![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| bubbles |
22-05-2008, 08:58 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
-------------------- |
| peach |
22-05-2008, 11:54 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Peach, eu la inceput am zis ca e baiat, pt ca asa am simtit. dar de atunci cu atatea greturi si pofta de dulce, dupa ce m-am transformat intr-o scorpie sclifosita Dumbo, tu planuiesti sa lucrezi pana in ultimul moment? Ca eu da... Miha, noi inca nu ne-am mutat la casa noua, dar sper ca pana vine deci Peach, fetita ta nu va fi peach, va fi Nectarina fimea va fi o caisa cu aroma de branza elvetiana gruyer Fata, baiat nu conteaza sanats/a sa fie -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| otilici |
22-05-2008, 03:09 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Stiu ca si eu intru destul de rar,dar...si eu incep sa-mi fac griji pt. Emu.Ea intra chiar zilnic intr-o vreme,apoi a disparut brusc...Sper sa fie ok...
-------------------- |
| honey79 |
22-05-2008, 03:15 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Emu e bine,fetelor.
Activa, cum bine o stim. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| emu |
22-05-2008, 05:11 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
La apel! Vin cu scuzele de rigoare!!! Am avut (si inca mai am/avem) cam multe pe cap in ultima vreme si n-am mai apucat sa intru aici.... na, scuze scuze, nici prin cap nu mi-a dat sa vin sa zic ceva sa nu va ingrijorati
Honey, saru'mana de promptitudine Chiar sunt bine, un pic de anemie (nivel 10.9 in loc de 11 min), n-am diabet gestational si nici sifilis Monic Dumbo, pana la urma cea mica nu s-a mai rusinat la ecograf? Multi pupicioi pt ea, sa creasca frumoasa si desteapta Peach, asteptam asteptam. Poate-i mai devreme decat planuiesti tu Va pup pe toate... o sa incerc sa intru mai incolo sa mai recuperez din noutati. -------------------- |
| Dumbo |
22-05-2008, 09:40 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.017 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Hehehe salutare Emu. Bebelina nu stiu cat a fost de rusinoasa, dar la cat a gadilat-o nenea doctoru cred ca pana la urma a cedat si nu s-a mai ascuns.
Eu nu mi-am mai masurat demult burtica, eu zic ca a inceput sa creasca. Azi o colega m-a felicitat pentru bb si a zis ca nah, acum ca sunt in luna a 3-a e normal sa nu se vada asa burtica, dar lasa... Si cand i-am zis ca sunt intr-a 5-a acusi nu i-a venit sa creada. In schimb sanii ... Incerc sa pap sanatos si de toate, adica diversificat. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| emu |
22-05-2008, 10:55 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
5 luni deja!!! Man! Oare de ce cateodata mi se pare ca zboara timpul?!
Burta n-am masurat-o eu, ci dr. - am intrebat-o daca poa' sa-si dea cu parerea despre cat de mare e bebe sau daca creste in ritm normal; si mi-a zis ca in functie de marimea burtii poate sa guestimeze daca merge bine sau nu. Adica, sa explic: partea din fata (ca nu masoara tot mijlocul) trebuie sa fie cu +/- 1 cm raportat la nr. de saptamani (si eu ieri aveam 29 cm la 28 de saptamani si 5 zile). Motivul pt care-am intrebat este ca nu mai fac nici un ultrasound pana nasc si mai citisem online de moduri in care dr-ii pot spune daca bebelul creste normal sau nu (plus ca nu cred tot ce gasesc online, asa ca dna trebuie sa-mi raspunda la o mie si una intrebari la fiecare control... cred ca o amuza si pe ea, ca tare multa rabdare are Mie incepusera sa-mi faca cu ochiul dulciurile intr-o perioada... la genul nu ma opresc pana nu termin -------------------- |
| michelle |
23-05-2008, 08:25 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Emu, de cand nu ne-am mai vazut, ma bucur ca ai revenit
Acum vad ce putin mai ai pana la due date.. parca mai ieri ne anuntai vestea cea buna -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| michelle |
23-05-2008, 09:10 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Deea, nu ne mai pui poze cu mandruta ta?
Eu ieri am fost relativ cuminte, am iesit din schema cu o felie de pizza si o mana de salatine. Dar am stat totusi in puncte. Azi: Gustare: 1 kiwi Mic dejun: iaurt + fulgi Pranz: salata (salata verde, ceapa, rosie, castravete, ridichi, urda, sunca pui), 1 bulcuta paine Gustare: 1 mar Pt cina inca nu stiu.. vreo idee? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| nusarich |
23-05-2008, 12:20 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Deea, nu ne mai pui poze cu mandruta ta? Eu ieri am fost relativ cuminte, am iesit din schema cu o felie de pizza si o mana de salatine. Dar am stat totusi in puncte. Azi: Gustare: 1 kiwi Mic dejun: iaurt + fulgi Pranz: salata (salata verde, ceapa, rosie, castravete, ridichi, urda, sunca pui), 1 bulcuta paine Gustare: 1 mar Pt cina inca nu stiu.. vreo idee? Noi suntem fani cartofi. Asa ca daca nu avem nimic pentru cina, facem rapid ceva din cartofi si gata cina! De preferinta cu branza rasa deasupra... -------------------- |
| michelle |
23-05-2008, 12:48 PM
|
Noi suntem fani cartofi. Asa ca daca nu avem nimic pentru cina, facem rapid ceva din cartofi si gata cina! De preferinta cu branza rasa deasupra... Ce idee buna! Mie imi plac cartofii fierti (natur), peste care adaug apoi un pic de ulei si marar -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| nusarich |
23-05-2008, 01:30 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Ce idee buna! Mie imi plac cartofii fierti (natur), peste care adaug apoi un pic de ulei si marar Eu mai pun peste cartofei ulei de masline si patrunjel. Mi se pare asa de bun cu cartofii natur... ca altfel nu ii simt gustul la fel. -------------------- |
| ALICE |
23-05-2008, 02:09 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.414 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Eu o sa mananc niste copanele de pui la Punga Magica cu salata
|
| emu |
23-05-2008, 05:35 PM
|
'neata dietistelor
Miha cf. cantarului de la clinica am luat doar 20 lbs Pisik!!! Intrebare intrebatoare -------------------- |
| nusarich |
23-05-2008, 05:42 PM
|
|
Emu, cartofii natur sunt cartofi fierti - eu ii fierb in coaja, ii las putin de tot sa se raceasca si cat sunt inca destul de fierbintei ii curat si ii tai in cubulete - peste ei se pune unt / ulei si verdeata. Eu pun patrrunjel si nu mai am nevoie si de sare, dar daca simti nevoia, pui si sare. Eu asa ii fac. Sunt simpli de tot dar mie imi plac la nebunie. Merg ca si garnitura (in special la peste) sau ca si fel principal de post.
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 02:12 AM |