![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| michelle |
23-05-2008, 05:45 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.092 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Ai luat putin, doar 9 kg..
Asa e cu cartofii natur, doar ca eu ii curat de coaja. In loc de ulei/ unt poti lasa din zeama in care au fiert. Tocmai mi-am dat seama ca am mancat de maxim 6p azi, fara cina, deci tre sa mai adaug ceva pe langa cartofi. Dar chiar si asa, tot sub limita indicata sunt.. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| nusarich |
23-05-2008, 05:45 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.851 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Pisi!!!!!!!!!!! Long time no see..... Ce faci? Nu ne spui nimic?
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| emu |
23-05-2008, 05:55 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.002 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Mhm... ce simplu suna, desi mi-e cam frica de mancarurile simple ca astea cateodata nu-mi ies
Va multumesc de raspuns Azi am in plan salata de ton facuta din ton in apa cu putina maioneza, putin mustar si telina... ahh si condimentata cu piper (cateodata si cu seminte de piper rosu). Miha, da, am luat putin in comparatie cu alte viitoare mamici.. dar numai eu stiu cat de greu imi vine cateodata sa stau in alea 2000 de cal, ca ba imi vine pofta de dulce, ba de alte ingrasacioase... ma satur si eu de legume si carne lean si mai calc pe langa, cu saptamani de carbohidrati la greu... apoi ma gandesc ca numai mie-mi fac rau ca bebe oricum isi ia ce are el nevoie. -------------------- |
| honey79 |
23-05-2008, 06:55 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.087 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Emu, de ce nu mai faci ultrasound deloc pana nasti? Asa vrei tu...sau...???
-------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| emu |
23-05-2008, 10:08 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.002 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Asa mi-au spus la clinica cand l-am facut pe cel de la 20 de saptamani. Atunci au verificat si masurat tot ce se putea la fat. Si totul era in ordine
Ma gandesc ca la cate teste de sange am facut pana acum, si quadruplul test ala... probabil nici nu-i nevoie de alt ultrasound, doar sa cer eu sa-mi faca daca tin neaparat. Anunt si eu cu mandrie ca in sfarsit mi-am facut programare la cursul de nastere; va dura o zi intreaga (e pe 8 iunie), aduce tipa micul dejun si pranzul si ne trece prin toate cele de stiut despre nastere si alaptat in 8 ore, plus turul spitalului unde o sa nasc (desi l-am vazut inainte -------------------- |
| emu |
24-05-2008, 05:14 AM
|
Am intrat rapid inainte de culcare... si constat ca intr-unul din mesaje am scris seminte de piper rosu
-------------------- |
| bubbles |
24-05-2008, 07:34 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
-------------------- |
| Mariana |
24-05-2008, 08:04 AM
|
|
Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 493 Inscris: 20-06-2007 Din: O comuna la malul Dunarii... Membrul Nr.: 315 Dispozitie: Melancolica, romantica... Sex: Feminin |
Multa bafta.
Ai facut multe deodata, trebuia sa o iei treptat. |
| Dumbo |
24-05-2008, 10:56 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 894 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Buna dimineataaaa ...
Emu eu pana acum am pus 5-6 kg, dar cred ca in loc sa le pun pe burtica le-am pus pe solduri si pe sani ca burtica nu prea mi se pare ca a crescut. Oricum bb e bine dezvoltat, are tot ce ii trebuie asa ca mai putin contreaza kilogramele si suncile mele. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| bubbles |
24-05-2008, 09:19 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
A inceput Eurovision`ul .Hai Romania
Dumbi ai pus putin -------------------- |
| emu |
24-05-2008, 10:14 PM
|
Buna dimineataaaa ... Emu eu pana acum am pus 5-6 kg, dar cred ca in loc sa le pun pe burtica le-am pus pe solduri si pe sani ca burtica nu prea mi se pare ca a crescut. Oricum bb e bine dezvoltat, are tot ce ii trebuie asa ca mai putin contreaza kilogramele si suncile mele. Cred ca ti se pare, cam asa gandeam si eu acum o luna-doua. Oricum e super bine, iar marimea burticii nu determina marimea lui bebe. Abia astept sa incepi sa povestesti de schemele care o sa inceapa sa le faca I-ai dat vreo porecla? Al nostru are numele de peanut (de la socrii citire), eu doar ii zic baby (tare creativa sunt, nu?!) Bubule mie personal imi vine greu sa exagerez cu mancarea cand simt cum greutatea asta extra imi afecteaza oasele. Bine asta vine si in combinatie cu relaxarea ligamentelor... sunt de vreo 2 saptamani in perioada de trosnire os/oase dimineata la datul jos din pat, de ma intreb (de fiecare data cand se intampla) daca mi-am rupt ceva Multa lume mi-a zis ca ma invidiaza ca acum pot sa mananc orice si oricat... ca ele asa ar face de-ar fi in locul meu... si sa profit de situatie. Nu ma apuc sa zic nimanui ca e corpul meu si implicit decizia mea... ca as isca destule polemici asa ca dau din cap aprobator si-mi vad de ale mele Cu ce piesa participa Romania la Eurovision? p.s. am pus cartofii la fiert... am untul si verdeata pregatite, acum sa vedem cum e rezultatul final -------------------- |
| bubbles |
24-05-2008, 11:16 PM
|
Emu asta e melodia care ne reprezinta Nico si Vlad Mirita - Pe-o margine de lume
-------------------- |
| Dumbo |
24-05-2008, 11:50 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 894 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Bubule zici tu ca sunt putine kg, dar sigur pana la sfarsit se vor mai aduna considerabil.
Probabil ca se aduna si de la vitamine, dar nu imi vine sa le las. Intr-o zi am luat mai putine pastile de magneziu si m-a apucat un carcel de am schiopatat 3 zile. Emu bblina e deja incapatanata ca ma'sa. Povestesc fetele pe celalalt forum ca daca pun mana pe burtica bb se misca in directia aia. A mea, bineinteles ca face numai cum vrea ea si se misca numai cand vrea mami sa plece la culcare. Cu mancatul e un pic mai greu sa ma controlez. Nu manac chiar orice, oricand, oricum, am ramas inca cu obsesia siluetei, dar nici nu ma abtin. Nu mi se par normale opiniile cum ca acum trebuie sa mananci cat pentru doi, sau ca acum sa profiti sa mananci cat mai mult ca nah, oricum te ingrasi. Tocmai pentru ca oricum se aduna destul de rapid niste kilograme in plus trebuie sa te gandesti la sanatate. Plus ca nu prea poti sa faci miscare, obosesti repede... Gata cu plangerile. Partea frumoasa e ca parca oamenii sunt mai draguti cu tine, mai amabili, esti un pic mai protejata... -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| emu |
25-05-2008, 02:45 AM
|
De ce iei magneziu? Bubbles ms de link p.s. au iesit super buni cartofii natur. Pe langa am facut si cartofi cu un fel de branza echivalent la branza proaspata din RO -------------------- |
| emu |
25-05-2008, 02:58 AM
|
Emu bblina e deja incapatanata ca ma'sa. Povestesc fetele pe celalalt forum ca daca pun mana pe burtica bb se misca in directia aia. A mea, bineinteles ca face numai cum vrea ea si se misca numai cand vrea mami sa plece la culcare. Nici la mine nu misca la cerere -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 6-09-2008 - 11:55 PM |