![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| daconst |
28-12-2007, 02:52 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.283 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Sexy,bine ca mi-ai dat ideea sa fac peste de Revelion.O sa fac somon cu legume,cartofi fierti si sos olandez.E mancarea preferata a sotului dar mie mi-e lene sa o fac.
Miha,haioasa pijamaua...cu olecutza de mov. Ganesha,frumoase pozele voastre de familie...mi-a trebuit cam mult sa imi dau seama cine e crocodilul. -------------------- |
| peach |
28-12-2007, 02:55 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Iti sta super, arati ca o directoare serioasa. Vreau si eu parul lins si eu il vreau cret ma bucur ca va place ..cum era taiat inainte nu puteam nici cum sa-l aranjez..acum se aranjeaza singur ..deh lenea Miha oitele sunt de la soacra cumva? -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Sexymom |
28-12-2007, 02:59 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.923 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Sexy,bine ca mi-ai dat ideea sa fac peste de Revelion.O sa fac somon cu legume,cartofi fierti si sos olandez.E mancarea preferata a sotului dar mie mi-e lene sa o fac. [ Daca imi spui si reteta sosului si cum faci pestele , gatesc eu mai mult si iti trimit si tie pana la Revelion. Si sotul meu ar manca mereu peste. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Monic |
28-12-2007, 03:10 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.635 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Dana, daca Lucas seamana a baietel ar fi timpul sa faci un bebe frate pt el
wow miha, ai ce numara la oite seara cand te culci O sa trimit cererea berzei Dumbo Fetelor ce gatiti voi de Revelion? intrebai si la Bucataria noastra, la Meniuri de sarbatoare si nu raspunde nimeni. Eu am scris ca nu mai vreau sa aud de sarmale, piftie, friptura de porc, pui, carnati si ingrasacioase. As face peste la cuptor in staniol cu multa lamaie, ceapa si morcovi si vitel la gratar cu sparagus, vinete , rosii la gratar si brocolii cu branza rasa. Ceva usor.... Aveti ceva sugestii? Sexy, la noi se zice ca daca mananci peste/pasare de Revelion unul dintre cei dragi tie isi ia zoborul/inoata spre lumea cealalta. Si eu tot peste am vrut dar mai aman putintel Peach cand ne pui o poza in care zambesti? Iti sta tare bine, dar cred ca stii asta -------------------- ![]() |
| bubbles |
28-12-2007, 03:11 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.226 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Buna ziua.Am ajuns si noi acasa si am avut treaba
-------------------- |
| Sexymom |
28-12-2007, 03:13 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.923 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Ai mai, mi s-a zbarlit pielea dupa sira spinarii Monic.
Uite spaniolii mananca in proportie de 99% peste in seara de Revelion. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Monic |
28-12-2007, 03:18 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.635 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Scuze sexy
Acest mesaj a fost editat de Monic: 28-12-2007, 03:19 PM -------------------- ![]() |
| peach |
28-12-2007, 03:31 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Peach cand ne pui o poza in care zambesti? Iti sta tare bine, dar cred ca stii asta nu poci din motive de estetica dentara Deea, Alexia trebuie sa fie haioasa rau cind miroase bradul. Noi am plus globuri de plastic jos in cazul in care Lucas avea curiozitati dar a reusit al meu barbat sa sparga unul cu elicopterul lui -------------------- |
| Monic |
28-12-2007, 03:36 PM
|
Peach, hai la noi ca te rezolvam
-------------------- ![]() |
| gandac |
28-12-2007, 03:37 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 31 Inscris: 20-10-2006 Membrul Nr.: 147 |
Buna, fetelor,
Peach, iti sta foarte bine tunsa asa, imi place, sa iti fie de bine. Fetelor, daca nu mai apuc sa va vad pana la anul, va urez toate cele bune, sa fie un an plin de lucruri bune, realizari, sa fie un an fericit si plin de bucurii si sa fim slabe slabe toate, asa cum ne dorim fiecare. Va pup si, la anul sa ma trageti de urechi sa slabesc. Pupici muuulti -------------------- ![]() |
| Dumbo |
28-12-2007, 03:39 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 955 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Monic, suna cam sinistru ce zici tu... dar din pacate eu nu prea mananc decat pui sau peste.
Noi probabil o sa incercam sa facem gratar cu diverse. Eu sunt mare amatoare de legume pe gratar asa ca pe langa astea poate mai intra si ceva fripturici. Si in rest, nu stiu. Caut retete si sambata/duminica cumpar ingredientele si ma rup in figuri prin bucatarie. |
| Sexymom |
28-12-2007, 03:50 PM
|
Monic, in casa la noi nu mananca nimeni boabe ( numai de orez), eu sunt innebunita dupa linte, fasole, porumb, mazare, dar numai pt. mine nu gatesc , cand am pofta imi iau mancare la pachet de la un restaurant.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| stardust |
28-12-2007, 03:55 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
Peach, foarte bine arati asa! Daca ma mai uit mult la poza sigur ma tund si eu astazi.
Dana, ieri am vrut sa pun bradutul meu in jurnalul Ellei ca sa-i mai injectez ceva spirit post-craciun dar n-am reusit. Nu din cauza de tehnica ci pt ca am probleme cu internetul acasa, se tot deconecteaza wireless-ul la cateva minute de vreo cateva zile. Sper ca astazi sa readuca al meu lucrurile la normal. Am facut cateva poze cu ce am decorat pentru Craciun in ideea ca vin ai mei aici. Cand am auzit ca nu mai vin mi-a pierit tot cheful, asa ca tot e cam pe jumatate facut. Totusi am tras vreo trei poze sa vada ei ce am facut si o sa ti le trimit. Acum sunt la servici si pozele acasa. Dumbo, cum faci legumele la gratar? Eu habar n-am Ieri m-a apucat harnicia si am facut sarmale. Pot sa-mi sparg capul cu ele -------------------- ![]() [/url] |
| Monic |
28-12-2007, 04:17 PM
|
si eu am probleme cu sarmalele
poate puneti si voi o reteta buna ca de Craciunul asta nu am avut parte de sarmale(nu am facut de frica sa nu-l omor pe babuin -------------------- ![]() |
| peach |
28-12-2007, 04:30 PM
|
Buna, fetelor, Peach, iti sta foarte bine tunsa asa, imi place, sa iti fie de bine. Fetelor, daca nu mai apuc sa va vad pana la anul, va urez toate cele bune, sa fie un an plin de lucruri bune, realizari, sa fie un an fericit si plin de bucurii si sa fim slabe slabe toate, asa cum ne dorim fiecare. Va pup si, la anul sa ma trageti de urechi sa slabesc. Pupici muuulti Un An nou Fericit si tie Alina plin de impliniri, bucurii si cu cit mai putine kg!!! -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 14-10-2008 - 02:12 AM |