![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| peach |
11-06-2008, 05:24 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Al n.a.i.b.i.i. vant , se vede ca e elvetian La ce meci mai aveti bilete ? numai eu am la olanda-romania..cele cu italia am facut bisnita -------------------- |
| Ella79 |
12-06-2008, 06:49 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.573 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Buretel, tare bine ai slabit! Oare o sa reusesc si eu vreodata? Acelasi lucru ma intrebam si eu despre mine.... -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| nusarich |
12-06-2008, 07:39 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.914 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Acelasi lucru ma intrebam si eu despre mine.... Ella, suntem stressate! -------------------- |
| Ella79 |
12-06-2008, 08:04 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.573 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Acelasi lucru ma intrebam si eu despre mine.... Ella, suntem stressate! Pe mine ieri ma batea gandul sa ma apuc sa alerg seara prin Parcul Libertatii. Eu care nu am alergat niciodata, ca nu-mi place... -------------------- |
| nusarich |
12-06-2008, 08:15 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.914 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Ella, tu mi-ai auzit gandurile
-------------------- |
| Ella79 |
12-06-2008, 08:21 AM
|
Ella, tu mi-ai auzit gandurile Da... ma gandesc doar ca dupa o alergare buna SIGUR ma voi simti mai bine. Mai ales in perioada asta cand nu e nici prea cald, cand in parcuri miroase a tei. Ma gandesc doar la starea de bine pe care o sa mi-o dea faptul ca fac sport, stare care imi e foarte bine cunoscuta de pe vremea cand aveam bunul obicei sa merg zilnic la aerobic.... Trebuie doar sa reusesc sa ma urnesc. -------------------- |
| buretel |
12-06-2008, 08:55 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.883 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Neata fetele
Dupa ziua de marti, cu gym, dans alea alea, ieri am luat o pauza. Dar astazi sunt pe cai, si la fel si maine Ella, ai promis ca mergi cu rolele aseara, te sanctionez Nusha, si eu sunt stresata. Sa-ti spun drept, sunt mai stresata acum sa ajung unde-mi doresc, decat inainte La mine toate functioneaza pe principiul: de azi imi propun sa...si asa se intampla. Asa mi-am schimbat viata candva -------------------- |
| michelle |
12-06-2008, 08:59 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.170 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Neata!
E buna ideea cu joggingul. Fain ca aveti pe unde. Ieri am mai mancat tocanita de cartofi cu un castravete in otet si paine. Nu am mai calculat restul caloriilor, dar cred ca m-am incadrat bine. Azi: Mic dejun 1 felie paine, 2 feliute jambon de curcan, 1 triughi br. topita, 100 g iaurt 0.1% Gustari: 1 mar, 1 banana, 1 kiwi Pranz: snitel de pui, pilaf, ardei copt Pt cina nu m-am hotarat inca. Poate pui cu legume -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| nusarich |
12-06-2008, 09:00 AM
|
|
Pai sa ne urnim! Si mie imi place cum miroase acum teiul si am atatia tei in jur pe acasa... miroase de te imbata, nu alta!
Buretel, eu m-as urni de-acum, numai sa am timp sa respir... abia astept sa termin niste contracte si pana atunci fac gimnastica pe acasa, urc scari, alerg pe scari la job... -------------------- |
| michelle |
12-06-2008, 09:10 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.170 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Dragelor, ati putea sa ma ajutati cu un sfat? Imi caut un telefon pe care sa pot pune 2 sonerii zilnic automat (alarm clock/ agenda/ reminder repetitiv). Ideal ar fi sa tina minim 4-5 zile
Multumesc Pai sa ne urnim! Si mie imi place cum miroase acum teiul si am atatia tei in jur pe acasa... miroase de te imbata, nu alta! Si eu in drum spre casa ma imbat cu miros de ceai.. de tei -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Ella79 |
12-06-2008, 09:14 AM
|
Ella, ai promis ca mergi cu rolele aseara, te sanctionez N-am mai apucat. Am intarziat prea mult la cosmetica (pana la 8 jumate) si dupa aia m-am vazut cu cineva.... -------------------- |
| buretel |
12-06-2008, 09:22 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.883 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Buretel, eu m-as urni de-acum, numai sa am timp sa respir... abia astept sa termin niste contracte si pana atunci fac gimnastica pe acasa, urc scari, alerg pe scari la job... Si eu sunt afundata in treburi la birou, astazi chiar am foarte mult de lucru Dragelor, ati putea sa ma ajutati cu un sfat? Imi caut un telefon pe care sa pot pune 2 sonerii zilnic automat (alarm clock/ agenda/ reminder repetitiv). Ideal ar fi sa tina minim 4-5 zile Multumesc Miha, dar orice Nokia indeplineste ceea ce-ti doresti tu Functia alarm clock o folosesti pt trezit dimineata, dupa care in meniul Calendar, iti poti adauga remindere de tip meeting, call, birthday, memo si reminder. Eu asa am trecute zilele de nastere sau lucrurile importante. Deci ambele functionalitati coexista ps: I N-am mai apucat. Am intarziat prea mult la cosmetica (pana la 8 jumate) si dupa aia m-am vazut cu cineva.... Cu cine? -------------------- |
| michelle |
12-06-2008, 09:26 AM
|
Miha, dar orice Nokia indeplineste ceea ce-ti doresti tu Functia alarm clock o folosesti pt trezit dimineata, dupa care in meniul Calendar, iti poti adauga remindere de tip meeting, call, birthday, memo si reminder. Eu asa am trecute zilele de nastere sau lucrurile importante. Deci ambele functionalitati coexista ps: I Tocmai, eu nu vreau sa pun manual in fiecare zi, ci sa am macar doua functionalitati care sa faca asta automat (de 2 x zi, zilnic). Mai exact, una pt pilula Da, tot la Nokia ma gandesc. Eu am acum un Nokia antic si stravechi, 1100, de care sunt foarte multumita si ma cam strange in spate ca renunt la el. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Ella79 |
12-06-2008, 09:33 AM
|
N-am mai apucat. Am intarziat prea mult la cosmetica (pana la 8 jumate) si dupa aia m-am vazut cu cineva.... Cu cine? Cu ziaristul. A venit sa ia niste ghivece pe care pana la urma tot nu le-a luat ca avenit cu motorul... -------------------- |
| buretel |
12-06-2008, 10:08 AM
|
Ma duc sa-mi cumpar WII Fit!
Dany, tu parca aveai, cum e? Iti place? Ca la cel clasic nu m-am mai jucat demult Acest mesaj a fost editat de buretel: 12-06-2008, 10:08 AM -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 12:13 PM |