![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
16-06-2008, 09:34 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.737 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Foarte frumoase pozele , frumoasa famile , Dana
-------------------- ![]() |
| michelle |
16-06-2008, 09:34 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.092 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Pai de sambata as putea pleca deja.Concediu am de luni din 23 pana in 4 iulie.Plec numai de luni, ca sambata si duminica vreau sa ma mut Wow deja? Ce fain de tine!! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ALICE |
16-06-2008, 09:54 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.216 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Somnoroasa Sex: Feminin |
Am cateva.Sa pun azi si perdelele, ca asa arata a casa, si le descarc.
|
| May |
16-06-2008, 12:30 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
May tu mai tii WW?Sau te-ai obisnuit deja cu asta, si stii cam ce si cat ar trebui sa mananci si nu mai numeri? Tin, tin... mai am perioade cand nu mai numar si merg pe bunul simt dar de obicei nu mai slabesc in perioadele alea, doar ma mentin -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Loredana |
16-06-2008, 01:25 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 58 Inscris: 13-06-2008 Din: Hamburg Membrul Nr.: 1.073 Dispozitie: increzatoare si plina de elan... Sex: Feminin |
Wow,dragele mele,va multumesc din suflet pentru incurajari si idei!Acum sunt inca un pic confuza,dar mi-am descarcat o sumedenie de tabele de calcul si de puncte si retete de WW si asa mai departe.Probabil asa este,pana ma obisnuiesc si pana stiu din minte cat au lucrurile esentiale,o sa trebuiasca sa-mi alcatuiesc meniu exact de la o zi la alta,dar nu-i nimic,pentru acum sunt blindata cu informatii si daca nu stiu intreb aici pe dragele de fete saritoare!
Astazi merg la cumparaturi,sa imi blindez frigiderul cu lucruri bune si sanatoase,si de maine o sa incep sa scriu exact ce mananc.Iubitelul meu ma sprijina saracul,desi el nu are kilograme in plus...dar nu vad ce i-ar strica sa manance si el mai sanatos....hehe.... O sa intru mai tarziu sa scriu ce meniu mi-am propus pentru maine. Sunteti fenomenale....tot citesc pe aici si ma minunez,atatea exemple de determinare si ambitie....wow.... Va pup -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wu3GCml/]
![]() |
| dany |
16-06-2008, 01:31 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.737 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Bafta , Loredana si asteptam cumintzele meniurile tale
-------------------- ![]() |
| Ella79 |
16-06-2008, 02:27 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.436 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Loredana, eu vreo 2 luni de zile am umblat cu tabelele cu punctele alimentelor in geanta.
|
| ramonavlas |
16-06-2008, 03:30 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.759 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Bafta Loredana si asteptam meniurile. Cate puncte ai voie/zi?
-------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| Loredana |
16-06-2008, 06:05 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 58 Inscris: 13-06-2008 Din: Hamburg Membrul Nr.: 1.073 Dispozitie: increzatoare si plina de elan... Sex: Feminin |
Pai mi-am facut calculele si cica 19 puncte...Acuma incercam sa construiesc un meniu pentru maine,sa vedem ce iese...dar dupa cum vad nu cred ca trebuie sa te infometezi,ceea ce e bine(eu nu prea rezist la foame)
Va tin la curent! Hugs -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wu3GCml/]
![]() |
| Loredana |
16-06-2008, 07:09 PM
|
|
Salut tuturor,
Am reusit sa fac meniul pentru maine: M.D. 2 oua fierte -4p 2 felii paine prajita -2p suc portocale proaspat -1p cafea cu indulcitor -0p PR. supa de pui -5p(o fac cu pulpite) tocanita de legume(contine broccoli,vinete,dovlecei,ceapa,ulei)-2p(o fi bine cum am pus?) C. piept de curcan la gratar -2p salata(contine salata verde,ceapa verde,rosii,ulei) -2p Total: 18p Ce ziceti,fetelor?Mi se pare destul de mult! Mai fac in fiecare zi miscare de 3p,dar intentionez sa nu le consum,asta sa fie bonus la kilograme! Astept cu interes opinii! Multumesc,hugs! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wu3GCml/]
![]() |
| ramonavlas |
16-06-2008, 08:25 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.759 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Tocmai asta e ideea...sa nu ne infomatam....mie mi se pare ok meniul....da papi si fructe, da? Insa sa ai mare grija la ele, sunt f inselatoare, bune da cu o gramada de calorii.
-------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| Loredana |
16-06-2008, 08:32 PM
|
|
Tocmai asta e ideea...sa nu ne infomatam....mie mi se pare ok meniul....da papi si fructe, da? Insa sa ai mare grija la ele, sunt f inselatoare, bune da cu o gramada de calorii. Da,chiar asta as fi vrut sa intreb,ca eu sunt mare mancatoare de fructe.Am inteles ca ai voie sa mananci 3 fructe pe zi si sa nu socotesti puncte.Dar daca vrei mai mult?Spre exemplu,daca mananc ananas,nu-mi ajunge o rondea(rondela???),de obicei mancam un fruct intreg jumi-juma cu al meu.Cum calculez aici?Ca banuiesc ca sunt puncte!Sau cirese?Nu pot manca un pumn,Dumnezeu sa ma ierte,daca mananc,mananc juma de kil In tabelele pe care le am eu,sunt toate cu 0 puncte cu unele mici exceptii,nu stiu cum sa fac Multumesc.... Dupa ce am terminat de intrebat,desteapta de mine,mi-a picat fisa!!!! As putea sa calculez cu caloriile,nu?Ca numarul de calorii il gasesc.Sau nu se face asa? Acest mesaj a fost editat de Loredana: 16-06-2008, 08:33 PM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wu3GCml/]
![]() |
| ramonavlas |
16-06-2008, 08:34 PM
|
Fructele ce depaseasc 300 gr (parca, sa ma corecteze cineva) se puncteaza cu unul pt toata cantitatea (ce depaseste 300). Sper ca ai inteles ceva.
| nusarich |
16-06-2008, 08:36 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.851 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Salut tuturor, Am reusit sa fac meniul pentru maine: M.D. 2 oua fierte -4p 2 felii paine prajita -2p suc portocale proaspat -1p cafea cu indulcitor -0p PR. supa de pui -5p(o fac cu pulpite) tocanita de legume(contine broccoli,vinete,dovlecei,ceapa,ulei)-2p(o fi bine cum am pus?) C. piept de curcan la gratar -2p salata(contine salata verde,ceapa verde,rosii,ulei) -2p Total: 18p Ce ziceti,fetelor?Mi se pare destul de mult! Mai fac in fiecare zi miscare de 3p,dar intentionez sa nu le consum,asta sa fie bonus la kilograme! Astept cu interes opinii! Multumesc,hugs! Loredana, la inceput o sa ti se para ca ai multe puncte, ca nu prea ai cum sa le consumi, dar pe parcurs vei vedea ca o sa se "imputineze", adica o sa ti se parca ca n-a mancat nimic si ai consumat toate punctele. Sper sa nu ajungi pe acolo, ca unele dintre noi am experimentat si asta... Despre punctaj, ce sa zic, la ulei as fi vrut sa te intreb cam cat pui, ca mie una mi se pare mult. Eu mi-am cumparat un spray cu ulei (de masline) si in salata folosesc din ala, e mult mai ieftin, in sensul ca nu cred ca ajung vreodata sa pun 1 lingurita de ulei la salata. Si supa de pui iarasi, daca ai cantarit pulpele si ti-a iesit 5p supa, e ok. Bafta la slabit si la sport! -------------------- |
| Loredana |
16-06-2008, 08:51 PM
|
|
Fructele ce depaseasc 300 gr (parca, sa ma corecteze cineva) se puncteaza cu unul pt toata cantitatea (ce depaseste 300). Sper ca ai inteles ceva. Da,sarumana,am inteles.Inseamna ca dieta asta e de gasca cu fructele!Ca daca as calcula dupa calorii,jumatate de ananas ar avea vreo 4p,ca are 500 de calorii si 0 grasimi.Poate ca din cauza asta zice toata lumea ca e inselator cu fructele la WW?!?? Ca ma gandesc ca e una sa mananci 300g si alta sa mananci un kil...hahaha Despre punctaj, ce sa zic, la ulei as fi vrut sa te intreb cam cat pui, ca mie una mi se pare mult. Eu mi-am cumparat un spray cu ulei (de masline) si in salata folosesc din ala, e mult mai ieftin, in sensul ca nu cred ca ajung vreodata sa pun 1 lingurita de ulei la salata. Si supa de pui iarasi, daca ai cantarit pulpele si ti-a iesit 5p supa, e ok. Bafta la slabit si la sport! [/quote] Pai am pus asa ca sa fie acoperitor,nu cred ca o portie de salata are 2 lingurite de ulei....da,daca stau sa ma gandesc,chiar daca pun ulei normal in salata,mai mult de o lingurita nu are,asa ca o sa socotesc doar 1p si mai mananc ananas!!Imi place dieta asta! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wu3GCml/]
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 05:22 AM |