left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

130 Pagini V « < 118 119 120 121 122 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Neuronii WW part 16, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
ella_mina
mesaj 31-08-2008, 09:08 PM
Mesaj #1786

Soparla

Grup: Membri
Raspunsuri: 291
Inscris: 24-07-2008
Membrul Nr.: 1.230
Sex: Feminin

azi am fost la gratar....si iar am mancat aiurea....deci meniul de azi:
-la 10 cereale cu lapte si o felie de paine cu dulceata de soc(doamne as fi mancat tot borcanul)
-la 1 un mar si o gogooasa fff mica
-la 4 carne pui,4 carnaciori si un mic
-vreo 4 biscuiti cu crema de vanilie...d-aia mari doh.gif
-2 portii mari de prajitura cu biscuiti,budinca,mere,frisca

si am dat-o in bara si aseara...am mancat 4 sarmale(cu carne de pasare) si vreo 3 gogosi mici.. doh.gif ..restul zilei mancasem frumos....si dansasem o ora infasurata in folie....

of doamne....cu meniurile astea nu scade grasimea mea in veci....tb sa-mi revin k e de rau....

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
michelle
mesaj 01-09-2008, 08:27 AM
Mesaj #1787

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.207
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Emu, ce bine ca ne-ai dat vesti, chiar ne intrebam ce mai faci pupic.gif pupic.gif Puiul tau e dulce foc!! baby.gif
Ai spus ca ati avut probleme in ultima perioada, sper ca le-ati depasit cu bine si acum e totul in regula! hug.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

nusarich
mesaj 01-09-2008, 09:10 PM
Mesaj #1788

Iepuras

Raspunsuri: 1.979
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80

CITAT(nella @ 29-08-2008, 03:30 PM) *

Si eu am acasa la piatra o birmaneza...superba de altfel dar as vrea si una aici la Bv imi e f urat singura si ador animalele...Mi-as cumpara daca mi-as permite dar imi imaginez ca sunt f scumpe....
Cred ca motanul tau e mare daca e corcit cu norvegiana ca alea sunt tare mari pupic.gif

Pai motanul meu e mare, cel ptin e mai mare decat pisicile obisnuite, dar mie imi place tare de tot asa cum e, daca as avea acum un motan (sau o pisicuta) mai mic (a) cred ca l-as pierde prin casa )).gif
El asa e un sportiv (nu ca ma-sa) si e destul de slabut (deh, e super sclifosit la mancare). Dar de mare, na, e destul de mare...

CITAT(ella_mina @ 29-08-2008, 08:18 PM) *

multumesc
o sa pun aici cateva poze....cate apuc pana ies afara...si maine restul

Draga mamii, si mie mi se pare ca esti destul de slabuta. Daca nu ai sala prin oras, incearca sa ei de pe net filmulete cu aerobic/tae-bo/pilates, ce-ti place tie. O sa vezi ca dau rezultate. hug.gif

Emu , sa-ti traiasca mandretea de flacau, sa fie sanatos, voios si norocos si sa va bucurati de el! E asa de scump de numa!!!! hug.gif

--------------------
+Quote Post
ella_mina
mesaj 02-09-2008, 11:47 AM
Mesaj #1789

Soparla

m-am gandit sa-mi cumpar un aparat la care sa fac sport pt k exercitiile ma plictisesc si parca nu ma atrag...si decat sa dau o groaza de bani in fiecare luna la sala mai bine iau un aparat si il folosesc mult timp de acum in colo....insa nu dispun de bani prea multi...si nici de spatiu...de aceea ma gandeam la un stepper...care sa coste max 300ron....am mai citit pe alte forumuri k leg magic ar fi bun dar fetele nu rezista prea mult pe el....mai ales la inceput dupa cateva minute simteau k le ard muschii....si ma gandesc k daca nu fac efort cel putin 40 min continuu nu prea se vad rezultate....degeaba fac eu pe leg magic mai multe serii pe zi....
ma mai gandeam la un stepper normal...pe acela cred k as rezista mai mult...
buna ar fi fost o bicicleta eliptica dar aia e peste 600ron....
ajutati-ma si pe mine sa fac o alegere buna va rooooooog!!!
ce sfat imi dati? ce credeti k e indicat sa cumpar? si daca aveti si linkuri cu produse ar fi perefct biggrin.gif
astept raspunsurile voastre

Acest mesaj a fost editat de ella_mina: 02-09-2008, 11:48 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
bibi
mesaj 02-09-2008, 11:50 AM
Mesaj #1790

Koala

Raspunsuri: 2.799
Inscris: 1-09-2008
Membrul Nr.: 1.382
Dispozitie: increzatoare

Eu am bicicleta medicinala, dar trebuie si folosita.
Leg magic ala e bun pt picioare daca numai acolo e problema ta.
Ia un aparat care sa-ti placa in primul rand, mergi la un showroom unde sunt mai multe si testeaza-le.

--------------------
Imagine

Maine promit ca o sa fiu cea mai cuminte!!!

Masuri 04.11.2008..30.11.2008
-talie=88cm...83.5cm
-burta(ca la sold sunt mai mica)=107cm...105cm
-torace(nu peste sani)=96cm...93cm
-coapsa=66cm...65cm
-brat=32cm..29cm
+Quote Post
ella_mina
mesaj 02-09-2008, 12:08 PM
Mesaj #1791

Soparla

CITAT(bibi @ 02-09-2008, 12:50 PM) *

Ia un aparat care sa-ti placa in primul rand, mergi la un showroom unde sunt mai multe si testeaza-le.

pai la solduri si picioare am nevoie in primul rand.....dar din cate am mai citit eu pe net e bine mai inati sa fac ceva cardio k sa dau grasimea jos si apoi exercitii care sa-mi dezvolte muschii....si cardio tb sa faci minim 40min pe zi....ori pe leg-magic daca rezisti 10 min intr-o serie e bine....si ma gandeam k poate pe stepper rezist mai mult....nush ce sa zic....ideea e k m-am saturat si de alergat si de dansat,exercitii....si as vrea sa mai schimb...iar cu un aparat as putea sa mai alternez....o zi dansat+aparat...o zi exercitii+aparat...nush...
bicicleta medicinala e cam comoda....eu vreau sa lucrez si fundul si soldurile....offff....multe mai vreau si lenea e mare doh.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
bibi
mesaj 02-09-2008, 12:10 PM
Mesaj #1792

Koala

CITAT(ella_mina @ 02-09-2008, 01:08 PM) *

CITAT(bibi @ 02-09-2008, 12:50 PM) *

pai la solduri si picioare am nevoie in primul rand.....dar din cate am mai citit eu pe net e bine mai inati sa fac ceva cardio k sa dau grasimea jos si apoi exercitii care sa-mi dezvolte muschii....si cardio tb sa faci minim 40min pe zi....ori pe leg-magic daca rezisti 10 min intr-o serie e bine....si ma gandeam k poate pe stepper rezist mai mult....nush ce sa zic....ideea e k m-am saturat si de alergat si de dansat,exercitii....si as vrea sa mai schimb...iar cu un aparat as putea sa mai alternez....o zi dansat+aparat...o zi exercitii+aparat...nush...
bicicleta medicinala e cam comoda....eu vreau sa lucrez si fundul si soldurile....offff....multe mai vreau si lenea e mare doh.gif

Auzi, ia un leg magic, incearca-l, nu-ti convine il dai inapoi.
Pierzi numai taxele postale, asta daca e valabila chestia cu 10 zile de proba.Atunci o sa vezi exact ce si cum.Cardio poti face inainte, dans, ex aerobice...ma pricep la teorie de nu se poate.Practica e grea rau! naughty.gif

--------------------
Imagine

-talie=88cm...83.5cm
-coapsa=66cm...65cm
-brat=32cm..29cm
+Quote Post
ella_mina
mesaj 02-09-2008, 11:46 PM
Mesaj #1793

Soparla

am uitat sa mai postez ce am mancat....asa k va zic doar pt azi k de ieri nu mai stiu exact ...
-la 9 cereale cu lapte si 3 lingurite dulceata de soc (le-am pus in laptele cu cereale k sa nu mai mananc pe paine...si a fost atat de buna combinatia...)
-la 11 mure si o portie mica de prajitura doh.gif
-la 1 2 felii branza de vaca,o juma de rosie,salata de varza
-la 4 2 felii branza de vaca,o rosie,un castravete,un ardei,o cana lapte batut
-la 8 piure,2 crenvursti de pui,salata de varza
-la 10 un mar
-la 12 6 prune mici....stiu k merit bataie k am mancat la ora asta....
am dansat o ora infasurata in folie apoi la dus m-am masat putin cu zat de cafea.....de masaj dupa dus cu peria nu am mai avut timp...si am mai avut ceva activitate cand l-am ajutat pe iuby sa spele masina...de fapt masinile k apoi ne-am luat s-o spalam si pe a tatalui sau....si am mai miscat ceva pe la bucatarie....

Acest mesaj a fost editat de ella_mina: 02-09-2008, 11:47 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
ella_mina
mesaj 03-09-2008, 10:11 AM
Mesaj #1794

Soparla

am uitat sa specific k am mancat marul acela aseara pe la 10 cand iuby manca omleta cu mamaliga rece si mici.....si ciocolata....si sunt atat de mandra de mine k am reusit sa ma abtin...desi salivam la greu...

--------------------
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 03-09-2008, 10:14 AM
Mesaj #1795

Elefant

Raspunsuri: 9.019
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

CITAT(emu @ 30-08-2008, 04:43 PM) *

Bubbles cum iti mai merge? Ai terminat cu scoala?

Am terminat scoala dar trebuie sa incep masterul de anul asta doh.gif )).gif .Si ma gandeam sa mai fac o facultate blink.gif .Acum sper sa reusesc sa ma si angajez luna asta dar ... raman cred doar cu speranta batista.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
ella_mina
mesaj 03-09-2008, 03:37 PM
Mesaj #1796

Soparla

doamne ce nervi am........e culmea mama....i-am zis k nu mai vreau sa stau degeaba acasa...k imi caut serviciu....si ea cik n-o sa fac eu fata la fac de zi si cu serv...mai ales k incep anul 3....zici k sunt ultima inapta si incapabila sa faca 2 lucruri in acelasi timp....normal k n-o sa mai ajung zilnic la facultate si nici n-o sa mai am la examene numai 8,9 si 10 dar m-am saturat sa le cer lor bani...m-am saturat sa ma duc zilnic la facultate si sa ma chinui sa invat iar altii pe care ii doare undeva si n-au nici un stres iau cam aceleasi note...oricum nu ma intreaba nimeni la serviciu ce note am luat la examene...ci cat am luat la licenta...am luat bursa pana acum...mai iau inca o juma de an...ajunge....s-a invatat cu copilul model sa aiba numai 9 si 10........uneori imi zice k ea la varsta mea ma avea pe mine si acum k nu pot sa tin si serv si fac....pai mai rau ma ambitioneaza sa-i arat ca pot...cum m-am ambitionat si cand m-am certat cu tata si nu a mai vrut sa-mi dea bani pt scoala de soferi...a zis sa fac scoala cand o sa am serv si banii mei....si am facut-o pe banii mei...am strans bursa de la facultate....si i-am aratat k am putut...

--------------------
Imagine
+Quote Post
Grasutza
mesaj 05-09-2008, 06:37 PM
Mesaj #1797

Veverita

Raspunsuri: 518
Inscris: 11-08-2008
Membrul Nr.: 1.306
Dispozitie: Yaaauuuun...

Pai...incearca sa vezi si tu partea plina a paharului. Daca nu te mai "caraiau" ei putin, mai ajungeai tu asa de ambitioasa si copil de bursa? Deci tot raul spre bine. QED rolleyes.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
bibi
mesaj 05-09-2008, 07:35 PM
Mesaj #1798

Koala

CITAT(ella_mina @ 03-09-2008, 04:37 PM) *

doamne ce nervi am........e culmea mama....i-am zis k nu mai vreau sa stau degeaba acasa...k imi caut serviciu....si ea cik n-o sa fac eu fata la fac de zi si cu serv...mai ales k incep anul 3....zici k sunt ultima inapta si incapabila sa faca 2 lucruri in acelasi timp....normal k n-o sa mai ajung zilnic la facultate si nici n-o sa mai am la examene numai 8,9 si 10 dar m-am saturat sa le cer lor bani...m-am saturat sa ma duc zilnic la facultate si sa ma chinui sa invat iar altii pe care ii doare undeva si n-au nici un stres iau cam aceleasi note...oricum nu ma intreaba nimeni la serviciu ce note am luat la examene...ci cat am luat la licenta...am luat bursa pana acum...mai iau inca o juma de an...ajunge....s-a invatat cu copilul model sa aiba numai 9 si 10........uneori imi zice k ea la varsta mea ma avea pe mine si acum k nu pot sa tin si serv si fac....pai mai rau ma ambitioneaza sa-i arat ca pot...cum m-am ambitionat si cand m-am certat cu tata si nu a mai vrut sa-mi dea bani pt scoala de soferi...a zis sa fac scoala cand o sa am serv si banii mei....si am facut-o pe banii mei...am strans bursa de la facultate....si i-am aratat k am putut...

Unde esti studenta?

E nasol sa nu ai banii tai.Eu am avut ca am facut fac la seral...nu doresc nici dusmanilor mei asta.Daaaarrrr...erau alte vremuri.
Daca vrei sa te angajezi gaseste ceva usurel, pe urma sa nu vii acasa terminata si fara chef si putere de invatat!

Sau poate nu.Eu daca asi mai avea 20 de ani mi-as baga picioarele in ea de facultate...aia poti sa o faci cind vrei.Daca gasesti ceva care-ti place si te pricepi nu-ti trebuie studii...ele pot sa vina pe urma.

Fata lu mama...vino sa te pup pe nehotarare! pupic.gif

--------------------
Imagine

-talie=88cm...83.5cm
-coapsa=66cm...65cm
-brat=32cm..29cm
+Quote Post
ella_mina
mesaj 05-09-2008, 07:43 PM
Mesaj #1799

Soparla

CITAT(Grasutza @ 05-09-2008, 07:37 PM) *

Pai...incearca sa vezi si tu partea plina a paharului. Daca nu te mai "caraiau" ei putin, mai ajungeai tu asa de ambitioasa si copil de bursa? Deci tot raul spre bine. QED rolleyes.gif

nu am ajuns copil de bursa pt k m-au sacait parintii mei...adik n-au fost genul sa stea cu gura pe mine invata...fa aia sau aia...mi-au zis k ce fac in viatya fac pt mine si pt viitorul meu...din fericire mi-a placut sa invat si nu le-am dat batai de cap...numai k uneori li s-a urcat la cap...si daca se intampla sa mai iau si o nota mai mica la scoala sau la un examen mai bombanea mama...dar a fost foarte tare cand am luat primul 3 in liceu.... lol.gif lol.gif lol.gif ....a avut un soc saraca.... lol.gif ...cred k n-o sa o uit niciodata ce fata a facut cand a auzit lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
emu
mesaj 10-09-2008, 08:48 PM
Mesaj #1800

Marmota

Raspunsuri: 1.004
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20

V-ati lasat de dieta weight watchers?

Las' ca vin eu cu vesti si poze care n-au nici o legatura cu nici un regim de slabit... asta ca alaptatul si noptile nedormite nu intra in categoria mentionata lol.gif

Dana, desi n-am ramas decat cu 6 kg dupa nastere, nu ma simt deloc fotomodel, ca nu mai am muschii aia lucrati de dinainte de a ramane insarcinata. O sa am timp sa recuperez sau o sa-mi fac, peste vreo luna cred, cand imi da dr. unda verde la efort/ridicat greutati mai mari de 7kg. Cezariana asta m-a prins nepregatita psihic, dar usor usor trec eu peste; asa nu-mi place sa nu ma pot misca in voie. Mai sunt 2 saptamani, incepand de azi, pana se vindeca complet (dupa spusele dr.)... abia astept!!!

De experienta de mama... bineteles ca sunt super incantata si deja ma simt femeie si nu doar o copila ca inainte... responsabilitate crescuta acum. Problemele din ultima vreme m-au distrat de la bucuria completa de a fi insarcinata, iar de cand am nascut am fost numai pe drumuri: cateva zile acasa cu soacra, ca J si-a gasit job la 400 km departare de casa, apoi o sapt la socrii ca au casa cu un nivel si mi-a venit si mie mai usor sa ma misc, iar de marti (ca a fost weekend prelungit de Labor Day), de sapt trecuta, suntem la niste prieteni, pana gasim de inchiriat in zona, cat mai aproape de biroul lui J. Saptamanile urmatoare, pana la sfarsitul lunii, o sa incerc sa stau "acasa" sa impachetez ce pot... Intram intr-o noua faza... ne-a fost tare greu si inca ne mai e, dar se indreapta ele lucrurile in timp.

Seb ma amuza teribil cu fetele pe care le face, sunetele pe care le scoate cand mananca, cand doarme si mai nou cu rasul profund (treaz fiind, nu numai in somn). Sper sa-i treaca colicii cat de curand... ca ne obosesc noptile nedormite pe amandoi biggrin.gif

Va las cateva poze... si sper sa revin in urmatoarele saptamani. Depinde de cat de odihnita o sa ma simt )).gif Sebren se pare ca are prag de crestere de cand s-a nascut lol.gif Ma intreb cand o sa ia o pauza. Deja e in haine de infanti intre 3-6 luni, si el face o luna abia sambata )).gif

La 2 saptamani:
Imagine
Cu dr. obstetrician
Imagine

Imagine

La 3 saptamani - atasez imaginea asta sa va faceti o idee de cat de lung e copilul asta al nostru. Mi-a trebuit sot inalt de 2 metri )).gif
Imagine
Imagine
Imagine

La 4 saptamani
Imagine

--------------------
+Quote Post

130 Pagini V « < 118 119 120 121 122 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 12:45 AM