![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| bubbles |
20-05-2008, 10:09 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.994 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Bubule, iar iti exersezi instinctele materne? Pregatiti cavalerii ca Eu recunosc ca voiam baietel, acum o sa am probleme ca daca o sa ii placa cosmeticele si hainutele si bijuteriile ca si mamicii ne-am aranjat. Trebuie sa facem de pe acum rate. Si avand in vedere prin cate magazine a plimbat-o ma'sa inca din burtika... saraca... are mari sanse. Da Bubule, nu ti-am facut pofta? Nu prea Dumbo dupa spusele cunosctilor a mea va iesi shopping-arita -------------------- |
| Tulip |
20-05-2008, 10:37 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.412 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Dumbo,felicitari pt. printesa!
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Mariana |
21-05-2008, 07:54 AM
|
|
Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 601 Inscris: 20-06-2007 Din: O comuna la malul Dunarii... Membrul Nr.: 315 Dispozitie: Melancolica, romantica... Sex: Feminin |
Felicitari pt printesuta, sa fa fie bucuria casei.
Multa sanatate la toata lumea. |
| michelle |
21-05-2008, 08:17 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.170 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Dumbo, felicitari pt fetita
Mariana, sper sa auzim vestea cea buna si de la tine curand Bubule, iar iti exersezi instinctele materne? Da Bubule, nu ti-am facut pofta? Nu prea Apropo de asta, am fost luni in vizita la nasi si a venit un cuplu cu o fetita de vreo 2 anisori, sprintena ca argintul viu. Trebuia sa stai mereu cu ochii pe ea ca pe butelie. Prindea orice lucru, darima lucrurile, vasele etc Asta inseamna sa ai copil mic? Cum fac fata parintii oare? ca eu nu cred ca as fi in stare... -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| peach |
21-05-2008, 09:13 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Felicitari Dumbo!!! Bubule, nu ti-am facut pofta? Baiat Dumbo felicitari!!! Sa fie frumoasa ca mama -------------------- |
| michelle |
21-05-2008, 09:13 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.170 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
In alta ordine de ieri, ieri am fost relativ cuminte: la cina am mancat salata cu urda si putina sunca din piept de pui (la gratar). Am iesit din schema cu 3 curmale si 1 inghetata (care expira in 2010
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| peach |
21-05-2008, 09:14 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Are cineva idee de unde pot cumpara tricouri cu romania? Pt meciul de fotbal.
-------------------- |
| michelle |
21-05-2008, 09:15 AM
|
Sorina, ce mai faci??
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| nusarich |
21-05-2008, 09:17 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.914 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Dumbo, felicitari pentru micuta! Mamicile de baieti, aveti grija, printeza la orizont!!!!!!!!!!
La multi ani tuturor Elenelor si Constantinilor! Miha, asa e cu copiii. Trebuie sa stai cu ochii pe ei ca pe butelie. Pot fi oricat de cuminti, daca e sa se intample ceva de genul sa-si tranteasca ceva peste ei sau sa darame chestii, se va intampla. Oricum, principalul e sa fie sanatosi, ca nazbatii fac toti copiii. Iar parintii trebuie pur si simplu sa incerce sa-i educe cat mai bine si "sanatos" si cat sunt micuti sa-i supravegheze indeaproape. Oricum, meseria de parinte se invata pe propria piele, nu-ti poate spune nimeni cum va fi copilul tau si cat de cuminte va fi sau cat de putine probleme vei avea cu el. Cand vei avea copii o sa vezi ca si tu o sa te adaptezi la ei si ei la tine. -------------------- |
| dany |
21-05-2008, 09:34 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.432 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Concediu placut , Dana !
Sa fie sanatoasa fetitza , Dumbo ! Sorina , nu exista deja stand-uri la voi cu articole pentru Campionat ? Acolo ar trebui sa gasesti si tricouri . Sau vrei tricou ca in Ro ? Pe net ai cautat ? -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| ramonavlas |
21-05-2008, 09:41 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.129 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Dumbo, felicitari!!
Miha, e buna sunca pe gratar? -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| nusarich |
21-05-2008, 09:44 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.914 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Sorina, din cate am inteles, s-ar gasi in magazinele Adidas. Acum ce sa-ti spun, nici nu am cautat si nici nu am prin apropiere magazine Adidas (nici macar in Cora, unde mai mergem la cumparaturi nu cred ca este magazin Adidas). Dar asta am citit si eu pe net. Poti incerca la Adidas la voi daca ai prin apropiere, macar intrebi. O sa mai intreb si eu pe la microbisti pe la mine sa vad daca stie cineva ceva mai precis.
-------------------- |
| michelle |
21-05-2008, 09:45 AM
|
Miha, e buna sunca pe gratar? Da, chiar f buna, mi s-a parut cam apoasa initial Eu testez mezelurile pe Oscarica, daca lui nu ii plac, nu mancam nici noi -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| nusarich |
21-05-2008, 09:48 AM
|
|
Miha, e buna sunca pe gratar? Da, chiar f buna, mi s-a parut cam apoasa initial Eu testez mezelurile pe Oscarica, daca lui nu ii plac, nu mancam nici noi Sa-i scoti certificat de tester. Daca ar fi dupa al meu as manca numai iarba de pisici si din cand in cand lapte/cascaval. Si boabe pentru probleme urinare... -------------------- |
| michelle |
21-05-2008, 10:26 AM
|
Azi:
Mic dejun: o cana de apa pe stomacul gol, un kiwi dupa 30 min, o cafea dupa 1 ora Mic dejun2 Pranz: ciorba de legume (cu smantana) si paine Gustare: 1 mar Cina: salata cu urda + sunca pui Sa-i scoti certificat de tester. Daca ar fi dupa al meu as manca numai iarba de pisici si din cand in cand lapte/cascaval. Si boabe pentru probleme urinare... Al meu mananca crochetele, am descoperit unele care ii plac foarte mult, mananca si noaptea, e mereu satul. Rar ii mai dam ceva extra. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 11:06 AM |