left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 60 61 62 63 64 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 15, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
gandac
mesaj 27-12-2007, 01:51 PM
Mesaj #916

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 31
Inscris: 20-10-2006
Membrul Nr.: 147

LA MULTI ANI, DANAAAA!
sorry de intarziere, abia ieri am venit in Bucuresti si acum am vazut. Sa fii iubita, fericita, sanatoasa si la punga groasa. Sa ai parte numai de bine.
Pupici multiiii!

Bine v-am regasit, fetelor, LA MULTI ANI, SARBATORI FERICITE, nu stiu voi, dar noi am fost indopati de socri, de parca eram slabi de ne lua vantul, asa ca m-am intors cu vreo 2 kg la burduf si, acum innebunesc, incerc sda imi revin dupa atata mancare grea.
Pupici, sunt la serviciu

deprimant rau, dar nu am ce sa fac, am o gramada de lucru

Acest mesaj a fost editat de gandac: 27-12-2007, 01:51 PM

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
peach
mesaj 27-12-2007, 01:56 PM
Mesaj #917

Nevastuica

Raspunsuri: 968
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 77
Sex: Feminin

CITAT(gandac @ 27-12-2007, 12:42 PM) *

LA MULTI ANI, DANAAAA!
sorry de intarziere, abia ieri am venit in Bucuresti si acum am vazut. Sa fii iubita, fericita, sanatoasa si la punga groasa. Sa ai parte numai de bine.
Pupici multiiii!

pe unde-ai petrecut? piftie, cirnati?

Dana cred ca magneziumul ala puternic doar a mascat febra..ieri am simtit ca mor de fiecare data cind foloseam muschii picioarelor..acum nu am mai simtit nimic ..ciudat..marcel nu avea nimic...sunt eu deformata )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Dumbo
mesaj 27-12-2007, 02:13 PM
Mesaj #918

Nevastuica

Raspunsuri: 884
Inscris: 12-07-2007
Membrul Nr.: 339

Bubule, esti tare dulcica.

+Quote Post
gandac
mesaj 27-12-2007, 02:21 PM
Mesaj #919

Amiba

Raspunsuri: 31
Inscris: 20-10-2006
Membrul Nr.: 147

pe acasa pe la Valcea, piftie, friptura, carnatii nu imi plac. Eram atat de ghiftuiti de friptura, incat in ultimile 2 zile ne-am dus sa mancam seara in oras, pizza sau snitel cu ciuperci pane (foarte bune)
am exagerat bineinteles si acum mi-e foame incontinuu, chiar daca sunt plina ochi

--------------------
Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 27-12-2007, 02:52 PM
Mesaj #920

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.081
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Salutare neuroni!
Si eu sunt ghiftuita.. deja m-am cantarit de curiozitate si aveam 54.7 azi dimineata, pardon, la 12 cand m-am trezit.
Cadouri am primit cosmetice, papuci de casa, dulciuri, pijamale cu oite ("fluffy sheep" scrie pe ele)
In rest multe vizite, mancare multa peste tot, ce mai, abia astpet sa imi revin cu alimentatia ca am luat-o rau de tot pe aratura.

Danuta, Sorina, faine de tot pozele. Nu sunteti grase deloc. Sorina e un pic mai plinuta decat asta vara - dar si eu sunt la fel, asa ca te inteleg. Lasa sa treaca sarbatorile si ne revenim noi.
Pupici lui Lucas hug.gif Ma bucur sa aud ca ii e mai bine.
Emu, faine pozele tare.. Cred ca a meritat sa asteptati atat sa intrati.
Ganesha, super familioul vostru. Sunteti atat de frumosi si de tineri! Mi-a placut cum ai aranjat masa de ziua baietelului tau! Si bradul e super!
Himere, ma bucur ca esti din nou printre noi. Ce fain v-ati dsitrat! Am vazut si filmuletul de ziua Bancai, foarte fain!

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
May
mesaj 27-12-2007, 03:10 PM
Mesaj #921

Hiena

Raspunsuri: 4.806
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

CITAT(daconst @ 26-12-2007, 07:04 PM) *

May,dar tu ce cadouri ai primit?Ce sexosenii ti-a adus moshul? naughty.gif

Pai am primit de la remy un set cu parfum, crema de corp si gel de dus de la o firma buna ca imi venea sa il strang de gat cand l-am vazut, ma gandeam numai ca de banii aia imi luam palton lol.gif. Apoi, in ajunul Craciunului am primit pachetul de la ai mei si, pe langa slaninuta, bomboane de pom si alte interzise, am primit o gramada de cosmetice intr-un portfard superb si un parfum. De la socrii am primit 50 de euro si un set cu bratara, inel, cercei si pandantiv din argint si pietre mari turcoaz ( nu erau din argint, nu stiu de ce au simtit nevoia sa minta mai ales ca mie imi plac zdranganelele, nu ma port numai in argint). Chiar nu ma asteptam sa primesc toate astea rolleyes.gif

Eu am pus 1 kg zilele astea si ma lupt cu el sa il dau jos pana la Revelion laugh.gif

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
+Quote Post
otilici
mesaj 27-12-2007, 03:19 PM
Mesaj #922

Marmota

Raspunsuri: 1.107
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita

Buna ziua! floare.gif
Bubbles,arati foarte bine,esti o frumusica asa cu parul scurt,te prinde tare bine.Si nu esti grasa deloc devil.gif
Si eu cam mancat zilele astea,nu am exagerat prea tare,dar nici nu am pus nimik pe mine,tickerul e foarte adevarat,asta o fi greutatea maxima admisa acum )).gif ,ca de cand nu mai tin dieta,tot acolo is wacko.gif

--------------------
+Quote Post
michelle
mesaj 27-12-2007, 03:30 PM
Mesaj #923

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.081
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Wow May, ce de-a lucrusoare!! Poze cu cadourile nu ai ca mor de curioasa le cosmetice si zdranganele blushing.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Monic
mesaj 27-12-2007, 03:53 PM
Mesaj #924

Iepuras

Raspunsuri: 1.611
Membrul Nr.: 75
Dispozitie: bine ca intotdeauna

wow ce de lume s-a adunat p-aici w00t.gif si vad ca toate sunteti pline de bunatati blum.gif
Dana, peach, unde as putea sa vad si eu pozele, ca tare as vrea sa va vad give_rose.gif
Eu am avut niste zile-fulger. Sambata am mers la Györ un oras langa granita cu austria, acolo ne-am intalnit cu fratele meu si sotia sa, am mancat bine la la un restarurant, ne-am plimbat, duminica dimineata la fel(am mancat exagerat de mult la hotel), ne-am ras cat pt tot anul care vine naughty.gif ca si ei sunt nebuni ca mine blum.gif , apoi duminica dupa-masa ne-am intors la Budapesta, si m-am apucat de prajituri, salate, piftii, creme, aiureli pt sarbatori. Am muncit ca o sclava pana dimineata la 3, iar pe la 4(tot dimineata) a sosit prietena mea cu prietenul ei. De luni dimineata tot ce am facut a fost sa pun masa la musafiri, sa pregatesc mancarea, sa adun, spalat vase, iar pus masa, adunat, iar spalat vase... M-a intrebat ieri mama, cand am sunat-o ce am facut de sarbatori? i-am spus ca asa privind in urma parca mi se pare ca tot timpul am spalat vase lol.gif
Per ansamblu a fost bine, ne-am simtit bine, chiar foarte bine, dar nu sunt obisnuita sa fiu femeia de serviciu de sarbatori blushing.gif
In rest la cadouri cel mai tare m-am bucurat de ce mi-am cumparat singura cheer.gif lol.gif , (a fost cel mai inspirat cadou grin.gif ), mi-am luat 2 carti, Memoirs of a geisha, Under the tuscan sun, iar de la al meu am primit o carte cu retete de salate, de la musafiri am primit un poster superb cu orasul natal, iar de la fratello un mixer de facut spuma(fratele meu tot incerca sa ma convinga ca la hotelul unde am stat sa pun apa in chiuveta sa pun sapun si sa incerc aparatul grin.gif )

--------------------

Imagine
+Quote Post
Dumbo
mesaj 27-12-2007, 04:06 PM
Mesaj #925

Nevastuica

Raspunsuri: 884
Inscris: 12-07-2007
Membrul Nr.: 339

Miha, poti sa ii faci curaj sa puna poze, punand tu poze cu cadourile.

Dupa cum se pare cred ca momentan e mai usor sa scriem despre cura de ingrasare decat despre WW.
+Quote Post
May
mesaj 27-12-2007, 04:32 PM
Mesaj #926

Hiena

CITAT(michelle @ 27-12-2007, 02:30 PM) *

Wow May, ce de-a lucrusoare!! Poze cu cadourile nu ai ca mor de curioasa le cosmetice si zdranganele blushing.gif

Cosmetice

Imagine

Zdranganele

Imagine

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
peach
mesaj 27-12-2007, 04:36 PM
Mesaj #927

Nevastuica

CITAT(Monic @ 27-12-2007, 02:53 PM) *

wow ce de lume s-a adunat p-aici w00t.gif si vad ca toate sunteti pline de bunatati blum.gif
Dana, peach, unde as putea sa vad si eu pozele, ca tare as vrea sa va vad give_rose.gif

mot si ski

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 27-12-2007, 04:37 PM
Mesaj #928

Hiena

Aaaaaa peach, sa imi tai motzul? w00t.gif Mai bine stau acasa si topesc ciocolata la microunda lol.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
peach
mesaj 27-12-2007, 04:43 PM
Mesaj #929

Nevastuica

May imi plac gdranganalele tale ..ai mey ..2- 3 fire la tine nu se vede si asa ai destul

Tare faza cu mixerul Monic lol.gif lol.gif l-ai incercat pina la urma grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 27-12-2007, 04:45 PM
Mesaj #930

Hiena

Mersi give_rose.gif Eu imi imaginez cum imi prinzi toata pleata si mi-o tai w00t.gif ... raman ca Britney Spears lol.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post

251 Pagini V « < 60 61 62 63 64 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 30-08-2008 - 09:58 AM