![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ganesha |
15-05-2008, 05:20 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.815 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
nusa eu m-as casatori si maine daca as putea doar sa merg sa semnez si apoi sa merg la biserica si gata Si cine te opreste? -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| May |
15-05-2008, 05:24 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.520 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Si cine te opreste? Tu sa taci ca tu ma enervezi rau -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ganesha |
15-05-2008, 05:53 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.815 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Si cine te opreste? Tu sa taci ca tu ma enervezi rau Trust me, nu face nimeni infarct de la asta -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| May |
15-05-2008, 05:59 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.520 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Poate ai tai s-au tinut mai bine, nu stiu cum ai reusit
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| ganesha |
15-05-2008, 06:05 PM
|
Poate ai tai s-au tinut mai bine, nu stiu cum ai reusit Poate pentru ca m-am facut destul de inteleasa cind le-am demonstrat, de-a lungul timpului, ca (printre altele) EU ma marit cu EL, nu ei Bun, au iesit niscaiva discutii, nu zic ca totul o fo' nice and dandy, da' le-am zis fromos: daaaaa? pai daca tot e s-o face... in familie, hai sa le facem pe toate in ... familie, nu? eventual si cu invitati! va invit cind spal vasele, cind fac dus, cind facem sex... nu? ori toate, ori nimic si fiecare in treaba lui. Eu nu fac anunturi... adica daca vine vorba zic -------------------- Poze multe si marunteeeee
| May |
15-05-2008, 06:08 PM
|
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Monic |
15-05-2008, 07:18 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.635 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
May nunta visurilor mele a fost exact ca a ta, doar ca altii au avut mai mult cap decat mine si a trebuit sa facem nunta cu invitati -------------------- ![]() |
| otilici |
15-05-2008, 09:17 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.109 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Felicitari Monic!
-------------------- |
| himere2005 |
15-05-2008, 09:55 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.845 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
am intrat sa le felicit pe monic si pe nusa. niste vesti extraordinare ne-ati dat....de cand ne rugam noi de nusa sa faca nunta....iar monic...blonda din mine credea prima data ca vorbeste de putza de papagal
mai stie cineva ceva de deea si fetele mai vechi? eu m-am intors din bulgaria cu 58 de kg -------------------- ![]() |
| himere2005 |
15-05-2008, 10:09 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.845 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
may, am vazut ca ai mai slabit dupa ticker
ness, te salut si pe tine ca suntem sg pe aici. eu de acum ma bag in pat ca maine la cel tarziu 7 o iau de la capat sa aveti parte de zile luminoase am avut parte de o zi de pomina. i-am luat o casuta biancai(de cand imi doream sa ma bag intr-o casuta -------------------- ![]() |
| daconst |
15-05-2008, 10:10 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.281 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Monic,felicitari inca o data!
Eram curioasa cit te mai poti abtine pina sa le spui si fetelor. De acum te astept cu povestiri din sarcina...ca mie deja mi-e dor de bb mic. Daca ai inceput cu greturile,poate e fetita...ca cica sarcinile de baieti sunt mai usoare si fara greturi,cum a fost si la mine. May,inseamna ca si eu am avut nunta visurilor tale,adica doar eu cu el. Doar ca eu am facut doua,adica am facut si in Ro cu invitati si rochie de mireasa. Subscriu la ce-a zis Monic,ca nu concep nunta fara rochie de mireasa,mai ales dupa ce stiu cum m-am simtit eu atunci in ziua aia. Himere,hai mai scrie si tu de dieta,ca poate asa scap si eu de alea 2-3 kg de ma mai enerveaza. Auzi,tu ai scapat de burta de tot?Ca eu anul asta n-am mai facut sala si se vede,ca tot ce pun,pun pe burta.A ramas zona sensibila la mine. -------------------- |
| himere2005 |
15-05-2008, 10:16 PM
|
slabisem intr-un timp si nu prea mai avem burta da acu ia sa vezi....zici ca-s insarcinata din nou
-------------------- ![]() |
| ganesha |
15-05-2008, 10:44 PM
|
Daa, rochia de mireasa e indispensabila! Eu am pierdut-o pe-a mea, si tare rau imi pare.
-------------------- Poze multe si marunteeeee
| dany |
15-05-2008, 10:46 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.467 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Nusa , felicitari pentru stabilirea nuntii !!!!!!! Chiar ma bucur penrtu tine !
Monic , asa deci .....Esti cu bb si eu nu am stiut dinainte ? Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 15-05-2008, 10:47 PM -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
15-05-2008, 10:49 PM
|
Pai eu vreau rochie de mireasa dar nu vreau invitati.... sau mai bine zis, este aproape imposibil sa imi vina la nunta cine as vrea eu
himere -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 07:36 PM |