![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
21-07-2008, 06:56 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
multumesc mult de urari si hai sa trecem sa mancam salata din farfurie fetelor, poate vedem si noi ceva
monic, ce slabuta esti, chiar si cu burtica m-a socat tare may, slabeste din ce in ce mai mult...bravo may, asta da exemplu pare asa de matur lucas, zici ca are pe putin 3 ani asa mi-e de dor de voi -------------------- ![]() |
| Dumbo |
21-07-2008, 07:26 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.017 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Monic vazut poza, nu vazut burtica.
Daca inca mai poti purta blugi cu talie inalta... eu zic ca nu se prea vede burtica. Te consolez un pic daca iti zic ca aproape nici acum nu mi se vede bine burta? Lumea inca zice ca sunt grasuna -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Monic |
21-07-2008, 07:59 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.658 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Dumbo , daca nici acum nu ai burta, oare tie cand iti mai creste?
-------------------- ![]() |
| Mariana |
22-07-2008, 09:13 AM
|
|
Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 716 Inscris: 20-06-2007 Din: O comuna la malul Dunarii... Membrul Nr.: 315 Dispozitie: Melancolica, romantica... Sex: Feminin |
|
| bubbles |
22-07-2008, 09:21 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Vazut poza dar unde e burtica Neata gagici La multi ani Himere si Peach-ulina -------------------- |
| Panda |
22-07-2008, 09:58 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.695 Inscris: 29-06-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 1.128 Dispozitie: lenesa; am nevoie de motivatii noi Sex: Feminin |
draga bubbles tu tii ww?
ca mai am si eu nevoie de sfaturi... cateodata oricum intreb aici...poate raspunde cineva.... cafeaua am inteles ca nu se puncteaza... dar poate fii in orice cantitate? eu beau o cana mare dimineata-cafea la filtru( defapt e o cana speciala de cafea in care torni apa fierbinte peste cafeaua macinata... dar nus' cum se numeste), deci cam 250 ml, si apoi pe seara as mai bea un ness(brasero).. dar nu stiu daca se puncteaza. din cunostintele mele nessul/ cafeau instant are mai multe calorii decat cafeaua boabe. -------------------- |
| bubbles |
22-07-2008, 09:59 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Lili eu nu punctez nici ness-ul nici cafeaua naturala
Incerc de azi sa numar din nou -------------------- |
| Panda |
22-07-2008, 10:03 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.695 Inscris: 29-06-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 1.128 Dispozitie: lenesa; am nevoie de motivatii noi Sex: Feminin |
Lili eu nu punctez nici ness-ul nici cafeaua naturala Incerc de azi sa numar din nou multam de raspuns.... am sa punctez doar laptele... ca eu nu pot fara -------------------- |
| bubbles |
22-07-2008, 10:04 AM
|
Eu beau fara zahar si fara lapte.rar pun nsite lapte in ea
-------------------- |
| Panda |
22-07-2008, 10:17 AM
|
Eu beau fara zahar si fara lapte.rar pun nsite lapte in ea te felicit ca poti manca asa ceva... mama nu ne-a facut niciodataciorba de loboda in copilarie... si mie mi se para yaky... dar cred ca e f sanatoasa Acest mesaj a fost editat de lilianatutza: 22-07-2008, 10:18 AM -------------------- |
| Dumbo |
22-07-2008, 10:21 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.017 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Monic sper sa nu se vada burta nici cand iese bebelina la lumina.
Desi acum ma tot pipai pe burta si parca tot vad depozite de grasime. Of, paranoia asta. Am ajuns la 77 kg, dar daca ma uit la picioarele mele de elefantel si la pernitele pe care le am in loc de glezne cred cam vre-un kil pe acolo. bubule vreau si eu cioba din aia de loboda... mai ales rece e bestiala. trimiti si in alte orase? -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| NuAmNume |
22-07-2008, 10:28 AM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 57 Inscris: 30-06-2008 Membrul Nr.: 1.129 |
intreb pentru ca si eu sunt din brasov..
|
| bubbles |
22-07-2008, 11:40 AM
|
Eu beau fara zahar si fara lapte.rar pun nsite lapte in ea te felicit ca poti manca asa ceva... mama nu ne-a facut niciodataciorba de loboda in copilarie... si mie mi se para yaky... dar cred ca e f sanatoasa Nici eu nu mancam inainte...de cativa ani ce am inceput sa mananc si eu legume si verzeturi Monic sper sa nu se vada burta nici cand iese bebelina la lumina. Desi acum ma tot pipai pe burta si parca tot vad depozite de grasime. Of, paranoia asta. Am ajuns la 77 kg, dar daca ma uit la picioarele mele de elefantel si la pernitele pe care le am in loc de glezne cred cam vre-un kil pe acolo. bubule vreau si eu cioba din aia de loboda... mai ales rece e bestiala. trimiti si in alte orase? Dumbo mai lasa kg in pace ca iti revii tu dupa -------------------- |
| daconst |
22-07-2008, 09:17 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Multam fetele de complimente.
Lucas pare mai mare decit e si asta vad in comparatie cu alti copii de varsta lui.Dar nu ma mir ca si eu am fost la fel pina in clasa a 7a,de cind nu am mai crescut deloc. Monic,chiar ca e mica burtica,dar sa stii ca conteaza felul cum ai uterul pozitionat.Prietena mea a fost la fel ca tine.Pina la 7 luni nici nu se vedea burta ei. Dar nu te supara,ca asa o sa scapi mai rapid dupa ce nasti de burta. Deea,mai pune si tu o pozisoara macar cu Alexia,ca tare mi-e dor s-o mai vad. Himere,esti in concediu? Sorina,concediu placut si asteptam pozele de la ziua ta cu famelionul. Va anunt ca am abonament la sala si o iau si pe mama cu mine. Tare sunt curioasa daca o sa-i placa.Vineri avem programare cu antrenorul sa ne salveze datele pe un chip si cu care putem folosi aparatura din dotare.Cica sunt aparate de ultima generatie si bagi doar cartela si se seteaza in functie de datele tale. Va scriu amanunte vineri cind ma intorc. -------------------- |
| Deea |
23-07-2008, 08:29 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.687 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Neata
Dana in we o sa descarc poze cu Alexia si promit ca pun cateva sau iti trimit pe mail. Super interesant cu sala, si iti schimba cartela la o anume perioada de timp cand slabesti/ te ingrasi etc..? -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 12:30 AM |