![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| michelle |
04-12-2007, 11:04 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.081 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Pai hai sa semanam niste vointa pe aici, ca si eu as vrea sa fiu mai atenta cu meniurile, eventual sa ma apuc si eu sa numar (oare mai stiu?
Marturisesc ca nu m-am mai cantarit de vreo 2 luni.. si imi e cam frica de ce va arata cantarul -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Pisik |
04-12-2007, 11:13 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pai hai sa semanam niste vointa pe aici, ca si eu as vrea sa fiu mai atenta cu meniurile, eventual sa ma apuc si eu sa numar (oare mai stiu? Marturisesc ca nu m-am mai cantarit de vreo 2 luni.. si imi e cam frica de ce va arata cantarul Daca te simti bine si hainele stau bine pe tine nu cred ca ai de ce -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| michelle |
04-12-2007, 11:22 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.081 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Pai hai sa semanam niste vointa pe aici, ca si eu as vrea sa fiu mai atenta cu meniurile, eventual sa ma apuc si eu sa numar (oare mai stiu? Marturisesc ca nu m-am mai cantarit de vreo 2 luni.. si imi e cam frica de ce va arata cantarul Daca te simti bine si hainele stau bine pe tine nu cred ca ai de ce Ma cam strang hainele.. si de Revelion sigur nu o sa ma simt bine in pielea mea. Am gasit o pensiune pe langa Curtea de Arges si o sa fim vreo 24 persoane. Tre sa arat bine -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Pisik |
04-12-2007, 11:28 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Noi din pacate nu am gasit nimic convenabil in afara Buc. Probabil vom merge in Buc., cel mai probabil la taverna sarbului, dar mi se par niste preturi imbecile de-a dreptul peste tot la restaurante
-------------------- |
| michelle |
04-12-2007, 11:32 AM
|
Noua nu ne convine ca e asa departe, dar alta oferta mai ieftina nu am gasit.. Plus, in afara de 2 cupluri, pe restul nu i-am vazut niciodata
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Ella79 |
04-12-2007, 11:32 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.432 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
|
| Dumbo |
04-12-2007, 11:42 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 884 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
eu imi pusesem target pentru 15 decembrie ca e cheful de craciun, dar se pare ca nu o sa fiu in target. Oricum nici tinuta nu mi-am gasit... asa ca...
Miha cum reusesti sa te cantaresti asa de rar...? |
| michelle |
04-12-2007, 11:58 AM
|
Miha cum reusesti sa te cantaresti asa de rar...? Pai inainte de nunta am facut aerobic si nu ma interesa in mod expres greutatea (stiam ca ma mentin si am conditie buna), iar dupa - nu am mai reusit pur si simplu. Ar trebui sa fac totusi acest pas intr-o dimineata -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| nusarich |
04-12-2007, 01:05 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Nici eu nu m-am cantarit de vreo 3 saptamani, dar nici nu intentionez. Adica nu m-am cantarit de cand a inceput postul, o sa ma cantaresc odata si-odata, dar uit mereu dimineata. Ma iau cu treburi, beau apa, mananc ceva si imi aduc aminte de cantar si... il sar. Poate o sa-mi aduc aminte odata in timp util si o sa ma cantaresc. Pe haine se vede ca am mai dat jos, pe "viu' cantarului" o sa vad candva...
La multi ani, Bia! Himere, sa-ti traiasca fetita, sa creasca mare, sanatoasa si norocoasa! -------------------- |
| Pisik |
04-12-2007, 01:07 PM
|
|
Noi din pacate nu am gasit nimic convenabil in afara Buc. Probabil vom merge in Buc., cel mai probabil la taverna sarbului, dar mi se par niste preturi imbecile de-a dreptul peste tot la restaurante cat e la taverna de rev? am inteles ca intre 3,5 si 4,8 mil in functie de distanta fata de scena...diseara mnergem acolo si o sa stiu detalii -------------------- |
| axe10 |
04-12-2007, 01:34 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Miha, eu inca nu reusesc sa ma pun pe linia de plutire, mananc f mult si am ajuns iarasi la greutatea de start de pe ticker, din pacate, o sa il si modific Recunosc ca sunt f slava psihic acum, nu ma pot mobiliza de dieta deloc deloc.... Lavi, sa stii ca mai sunt camere la mune, azi sun sa le confirm si ocupam parca 5 sau 6 din 7 disponibile + un apartament, asa ca daca vrei esti binevenita, doar sa imi spui Pisi, hai sa-ti zic. Si eu daca nu ma satur la masa de pranz...sau ma satur dar nu mananc f consistent, ma apuca seara foamea! Asa ca incearca sa adaugi la pranz ceva orez sau fainoase sau cartofi...sa se umple burta si sa nu te apuce foamea mai tarziu. Alta chestie, daca incep ziua prost:ori mananc prea putin sau prea aiurea, sau dulciuri in timpul zilei...mai rar ce-i drep...iar mi se face o foame de lup seara! Pt munte trebuie sa consult sotul....ca mereu vorbesc inainte de a discuta cu el.. Taverna sarbului imi place de mor...cam piperate preturile, cel putin la Sinaia unde am fost! E bine ca totusi e in zona ta. Eu inaugurez o alta casa de revelion, ca si anul trecut...in Voluntari de data asta. Acest mesaj a fost editat de axe10: 04-12-2007, 01:34 PM -------------------- ![]() |
| daconst |
04-12-2007, 02:09 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.243 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Salutare de la noi!
Azi tot pe fuga suntem,ca Lucas n-a plecat cu mana goala de la gradinita lui si a luat un virus cu el.Aseara mi-a facut febra 39 si azi de dimineata ne-am dus la dr.I-am facut analize la sange si m-am linistit,ca e doar virus deci nu luam antibiotic. In rest toate bune.Nici eu nu m-am cintarit,ca simt ca nu are rost.Stau pe loc de ceva vreme,dar nici nu ma tin de treaba. Himere,La multi ani Biancai! Sa creasca mare si sanatoasa! Pisik,multumim de vestile de la Himere. Moama ce scoruri aveti de Rev. De banii aia skiez in Austria de n-am aer.Eu,una nu cred ca as da atat. Sorina,pe noi sa ne ai in vedere la meciurile de la 18,in caz ca trebuie sa-l luam si pe Lucas breloc.dar mai vedem noi pina atunci.Oricum eu ma bucur ca vedem si echipe mari,daca tot dam un ban. Dany,frumos avatar ti-ai tras. Acest mesaj a fost editat de daconst: 04-12-2007, 02:28 PM -------------------- |
| bubbles |
04-12-2007, 03:59 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.399 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
BUna seara
-------------------- |
| Dumbo |
04-12-2007, 05:10 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 884 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
De fapt voiam unul mai mic decat cel vechi, dar m-am indragostit de asta si... maica'mea a zis ca am buba la cap cand l-a vazut. deci azi am fost un mic dezastru pe 2 picioare. am mancat abia pe la 12 ca de dimineata am fost plecata in oras si atunci am dat spargerea la o placinta cu mere. Si in rest am baut cafea si ceai. Acum astept cat de cat sa imi treaca foamea (tot cu ceai) ca sa ma pun sa mananc dar sa nu sparg frigiderul. |
| stardust |
04-12-2007, 05:18 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
Eu cu mancatul sunt cu totul pe langa program. Trec printr-o perioada nasoala cu serviciul. Nu e nici vina mea si nici nu pot controla situatia. De cand a murit seful nostru traim toti intr-un mister si nu stim daca a doua zi vom mai avea servici. Nu-mi mai arde de nimic, e o atmosfera tare urata. Eu as vrea sa ne spuna verde-n fata care e situatia, macar sa stim si noi ceva, indiferent cat e de rau. Asa doar sefii stiu si discuta iar noi ne alimentam cu ce auzim pe la colturi.
La multi ani, Bia!! -------------------- ![]() [/url] |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 10:05 AM |