![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
23-12-2007, 10:19 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.845 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
hai trezirea ca am pus de cafeluta
astazi am de gand sa stau pe capul vostru Craciun fericit! vreau sa multumesc din suflet fetelor care mi-au trimis urari de Craciun. sunteti nemaipomenite, stiam eu am ras de m-am cracanat de dimineata, dany mi-a trimis un videoclip de Craciun, merita a fi si postat, dar nu's daca ma prisep la multi ani soranutza, oti....stiu ca a trecut ziua voastra dar eu n-am apucat sa va tzuc bine ai revenit tzutzi de pe meleaguri exotice....eu m-am infruptat din bucatele servite de tine ramona, si eu anul asta fac la restaurant revelionul. n-am mai facut niciodata revelionul in oras, sper sa nu fie prea aiurea si sa speram ca o sa ne putem scula de la masa ca astia au facut un meniu pentru 3 oameni, nu unul ella, am vazut rochitele si hainutele....superbe. ziceau fetele ca te-au vazut dar eu n-am gasit poze monic, iar ti-ai pus mosul pe tucal dana, te-am vazut in poze roscata si iti sta bine, dar bruneta nu. mai ai link? ca-s curioasa foc sexy...mi-au placut si pozele cu tine si cu may si le-am vazut si pe cele cu mosu....sa fiti fericiti pana la adanci batraneti may, tu esti din ce in ce mai frumoasa felicitari pentru apartament bubbles si pentru masina....a fost un an bun, nu?la anul si mai si deea, sa-ti creasca fata mare si sa faca nazbatii la bradut miha, as vrea adresa ta noni, honey, sa aveti grija de burtici nusa, sarbatori fericite si tie...presimt ca va fi un an bun pentru tine pisik, am citit de necazul cu colegul, sper sa nu fii afectata de Craciun luchi, dumbo, gandac, dulci, va pup pe toate si fie ca mosul sa va aduca ce va doriti anca, iti doresc sa-ti gasesti un babuin care sa te faca fericita si cativa peach, dana, dany, emu, ganesha si toate cele care sunteti plecate in strainatate va doresc sa va puteti realiza visurile acolo departe ca pare a fi mai usor si sa va simtiti fericite chiar si cu bufnite si alte lighioane alaturi si acum trebuie sa ma apuc de treaba, nu? am de facut o groaza, maine muncesc dar in schimb mi-am invitat o gasca intreaga la ora 19.00 Mos Craciun a venit aseara cu saniuta si a lasat pe balcon bradutul de Craciun. am primit directive sa-l impodobim ca pe data de 24 seara, mosul se va intoarce incarcat cu o multime de cadouri pentru cei mari si cei mici. voi ati fost cuminti? in caz ca va era dor,.....amatori ai emisiunii teo si nu numai impodobeste mama bradul nessie,julyana tulip, te trag de urechi daca nu mai dai pe aici. mi-e dor de tine si de lasagna ta stefan banica-doar o data-i craciunul hai fetelor, sa bagam multe poze, cu ceea ce face fiecare pe acasa sa incingem atmosfera Acest mesaj a fost editat de himere2005: 23-12-2007, 10:12 AM -------------------- ![]() |
| Ramo |
23-12-2007, 10:20 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.226 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Himere, bine ca mai scrii si tu pe aici, chiar ti se simte lipsa.
Noi maine tinem angajatii la munca pana la 12 (cu exceptia hotelurilor, care au program normal, adica non-stop), ar fi chiar culmea sa ajunga musafirii inaintea ta la tine acasa. Eu tocmai am venit de la epilat, pensat, azi mergem la o ultima tura de shopping si diseara facem bradul. -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Tulip |
23-12-2007, 10:22 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.412 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Buna dimineata!!!!
Himere ,ai aparut !ce bine! Eu am o gramada de treaba,curatenia nu-i terminata,mancare nu am facut nimic(noroc cu soacra -------------------- |
| himere2005 |
23-12-2007, 10:27 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.845 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
bineinteles ca noi de Craciun ne-am luat "traditionalele" scoici, ananas si alte fructe exotice
tulip, eu cred ca am scapat ceva. ce casuta proprie? v-ati luat una mai mare?....zi si mie ca nu mai sunt la curent cu noutatile tzutzi, e beton bradul tau curatenia nu-i nici inceputa Acest mesaj a fost editat de himere2005: 23-12-2007, 10:27 AM -------------------- ![]() |
| Tulip |
23-12-2007, 10:32 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.412 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Himere,noi stam la bloc....insa am cumparat un imobil unde se muta firma sotului(pana acum inchiria un alt spatiu)si ieri am terminat amenajarea
Ieri m-am gandit la tine cand frecam faianta din spatele aragazului -------------------- |
| himere2005 |
23-12-2007, 10:36 AM
|
felicitari! lasa tulip, ca-i mai bine asa ....altfel trebuia sa stai sa speli mai multe geamuri, tot esti mare fan, nu?
-------------------- ![]() |
| Tulip |
23-12-2007, 10:39 AM
|
Ce primeste Bia de Craciun?
-------------------- |
| himere2005 |
23-12-2007, 10:42 AM
|
pai dan i-a tot dat din cadouri....adica saniuta, masini, niste dulciuri....m-am cam enervat.....mai am niste cd-uri cu desene animate dublate in lb romana si niste carti de povesti. sper sa aduca mama cadouri sa punem in sacul mosului ca altfel cred ca o sa ma simt cam aiurea
| Tzutzi80 |
23-12-2007, 10:43 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
neata nebunicilor! M-ati trezit si pe mine de atata ras! Himere....In sfarsit! multumesc de aprecieri ( ti-am zis ca bradul meu e doar jumate? Ca nu mai aveam bani de inca o folie de beteala
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| himere2005 |
23-12-2007, 10:48 AM
|
bradul din avatar nu e al meu, eu urmeaza sa-l fac in seara asta dar cred ca si al nostru va fi mai mult ornat in partea de sus ca sa nu traga bia de globuri
i-am luat biancai ieri un clopotel si fata deja vrea sa faca un ban cinstit -------------------- ![]() |
| dany |
23-12-2007, 11:04 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.620 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neata !
Bine ai revenit , Himere ! Spor la treaba azi ! -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Pisik |
23-12-2007, 11:16 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Himere!!!!
Eu sunt cam in priza pe acasa, dar ma misc greu ca am intepenit de mijloc si de abia merg Am facut sarmalele, i-am facut si mamei ca ea nu are timp, 2 ture de fursecuri, am bagat curcanul la cuptor, am fiert zarzavaturile de salata boeuf. Sotul a cioplit la brad pana acuma si mi-a facut o mizeriiie Mai avem de impodobit bradul, de sters praful si de aspirat, de facut fripturi si dulciuri, si mai mergem si la cumparaturi. Plus ca nu m-am epilat, spalat pe cap, facut unghiile, maama Dar le facem noi pe toate. Va doresc sa aveti parte de un Craciun linistit, cu multa intelegere si fericire in suflete -------------------- |
| michelle |
23-12-2007, 11:31 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.177 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Danuta, fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!
![]() -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| himere2005 |
23-12-2007, 12:11 PM
|
LA MULTI ANI DANA
| Pisik |
23-12-2007, 02:02 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
DANA, LA MULTI ANI! Sa dea Dumnezeu sa fii la fel de fericita si implinita ca si pana acum, alaturi de familia ta minunata
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 14-10-2008 - 02:27 AM |