![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Ramo |
16-06-2008, 09:08 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.008 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
O juma de anans nu are 500 de calorii!!!
500 gr ananas are 230 calorii! Si eu am ulei tot in spray -------------------- |
| nusarich |
16-06-2008, 09:11 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Pai vezi? De-asta e bine sa ceri pareri ( a se citi sa pui meniuri), ca daca iti e pofta de ceva macar stii daca mananci azi sau maine...
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| daconst |
16-06-2008, 09:30 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Multam fetele de aprecieri.
Acum sunt in perioada cind mananc aiurea si multe dulciuri,asa ca ocolesc cantarul pina-mi trece. Aici e vreme rece si ploua de numa,asa ca nu gasesc motivatie sa ma apuc de cura.Sper sa n-o mai tina mult,ca acusi nu mai intru in haine. Loredana,ai inceput bine cu numaratul si daca vei scrie meniul aici,cu siguranta te vor ajuta si fetele sa slabesti frumos si fara efort prea mare. Nusha,abia astept poze cu rochia ta. Cum iti faci parul? May,mor de ras cind iti vad avatarul...cred ca numai tu puteai sa-l gasesti. Dany,ce-i cu poza de la tine din avatar?Ce semnifica? Scuze daca ai mai scris. Ramo,cind mai pleci si pe unde? -------------------- |
| Loredana |
16-06-2008, 10:02 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 154 Inscris: 13-06-2008 Din: Hamburg Membrul Nr.: 1.073 Dispozitie: increzatoare si plina de elan... Sex: Feminin |
Ramona ,atunci e si mai bine,ca ananasul e fructul meu preferat!De unde vazusem eu 500 de calorii???
Maybeline ,ma intrebai ce diete am mai tinut.Pai,nu prea am tinut diete.Eu am slabit acum 2 ani 10 kilograme in decurs de vreo 4,5 luni...asta era acu'20 de kilograme in urma Nu am tinut o dieta anume,ci controlam ceea ce mancam,am eliminat zaharul(mai mancam cate un dulce din cand in cand),prajelile,mancarea grasa,mai faceam sala,mai tineam o zi de atkins si tot asa.Cu atkinsul se slabeste serios,dar este muuuult prea periculos,de aceea imi era teama sa-l tin si doua zile la rand.Si acum am trecut de faza in care imi doream sa slabesc de la o zi la alta,daca era posibil,si m-am convins ca singura modalitate de a slabi bine este sa o faci 100% sanatos,si cred ca WW este raspunsul.Sa vedem acum care vor fi rezultatele.Tot ceea ce am citit aici m-a motivat foarte mult si ma simt tare bine aici printre voi.Sper ca voi reusi! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wu3GCml/]
![]() |
| May |
17-06-2008, 01:30 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
May,mor de ras cind iti vad avatarul...cred ca numai tu puteai sa-l gasesti. Pai cautam pe un site cu totul altceva cand am dat de el... inca nu am aflat cine mi-a postat poza acolo Loredana unul din sfaturile WW este sa consumi 5 portii de legume si fructe pe zi si anume 2 portii=300 g legume si 3 portii=200g fructe. Atunci cand depasesti cantitatea la fructe sau la legume se socoteste un punct in plus (in decursul unei zile), fie ca ai depasit cantitatea la legume, fie ca pe cea la fructe, fie ca pe amandoua, se pune un singur punct in plus pe zi. Nu inteleg de ce aproximezi uleiul din salata sau din tocanita... nu sunt facute de tine? Caci daca sunt facute de tine atunci masoara cu lingurita cat pui, nu din ochi... ai fi surprinsa sa vezi ca un firicel de ulei inseamna peste o lingurita. ....am inceput acum vreo doua saptamani o mica dieta.... De aceasta dieta te intrebam -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| bubbles |
17-06-2008, 01:39 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Buna searaaaaaaaaaa
-------------------- |
| nusarich |
17-06-2008, 07:19 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Nusha,abia astept poze cu rochia ta. Cum iti faci parul? [ Dana, poze cu rochita cred ca o sa am dupa nunta, pentru ca nici macar nu e gata, asa ca nu stiu daca voi putea face poze la urmatoarea proba (peste 2 saptamani adica). Stiu doar ca e cu bretelute. Si oricum e surpriza, pentru multa lume... Iar parul nu stiu inca in ce fel o sa mi-l aranjeze coafeza mea. I-am povestit cum e rochita si a zis ca poate il ridica doar in parti si il onduleaza putin ... nu stiu sa povestesc, clar! Macar am facut programarea, stiu sigura ca nu ma lasa balta... -------------------- |
| michelle |
17-06-2008, 08:22 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Nusa, mai ai mai putin de o luna, ai emotii?
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| dany |
17-06-2008, 08:35 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neatza !
Loredana , si eu zic ca e ok meniul tau pe azi . La salata foloseste ulei de masline ( una din regulile WW spune sa se consume cel putin 2 portii - 2 p - de grasimi bune ) . Cauta set de linguritze de masurat ( sunt 5 in set , parca ) si masoara uleiul . Sau cauta la Tchibo spray pentru ulei . Ananasul are 0 p / 100 gr , ciresele 0,5 p / 50 gr . Daca vrei lista completa si actuala a punctelor WW , cauta in orasul tau seminariile WW , mergi 1 data acolo , inscrie-te la ei ( nu esti obligata sa mergi in continuare ) si primesti primele materiale ajutatoare . Cauta si in magazine revista Weight Watchers ( apare la fiecare 2 luni ) si acolo gasesti sfaturi ,idei de meniuri pt 1 saptamana si , din cand in cand , ai si un cupon de mers 1 ora gratuit la acele seminarii . Daca iti faci cumparaturile si de la LIDL , am lista alimentelor de la Linessa ( slabe in puncte ) si ti-o pot trimite pe mail , daca imi dai adresa ta . Poti intra si pe www.weightwatchers.de pe forum si gasesti si acolo ajutor , mai ales referitor la alimentele din Germania . Dana , rochia de la avatarul meu e una din rochiile aduse data trecuta de Ramona din LA si as vrea sa mi-o cumpar . Am pus-o la avatar ca sa-mi aduca aminte in fiecare zi ca vreau sa incap in ea Nusa , tare putin a mai ramas pana la evenimentul cel mare ! Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 17-06-2008, 08:37 AM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| nusarich |
17-06-2008, 08:52 AM
|
|
Nusa, mai ai mai putin de o luna, ai emotii? Ai dreptate Miha Dany, -------------------- |
| Ramo |
17-06-2008, 09:53 AM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.008 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Multam fetele de aprecieri. Acum sunt in perioada cind mananc aiurea si multe dulciuri,asa ca ocolesc cantarul pina-mi trece. Aici e vreme rece si ploua de numa,asa ca nu gasesc motivatie sa ma apuc de cura.Sper sa n-o mai tina mult,ca acusi nu mai intru in haine. Loredana,ai inceput bine cu numaratul si daca vei scrie meniul aici,cu siguranta te vor ajuta si fetele sa slabesti frumos si fara efort prea mare. Nusha,abia astept poze cu rochia ta. Cum iti faci parul? May,mor de ras cind iti vad avatarul...cred ca numai tu puteai sa-l gasesti. Dany,ce-i cu poza de la tine din avatar?Ce semnifica? Scuze daca ai mai scris. Ramo,cind mai pleci si pe unde? Plec sambata din nou in LA, pe 10 la Brasov, pe 12 la Bucuresti si pe 13 la mare -------------------- |
| Loredana |
17-06-2008, 02:55 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 154 Inscris: 13-06-2008 Din: Hamburg Membrul Nr.: 1.073 Dispozitie: increzatoare si plina de elan... Sex: Feminin |
Buna fetelor,
Aseara am facut de proba o salata in care am pus doar o lingurita de ulei si merge,deci salatele mele vor avea mereu 1p.O sa incerc sa gasesc ulei in spray,nu am vazut inca,dar o sa merg la Tchibo sa vad daca au. Iar mancarea gatita o fac eu,desigur,si o sa incerc sa masor mai exact.Si,da,din meniul de astazi mi-au lipsit fructele,dar o sa remediez asta maine si o sa incerc sa le includ in fiecare zi(nu ca e mare bai,ca imi plac fructele). Maybeline ,dieta pe care am tinut-o saptamanile astea nu este chiar o dieta,este acelasi lucru pe care l-am facut acum 2 ani,si anume mancam seara pana pe la 7 si dupa aia nimic,putin dulce,putin gras...asa,cu grija.Am dat jos 3 kilo in doua saptamani si m-am oprit pentru vreo saptamana,de aia consider ca trebuie sa trec la ceva mai serios si un pic mai restrictiv. Revin mai pe seara cu meniul pe maine,intre timp,dragi ascultatoare,a fost pentru dumenavostra,in direct din Hamburg,Germania,Loredana.Va multumim pentru atentie! Va multumesc la toate pentru sfaturi,va pup cu drag -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wu3GCml/]
![]() |
| peach |
17-06-2008, 08:21 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Plec sambata din nou in LA, pe 10 la Brasov, pe 12 la Bucuresti si pe 13 la mare INFIAZA-MA!!! -------------------- |
| Ramo |
17-06-2008, 08:33 PM
|
Io nu zic nu.......
-------------------- |
| May |
17-06-2008, 09:15 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Mai ai nevoie de inca un copil?
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 02:43 AM |