left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 5 6 7 8 9 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 15, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
michelle
mesaj 04-12-2007, 11:04 AM
Mesaj #91

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.081
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!
Sex: Feminin

Pai hai sa semanam niste vointa pe aici, ca si eu as vrea sa fiu mai atenta cu meniurile, eventual sa ma apuc si eu sa numar (oare mai stiu? lol.gif ), ca sa pot sa ma bucur de sarbatori de toate bunatatile. Mai sunt fix 3 saptamani! naughty.gif

Marturisesc ca nu m-am mai cantarit de vreo 2 luni.. si imi e cam frica de ce va arata cantarul

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Pisik
mesaj 04-12-2007, 11:13 AM
Mesaj #92

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.357
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

CITAT(michelle @ 04-12-2007, 01:04 PM) *

Pai hai sa semanam niste vointa pe aici, ca si eu as vrea sa fiu mai atenta cu meniurile, eventual sa ma apuc si eu sa numar (oare mai stiu? lol.gif ), ca sa pot sa ma bucur de sarbatori de toate bunatatile. Mai sunt fix 3 saptamani! naughty.gif

Marturisesc ca nu m-am mai cantarit de vreo 2 luni.. si imi e cam frica de ce va arata cantarul

Daca te simti bine si hainele stau bine pe tine nu cred ca ai de ce

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

michelle
mesaj 04-12-2007, 11:22 AM
Mesaj #93

Hiena

CITAT(Pisik @ 04-12-2007, 11:13 AM) *

CITAT(michelle @ 04-12-2007, 01:04 PM) *

Daca te simti bine si hainele stau bine pe tine nu cred ca ai de ce

Ma cam strang hainele.. si de Revelion sigur nu o sa ma simt bine in pielea mea. Am gasit o pensiune pe langa Curtea de Arges si o sa fim vreo 24 persoane. Tre sa arat bine rolleyes.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 04-12-2007, 11:28 AM
Mesaj #94

Taz

Noi din pacate nu am gasit nimic convenabil in afara Buc. Probabil vom merge in Buc., cel mai probabil la taverna sarbului, dar mi se par niste preturi imbecile de-a dreptul peste tot la restaurante devil.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 04-12-2007, 11:32 AM
Mesaj #95

Hiena

Noua nu ne convine ca e asa departe, dar alta oferta mai ieftina nu am gasit.. Plus, in afara de 2 cupluri, pe restul nu i-am vazut niciodata )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 04-12-2007, 11:32 AM
Mesaj #96

Koala

Raspunsuri: 2.432
Membrul Nr.: 73

CITAT(Pisik @ 04-12-2007, 01:28 PM) *

Noi din pacate nu am gasit nimic convenabil in afara Buc. Probabil vom merge in Buc., cel mai probabil la taverna sarbului, dar mi se par niste preturi imbecile de-a dreptul peste tot la restaurante devil.gif

cat e la taverna de rev?
+Quote Post
Dumbo
mesaj 04-12-2007, 11:42 AM
Mesaj #97

Nevastuica

Raspunsuri: 884
Inscris: 12-07-2007
Membrul Nr.: 339

eu imi pusesem target pentru 15 decembrie ca e cheful de craciun, dar se pare ca nu o sa fiu in target. Oricum nici tinuta nu mi-am gasit... asa ca...

Miha cum reusesti sa te cantaresti asa de rar...?
+Quote Post
michelle
mesaj 04-12-2007, 11:58 AM
Mesaj #98

Hiena

CITAT(Dumbo @ 04-12-2007, 11:42 AM) *

Miha cum reusesti sa te cantaresti asa de rar...?

Pai inainte de nunta am facut aerobic si nu ma interesa in mod expres greutatea (stiam ca ma mentin si am conditie buna), iar dupa - nu am mai reusit pur si simplu. Ar trebui sa fac totusi acest pas intr-o dimineata )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
nusarich
mesaj 04-12-2007, 01:05 PM
Mesaj #99

Iepuras

Raspunsuri: 1.836
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80

Nici eu nu m-am cantarit de vreo 3 saptamani, dar nici nu intentionez. Adica nu m-am cantarit de cand a inceput postul, o sa ma cantaresc odata si-odata, dar uit mereu dimineata. Ma iau cu treburi, beau apa, mananc ceva si imi aduc aminte de cantar si... il sar. Poate o sa-mi aduc aminte odata in timp util si o sa ma cantaresc. Pe haine se vede ca am mai dat jos, pe "viu' cantarului" o sa vad candva...

La multi ani, Bia! Himere, sa-ti traiasca fetita, sa creasca mare, sanatoasa si norocoasa!

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 04-12-2007, 01:07 PM
Mesaj #100

Taz

CITAT(Ella79 @ 04-12-2007, 01:32 PM) *

CITAT(Pisik @ 04-12-2007, 01:28 PM) *

cat e la taverna de rev?

am inteles ca intre 3,5 si 4,8 mil in functie de distanta fata de scena...diseara mnergem acolo si o sa stiu detalii

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 04-12-2007, 01:34 PM
Mesaj #101

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(Pisik @ 04-12-2007, 09:24 AM) *

Miha, eu inca nu reusesc sa ma pun pe linia de plutire, mananc f mult si am ajuns iarasi la greutatea de start de pe ticker, din pacate, o sa il si modific devil.gif Aseara am mancat de la chinezesc, mancare de legume, orez, pachetele de primavara, dar am mancat tarziu si am mancat inainte si multe alune, prostii de rontatit blushing.gif
Recunosc ca sunt f slava psihic acum, nu ma pot mobiliza de dieta deloc deloc.... sad.gif sorry.gif

Lavi, sa stii ca mai sunt camere la mune, azi sun sa le confirm si ocupam parca 5 sau 6 din 7 disponibile + un apartament, asa ca daca vrei esti binevenita, doar sa imi spui pupic.gif

Pisi, hai sa-ti zic. Si eu daca nu ma satur la masa de pranz...sau ma satur dar nu mananc f consistent, ma apuca seara foamea!
Asa ca incearca sa adaugi la pranz ceva orez sau fainoase sau cartofi...sa se umple burta si sa nu te apuce foamea mai tarziu.
Alta chestie, daca incep ziua prost:ori mananc prea putin sau prea aiurea, sau dulciuri in timpul zilei...mai rar ce-i drep...iar mi se face o foame de lup seara!

Pt munte trebuie sa consult sotul....ca mereu vorbesc inainte de a discuta cu el.. blushing.gif ...

Taverna sarbului imi place de mor...cam piperate preturile, cel putin la Sinaia unde am fost! E bine ca totusi e in zona ta.

Eu inaugurez o alta casa de revelion, ca si anul trecut...in Voluntari de data asta.

Acest mesaj a fost editat de axe10: 04-12-2007, 01:34 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 04-12-2007, 02:09 PM
Mesaj #102

Taz

Raspunsuri: 3.243
Membrul Nr.: 68

Salutare de la noi!
Azi tot pe fuga suntem,ca Lucas n-a plecat cu mana goala de la gradinita lui si a luat un virus cu el.Aseara mi-a facut febra 39 si azi de dimineata ne-am dus la dr.I-am facut analize la sange si m-am linistit,ca e doar virus deci nu luam antibiotic.
In rest toate bune.Nici eu nu m-am cintarit,ca simt ca nu are rost.Stau pe loc de ceva vreme,dar nici nu ma tin de treaba. doh.gif

Himere,La multi ani Biancai! Sa creasca mare si sanatoasa! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Pisik,multumim de vestile de la Himere. give_rose.gif
Moama ce scoruri aveti de Rev. sad.gif
De banii aia skiez in Austria de n-am aer.Eu,una nu cred ca as da atat.

Sorina,pe noi sa ne ai in vedere la meciurile de la 18,in caz ca trebuie sa-l luam si pe Lucas breloc.dar mai vedem noi pina atunci.Oricum eu ma bucur ca vedem si echipe mari,daca tot dam un ban. wink1.gif

Dany,frumos avatar ti-ai tras. wink1.gif

Acest mesaj a fost editat de daconst: 04-12-2007, 02:28 PM

--------------------
+Quote Post
bubbles
mesaj 04-12-2007, 03:59 PM
Mesaj #103

Crocodil

Raspunsuri: 7.399
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

BUna seara yahoo.gif .Nu am apucat zilele astea sa numar dar cred ca se pune si faptul ca m-am plimbat prin magazine o gramada )).gif .Ne-am luat si cadoul de Craciun .. un LCD HYUNDAI cu diagonala de 81 cm bang.gif si un sistem cu 5 boxe.Babuinului i-a tb asa mare swoon.gif .

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
Dumbo
mesaj 04-12-2007, 05:10 PM
Mesaj #104

Nevastuica

Raspunsuri: 884
Inscris: 12-07-2007
Membrul Nr.: 339

cheer.gif Eu am TV de 81cm. Nu e chiar asa de mare... naughty.gif

De fapt voiam unul mai mic decat cel vechi, dar m-am indragostit de asta si... maica'mea a zis ca am buba la cap cand l-a vazut.

deci azi am fost un mic dezastru pe 2 picioare. am mancat abia pe la 12 ca de dimineata am fost plecata in oras si atunci am dat spargerea la o placinta cu mere. Si in rest am baut cafea si ceai.
Acum astept cat de cat sa imi treaca foamea (tot cu ceai) ca sa ma pun sa mananc dar sa nu sparg frigiderul.
+Quote Post
stardust
mesaj 04-12-2007, 05:18 PM
Mesaj #105

Ciocanitoare

Raspunsuri: 362
Inscris: 29-05-2007
Membrul Nr.: 305

Eu cu mancatul sunt cu totul pe langa program. Trec printr-o perioada nasoala cu serviciul. Nu e nici vina mea si nici nu pot controla situatia. De cand a murit seful nostru traim toti intr-un mister si nu stim daca a doua zi vom mai avea servici. Nu-mi mai arde de nimic, e o atmosfera tare urata. Eu as vrea sa ne spuna verde-n fata care e situatia, macar sa stim si noi ceva, indiferent cat e de rau. Asa doar sefii stiu si discuta iar noi ne alimentam cu ce auzim pe la colturi.

La multi ani, Bia!! pupic.gif give_rose.gif

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post

251 Pagini V « < 5 6 7 8 9 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 30-08-2008 - 10:05 AM