![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| michelle |
21-05-2008, 11:21 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.081 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Dupa ce au fost cercetate cu atentie de oameni de stiinta, s-a tras concluzia ca stramosii francezilor, Galii, pusesera la punct o retea de telefonie subterana. La aceasta neasteptata veste, nemtii, ca sa nu ramana mai prejos, au inceput si ei sa sape si pe la 70 m adancime au gasit niste resturi de sticla de unde, dupa alte cercetari, au ajuns la concluzia ca stramosii lor, Gotii, pusesera la punct o retea subterana de fibre optice. Romanii au inceput si ei sa sape 100 m si nu au gasit nimic si au ajuns la concluzia ca dacii aveau deja wireless -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| peach |
21-05-2008, 11:41 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Concediu placut , Dana ! Sa fie sanatoasa fetitza , Dumbo ! Sorina , nu exista deja stand-uri la voi cu articole pentru Campionat ? Acolo ar trebui sa gasesti si tricouri . Sau vrei tricou ca in Ro ? Pe net ai cautat ? in elvetia au articole cu toate tarile inclusiv cele care joaca doar in Austria..dar nu Romania Astept sa restarteze serverul Miha ..nu am ce lucra altfel -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| nusarich |
21-05-2008, 01:08 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Al meu mananca crochetele, am descoperit unele care ii plac foarte mult, mananca si noaptea, e mereu satul. Rar ii mai dam ceva extra. Pai cred ca si al meu e satul, ca desi nu mananca prea mult (e un delicat, nu ca stapana-sa), nici nu cere. Adica cere doar sa fie mangaiat (cand vrea muschiu' lui, normal). Iar noaptea... hmmm... cred ca noaptea in afara minutelor de somn ne pandeste. Ca ma musca foarte des de talpa, cum gaseste un picior afara de sub paturica, cum baga coltii... si ne supravegheaza sa vada daca dormim. Dimineata e super obosit si sta sa ne trezim noi ca sa se culce el la loc... -------------------- |
| Monic |
21-05-2008, 03:08 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.611 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Bueyy Sorina, pai de-astea-mi faci tu mie? Imi tii galerie ca sa fie putza?
Lasa Harap Alb, ca-ti vine si tie randul Nusa, pisica voastra este cumva `catelul` casei de va pazeste in halul ala? Miha, voi cand apucati sa va mutati la casa noua? -------------------- ![]() |
| michelle |
21-05-2008, 03:44 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.081 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Miha, voi cand apucati sa va mutati la casa noua? Nu avem inca nici un raspuns concret. Am inteles ca se lucreaza la interioare. Au mai fost tot felul de probleme care au cauzat intarzieri. Cea mai noua: in loc sa aduca lifturi de 5 persoane, au adus de 7 -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| michelle |
21-05-2008, 03:56 PM
|
Planurile mele cu meniul s-au dat peste cap din cauza zilei unui coleg.
Am sarit din schema cu 4 felii de pizza si un pahar de suc -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| peach |
21-05-2008, 04:00 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Bueyy Sorina, pai de-astea-mi faci tu mie? Imi tii galerie ca sa fie putza? Lasa Harap Alb, ca-ti vine si tie randul Nusa, pisica voastra este cumva `catelul` casei de va pazeste in halul ala? Miha, voi cand apucati sa va mutati la casa noua? nuuuuuuuu fac galereie ..spun ce simt ...la mine o sa fie fata ..chelioasa..am visat de nspe ori nu te mai plinge de putza ..daca-l vezi pe a lui Dana o sa-ti doesti unul identic -------------------- |
| Dumbo |
21-05-2008, 04:09 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 884 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Monic, eu am o singura problema acum: sefii mei s-au gandit ca daca tot suntem doua putem munci dublu, asa ca din cauza ca a plecat o colega din firma eu i-am preluat integral task-urile.
Acum inca mai astept sa imi dublez salariul In fine, nu e deloc usor, pe langa treburile mele mai am inca un car de munca, si nu apuc sa termin nimic si nici sa fac nimic prea bine. Am zis ca o sa pun piciorul in prag ca nu se mai poate asa... tu vrei fetita? Eu voiam baiat, dar important e sa fie sanatos ca restul nu se poate programa. Nici cu "dieta" nu stau prea bine, m-am ingrasat 5 kg pana acum si ma gandesc cu groaza ce ma fac pana la capat? -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| michelle |
21-05-2008, 04:12 PM
|
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ramonavlas |
21-05-2008, 04:21 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.557 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Chiar funny.........
-------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| Monic |
21-05-2008, 04:24 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.611 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Peach, eu la inceput am zis ca e baiat, pt ca asa am simtit. dar de atunci cu atatea greturi si pofta de dulce, dupa ce m-am transformat intr-o scorpie sclifosita
Dumbo, tu planuiesti sa lucrezi pana in ultimul moment? Ca eu da... Miha, noi inca nu ne-am mutat la casa noua, dar sper ca pana vine deci Peach, fetita ta nu va fi peach, va fi Nectarina Acest mesaj a fost editat de Monic: 21-05-2008, 04:22 PM -------------------- ![]() |
| nusarich |
21-05-2008, 05:46 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Nusa, pisica voastra este cumva `catelul` casei de va pazeste in halul ala? Ce catel frate, zici ca-i bodyguard nu alta! Sa vezi ce fata a facut un nene care imi adusese niste carti, a dat sa iasa cu spatele din casa cand l-a vazut. Si pufosul meu statea ca un print in hol, nu zicea nici pis... -------------------- |
| Dumbo |
21-05-2008, 06:08 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 884 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Monic daca esti scorpie sclifosita si usor irascibila este fata.
Eu vreau sa muncesc pana cand se poate, din cauza ca legea aia cu 8 milioane nu ma aranjeaza deloc financiar. Si tot din cauza asta vreau sa stau cat mai putin in CIC. Plus ca o sa imi lipseasca colegii ... -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| honey79 |
21-05-2008, 09:55 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.087 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Monic , scumpa...acum am citit vestea cea mare.
Felicitari!!! Sarcina usoara iti doresc,fara probleme si-un bebe sanatos. Ce frumos, tot mai multe fete gravidute. Acest mesaj a fost editat de honey79: 21-05-2008, 09:56 PM -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| michelle |
22-05-2008, 08:46 AM
|
Neata!
Ieri meniul meu a fost dat peste cap, asa ca cel de azi e cel pe care l-am postat pt ieri Oare ce se intampla cu Emu? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 11:57 PM |