![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| gandac |
27-12-2007, 01:51 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 31 Inscris: 20-10-2006 Membrul Nr.: 147 |
LA MULTI ANI, DANAAAA!
sorry de intarziere, abia ieri am venit in Bucuresti si acum am vazut. Sa fii iubita, fericita, sanatoasa si la punga groasa. Sa ai parte numai de bine. Pupici multiiii! Bine v-am regasit, fetelor, LA MULTI ANI, SARBATORI FERICITE, nu stiu voi, dar noi am fost indopati de socri, de parca eram slabi de ne lua vantul, asa ca m-am intors cu vreo 2 kg la burduf si, acum innebunesc, incerc sda imi revin dupa atata mancare grea. Pupici, sunt la serviciu deprimant rau, dar nu am ce sa fac, am o gramada de lucru Acest mesaj a fost editat de gandac: 27-12-2007, 01:51 PM -------------------- ![]() |
| peach |
27-12-2007, 01:56 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
LA MULTI ANI, DANAAAA! sorry de intarziere, abia ieri am venit in Bucuresti si acum am vazut. Sa fii iubita, fericita, sanatoasa si la punga groasa. Sa ai parte numai de bine. Pupici multiiii! pe unde-ai petrecut? piftie, cirnati? Dana cred ca magneziumul ala puternic doar a mascat febra..ieri am simtit ca mor de fiecare data cind foloseam muschii picioarelor..acum nu am mai simtit nimic ..ciudat..marcel nu avea nimic...sunt eu deformata -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Dumbo |
27-12-2007, 02:13 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 884 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Bubule, esti tare dulcica.
|
| gandac |
27-12-2007, 02:21 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 31 Inscris: 20-10-2006 Membrul Nr.: 147 |
pe acasa pe la Valcea, piftie, friptura, carnatii nu imi plac. Eram atat de ghiftuiti de friptura, incat in ultimile 2 zile ne-am dus sa mancam seara in oras, pizza sau snitel cu ciuperci pane (foarte bune)
am exagerat bineinteles si acum mi-e foame incontinuu, chiar daca sunt plina ochi -------------------- ![]() |
| michelle |
27-12-2007, 02:52 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.081 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Salutare neuroni!
Si eu sunt ghiftuita.. deja m-am cantarit de curiozitate si aveam 54.7 azi dimineata, pardon, la 12 cand m-am trezit. Cadouri am primit cosmetice, papuci de casa, dulciuri, pijamale cu oite ("fluffy sheep" scrie pe ele) In rest multe vizite, mancare multa peste tot, ce mai, abia astpet sa imi revin cu alimentatia ca am luat-o rau de tot pe aratura. Danuta, Sorina, faine de tot pozele. Nu sunteti grase deloc. Sorina e un pic mai plinuta decat asta vara - dar si eu sunt la fel, asa ca te inteleg. Lasa sa treaca sarbatorile si ne revenim noi. Pupici lui Lucas Emu, faine pozele tare.. Cred ca a meritat sa asteptati atat sa intrati. Ganesha, super familioul vostru. Sunteti atat de frumosi si de tineri! Mi-a placut cum ai aranjat masa de ziua baietelului tau! Si bradul e super! Himere, ma bucur ca esti din nou printre noi. Ce fain v-ati dsitrat! Am vazut si filmuletul de ziua Bancai, foarte fain! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| May |
27-12-2007, 03:10 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.806 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
May,dar tu ce cadouri ai primit?Ce sexosenii ti-a adus moshul? Pai am primit de la remy un set cu parfum, crema de corp si gel de dus de la o firma buna ca imi venea sa il strang de gat cand l-am vazut, ma gandeam numai ca de banii aia imi luam palton Eu am pus 1 kg zilele astea si ma lupt cu el sa il dau jos pana la Revelion -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| otilici |
27-12-2007, 03:19 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.107 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Buna ziua!
Bubbles,arati foarte bine,esti o frumusica asa cu parul scurt,te prinde tare bine.Si nu esti grasa deloc Si eu cam mancat zilele astea,nu am exagerat prea tare,dar nici nu am pus nimik pe mine,tickerul e foarte adevarat,asta o fi greutatea maxima admisa acum -------------------- |
| michelle |
27-12-2007, 03:30 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.081 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Wow May, ce de-a lucrusoare!! Poze cu cadourile nu ai ca mor de curioasa le cosmetice si zdranganele
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Monic |
27-12-2007, 03:53 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.611 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
wow ce de lume s-a adunat p-aici
Dana, peach, unde as putea sa vad si eu pozele, ca tare as vrea sa va vad Eu am avut niste zile-fulger. Sambata am mers la Györ un oras langa granita cu austria, acolo ne-am intalnit cu fratele meu si sotia sa, am mancat bine la la un restarurant, ne-am plimbat, duminica dimineata la fel(am mancat exagerat de mult la hotel), ne-am ras cat pt tot anul care vine Per ansamblu a fost bine, ne-am simtit bine, chiar foarte bine, dar nu sunt obisnuita sa fiu femeia de serviciu de sarbatori In rest la cadouri cel mai tare m-am bucurat de ce mi-am cumparat singura -------------------- ![]() |
| Dumbo |
27-12-2007, 04:06 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 884 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Miha, poti sa ii faci curaj sa puna poze, punand tu poze cu cadourile.
Dupa cum se pare cred ca momentan e mai usor sa scriem despre cura de ingrasare decat despre WW. |
| May |
27-12-2007, 04:32 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.806 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Wow May, ce de-a lucrusoare!! Poze cu cadourile nu ai ca mor de curioasa le cosmetice si zdranganele Cosmetice ![]() Zdranganele ![]() -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| peach |
27-12-2007, 04:36 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
wow ce de lume s-a adunat p-aici Dana, peach, unde as putea sa vad si eu pozele, ca tare as vrea sa va vad mot si ski -------------------- |
| May |
27-12-2007, 04:37 PM
|
Aaaaaa peach, sa imi tai motzul?
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| peach |
27-12-2007, 04:43 PM
|
May imi plac gdranganalele tale ..ai mey ..2- 3 fire la tine nu se vede si asa ai destul
Tare faza cu mixerul Monic -------------------- |
| May |
27-12-2007, 04:45 PM
|
Mersi
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 09:58 AM |