![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| nusarich |
05-06-2008, 01:25 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Eu am alte probleme existentiale la ora asta, ma gandesc ca poate mi-a facut cineva vraji/farmece/blesteme pt ca in ultimul an mi s-au intamplat tot felul de chestii nasoale. A fost vreuna din voi la preot sa incerce sa dezlege chestii din astea? Sau aveti idee cum se face? Adica ce ar trebui sa fac? Ella, cred ca e ceva in aer, ca si mie mi s-au intamplat tare multe in ultima vreme. Anul trecut mi-au murit 2 colegi (unul la inceputul anului, unul la sfarsit), tot anul am avut probleme cu masina, anul asta in martie a murit tatal sefei mele, din 13 aprilie sefa mea e in concediu medical, dupa ce a facut un accident cu masina. Intre timp, unui alt coleg i-a murit sotia (avea vreo 37-38 de ani) si bunica, la interval de 2 saptamani. Si ca sa fie totul ok, saptamana trecuta mi-a spus sorela mea ca nepotica mea de 10 ani are diabet. Cam multe ... -------------------- |
| buretel |
05-06-2008, 01:46 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Nusha
Ela, vorbesti serios, chiar crezi in asa ceva? -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lilianab |
05-06-2008, 02:30 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 854 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Fetili!!!
Se mai poate vota si azi,daca alegeti optiunea "cele mai votate" de acolo se poate vota. www.desarbatori.ro=>concurs=>cele mai votate=>Liliana Barbu "Bunicii" Eu am alte probleme existentiale la ora asta, ma gandesc ca poate mi-a facut cineva vraji/farmece/blesteme pt ca in ultimul an mi s-au intamplat tot felul de chestii nasoale. A fost vreuna din voi la preot sa incerce sa dezlege chestii din astea? Sau aveti idee cum se face? Adica ce ar trebui sa fac? Ella indraznesc sa ma bag in seama:daca totusi crezi in asa ceva(cand accepti ideea,permiti acestor chestii sa patrunda in viata ta) atunci poti incepe prin a face o "sfiintire a apartamentului"(o aghiazma acasa),apoi mergi la biserica si plateste o rugaciune la 40 de zile si prelungeste-o de fiecare data,in care sa spui pentru ce te rogi,inclusiv pt indepartarea farmecelor si a dusmanilor .Trebuie sa si crezi in ceea ce faci.Si mai ales trebuie sa gandesti ca Dumnezeu e mai mare si mai puternic decat orice si daca el nu permite ,nimic rau nu te poate atinge.Trebuie doar sa crezi in El si puterea lui. Acest mesaj a fost editat de lilianab: 05-06-2008, 02:25 PM -------------------- |
| Ella79 |
05-06-2008, 02:43 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.431 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Nusha Ela, vorbesti serios, chiar crezi in asa ceva? Bai, nici eu nu stiu. In principiu nu cred in chestii din astea. Dar, cum spuneam, in ultima vreme mi s-au intamplat multe chestii nasoale, nimic din ce vreau sa fac nu merge, nu se leaga, se intampla chestii ciudate.... Am impresia de cele mai multe ori ca tarasc un pietroi dupa mine, ma simt apasata si obosita... O prietena mi-a zis ca poate mi-a facut cineva rau si mi-a bagat in cap ca ar trebui sa fac ceva in sensul asta... Ella indraznesc sa ma bag in seama:daca totusi crezi in asa ceva(cand accepti ideea,permiti acestor chestii sa patrunda in viata ta) atunci poti incepe prin a face o "sfiintire a apartamentului"(o aghiazma acasa),apoi mergi la biserica si plateste o rugaciune la 40 de zile si prelungeste-o de fiecare data,in care sa spui pentru ce te rogi,inclusiv pt indepartarea farmecelor si a dusmanilor .Trebuie sa si crezi in ceea ce faci.Si mai ales trebuie sa gandesti ca Dumnezeu e mai mare si mai puternic decat orice si daca el nu permite ,nimic rau nu te poate atinge.Trebuie doar sa crezi in El si puterea lui. Dar sfintirea asta in casa se face asa, cand vreau eu, sau trebuie sa fie o ocazie anume, o sarbatoare anume. Si cum sa fac? Sa merg sa vorbesc cu un preot? Sau e obligatoriu sa fie cel de la biserica de langa casa mea? Nu stiu... cum anume sa platesc o rugaciune? |
| lilianab |
05-06-2008, 02:58 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 854 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Ella ai mp.
-------------------- |
| ALICE |
05-06-2008, 03:06 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.215 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Somnoroasa Sex: Feminin |
Ella, de cand m-am imbolnavit si eu cred in farmece.Si eu m-am gandit sa merg la o biserica sa mi se citeasca niste rugaciuni.Ca parca nu-mi mai gasesc linistea.
Asa ca si pe mine ma intereseaza ce sa fac Acest mesaj a fost editat de ALICE: 05-06-2008, 03:10 PM |
| Ella79 |
05-06-2008, 04:13 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.431 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Ella ai mp. Multumesc mult!! Ella, de cand m-am imbolnavit si eu cred in farmece.Si eu m-am gandit sa merg la o biserica sa mi se citeasca niste rugaciuni.Ca parca nu-mi mai gasesc linistea. Asa ca si pe mine ma intereseaza ce sa fac Da mai, nu stiu, parca se intampla ceva aiurea cu toata lumea. Si-apoi ma duc la biserica, nu la vrajitoare! N-are ce sa strice, nu? |
| Sexymom |
05-06-2008, 05:23 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Bunica mea, Dumnezeu sa o ierte, spunea ca numai cine crede in farmece si vraji are parte de ele.
Dar asa ceva nu exista. Hai mai fetelor cum puteti sa credeti in asa ceva? Eu una nu cred in asa ceva nici moarta, mai spunea si nasa mea ca a avut argint viu in cada, ca i-a legat barbatul cununiile, ca din cauza asta are o amanta de 10 ani , bla, bla, si umbla si acum la toate bisericile din Brasov. Viata trebuie acceptata exact asa cum este,cum o aranjeaza Doamne-Doamne nu alte influente negative. Trebuie sa acceptam ce se intampla in jurul nostru nu sa gasim scuze ca numai din o cauza anume se intampla toate astea. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Ella79 |
05-06-2008, 08:45 PM
|
Nu stiu mai, nici eu nu cred in din astea.
Dar in ultima vreme probabil ca am luat-o razna complet.... Oricum, eu nu vreau sa ma duc la chestii oculte. Eu vreau sa ma duc la biserica. Ma gandesc ca nu are ce sa strice.. atata tot... |
| lilianab |
05-06-2008, 08:54 PM
|
Fetili,fetili!!!!!!
Buna seara, va comunic faptul ca sunteti unul dintre castigatorii concursului "Amintiri din copilarie" desfasurat pe www.sentimente.ro => www.desarbatori.ro Pentru expedierea premiului va invit sa ne trimiteti adresa dvs si numarul de telefon. Multumim pentru faptul ca ne-ati ales! O seara placuta! -------------------- |
| MagdaC |
05-06-2008, 09:09 PM
|
|
Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 274 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 76 Dispozitie: Fighting myself.. Sex: Feminin |
Buey,ce dor mi-a fost de voi !
Va pup! Nu v-am mai citit de mult, ca sunt tare prinsa cu serviciul,cu casa,cu toate.. Acum am prins si eu 3 paginute Spor la cuminteala...sper sa imi vina si mie mintea la cap. A inceput, un pic ..asa puuup -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9nyqFU/]
![]() start: 26 nov 2007 |
| michelle |
05-06-2008, 09:25 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.081 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Ella, Alice, Nusa, sper sa reusiti sa va gasiti linistea sufleteasca
Cred ca un psihic optimist ne ajuta sa trecem mai usor peste toate.. Lili, felicitari! Am reusit si eu sa te votez Magda, ce mai faci? Cam rarut pe la noi -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| honey79 |
05-06-2008, 09:39 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.087 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Ella, eu zic ca, daca tu simti nevoia sa mergi la Biserica, sa te rogi, sa vorbesti cu un preot, atunci...go for it.
Eventual, poti merge la o mica Manastire, unde parca totul e altfel. Si calugarul te asculta parca altfel, decat preotul de la oras. Cel putin eu asta impresie am avut-o...acum ativa ani. Si da, pentru casa, poti vorbi cu un preot (de obicei cel arondat Sectorului in care locuiesti...cel care vine cu Botezul) sa vina sa-ti faca o Sfestanie in casa. Pup si-ti doresc numai bine. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| nusarich |
06-06-2008, 07:38 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Fetili,fetili!!!!!! Buna seara, va comunic faptul ca sunteti unul dintre castigatorii concursului "Amintiri din copilarie" desfasurat pe www.sentimente.ro => www.desarbatori.ro Pentru expedierea premiului va invit sa ne trimiteti adresa dvs si numarul de telefon. Multumim pentru faptul ca ne-ati ales! O seara placuta! Felicitari Lilica! Asta da veste buna! -------------------- |
| lilianab |
06-06-2008, 08:08 AM
|
Fetili,fetili!!!!!! Buna seara, va comunic faptul ca sunteti unul dintre castigatorii concursului "Amintiri din copilarie" desfasurat pe www.sentimente.ro => www.desarbatori.ro Pentru expedierea premiului va invit sa ne trimiteti adresa dvs si numarul de telefon. Multumim pentru faptul ca ne-ati ales! O seara placuta! Felicitari Lilica! Asta da veste buna! Ella Miha ,Nusharich Si :"buna dimineata fetili frumoasili!The week end is coming!!!" -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 11:51 PM |