![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ALICE |
07-07-2008, 03:10 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.401 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Eu ma strofoc de o luna ca sa incep.Ia-o si tu usor.Eu incerc sa mananc fara grasimi, fara dulciuri, sa vad cam in cate puncte ma incadrez.Daca nu merge, mai umblu si mai tai din puncte.Sigur e ceva acolo in meniu care nu merita osteneala
|
| bubbles |
07-07-2008, 03:11 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.874 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
E o tara foarte frumoasa cu multe de vazut, dar am o singura concluzie si fixa:nu se merita sa faci un concediu in Romania.Sunt foarte scumpe cazarile si mancarea. Hmm, nu stiu de ce aveam impresia ca preturile sunt cam la fel La noi concediu inseamna cort + gratare + mic dejun din supermarketuri. De exemplu, anul trecut ne-a ajuns 2000 RON: 2 saptamani prin tara, la mare si la munte cu tot cu cheltuit pe distractii, drum, cazare, mancare. Tot in bugetul asta speram sa ne incadram si acum Pana la urma imi fac pastai cu smantana si pipote de pui Pipota de pui (fiarta) Calorii 146 kcal Grasimi 2.700 g Parti bune Pipota de pui este o sursa buna de proteine, niacina, vitamina B12, fier, fosfor si zinc. Parti rele Pipota de pui contine foarte mult colesterol. Continut in vitamine/100g: Vit E (Tocoferol) 0.200 mg Vit B2 (Riboflavina) 0.200 mg Vit PP (B3 - Niacina) 3.100 mg Vit B6 (Piridoxina) 0.100 mg Vit B9 (Ac. folic) 5 mcg Vit B12 (Ciancobalamina) 1 mcg Continut in minerale/100g: Calciu 17 mg Fier 3.200 mg Magneziu 3 mg Fosfor 189 mg Potasiu 179 mg Sodiu 56 mg Zinc 4.400 mg Sursa Multumesc Lilianutza noi cu multa rabdare in cantarit ,numarat etc -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Panda |
07-07-2008, 03:17 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.500 Inscris: 29-06-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 1.128 Dispozitie: lenesa; am nevoie de motivatii noi Sex: Feminin |
Eu ma strofoc de o luna ca sa incep.Ia-o si tu usor.Eu incerc sa mananc fara grasimi, fara dulciuri, sa vad cam in cate puncte ma incadrez.Daca nu merge, mai umblu si mai tai din puncte.Sigur e ceva acolo in meniu care nu merita osteneala mi se pare un inceput bun....ma pun pe calculat -------------------- |
| michelle |
07-07-2008, 03:18 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Fetele zic bine. Incepe sa elimini ce e mai rau in alimentatia ta: sucuri, dulciuri de patiserie (eu mancam doar facute de mine, unde puneam f. putin sau chiar deloc de zahar, ulei etc), mezeluri etc
Incepe dieta daca ai in frigider fructe, legume, lactate slabe (branza diet, iaurturi diet.), seminte, nuci crude sau masline (pentru portia de grasimi bune). Eu as zice sa nu lipseasca nici painea neagra/ de secara/ graham sau de seminte - pt fibre. Incearca sa te bazezi pe piramida alimentatiei sanatoase. Apoi sa incerci sa iti alcatuiesti meniuri astfel incat sa acoperi principiile WW (sa incluzi fructe, legume, grasimi bune etc). Mult succes! ![]() -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| NuAmNume |
07-07-2008, 03:22 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 57 Inscris: 30-06-2008 Membrul Nr.: 1.129 |
mersi Bubbles...stiu ca o sa slabesc cu ww..si azi am fost la cumparaturi
|
| bubbles |
07-07-2008, 03:50 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.874 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Da mie mi-e cel mai greu cand trec pe langa raioanele cu dulciuri
-------------------- |
| Panda |
07-07-2008, 03:54 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.500 Inscris: 29-06-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 1.128 Dispozitie: lenesa; am nevoie de motivatii noi Sex: Feminin |
Fetele zic bine. Incepe sa elimini ce e mai rau in alimentatia ta: sucuri, dulciuri de patiserie (eu mancam doar facute de mine, unde puneam f. putin sau chiar deloc de zahar, ulei etc), mezeluri etc Incepe dieta daca ai in frigider fructe, legume, lactate slabe (branza diet, iaurturi diet.), seminte, nuci crude sau masline (pentru portia de grasimi bune). Eu as zice sa nu lipseasca nici painea neagra/ de secara/ graham sau de seminte - pt fibre. Incearca sa te bazezi pe piramida alimentatiei sanatoase. Apoi sa incerci sa iti alcatuiesti meniuri astfel incat sa acoperi principiile WW (sa incluzi fructe, legume, grasimi bune etc). Mult succes! ![]() multumesc, multumesc.... icerc sa-m iaduc aminte ce am mancat azi si sa calculez... dar e greu pt ca nu am cantitatile exacte.. migdalele crude sunt tot la grasimi bune? ..ca sunt mare amatoare -------------------- |
| Nessie |
07-07-2008, 04:11 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.330 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
migdalele crude sunt tot la grasimi bune? ..ca sunt mare amatoare Da, sunt.Daca nu poti cantari alimentele mai bine masoara-le cu ceva (o cana de orez, o palma de carne, un deget de carnat etc) si te ajuta fetele la cantitati. E foarte usor sa te pacalesti la gramaj, mai ales daca nu esti obisnuita sa cantaresti mancarea. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| NuAmNume |
07-07-2008, 04:28 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 57 Inscris: 30-06-2008 Membrul Nr.: 1.129 |
da cate kg ai bubbles?
|
| bubbles |
07-07-2008, 04:34 PM
|
62.5 aveam de dimineata
Fetelor voua va place de Adelina Elisei?Cea cu care s-a insurat Chivu. -------------------- |
| NuAmNume |
07-07-2008, 04:47 PM
|
|
eee...pai nu mai ai chiar asa de mult de slabit...fata de mine
|
| Panda |
07-07-2008, 07:01 PM
|
62.5 aveam de dimineata Fetelor voua va place de Adelina Elisei?Cea cu care s-a insurat Chivu. NU... nu sunt eu o diva... si nu o compar cu mine....dar nu e chiar asa de draguta ... la fizic ma refer... dar poate are alte calitati -------------------- |
| nusarich |
07-07-2008, 08:31 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.961 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Miha, rochita e gata cred. Adica sambata mai avea de facut tivul, ca m-a asteptat sa ma incalt ca sa vada cat taie din lungime. Si cam atat. Si ca sa nu fie o tentatie pentru iubi al meu, mi-o aduce sorela mea sambata dimineata. Sper sa n-am un soc si sa nu ma mai incapa.
Mie nu-mi place Adelina. Nu stiu de ce, dar nu-mi place. Imi da senzatia aia de "palamida". Sper sa nu fi suparat pe nimeni, e doar parerea mea. -------------------- |
| NuAmNume |
07-07-2008, 08:59 PM
|
|
fetelor mi-am facut acum reteta de la kilo kick
|
| bubbles |
07-07-2008, 09:27 PM
|
NU... nu sunt eu o diva... si nu o compar cu mine....dar nu e chiar asa de draguta ... la fizic ma refer... dar poate are alte calitati Am intrebat pt ca nici mie nu imi place Miha, rochita e gata cred. Adica sambata mai avea de facut tivul, ca m-a asteptat sa ma incalt ca sa vada cat taie din lungime. Si cam atat. Si ca sa nu fie o tentatie pentru iubi al meu, mi-o aduce sorela mea sambata dimineata. Sper sa n-am un soc si sa nu ma mai incapa. Mie nu-mi place Adelina. Nu stiu de ce, dar nu-mi place. Imi da senzatia aia de "palamida". Sper sa nu fi suparat pe nimeni, e doar parerea mea. Si mie la fel.Adica la unu ca (,) Chivu, ma asteptam la altceva in ceea ce priveste aleasa inimii fetelor mi-am facut acum reteta de la kilo kick De ce ai facut kilo kick-ul?Esti la platou de mai bine de 2 saptamani? Acest mesaj a fost editat de bubbles: 07-07-2008, 09:27 PM -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 04:53 PM |