![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| peach |
28-12-2007, 12:02 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
-------------------- |
| Sexymom |
28-12-2007, 12:17 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.609 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Iti sta super, arati ca o directoare serioasa.
Vreau si eu parul lins -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Deea |
28-12-2007, 12:42 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.470 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Foarte bine iti sta...vreau si eu asa dar nu se aranjeaza neam pt. ca am parul ondulat -------------------- ![]() |
| Sexymom |
28-12-2007, 12:46 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.609 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Exact asta am vrut sa ii spun si eu Deea, ca e slaba .
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Ella79 |
28-12-2007, 12:52 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.437 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Moaaaaaaaaa Peach, ce gagica!!!
|
| daconst |
28-12-2007, 01:07 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.259 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Noi suntem cu babuin acasa,asa ca mai rarut pe aici.
Sorina,eu nu prea vad diferenta fata de ce aveai,dar daca tu esti multumita...e tot ce conteaza. L-am tuns si eu pe Lucas ieri si arata ca un mic somalez. Astept sa ma mai obisnuiesc cu el ca e tare shod saracul.Dar deja arata a baietoi,nu mai e bb. Sorana,sa stapanesti sanatoasa aparatul si sa faci pozele mult promise.Ca acum nu mai ai scuza. Ella,bine ca ai scapat de serpi si alte lighioane,desi eu am mancat la thailandez si era ok.Nu stiu la japonez cum e.Ceva detalii? Bebeingeras,multumim de urari. Dumbo,eu zic sa vorbesti cu babuinul tau de bb ca te rezolva mai usor decit noi. Deea,ceva poze cu Alexia si bradul? Dany,bine ca ai aparut ca deja credeam ca ai fugit in Ro de dragul Craciunului. -------------------- |
| michelle |
28-12-2007, 01:08 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.092 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
El ne-a pus pe toti sa ne imbracam la 4 ace, ca asa a avut el chef. Iar de-aici... a trebuit sa fie totul pe masura -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| May |
28-12-2007, 01:22 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Multumesc fetele, si mie imi plac zdranganelele
peach iti sta super tunsa asa, ar trebui sa iti pastrezi lungimea asta a parului ca te avantajeaza mai mult decat cu el mai lung. Poate incerci si tunsoarea Victoriei B. deea nu ne-ai spus ce reactie a avut Alexia cand a vazut bradul si daca a tras de toate memele -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| michelle |
28-12-2007, 01:26 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.092 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Sorina, iti sta superrr! Mai-mai ca m-as tunde si eu asa
Dana, nu ne pui poze cu noua tunsoare a flacaului? Dany, cui ai dat aparatura? Ganesha, super pozele! Cana din aceea am vazut si eu la noi. E un local unde se servesc 'jde ceaiuri din astea, cand mai vii in Iasi o sa ti-l recomand Bebeingeras, iti doresc un an mai bun decat cel care se incheie! Dumbo, sa dea DD sa ne aduci cat mai repede vestea cea mare Sexy, nu stii ca cele care au parul lins il vor valvoi si cel care il au cret si-l intind? Ai incercat vreodata placa? May, imi plac mult cadourile tale Am facut si eu pozute cu ale mele ![]() ![]() -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Sexymom |
28-12-2007, 01:33 PM
|
Michelle, m-am tuns , acum am parul scurt, nu mai pot folosii placa
pS: m-a dat gata pijamaua ta, e f. sexy ( sper ca e pijama si nu am facut nici o gafa) -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| May |
28-12-2007, 01:40 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Foarte frumoase si cadourile tale miha
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Dumbo |
28-12-2007, 01:48 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 894 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Dana, cu el am vorbit, ma gandeam eu ca ar trebui sa vorbesc si cu el, numai ca ma gandesc ca poate are cineva pile la doamna barza si imi pune vre-o vorba buna.
Sexymom un baiat si o fata, daca se poate. Blonzi cu ochii verzi. Peach iti sta foarte bine tunsa asa, parca e poza de reclama. Miha, ai fost cuminte tare anul asta. Batonul ala de cioco are vre-un rol cosmetic? Acest mesaj a fost editat de Dumbo: 28-12-2007, 01:56 PM |
| Sexymom |
28-12-2007, 01:59 PM
|
O sa trimit cererea berzei Dumbo
Fetelor ce gatiti voi de Revelion? intrebai si la Bucataria noastra, la Meniuri de sarbatoare si nu raspunde nimeni. Eu am scris ca nu mai vreau sa aud de sarmale, piftie, friptura de porc, pui, carnati si ingrasacioase. As face peste la cuptor in staniol cu multa lamaie, ceapa si morcovi si vitel la gratar cu sparagus, vinete , rosii la gratar si brocolii cu branza rasa. Ceva usor.... Aveti ceva sugestii? -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Deea |
28-12-2007, 02:10 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.470 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Dana nu am facut poze cu bradul, din pacate s-a stricat camera foto.
May cand am impodobit bradul se tot agita ca vrea meme....a aruncat un glob pe jos si a vazut ca nu sare, apoi i-am explicat ca nu sunt meme ci globuri....din fericire a inteles si nu a atentat la brad....se duce la brad si il miroase....asa i-am spus ca la brad e ca la flori, il mirosim si nu punem mana. A fost tare incantata de cadourile de sub pom, pe alea le-a jumulit pe toate si le-a controlat sa nu-i scape nimic. -------------------- ![]() |
| michelle |
28-12-2007, 02:30 PM
|
Multumesc, May
Sexy, da, e pijama Dumbo, nu e in scop cosmetic, e o cioco, dar inca nu am mancat-o.. Nu i-a venit randul inca. Sexy, si eu sunt incarcata cu atata mancare de la Craciun si as manca mai dietetic, dar astept sa treaca si Rev-ul. E o idee buna pestele. Poti incerca tot felul de sortimente de salaturi, de legume si de fructe.. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 01:41 PM |