![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Dumbo |
26-05-2008, 08:53 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 895 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Felicitari Bubule, eu nici nu am apucat sa ii verific biletele dar nu imi sunau deloc cunoscut numerele alea... Liliana bine ai revenit la ww! cum merge recuperarea? Azi sunt happy, cica arat si eu a graviduta. Adica se vede burtica. In rst din fericire se pare ca nu m-am schimbat. Cred ca multi dintre colegi s-au ferit sa zica ceva de frica sa nu cumva sa ma fi ingrasat si sa fie numai asta vina. Dar azi mi-am uitat halatul ala larg acasa si a trebuit sa port unul mai stramt si se vedea mai bine cat de balena sunt. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| lilianab |
26-05-2008, 09:39 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 860 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Liliana bine ai revenit la ww! cum merge recuperarea? Multumesc Dumbo! Eu sunt bine,multumesc.In etapa in care merg cu pasi mici prin casa,putin leganatu' ca fetele de la Capalna,dar fara carja!!! -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
26-05-2008, 09:58 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Miroase cumva a mobilizare pe aici?
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| michelle |
26-05-2008, 10:16 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.092 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Pranz -salata -cafea(0p) Cina: -restul de salata Salata de cartofi cu ton(11,5p) --------------------------------- 5 cartofi medii(5p),2 oua(4p),conserva de ton in suc propriu(2,5p),castraveti murati,ceapa verde,marar,zeama de lamaie Total =20,5p din 21p Liliana, bine ai revenit! Ce ai parit de mergi cu carja? Sper ca nu e prea grav Salata era 0 p si nu ai mai trecut? Cartofii sunt 2p pana la saturatie Dumbo, vrem sa vedem pozute cu evolutia Miroase cumva a mobilizare pe aici? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| buretel |
26-05-2008, 10:49 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Miroase cumva a mobilizare pe aici? Eu Lilicule, ti-ai ales dom'le tematica pt licenta? L-ai agatat de-o aripa pe prof? Am citit in diagonala, a castigat Bubu la loto? -------------------- |
| emu |
26-05-2008, 10:51 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.002 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Iar nu mai pune nimeni meniuri? Eu nu mai stiu ce sa mananc... in afara de salata si carnitza. Orez cu legume si... carnitza Sau combinatia mortala... se prapadeste sotul de ras de fiecare data cand ma vede cu castronul de: orez fiert, cu fasole rosie (neaparat rosie), amestecat totul cu 30 gr de branza si o lingurita de ketchup Paula, bine ai revenit. Te asteptam cu bratele deschise in clubul viitoarelor mamici! Felicitari Michelle! Asta da inceput de saptamana promitator. Ce-mi place sa vad atata mobilizare. Bravo! si sa va tina cat mai mult posibil, cel putin pana la target Alice... de fiecare data cand ai inceput dieta (orice dieta) ai tinut corect mai mult de 2-3 saptamani si nu s-au vazut deloc rezultate? Liliana ma bucur sa citesc ca te simti din ce in ce mai bine. Dumbo chiar, sustin cererea lui Michelle Aici a fost Memorial Day weekend... azi e Memorial Day (in memoria veteranilor de razboi fosti si actuali) si am avut asa o stare generala de lene si somnolenta. Sper sa-mi revin pana maine. -------------------- |
| ALICE |
27-05-2008, 07:50 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.216 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Somnoroasa Sex: Feminin |
M-am cantarit.Dupa ce inainte de Paste aveam 64 kg, acum am 68.Ce ziceti????
Se vede ca si-au facut efectul antidepresivele si Magne B6 . Emu, mi-a mers bine cu WW acum doi ani.Reusisem sa ajung la 61 g.Acum, nu mai merge.Ori fac eu vreo prostie Acest mesaj a fost editat de ALICE: 27-05-2008, 08:04 AM |
| aleonzuza |
27-05-2008, 08:17 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 45 Inscris: 26-05-2008 Membrul Nr.: 1.016 Dispozitie: asa si asa Sex: Feminin |
Buna dimineata!!! Cum sunteti?? A inceput bine ziua??? Eu am inceput-o incercand sa obtin o stampila pe o adeverinta de salatiu..de la o secretara acra..Ce-mi plac fetele astea!!!
Inainte aveam alt id..pt cine ma intreba..eram alina obsy... Ieri..ziceam ca raman in puncte..am reusit, dar tot am mancat si prostii: 4 covrigi de 60 g fiecare..in rest: legume multe si un mar..si 2 feliute de branza, dar nu degresata...(vreo 80-100 g)...am aproximat ca ar fi facut 10 p incarcat. iar covrigii inca vreo 6. cum e?? -------------------- Join me in the Phentermine support group![url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/]
![]() [/url] |
| bubbles |
27-05-2008, 10:42 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Miroase cumva a mobilizare pe aici? Mie asa mi se pare Miroase cumva a mobilizare pe aici? Eu Lilicule, ti-ai ales dom'le tematica pt licenta? L-ai agatat de-o aripa pe prof? Am citit in diagonala, a castigat Bubu la loto? A castigat sotul lui BUBU Fetele am si eu intrebare...Am branza si smantana de tara.Cum se puncteaza? -------------------- |
| Nessie |
27-05-2008, 10:45 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Inainte aveam alt id..pt cine ma intreba..eram alina obsy... De ce ti-ai schimbat ID-ul? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| aleonzuza |
27-05-2008, 10:51 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 45 Inscris: 26-05-2008 Membrul Nr.: 1.016 Dispozitie: asa si asa Sex: Feminin |
Nu mai stiam parola...si, cum mi-am schimbat si numele dupa divort...am schimbat si id-uri..Si, in plus, acum nu mai sunt obsy(alina obsy), acum sunt zuza(aleonzuza)...
-------------------- Join me in the Phentermine support group![url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/]
![]() [/url] |
| ALICE |
27-05-2008, 11:13 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.216 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Somnoroasa Sex: Feminin |
Fetelooooooor 0,75 p se rotunjesc la 1 p?
|
| May |
27-05-2008, 11:14 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Da
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| michelle |
27-05-2008, 11:40 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.092 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Ieri s-a cam dus pe apa sambetei ziua mea de dieta din cauza party-ului de la serviciu.
Azi: Mic dejun: lapte, banana, scortisoara Pranz: ciorba, paine Gustare: urda, rosie, castravete, banana Cina: inca nu stiu, sper ca ceva usor 4 covrigi de 60 g fiecare..in rest: legume multe si un mar..si 2 feliute de branza, dar nu degresata...(vreo 80-100 g)...am aproximat ca ar fi facut 10 p incarcat. iar covrigii inca vreo 6. cum e?? Nu cred ca e bun punctajul tau 80-100g branza: maxim 4p 4 covrigi: in jur de 8p (2 x 4) -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Nessie |
27-05-2008, 11:52 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Nu mai stiam parola...si, cum mi-am schimbat si numele dupa divort...am schimbat si id-uri..Si, in plus, acum nu mai sunt obsy(alina obsy), acum sunt zuza(aleonzuza)... Exista posibilitatea de resetare a parolei si de alegere a uneia noi si exista posibilitatea sa-ti schimbi numele de user. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 11:28 PM |