![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
30-08-2008, 01:44 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
emu sa va traiasca si sa fie sanatos, sa va aduca numai bucurie
ella tu nu mai ai nevoie sa slabesti asa ca lasa dietele, fii doar atenta sa mananci cat mai sanatos dar nu te mai da de ceasul mortii ca pleci in vacanta si mananci cine stie ce pe acolo ca doar te stresezi aiurea. Acum inteleg de ce se mira toata lumea din jurul tau ca vrei sa slabesti. Mai bine fa-ti un abonament la sala si construieste-ti corpul pe care ti-l doresti prin sport -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ella_mina |
30-08-2008, 07:52 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 291 Inscris: 24-07-2008 Membrul Nr.: 1.230 Sex: Feminin |
emu sa va traiasca si sa fie sanatos, sa va aduca numai bucurie ella tu nu mai ai nevoie sa slabesti asa ca lasa dietele, fii doar atenta sa mananci cat mai sanatos dar nu te mai da de ceasul mortii ca pleci in vacanta si mananci cine stie ce pe acolo ca doar te stresezi aiurea. Acum inteleg de ce se mira toata lumea din jurul tau ca vrei sa slabesti. Mai bine fa-ti un abonament la sala si construieste-ti corpul pe care ti-l doresti prin sport am foarte multa celulita care se vede ff urat...si fara o alimentatie sanatoasa si sport nu am cum sa scap de ea....din pacate stau intr-un oras mic si aici nu e sala...si k sa ma duc in ploiesti doar pt asta e cam aiurea....poate cand incep facultatea....dar daca imi iau si serv n-o sa mai am timp si de sala....o sa fac acasa cat pot....ma gandeam sa-mi iau un aparat insa nu prea dispun de finante si nush ce as putea sa-mi iau mai ieftin si sa aiba si rezultate.... fetele care si-au luat biomed slip cum va merge cu el?merita banii? -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| bubbles |
30-08-2008, 07:53 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Emu
-------------------- |
| Andreea-Rodica |
30-08-2008, 08:33 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.907 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Emu, sa va traiasca, sa fie sanatos, fericit si sa aiba o viata frumoasa!
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| ella_mina |
30-08-2008, 08:47 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 291 Inscris: 24-07-2008 Membrul Nr.: 1.230 Sex: Feminin |
si acum a 2-a serie de poze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mai am o multime cu peisaje dar as umple tot forumul cu poze Acest mesaj a fost editat de ella_mina: 30-08-2008, 09:03 AM -------------------- ![]() |
| Dumbo |
30-08-2008, 10:12 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.017 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
EMU
FELICITARI PENTRU BEBE FRUMOS, SANATOS SI GRASUNEL. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| ella_mina |
30-08-2008, 10:13 AM
|
am uitat sa va spun ce am mancat ieri.....a fost zi de post asa k am mancat usor...
-la 10 o banana -la 12 300g struguri -la 4 mancare de legume (dovlecel,vinete,ardei,rosii,ceapa) cu o felie de paine si un castravete -la 6 200g struguri -la 8 iar mancare de legume cu o felie paine si un castravete -la 10 2 mere si pe la 12 juma ma rodea stomacul rau si am luat vreo 3 lingurite de cereale cu 3 prune mici k altfel nu puteam sa dorm si mi se facea si mai rau.... -------------------- ![]() |
| bubbles |
30-08-2008, 11:05 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Ella eu zic ca esti destul de slaba si ca nu ar trebui sa mai slabesti ci doar sa lucrezi la intretinerea corpului si a muschilor
-------------------- |
| emu |
30-08-2008, 03:43 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Buna dimineata!
Va multumesc mult mult de tot pt urari si complimente Ella-mina, total de acord cu ce ti s-a spus pana acum - iti poti remodela corpul cu o dieta sanatoasa (nu de slabit) si efort fizic sustinut. Cel putin asa-mi pare si mie, ca ai nevoie de sport mai mult decat regim de slabit. Dumbo, ce-ti face galusca? E asa incapatanata ca mami, cum ziceai?! Bubbles cum iti mai merge? Ai terminat cu scoala? Nu mai stiu pe cine ce sa mai intreb... dar ma pun eu la curent cu noutatile odata si-odata Weekend placut tuturor. -------------------- |
| otilici |
30-08-2008, 05:46 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Emu felicitari pt minunatia de copil!
Sa ai mare grija de tine mamico -------------------- |
| Panda |
30-08-2008, 06:54 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.695 Inscris: 29-06-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 1.128 Dispozitie: lenesa; am nevoie de motivatii noi Sex: Feminin |
Salutare, salutare! A revenit fiica ratacitoare. Pe scurt am avut o perioada tare nefasta din mai pana acum 2 saptamani - nu doresc nimanui ceea ce ni s-a intamplat noua in perioada asta. Revenind la ganduri mai bune - am nascut pe 13 aug, la 7:01 AM (dupa 24 de ore de travaliu cu contractii care ieseau din chart) un super bebelush (Sebren Constantine K.), prin cezariana, ca a ramas blocat baiatul, de mare ce era (e) As fi vrut sa-i fac o introducere mai elaborata, dar avand in vedere ca sunt ca intr-un maraton de mancat, dormit si hranit copilu' zilnic, abia mai apuc sa fac altele (inclusiv scris coerent aici Si cateva poze... tot asa rapid rapid... Sebren la 5 zile: ![]() La 4 zile: ![]() Sper ca sunteti toate bine, mai bine decat v-am lasat... o sa incerc sa revin cat de curand si sa apuc sa citesc noutati (daca/unde e cazul). Cum se simt viitoarele mamici?! Emu PS: era Emu inclinata Vad ca-s fete noi pe aici. Felicitari pt decizie si mult spor in atingerea targetului ooooo ce frumos este... pretios.......... sa fie sanatos. -------------------- |
| dany |
31-08-2008, 08:38 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Emi , bine ai revenit !
Sa va traiasca puiul , sa fie sanatos ! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Pisik |
31-08-2008, 09:27 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Emu, hai ca am citit si eu vestile. sa va traiasca bebita, sa fie sanatos is norocos! E un dulce, parca e un ingeras! Ai motive sa fii mandra de el
-------------------- |
| Tulip |
31-08-2008, 11:39 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Emu,felicitari,sa-ti traiasca,e ff. frumos
!mai vrem poze! -------------------- |
| daconst |
31-08-2008, 02:12 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Salutare de la mare departare!
Ce fac slabutele mele? Eu sunt in concediu 2 saptamani,asa ca macar acum sa scriu mai des. Am adunat iar ceva kg inainte sa plece mama,asa ca de luni sunt si eu a dieta...ca sa ma incadrez in peisaj. Emu,felicitari,sa-ti traiasca puiutul si sa fie sanatos! Poate ne mai pui poze cu el si ne povestesti cum s-a schimbat viata ta...in bine,pina acum. Cum stai cu kg?Sunt sigura ca deja esti manechin. Otilici,tu ce mai faci? E un scump Norbi in poza de avatar! -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 01:31 AM |