left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

120 Pagini V « < 23 24 25 26 27 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Neuronii WW part 16, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
michelle
mesaj 23-05-2008, 05:45 PM
Mesaj #361

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.092
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!
Sex: Feminin

Ai luat putin, doar 9 kg..

Asa e cu cartofii natur, doar ca eu ii curat de coaja. In loc de ulei/ unt poti lasa din zeama in care au fiert.
Tocmai mi-am dat seama ca am mancat de maxim 6p azi, fara cina, deci tre sa mai adaug ceva pe langa cartofi. Dar chiar si asa, tot sub limita indicata sunt..

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
nusarich
mesaj 23-05-2008, 05:45 PM
Mesaj #362

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.851
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80

Pisi!!!!!!!!!!! Long time no see..... Ce faci? Nu ne spui nimic? pupic.gif

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

emu
mesaj 23-05-2008, 05:55 PM
Mesaj #363

Marmota

Raspunsuri: 1.002
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20

Mhm... ce simplu suna, desi mi-e cam frica de mancarurile simple ca astea cateodata nu-mi ies lol.gif. O sa incerc maine sa vedem ce iese... si ce bine ca sunt buni si fara sare... nu folosesc sare cand gatesc, decat pe masa, la musafiri, daca vor )).gif

Va multumesc de raspuns smile.gif

Azi am in plan salata de ton facuta din ton in apa cu putina maioneza, putin mustar si telina... ahh si condimentata cu piper (cateodata si cu seminte de piper rosu).

Miha, da, am luat putin in comparatie cu alte viitoare mamici.. dar numai eu stiu cat de greu imi vine cateodata sa stau in alea 2000 de cal, ca ba imi vine pofta de dulce, ba de alte ingrasacioase... ma satur si eu de legume si carne lean si mai calc pe langa, cu saptamani de carbohidrati la greu... apoi ma gandesc ca numai mie-mi fac rau ca bebe oricum isi ia ce are el nevoie.

--------------------
+Quote Post
honey79
mesaj 23-05-2008, 06:55 PM
Mesaj #364

Marmota

Raspunsuri: 1.087
Inscris: 1-08-2006
Din: SUA
Membrul Nr.: 84

Emu, de ce nu mai faci ultrasound deloc pana nasti? Asa vrei tu...sau...???

--------------------
+Quote Post
emu
mesaj 23-05-2008, 10:08 PM
Mesaj #365

Marmota

Asa mi-au spus la clinica cand l-am facut pe cel de la 20 de saptamani. Atunci au verificat si masurat tot ce se putea la fat. Si totul era in ordine wink1.gif Au facut vreo cateva zeci de poze, m-am si minunat de cat de detaliat se poate vedea totul (ma rog, in afara de plamani).

Ma gandesc ca la cate teste de sange am facut pana acum, si quadruplul test ala... probabil nici nu-i nevoie de alt ultrasound, doar sa cer eu sa-mi faca daca tin neaparat.

Anunt si eu cu mandrie ca in sfarsit mi-am facut programare la cursul de nastere; va dura o zi intreaga (e pe 8 iunie), aduce tipa micul dejun si pranzul si ne trece prin toate cele de stiut despre nastere si alaptat in 8 ore, plus turul spitalului unde o sa nasc (desi l-am vazut inainte )).gif) si-l mai invata si pe-al meu cum sa-mi faca masaj si cum sa aplice tehnici de acupressure w00t.gif care sa ma ajute la nastere. Partea asta ma incanta cel mai tare )).gif Abia astept. Si... da, costa...

--------------------
+Quote Post
emu
mesaj 24-05-2008, 05:14 AM
Mesaj #366

Marmota

Am intrat rapid inainte de culcare... si constat ca intr-unul din mesaje am scris seminte de piper rosu lol.gif unde mi-era capul?! Vroiam sa zic ardei rosu/iute. Cred ca s-a inteles oricum blushing.gif

--------------------
+Quote Post
bubbles
mesaj 24-05-2008, 07:34 AM
Mesaj #367

Crocodil

Raspunsuri: 7.463
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Neata yahoo.gif .Am examen de la 11 ,apoi mergem la piata un pic :si apoi curatenie la piatra doh.gif .Am facut abdomene alataseara si acum am o febra musculara de abia ma ridic din pat lol.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
Mariana
mesaj 24-05-2008, 08:04 AM
Mesaj #368

Ciocanitoare

Raspunsuri: 493
Inscris: 20-06-2007
Din: O comuna la malul Dunarii...
Membrul Nr.: 315
Dispozitie: Melancolica, romantica...

Multa bafta.
Ai facut multe deodata, trebuia sa o iei treptat.
pupic.gif hug.gif
+Quote Post
Dumbo
mesaj 24-05-2008, 10:56 AM
Mesaj #369

Nevastuica

Raspunsuri: 894
Inscris: 12-07-2007
Membrul Nr.: 339

Buna dimineataaaa ...

Emu eu pana acum am pus 5-6 kg, dar cred ca in loc sa le pun pe burtica le-am pus pe solduri si pe sani ca burtica nu prea mi se pare ca a crescut. Oricum bb e bine dezvoltat, are tot ce ii trebuie asa ca mai putin contreaza kilogramele si suncile mele.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
bubbles
mesaj 24-05-2008, 09:19 PM
Mesaj #370

Crocodil

A inceput Eurovision`ul .Hai Romania cheer.gif cheer.gif

Dumbi ai pus putin swoon.gif si Emu la fel.Bravo voua cheer.gif ca eu stiu numaipersoane car au pus de la 15 kg in sus wacko.gif simi-e frica simie de lucrul asta blink.gif

--------------------
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
emu
mesaj 24-05-2008, 10:14 PM
Mesaj #371

Marmota

CITAT(Dumbo @ 24-05-2008, 04:56 AM) *

Buna dimineataaaa ...

Emu eu pana acum am pus 5-6 kg, dar cred ca in loc sa le pun pe burtica le-am pus pe solduri si pe sani ca burtica nu prea mi se pare ca a crescut. Oricum bb e bine dezvoltat, are tot ce ii trebuie asa ca mai putin contreaza kilogramele si suncile mele.

Cred ca ti se pare, cam asa gandeam si eu acum o luna-doua. Oricum e super bine, iar marimea burticii nu determina marimea lui bebe. Abia astept sa incepi sa povestesti de schemele care o sa inceapa sa le faca biggrin.gif

I-ai dat vreo porecla? Al nostru are numele de peanut (de la socrii citire), eu doar ii zic baby (tare creativa sunt, nu?!)

Bubule mie personal imi vine greu sa exagerez cu mancarea cand simt cum greutatea asta extra imi afecteaza oasele. Bine asta vine si in combinatie cu relaxarea ligamentelor... sunt de vreo 2 saptamani in perioada de trosnire os/oase dimineata la datul jos din pat, de ma intreb (de fiecare data cand se intampla) daca mi-am rupt ceva )).gif La cat de mult te gandesti tu sa nu iei in greutate o sa-ti vina relativ usor sa te incadrezi in nr. de cal recomandat pt o gravida cand va fi timpul wink1.gif Sunt sigura.

Multa lume mi-a zis ca ma invidiaza ca acum pot sa mananc orice si oricat... ca ele asa ar face de-ar fi in locul meu... si sa profit de situatie. Nu ma apuc sa zic nimanui ca e corpul meu si implicit decizia mea... ca as isca destule polemici asa ca dau din cap aprobator si-mi vad de ale mele )).gif

Cu ce piesa participa Romania la Eurovision?

p.s. am pus cartofii la fiert... am untul si verdeata pregatite, acum sa vedem cum e rezultatul final lol.gif Am emotii.

--------------------
+Quote Post
bubbles
mesaj 24-05-2008, 11:16 PM
Mesaj #372

Crocodil

Emu asta e melodia care ne reprezinta Nico si Vlad Mirita - Pe-o margine de lume

--------------------
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
Dumbo
mesaj 24-05-2008, 11:50 PM
Mesaj #373

Nevastuica

Raspunsuri: 894
Inscris: 12-07-2007
Membrul Nr.: 339

Bubule zici tu ca sunt putine kg, dar sigur pana la sfarsit se vor mai aduna considerabil.
Probabil ca se aduna si de la vitamine, dar nu imi vine sa le las. Intr-o zi am luat mai putine pastile de magneziu si m-a apucat un carcel de am schiopatat 3 zile.

Emu bblina e deja incapatanata ca ma'sa. Povestesc fetele pe celalalt forum ca daca pun mana pe burtica bb se misca in directia aia. A mea, bineinteles ca face numai cum vrea ea si se misca numai cand vrea mami sa plece la culcare.
Cu mancatul e un pic mai greu sa ma controlez. Nu manac chiar orice, oricand, oricum, am ramas inca cu obsesia siluetei, dar nici nu ma abtin. Nu mi se par normale opiniile cum ca acum trebuie sa mananci cat pentru doi, sau ca acum sa profiti sa mananci cat mai mult ca nah, oricum te ingrasi.
Tocmai pentru ca oricum se aduna destul de rapid niste kilograme in plus trebuie sa te gandesti la sanatate.
Plus ca nu prea poti sa faci miscare, obosesti repede...

Gata cu plangerile. Partea frumoasa e ca parca oamenii sunt mai draguti cu tine, mai amabili, esti un pic mai protejata... rolleyes.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
emu
mesaj 25-05-2008, 02:45 AM
Mesaj #374

Marmota

smile.gif la faza cu oamenii draguti sunt cam carcotasa... ma enerveaza la culme ca se holbeaza cate unii/unele de-mi vine sa le zic ceva de dulce de fiecare data cand observ. Tare inconfortabil e (ca sa nu zic rude al n.aibii)

De ce iei magneziu?

Bubbles ms de link wink1.gif

p.s. au iesit super buni cartofii natur. Pe langa am facut si cartofi cu un fel de branza echivalent la branza proaspata din RO blum.gif yumm yumm

--------------------
+Quote Post
emu
mesaj 25-05-2008, 02:58 AM
Mesaj #375

Marmota

CITAT(Dumbo @ 24-05-2008, 05:50 PM) *
Emu bblina e deja incapatanata ca ma'sa. Povestesc fetele pe celalalt forum ca daca pun mana pe burtica bb se misca in directia aia. A mea, bineinteles ca face numai cum vrea ea si se misca numai cand vrea mami sa plece la culcare.
)).gif Ai putina rabdare ca o sa devina o jucausa cat de curand. E asa frumoasa senzatia, chiar relaxant! Chit ca dureaza 24/24 )).gif

Nici la mine nu misca la cerere wink1.gif desi e activ majoritatea timpului.

--------------------
+Quote Post

120 Pagini V « < 23 24 25 26 27 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 6-09-2008 - 11:55 PM