![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Monic |
27-12-2007, 07:00 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.605 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Acum ma imbrac si ma duc cu prietenii la un restaurant tailandez cu nume ciudat unde cica ne pregateste un nene mancarea direct la noi pe masa. Daca nu ma intorc in 3 zile inseamna ca m-a atacat sarpele din meniu cu ultimele lui puteri inainte sa fie gatit. Acest mesaj a fost editat de Monic: 27-12-2007, 07:05 PM -------------------- ![]() |
| emu |
27-12-2007, 07:35 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 999 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: minunat Sex: Feminin |
Pai... stai sa ma scormonesc in crestet... prin 2000-2002 parca, apoi s-a mutat in Toronto vreun an si ceva-2, apoi aici in London, ON unde stam acum, apoi (dupa 3 ani jumate in total de Canada - parca) s-a mutat in Houston, TX, apoi, dupa inca un an si ceva inapoi in London aici... daca iese matematica, atunci da, prin 2000-2002. Daca nu iese matematica, atunci in alta perioada, dar cam pe acolo, pentru ca stiu cu siguranta ca al meu cupil era abia nascut. Ii e dor de ocean, de bucatarie ii e dor de moare de Texas Ce mama super ai Emu,ce tare e al tau...cu "locuri nepermise". Emu, faine pozele tare.. Cred ca a meritat sa asteptati atat sa intrati. A meritat din plin. N-am reusit sa fac poze la tot... ar fi fost si mai bine daca aveam camera de filmat La Americani doar data de 25 dec si 1 ian e libera Corect. Numai ca eu nu ma supar pe faza asta... ca nu-mi da nimeni bani de-a moaca Frumoase pozele Ganesha... tare as vrea sa invat si eu sa cant la pian. V-am -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ganesha |
27-12-2007, 09:51 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.571 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Pai... stai sa ma scormonesc in crestet... prin 2000-2002 parca, apoi s-a mutat in Toronto vreun an si ceva-2, apoi aici in London, ON unde stam acum, apoi (dupa 3 ani jumate in total de Canada - parca) s-a mutat in Houston, TX, apoi, dupa inca un an si ceva inapoi in London aici... daca iese matematica, atunci da, prin 2000-2002. Daca nu iese matematica, atunci in alta perioada, dar cam pe acolo, pentru ca stiu cu siguranta ca al meu cupil era abia nascut. Ii e dor de ocean, de bucatarie ii e dor de moare de Texas Ce mama super ai E mexicana de fapt, ca e infestata zona, iar lor le-a mers uns. Noroc ca e mama talentata la gatit si face acasa, ca le mai alina doru' La Americani doar data de 25 dec si 1 ian e libera Corect. Numai ca eu nu ma supar pe faza asta... ca nu-mi da nimeni bani de-a moaca V-am Aici e liber si 26, si 2 ianuarie. Si peste an aem atitea zile libereeee, trai si-o viata. Iar daca cumva serviciul e tip "lucrat in ture", in zilele de sarbatoare si/sau (depinde de companie) in ziua dinainte sau urmatoarea esti platit de 2 ori si jumate mai mult. Si chiar e bataie mare pe zilele de sarbatoare in cazul asta. Spor la sala, ar trebui sa misc si eu din ceva, deocamdata misc din lingura in castronelul cu inghetata -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| Ella79 |
27-12-2007, 10:19 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.410 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Vesti bune, vesti bune, am scapat!
Bine, poate secretul e ca n-am fost la restaurant tailandez, am fost la japonez si astia n-aveau serpi in meniu, aveau doar crabi si crabii sunt pasnici si nu ataca lumea. |
| Ella79 |
27-12-2007, 11:06 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.410 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Uite asa m-am fofilat si de data asta...
|
| danyhoney |
27-12-2007, 11:28 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.462 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Craciun fericit,alaturi de cei dragi voua! Si o poza cu cadoul de la Moshul (adica Dylly ![]() Hehehehe eu am drapelul de pe 1 decembrie in gradina !!!! Sa il folositi cu noroc la victoria romanilor anul viitor !!!! Va mai pun niste poze,pentru cine are chef sa vada cu ce ne-am mai ocupat noi printre altele... Aici poze Fara cuvinte ! Frumooosss !!! Vazut filmuletzul si pozele !! ma bucur ca anul asta ai avut un Craciun muuuuuuuuult mai frumos !!!! Noi de Craciun (adica pe 24 si pe 25), pe langa mancat si impachetat si despachetat cadouri Ce ati jucat ??? Eu ma declar maestra in popice ..... Maine , cred , ma bag si la tenis May,sa-ti spun ce am primit eu cadou de la Sorina??? O masina de imbracat fructe in ciocolata. Slabanoago !!!! M-a intrebat ieri mama, cand am sunat-o ce am facut de sarbatori? i-am spus ca asa privind in urma parca mi se pare ca tot timpul am spalat vase Deci ...ar fii timpul sa-ti iei o masina de spalat vasele tare faza cu mixerul !! Wow May, ce de-a lucrusoare!! Poze cu cadourile nu ai ca mor de curioasa le cosmetice si zdranganele Cosmetice ![]() Zdranganele ![]() Ce-mi plac zdranganelele !!!!! -------------------- ![]() |
| stardust |
27-12-2007, 11:52 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
eu sunt cea mai tare eu am muncit si ieri, si am avut la lucru cat pt o saptamana ieri? de Craciun?? Dar ce-au frate ungurii aia, ca nu stiam ca sunt musulmani... Nici belgienii n-au avut liber ieri, si eu am lucrat Mie Mosul mi-a adus un nou aparat foto, cel pe care il aveam inainte era o prostie. -------------------- ![]() [/url] |
| bebeingeras |
28-12-2007, 12:21 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 87 Inscris: 11-08-2006 Membrul Nr.: 109 Dispozitie: nu prea vesela Sex: Feminin |
sarbatori fericite neuronilor (chiar daca cu intarziere-nu am avut calculator)
FIE ca noul an sa va aduca numai bucurii, fericire si tot ce nu v-a adus bun anul care tocmai se termina va pup si va doresc sa fiti cele mai frumoase in seara de revelion acolo unde o petreceti si sa va distrati voi si pentru mine pentru ca eu acasa nu cred ca o sa ma distrez extraordinar de mult va pup si mai vb daca nu mi se defecteaza iar calculatorul -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wGnYekH/]
![]() [/url] |
| danyhoney |
28-12-2007, 12:33 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.462 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Am ajuns sa imi doresc sa dorm, nu ma mai incanta nici cumparaturile, nici nimic. Imi doresc sa plec intr-o vacanta cu prietenele unde sa pot sa ma relaxez, sa dorm si sa ma distrez ...fara sa fac nimiiic. E clar ca esti obosita !!!! Sper ca vei gasi o portita de relaxare !!! sarbatori fericite neuronilor (chiar daca cu intarziere-nu am avut calculator) FIE ca noul an sa va aduca numai bucurii, fericire si tot ce nu v-a adus bun anul care tocmai se termina Si tie la fel !!!!!! Sa te simti bine la trecerea dintre ani !!!!!! Chiar daca esti acasa !!! -------------------- ![]() |
| emu |
28-12-2007, 02:40 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 999 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: minunat Sex: Feminin |
Ce ati jucat ??? Eu ma declar maestra in popice ..... Maine , cred , ma bag si la tenis Eu popice, restul tenis si golf... ma enerveaza tenisul, n-am jucat niciodata si mi se pare greu si pe Wii. Am dat cateva strikeuri la popice si am avut o durere-n umarul drept timp de 2 zile dupa... ca singura metoda gasita sa le dobor pe toate odata era sa sar si sa dau din brat (cu putere) in acelasi timp Un an nou mai bun ca cel ce va trece si tie bebeingeras. -------------------- |
| danyhoney |
28-12-2007, 03:01 AM
|
Emi .....scriu la kine despre WII ....ca sa nu plictisesc pe aici .....
Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 28-12-2007, 03:04 AM -------------------- ![]() |
| Dumbo |
28-12-2007, 10:25 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 877 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
|
| otilici |
28-12-2007, 10:43 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.101 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Vai May ce frumoase lucrusoare ai primit
-------------------- |
| Sexymom |
28-12-2007, 11:36 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.540 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Adina multumim de urasi si sper sa ne intalnim cat mai curand pe mess.
May mai intra si tu pe mess sa mai vb. si zii cand esti libera sa ne intalnim din nou.Misto cadouri, sa le porti sanatoasa. Dumbo vrei fata sau baiat, poate contactez eu barza Andreea iti sta super cu parul scurt. Dany sunt innebunita, nu gasesc nicaieri consola WII si fetele si-o doresc de Regii Magi. Si eu sunt la munca -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Tzutzi80 |
28-12-2007, 11:54 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Vreau sa comand si eu un bb. Daca gasiti ceva site de unde se poate comanda, va rog sa puneti link-ul. Pai anul trecut se faceau comenzile chiar aici in casuta. Erau disponibile Modelul Lucas, Modelul Alexia, Modelul Bia, etc -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-08-2008 - 06:56 AM |