![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ramonavlas |
14-06-2008, 04:41 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.129 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Loredana, bine ai venit si bafta multa la alungat kg in plus.
Eu nu tin WW, calculez calorii, pana la urma cam tot aia e (exceptand faza cu fructele si legumele) unde te poti insela f tare. Nu prea ma mai pricep la WW, dar sunt sigura ca vor aparea fete care sa te lamureasca. Eu numar calorii si daca vrei, te astept si pe la mine prin jurnal -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| Dumbo |
15-06-2008, 10:35 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 948 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Buna dimineata,
cam liniste pe aici. Eu sunt disperata ca ieri am ajuns la concluzia ca mai am 3 luni si ma vad cu fica'mea. A trecut asa de repede timpul, ca nici nu imi vine sa cred. Si mi-am dat seama de asta intr-un mod cam brutal. Mi-am luat o pereche de pantaloni de gravidoasa si ma uitam ca elasticul de peste burta e cam larg. Si ca ar trebui sa vad cum stau pantalonii fara el si sa il scot si nah, il pun eu mai traziu la loc cand o sa fiu mai burtoasa. Dupa care m-a pocnit gandul...CARE MAI TARZIU? Saptamana asta am mai pus un kil, asa ca raportez 7 kilogramein plus, dar cred ca din cauza ca sunt asa de multe am inceput sa nu le mai vad. Si saptamana viitoare o sa ma duc sa o vad pe fie'mea sa vad ea cate kile o mai fi pus... -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| daconst |
15-06-2008, 11:15 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.281 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Salutare si de la noi!
Bun venit fetelor noi si spor la slabit! Astazi sunt singura acasa,adica fara gupil si barbat si am timp sa mai citesc si eu forumul ca in zilele bune. De cind cu serviciul abia mai deschid calculatorul si ajung si eu ca Himere sa-mi para rau de vremurile cind nu ma dezlipeam de forum. Asta e,se pare ca toate ajungem asa,mai devreme sau mai tarziu. Am ramas in urma cu povestiri despre noi,dar am tinut-o tot intr-o calatorie si un concediu.Azi e primul we cind stau si eu sa atarn.Mananc si dorm,ca asta imi lipsea cel mai mult. Concediul nostru a fost super,doar ca am avut parte de peripetii si era cam mult de povestit. O sa va spun pe scurt,ca am povestit de asa multe ori povestea,incit nici eu nu mai am rabdarea sa o scriu. Am avut parte de un zbor linistit si chiar Lucas s-a comportat neasteptat de bine.La fel si mama,care nu mai zburase pina acum. Toate bune si frumoase pina acolo,doar cind sa ne luam bagajele a aparut surpriza:bagajele ramasesera in München. Da mai,va imaginati ce frumos cu copil dupa noi si am ajuns doar cu bagajul de mana. Ca norocul ca am zburat cu firma buna,cu TUI si ne-au dat cite 50€ pe zi de persoana sa ne cumparam ce avem nevoie.Asa ca 2 zile cit am stat fara bagaje am avut 400€ sa-i cheltuim si sa facem cumparaturi. Chestia e ca dintr-o experienta neplacuta s-a transformat in ceva super,pentru ca la conditiile date nu aveam bani si de shopping. Dupa 2 zile ne-au ajuns bagajele,dar sa nu va spun ca parca nici nu mai aveam nevoie de nimic din el,ca eram mai incantata de lucrurile noi. Faza mai nasoala a fost cu mancarea lui Lucas,ca turcii nu au asa multe produse de bb si care le aveau erau cu scrisul pe turceste.Ne ghidam si noi dupa poze. Noroc cu laptele praf,ca borcanelele erau groaznice la ei. In rest a fost super primul concediu cu bb si chiar m-as mai duce cu el.L-a incantat mult sa se joace in nisip si sa se murdareasca el cum dorea. Mama a fost tare impresionata,mai ales ca ea nu vazuse marea nici in tara. Hai ca va pun si fo doua poze,daca tot am timp. Dumbo,odihnestete-te cit poti de mult acum ca pe urma sigur nu mai apuci. Si de kg sa nu-ti para rau ca asa cum le pui,le si dai jos. Eu zic ca cine a fost slabuta inainte de sarcina,cam asa va fi si dupa.Conteaza cum ti-e felul.Eu am verificat asta pe mine si desi am pus enorm de mult pe mine cu sarcina,nu regret nimic. Acum sunt tot ca inainte si in plus am un copil vesel si sanatos! Deci a meritat sa nu ma abtin de la nimic si sau sa ma simt frustrata in cea mai frumoasa perioada din viata mea. Acest mesaj a fost editat de daconst: 15-06-2008, 11:20 AM -------------------- |
| daconst |
15-06-2008, 11:34 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.281 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Si acum poze...
Asa arata Lucas de fericit: ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
| daconst |
15-06-2008, 11:57 AM
|
Stati ca n-ati scapat de mine...mai pun poze,daca tot nu-i nimeni.
![]() ![]() ![]() ![]() Acest mesaj a fost editat de daconst: 15-06-2008, 11:58 AM -------------------- |
| daconst |
15-06-2008, 12:10 PM
|
Credeati ca ma opresc?
Sa vedeti cum ma mentineam ziua,ca seara bagam prajituri la greu. ![]() Una din aeroport: ![]() ![]() Si gata... -------------------- |
| Dumbo |
15-06-2008, 12:31 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 948 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Wow, Dana, chiar ca esti slabuta. Iar copilul e deja un flacau in toata regula.
Eu eram grasunica si inainte, nu atat cat sa zica lumea ca sunt grasa, dar suficient cat sa ma chinui un pic sa imi gasesc hainele pe care el doresc. Si cum sunt inebunita dupa haine era destul de frustrant pentru mine. Dar nu am avut niciodata burta, asa ca probabi ca din cauza asta nici acum nu prea se vede burtosul. Cu mancatul mai intru ca vaca in trifoi, dar din pacate nu am cum sa ma redresez asa ca ... -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| crissy |
15-06-2008, 12:39 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.378 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
wow, dana, foarte frumoase pozele. Tu arati f. bine, nici nu zici ca ai fost vreodata gravi. Si nimic nu-i mai dulce pe lumea asta decat un bebelus bucuros de joaca si jucariile lui, chiar daca e mazgalit pana-n dinti
dumbo, -------------------- In stand by...
|
| daconst |
15-06-2008, 12:55 PM
|
Dumbo,Crissy,mersi.
Chiar cautam poze cu mine la 90kg,dar din pacate uram sa ma fotografiez si nu am decit cu mine pina la jumate,unde se vad doar falcile. Oricum stiu multe fete care in sarcina nu s-au gandit asa mult la kg si pentru aia sunt suple si frumoase de nici nu zici ca au nascut si altele cu grija mare la silueta au ramas cu burta si vergeturi. Asa ca cel mai important e copilul in perioada de sarcina,ca mama are vreme de cure si numarat calorii cit doreste,dupa ce naste! -------------------- |
| ramonavlas |
15-06-2008, 03:50 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.129 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Daconst, sunteti o familie f frumoasa
-------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| nusarich |
15-06-2008, 05:15 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.914 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Dana, arati super
-------------------- |
| Loredana |
15-06-2008, 05:30 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 75 Inscris: 13-06-2008 Din: Hamburg Membrul Nr.: 1.073 Dispozitie: increzatoare si plina de elan... Sex: Feminin |
Buna fetelor!
Le multumesc celor care mi-au raspuns...Dana,ai un baietel tare frumos,e adevarat! Din pacate,sentimentul de prietenie pe care il simteam a cam disparut....Ba nu,gresesc,exista inca,dar numai intre fetele care vad ca se cunosc de mai multa vreme de pe aici....este super,ma bucur pentru voi! La intrebarile mele legate de WW insa(care este topicul unde scriu),nu a raspuns insa nimeni..... Sper ca nu am fost prea [*****]....daca da,iertati-ma cu toatele!Va doresc o zi buna! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wu3GCml/]
![]() |
| ramonavlas |
15-06-2008, 06:21 PM
|
-------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| Loredana |
15-06-2008, 06:37 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 75 Inscris: 13-06-2008 Din: Hamburg Membrul Nr.: 1.073 Dispozitie: increzatoare si plina de elan... Sex: Feminin |
Multumesc frumos Ramona....
Am citit deja... Pupici -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wu3GCml/]
![]() |
| Dumbo |
15-06-2008, 06:47 PM
|
Loradana nu stiu ce dieta ti s-ar potrivi, asta cred ca tu stii cel mai bine ce a functionat pentru tine. Sunt fete care au stat luni intregi la platou si apoi prin perseverenta au reinceput sa slabeasca.
Sunt altele care au incercat o saptamana-doua de dieta restrictiva si asa au iesit din platou. Totul e ca dupa dieta restrictiva sa nu te apuci sa recuperezi ce ai pierdut. Eu de exemplu daca sunt pusa in situatia de a avea o dieta prea restrictiva ma ingras. Pentru ca neuronul meu e stresat ca e la dieta si tot incearca sa recupereze. La mine a functionat WW, in perioadele in care nu eram stresata si intr-adevar eram atenta la puncte, dar si dieta daneza cand sunt la lucru si imi iau strict ce am pe lista sa mananc si gata. Si cel mai bine ar functiona cred numaratul caloriilor daca as fi mai ordonata. Dar eu mai am de asteptat ceva timp pana sa ma apuc de dieta, deci nu sunt un exemplu prea bun de urmat in momentul de fata. Am uitat, bineinteles incearca sa combini dieta cu sportul. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 10:57 AM |