa ca dupa aragaz nu se uita nimeni, nu ? doh.gif )).gif . eu zic ca de ajun sa-i ametesc bine pe prieteni ca sa vada un pic mai tulburel lol.gif

Acest mesaj a fost editat de himere2005: 23-12-2007, 10:27 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
Tulip
mesaj 23-12-2007, 10:32 AM
Mesaj #815

Taz

Himere,noi stam la bloc....insa am cumparat un imobil unde se muta firma sotului(pana acum inchiria un alt spatiu)si ieri am terminat amenajarea cheer.gif

Ieri m-am gandit la tine cand frecam faianta din spatele aragazului lol.gif lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 23-12-2007, 10:36 AM
Mesaj #816

Lama

felicitari! lasa tulip, ca-i mai bine asa ....altfel trebuia sa stai sa speli mai multe geamuri, tot esti mare fan, nu? )).gif mai, oare monic si-a spalat geamurile ? lol.gif (monic, sa nu te superi, dar nu ma pot abtine) pupic.gif )).gif ...

--------------------
Imagine
+Quote Post
Tulip
mesaj 23-12-2007, 10:39 AM
Mesaj #817

Taz

Ce primeste Bia de Craciun? smile.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 23-12-2007, 10:42 AM
Mesaj #818

Lama

pai dan i-a tot dat din cadouri....adica saniuta, masini, niste dulciuri....m-am cam enervat.....mai am niste cd-uri cu desene animate dublate in lb romana si niste carti de povesti. sper sa aduca mama cadouri sa punem in sacul mosului ca altfel cred ca o sa ma simt cam aiurea

--------------------
Imagine
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 23-12-2007, 10:43 AM
Mesaj #819

Iepuras

Raspunsuri: 1.801
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D

neata nebunicilor! M-ati trezit si pe mine de atata ras! Himere....In sfarsit! multumesc de aprecieri ( ti-am zis ca bradul meu e doar jumate? Ca nu mai aveam bani de inca o folie de beteala )).gif

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 23-12-2007, 10:48 AM
Mesaj #820

Lama

bradul din avatar nu e al meu, eu urmeaza sa-l fac in seara asta dar cred ca si al nostru va fi mai mult ornat in partea de sus ca sa nu traga bia de globuri )).gif

i-am luat biancai ieri un clopotel si fata deja vrea sa faca un ban cinstit )).gif ne-a zornait de ne-au sarit capacele grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 23-12-2007, 11:04 AM
Mesaj #821

Elefant

Raspunsuri: 9.620
Membrul Nr.: 87

Neata !

Bine ai revenit , Himere !

Spor la treaba azi !

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 23-12-2007, 11:16 AM
Mesaj #822

Taz

Raspunsuri: 3.444
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Himere!!!! pupic.gif hug.gif Iti doresc sa ai parte de un Craciun minunat alaturi de cei dragi tie pupic.gif

Eu sunt cam in priza pe acasa, dar ma misc greu ca am intepenit de mijloc si de abia merg sorry.gif
Am facut sarmalele, i-am facut si mamei ca ea nu are timp, 2 ture de fursecuri, am bagat curcanul la cuptor, am fiert zarzavaturile de salata boeuf. Sotul a cioplit la brad pana acuma si mi-a facut o mizeriiie devil.gif Dar e tare frumusel. rolleyes.gif
Mai avem de impodobit bradul, de sters praful si de aspirat, de facut fripturi si dulciuri, si mai mergem si la cumparaturi. Plus ca nu m-am epilat, spalat pe cap, facut unghiile, maama wacko.gif
Dar le facem noi pe toate.

Va doresc sa aveti parte de un Craciun linistit, cu multa intelegere si fericire in suflete hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 23-12-2007, 11:31 AM
Mesaj #823

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.177
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Danuta, fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!

Imagine

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
himere2005
mesaj 23-12-2007, 12:11 PM
Mesaj #824

Lama

LA MULTI ANI DANA

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 23-12-2007, 02:02 PM
Mesaj #825

Taz

Raspunsuri: 3.444
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

DANA, LA MULTI ANI! Sa dea Dumnezeu sa fii la fel de fericita si implinita ca si pana acum, alaturi de familia ta minunata pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post

251 Pagini V « < 53 54 55 56 57 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 14-10-2008 - 02:27 AM