![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Dumbo |
27-12-2007, 10:47 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 955 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
mda, cred ca ar trebui sa ma apuc si eu de munca in loc sa casc ochii pe aici.
Oricum am o maarrrrrrrrreeeeeeeee problema. Azi nu avem mancare la lucru, probabil firma care ne asigura masa s-a gandit ca nu o sa aiba clienti si nu stiu cum o sa ne descurcam... sper sa nu dau iama in junk food. |
| bubbles |
27-12-2007, 11:03 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.207 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
Dana May Hai ca merg si eu cu tine la Sorina la masina de imbracat fructe Dumbo Peach ce ai primit de la bufnita? Eu fug sa fac repede 15 minute de bicicleta ca apoi plecam prin oras Acest mesaj a fost editat de bubbles: 27-12-2007, 11:04 AM -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Sexymom |
27-12-2007, 11:08 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.923 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Buna dimineata .
Vad ca nu sunt unica la scarbici.Raman in preajma ca nu prea avem activitate. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Tulip |
27-12-2007, 11:21 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.412 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Buna dimineata!
Ce bine e in vacantaaaaaaaaaaa! Dana,Peach,sunteti niste frumoase,cu Lucas in frunte! -------------------- |
| peach |
27-12-2007, 11:55 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Neata fetele
ca sa va imaginati cum arata cadoul Danei Nu am primit nimic de la Bufnita pe motiv ca noi am cazut de acord sa nu mai facem cadouri..nu de alta dar transformase ajunul intr-o goana dupa cadouri si m-am saturat de lumanarile si servetelele lui soacra-mea. Lucas e un scump (apropo Dana nu m-am putut abtine si l-am intrebat pe Marcel de cine-i place mai mult Lucas sau Matthias..ai voie la o incercare sa ghicesti raspunsul..si a raspuns cu 4 argumente diferite..stiu ca nu se face da deh -------------------- |
| Sexymom |
27-12-2007, 11:57 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.923 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Iubita parca ma aud pe mine vaicarindu-ma.
Nu vezi tu prea bine imaginea ta ( ca si mine de altfel) -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| peach |
27-12-2007, 11:59 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Iubita parca ma aud pe mine vaicarindu-ma. Nu vezi tu prea bine imaginea ta ( ca si mine de altfel) daca compari cu poza de asta vara (cea cu bufnita)..e diferenta mare imi lipsesc ochelarii care te arata slaba -------------------- |
| bubbles |
27-12-2007, 12:05 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.207 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
-------------------- |
| peach |
27-12-2007, 12:09 PM
|
mmh ce craci apropo maine ma tund..iar -------------------- |
| daconst |
27-12-2007, 12:18 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.283 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Neatza!!!!
Am venit si eu de la dentist,ca deh trecea anul si nu aveam revizia facuta. Sa nu o credeti pe Sorina ca exagereaza.Suntem amandoua la fel...de grase. Ea a avut curajul sa se urce pe cintar dupa toate bunatatile gatite de mama ei,eu nu. Eu inca nu ma uit nici in oglinda,ca altfel sigur nu mai mananc nimic si e pacat de Revelionul asta. Dupa am vreme si o sa slabesc,promit solemn. Tulip,tu vad ca nu te dai de gol cit ai fost de "cumintica". Dumbo,tu n-ai mai pus poze de la petrecerea firmei...Sa stii ca am citit eu pe sarite in perioada aia,dar asta nu mi-a scapat. Sexy,tu esti singura pe la scarbici?Nici un coleg nimic??? Emu,ce tare e al tau...cu "locuri nepermise". Bubu,tu sa taci ca la cit esti de slabanoaga ar trebui sa traiesti tot Craciunuri sa te mai ingrasi putin. Sorina,mi-ai copt-o tu cu masinaria de ciocolata,dar ai primit si tu una la fel,fara sa te astepti,na. Sa vedem cine o incearca prima...ca eu o visez noaptea. Oare ce ciocolata sa pun in ea? -------------------- |
| Tulip |
27-12-2007, 12:22 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.412 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Peach,mie imi place cum arati,nu prea vad unde esti tu grasa...esti o tipa mereu aranjata si fff. shick imbracata
Dana,chiar am fost cumintica de sarbatori,pt. ca m-am racit,in data de 24 am avut febra mare Dar oricum am de recuperat,ma asteapta oala cu sarmale Acest mesaj a fost editat de Tulip: 27-12-2007, 12:20 PM -------------------- |
| peach |
27-12-2007, 12:29 PM
|
Neatza!!!! Am venit si eu de la dentist,ca deh trecea anul si nu aveam revizia facuta. Sa nu o credeti pe Sorina ca exagereaza.Suntem amandoua la fel...de grase. Ea a avut curajul sa se urce pe cintar dupa toate bunatatile gatite de mama ei,eu nu. Eu inca nu ma uit nici in oglinda,ca altfel sigur nu mai mananc nimic si e pacat de Revelionul asta. Dupa am vreme si o sa slabesc,promit solemn. Sorina,mi-ai copt-o tu cu masinaria de ciocolata,dar ai primit si tu una la fel,fara sa te astepti,na. Sa vedem cine o incearca prima...ca eu o visez noaptea. Oare ce ciocolata sa pun in ea? Vezi ca ai in pachet una deja..daca-i prea neagra poti pune frisca lichida si eventual zahar pudra..asta-i avantajul la a ta ..ca-i manuala. La a mea nu poti face asa ceva si ai nevoie de multa ciocolata plus nu merge cu nutella ![]() -------------------- |
| daconst |
27-12-2007, 12:35 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.283 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Tulip,sarmalele sunt ceva prea light.
Prajituri,n-ai? Moama,Sorina[b] de ce mi-ai spus ca am in pachet ca deja caut fructe prin casa,dar am numai mere si compot de ananas.Cred ca merg si astea,in lipsa de altceva. -------------------- |
| peach |
27-12-2007, 12:39 PM
|
Tulip,sarmalele sunt ceva prea light. Prajituri,n-ai? Moama,Sorina[b] de ce mi-ai spus ca am in pachet ca deja caut fructe prin casa,dar am numai mere si compot de ananas.Cred ca merg si astea,in lipsa de altceva. merge.. cum se simte Lucas? -------------------- |
| daconst |
27-12-2007, 12:53 PM
|
Lucas e tare bine acum.Sa-ti spun ca pina la 5 dimineata n-a miscat?
Cred ca a simtit ca e acasa si a dormit mai bine.Mucii sunt pe duca si e iar in forma. Tu ai facut febra de la ski ieri?Chiar m-am mirat ca eu n-am avut nimic,nimic. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 13-10-2008 - 08:12 PM |