![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
28-12-2007, 04:34 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Ma bate un gand sa fac o reteta criminal de buna
Rulouri din piept de pui Se bate pieptul de pui, se unge cu mustar, se pun o felie de sunca, una de branza peste el, cateva ciuperci in mijloc, se ruleaza si se leaga cu sfoara alimentara sau se infig in el scobitori. Se aseaza rulourile intr-o tava si se toarna peste ele pasta de tomate diluate cu apa. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| stardust |
28-12-2007, 04:46 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
Merci de reteta , Sexi! De ce trebuie diluata pasta cu apa?
-------------------- ![]() [/url] |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| peach |
28-12-2007, 05:06 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Peach, hai la noi ca te rezolvam nu cu ciocanul Ma bate un gand sa fac o reteta criminal de buna Rulouri din piept de pui Se bate pieptul de pui, se unge cu mustar, se pun o felie de sunca, una de branza peste el, cateva ciuperci in mijloc, se ruleaza si se leaga cu sfoara alimentara sau se infig in el scobitori. Se aseaza rulourile intr-o tava si se toarna peste ele pasta de tomate diluate cu apa. la cuptor sau in tigaie? -------------------- |
| bubbles |
28-12-2007, 05:13 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
-------------------- |
| ganesha |
28-12-2007, 06:21 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.078 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Ganesha,frumoase pozele voastre de familie...mi-a trebuit cam mult sa imi dau seama cine e crocodilul. Hehe, mostenitorul tronului la noi. Am vazut ca pe aici se mai zice de un crocodil, da' ala e de rau. La noi e de bine. In schimb, la noi mai este o curca - aia e de rau. Ceva cumva in genu' bufnitei. Peach, iti sta tare bine. Tre' sa ajung si eu sa ma tund... nustiucind.... Miha, am retinut. Da' poate ai sa vii si tu cu mine Azi ma duc la vinatoare de ciocolata -------------------- |
| Dumbo |
28-12-2007, 08:54 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.017 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Gata, am pus la cale revelionul. Nu prea multa mancare, ca strica.
Acum ma apuc sa caut pe net retete, inca nu stiu ce sa fac de mancare pentru acasa, mai ales ca pana la anul in 7 nu ma duc la munca. Ganesha m-ai inebunit cu site-ul ala de ceaiuri. De o jumatate de ora suspin si oftez. In cana pui apa calda sau sa incalzeste de la lumanarica? De cate ori poti sa folosesti floarea? O lasi in apa sau pe uscat intre folosiri... ? |
| ganesha |
28-12-2007, 09:11 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.078 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Ganesha m-ai inebunit cu site-ul ala de ceaiuri. De o jumatate de ora suspin si oftez. In cana pui apa calda sau sa incalzeste de la lumanarica? De cate ori poti sa folosesti floarea? O lasi in apa sau pe uscat intre folosiri... ? Pe pachetelul cu flori scrie ca se poate folosi de 2 sau de 3 ori. N-am folosit aceeasi floare de mai mult de 3 ori. Apa o pun calduta, si se mai incalzeste si de la luminare. Floarea arata ca un shomoiog de iarba, n-are nici o forma in stare uscata. Se deschide pe masura ce sta in apa, cam vreo 3 minute ii trebuie. Cind am folosit aceeasi floare am lasat-o in ceainicul gol si cu luminarea stinsa. Dar daca ai folosit-o odata nu se face micua iar, ramine asa, inflorita. -------------------- |
| michelle |
28-12-2007, 09:26 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Ganesha, ce reprezinta fotografiile atarnate sus? (in spatele bradului)
Ce super e mitza!!! .... De cand sunt Taz? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ganesha |
28-12-2007, 10:05 PM
|
Ce e in ele adica? De la stinga la dreapta: 1) Lacul Erie la Port Stanley, 2) Niagara, 3) Niagara iar, 4) Duruitoarea (Durau), 5) un rasarit de soare de la Neptun (1996), 6) Marea Neagra la Neptun (2002). -------------------- |
| daconst |
28-12-2007, 10:32 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Monic,m-ai dat pe spate cu explicatiile la pui si peste.Eu din contra stiam ca e bine sa mananci peste,sa treci ca pestele prin apa anul care vine.
Iar pui nu e bine sa mananci ca te certi si zgarmani tot anul ca si el. Asa ca pina la urma nu mai tin cont de nimic si mananc ce am eu chef. Cu bb 2 mai astept putin sa terminam casa si apoi mai vedem.Deci e loc pentru voi sa ma ajungeti din urma. Ganesha,cind am fost in Londra auzisem de un bar de ciocolata unde toate produsele erau din ciocolata...inclusiv hamburgerii.Dar nu l-am gasit. Bubu,sa stapaniti sanatosi mobila.Bine ca mai dispuneti de ani sa o schimbati! Sorana,eu am mancat cele mai bune sarmale din viata mea acum la Sorina.Facute de mama ei.Au fost grozave.Poate pune ea reteta. Sexy,sosul olandez il fac la plic sau il iau gata facut.Ca mai mult nu ma pricep. O reteta de salam de biscuiti,cine-mi da si mie? -------------------- |
| Dumbo |
29-12-2007, 12:30 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.017 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Dana, eu pe asta o fac de obicei:
http://www.vulpeabucatar.com/retete/prajit...uiti/index.html m-ai prins, tocmai ma uitam la retete de praji pentru revelion. Imi cam ploua in gura... |
| peach |
29-12-2007, 11:23 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Monic,m-ai dat pe spate cu explicatiile la pui si peste.Eu din contra stiam ca e bine sa mananci peste,sa treci ca pestele prin apa anul care vine. Sorana,eu am mancat cele mai bune sarmale din viata mea acum la Sorina.Facute de mama ei.Au fost grozave.Poate pune ea reteta. pai daca nu sti sa inoti?? Dana eu am mincat cele mai bune sarmale la varamea(tot ardeleanca) si cred ca erau facute cu varza dulce..se topeau in gura Ganesha vroiam sa te intreb pretul era cu ceainic cu tot sau doar pentru floare? -------------------- |
| bubbles |
29-12-2007, 12:28 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Ziua
Miha asta e Arabica .. e cea de la Chei Fetele multumesc pt complimente Pup Acest mesaj a fost editat de bubbles: 29-12-2007, 12:32 PM -------------------- |
| Sexymom |
29-12-2007, 01:29 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Ma bate un gand sa fac o reteta criminal de buna Rulouri din piept de pui Se bate pieptul de pui, se unge cu mustar, se pun o felie de sunca, una de branza peste el, cateva ciuperci in mijloc, se ruleaza si se leaga cu sfoara alimentara sau se infig in el scobitori. Se aseaza rulourile intr-o tava si se toarna peste ele pasta de tomate diluate cu apa. Il bag la cuptor, si diluez pasta de tomate ca e prea groasa, trebuie sa aiba consistenta unei smanani mai subtiri. Am stabilit meniul de Revelion ,in mare parte. Ciuperci cu usturoi si patrunjel , vinete la gratar cu rosii (coapte pe jumatate), dovlecei, salata de varza cu sfecla si mere verzi, si muschi de vita. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| peach |
29-12-2007, 02:05 PM
|
Am stabilit meniul de Revelion ,in mare parte. Ciuperci cu usturoi si patrunjel , vinete la gratar cu rosii (coapte pe jumatate), dovlecei, salata de varza cu sfecla si mere verzi, si muschi de vita. Dar ce-au facut saracii de te razbuni asa pe ei? -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 12:45 AM |