![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
03-12-2007, 11:01 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Bine ati venit la Neuroni, camera 15.
Daca doriti sa vizitati si celelalte camere ww: Neuronii WW part 14 Neuronii WW part 13 Neuronii WW part 12 Neuronii WW part 11 Neuronii WW part 10 Neuronii WW part 9 Neuronii WW part 8 Neuronii WW part 7 Neuronii WW part 6 Neuronii WW part 5 Neuronii WW part 4 Neuronii WW part 3 Neuronii WW part 2 Neuronii WW. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ina_ceva |
03-12-2007, 11:08 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Bine v-am gasit ![]() -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| nusarich |
03-12-2007, 11:10 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Bine v-am gasit in casuta cu nr. 15. Sa speram ca va fi o casuta plina de bucurii, ca tot vin sarbatorile!
-------------------- |
| daconst |
03-12-2007, 11:12 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.243 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Multumim,Nessie!
Deea,astazi zboara Darius spre Germania.Inca nu stiu data operatiei,dar o sa va spun sa va rugati si voi pentru reusita. Pisikule,daca ai stii ce bine te inteleg.Ca nici eu nu ma mai pot stapani. Pina la sarbatori,nu mai cred in minuni,dar si pe urma...sa ma vezi. Acest mesaj a fost editat de daconst: 03-12-2007, 11:14 AM -------------------- |
| Pisik |
03-12-2007, 11:20 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Bine am venit cu toa(n)tele
Diseara mergem intr-o vizita, abia astept sa o vad pe prietena mea graviduta Dana, eu nu imi mai fixez nici un termen, ca nu ma tin de el.... -------------------- |
| Dumbo |
03-12-2007, 11:27 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 884 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Cred ca din cauza ca a venit timpul rece, din cauza asta avem o pofta de mancare continua. Eu cel putin as manca pana explodez. Cred ca nu mai sunt normala la cap. Ma duc la plimbare ca daca mai stau mult langa frigider nu raspund pentru ceea ce urmeaza. |
| peach |
03-12-2007, 11:31 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
neata
nici la revolutie nu au fost atitia pe strada -------------------- |
| daconst |
03-12-2007, 11:36 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.243 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Fetele ce cadouri cumparati de Mos Nicolae ca eu iar sunt in pana.
Sa va povestesc o chestie draguta.La supermarketul din sat,ceva gen Plus din Ro au o actiune de Nicholaus si maine si poimanie toti copii pina in 12 ani trebuie sa-si duca o cizmulita la ei pe care o vor lua in data de 6 cu cadouri de la Mos.Vor fi dulciuri si chestii asa simbolice,dar pe mine tare m-a incantat ideea. Ma gindeam ca Lucas are piciorul asa mic,de nu incape mare lucru in cizmulita. Dar tot imi place ideea. -------------------- |
| peach |
03-12-2007, 11:47 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Fetele ce cadouri cumparati de Mos Nicolae ca eu iar sunt in pana. eu mi-am cumparat -------------------- |
| Pisik |
03-12-2007, 11:52 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Fetele ce cadouri cumparati de Mos Nicolae ca eu iar sunt in pana. eu mi-am cumparat Foarte buna idee Peach Eu i-am luat lui Babu un set de cosmeticale, gel de ras si ceva de dupa ras, un soi de after shave dar mai smecher; un CD cu scenete celebre, cu Toma Caragiu, etc.,care stiu ca ii va face placere, un sticloi cu gel de dus ca parca il mananca pe paine si o cutie de trufe. Eu stiu ca mosu Nicolae aduce chestii practice, plus dulciuri, etc. Mamei i-am luat o carte, un bambus si o vaza mica pt el si o cutie de trufe, iar lui Buni niste ornamente de brad si o punga de turta dulce pt cafea.... -------------------- |
| daconst |
03-12-2007, 11:56 AM
|
Wow Sorina ce sexosenii!!!
Cred ca tare o sa-i placa cadoul la Marcel. Eu nu stiu ce am anul asta ca parca nu am inspiratie deloc.Ma gindesc doar la fi-miu si atat.Oare sa-l bag pe el la inaintare pe post de cadou si anul asta? Asa e Pisik,trebuie ceva simbolic,dar daca n-ai idei... Trebuie sa ies din casa,ca eu la magazine ma hotarasc rapid. -------------------- |
| uka |
03-12-2007, 12:04 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
INa , asa deci ai fost in azuga...super, pot sa te intreb unde ai fost cazata?
-------------------- |
| michelle |
03-12-2007, 12:11 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.081 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Neata!
Mama ce inghesuiala! Nu pot sa cred ca e posibil asa ceva Eu we asta am muncit la un proiect pt scoala, iar duminica am fost la Bt sa ne depunem dosarul pt cei 200E... si ne-am intors acum 1 ora. Mama Sorina ce idee Noi anul asta slabut cu cadourile. Asta e, tre sa strangem punga. Apropo, ne-am hotarat la un apartament nou. Cel tarziu in aprilie cica o sa fim mutati Diseara mergem intr-o vizita, abia astept sa o vad pe prietena mea graviduta E finuta ta? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| daconst |
03-12-2007, 12:11 PM
|
Super vesti,Miha!!!!!
Sa-l stapaniti sanatosi si sa-l umpleti cu gupii. Cite camere o sa aibe?Ca sa stiu la citi copii sa ma gindesc. -------------------- |
| michelle |
03-12-2007, 12:16 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.081 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Asa e Pisik,trebuie ceva simbolic,dar daca n-ai idei... Pt Sf Nicolae, de obicei luam dulciurele. Sa vedem de Craciun ce cadouri simbolice gasim Super vesti,Miha!!!!! Sa-l stapaniti sanatosi si sa-l umpleti cu gupii. Cite camere o sa aibe?Ca sa stiu la citi copii sa ma gindesc. Merci! Inca nu am semnat precontractul, dar ni l-a rezervat. Ne-au pus o bulina verde Apartamentul e asta, cartierul va fi asta. Apart. e cu 2 camere, dar e mare (71 mp cu balcon, 64 mp fara balcon) si poate fi compartimentat in 3. Avem si 3 schite de compartimentare -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 08:33 PM |