![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Dumbo |
17-06-2008, 09:47 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 894 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Ce zici de un pachet de 2 fete?
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Loredana |
17-06-2008, 10:44 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 58 Inscris: 13-06-2008 Din: Hamburg Membrul Nr.: 1.073 Dispozitie: increzatoare si plina de elan... Sex: Feminin |
Ne ducem acasa,la [*****]..........offfffffffffff...cred ca m-am agitat de 15 puncte la meciul asta....dar nu le mananc,nici de-al [*****]...
M-am tinut cu brio de meniu,fetelor Va pup La revedere Romania -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wu3GCml/]
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| aleonzuza |
18-06-2008, 08:11 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 45 Inscris: 26-05-2008 Membrul Nr.: 1.016 Dispozitie: asa si asa Sex: Feminin |
Buna dimineata!!! Mai are cineva o dimineata morocanoasa, ca a mea???
Azi mananc iaurt mare cu cereale , grefa si...mai vad..o salata cu ceva gratar ..cred. SPER!!! -------------------- Join me in the Phentermine support group![url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/]
![]() [/url] |
| michelle |
18-06-2008, 08:19 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.092 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Neata!
Loredana, bravo ca te-ai tinut de meniu! Azi ce ai in plan? ale, cum stai cu hidratarea? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| aleonzuza |
18-06-2008, 08:35 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 45 Inscris: 26-05-2008 Membrul Nr.: 1.016 Dispozitie: asa si asa Sex: Feminin |
Beau destula apa...Miha!!! Vreun litru si ceva... Dar aseara, dupa sala..am avut chef sa ma rasfat si am baut pepsi light..vreun litru...Pe care nu cred ca l-am eliminat..Nu stiu daca are legatura cu acidul sau ceva...Beau f rar suc.
-------------------- Join me in the Phentermine support group![url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/]
![]() [/url] |
| michelle |
18-06-2008, 08:38 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.092 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Dieta WW recomanda ca dupa fiecare pahar de cola/ pepsi/ cafea sa se bea unul de apa suplimentar
Pisik, ce mai faci? Nu ai mai dat demult pe la noi -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Pisik |
18-06-2008, 08:42 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Va pup fetele, remember me? Am zis sa bag capul si aici, nu numai la mine in jurnal. Vad multe fete noi, mult succes la dieta!
Nusa, din cate am prins eu ideea....te mariti? Sper sa nu fi facut o gafa, poate imi faci si mei un rezumat Monic, felicitari pt bebem sa fie intr-un ceas bun! Ella, sanatate multa mamei tale! Am mai citit asa in diagonala, dar nu imi mai amintesc noutati majore, poate imi spuneti voi daca am ratat ceva. Mai multe despre mine am scris in jurnal Va pup dulce pe toate! -------------------- |
| aleonzuza |
18-06-2008, 08:42 AM
|
|
da?????asta cu pahar suplimentar de apa pt cafea/cola..nu o stiam...Hmmmm..va fi si mai complicat.. Mersi, miha!!!
-------------------- Join me in the Phentermine support group![url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/]
![]() [/url] |
| dany |
18-06-2008, 09:06 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.737 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ne ducem acasa,la [*****]..........offfffffffffff...cred ca m-am agitat de 15 puncte la meciul asta....dar nu le mananc,nici de-al [*****]... M-am tinut cu brio de meniu,fetelor Va pup La revedere Romania Ne-am facut-o cu mana noastra ( pardon , cu piciorul lui Mutu ) in meciul cu Italia Felicitari pentru prima zi de WW fara abateri ! -------------------- ![]() |
| michelle |
18-06-2008, 09:20 AM
|
Ne-am facut-o cu mana noastra ( pardon , cu piciorul lui Mutu ) in meciul cu Italia Eu nu as da vina pe Mutu. A fost cumva corect sa pierdem ocazia de la penalty din moment ce si italienilor li s-a anulat acel gol. Si iar mi se pare corect ca nu ne-am calificat la cum am jucat ieri. Na ca am zis-o, astept sa aruncati cu -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| dany |
18-06-2008, 09:47 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.737 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
De acord ca au jucat prost ieri ! Dar golul italienilor nu a fost valabil , cel putin asa am vazut noi la tv si asa s-a si spus aici de catre experti .
Nu arunc cu rosii ca sunt cam scumpe , asa ca mai bine le mananc -------------------- ![]() |
| nusarich |
18-06-2008, 10:39 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.851 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Pisi, da, asa e, ne-am hotarat (de fapt s-a intamplat sa gasim un restaurant liber intr-o sambata, ca altfel ne "hotaram" peste ceva vreme). Peste 3 saptamani si cateva zile e nunta. Sper sa iasa bine ca o facem numai cu banii nostri si cu alergatura de rigoare. Inca n-am rochita / sandale/ chestii..., dar avem costumul lui iubi si pantofii lui, ceea ce este super! Nu stiu nici cu ce ne imbracam ca cununia civila, dar asta e alta poveste. Sper sa-mi pot lua cateva zile libere in saptamana de dinainte, ca nu stiu cum o scot la capat altfel.
Noi te mai asteptam, am mai trecut si pe la tine prin jurnal, e bine ca ne vedem, poate acum o sa ne vedem mai des si poate ne dai si o veste mare sa avem de ce sa te felicitam si pe tine! -------------------- |
| Pisik |
18-06-2008, 10:44 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pisi, da, asa e, ne-am hotarat (de fapt s-a intamplat sa gasim un restaurant liber intr-o sambata, ca altfel ne "hotaram" peste ceva vreme). Peste 3 saptamani si cateva zile e nunta. Sper sa iasa bine ca o facem numai cu banii nostri si cu alergatura de rigoare. Inca n-am rochita / sandale/ chestii..., dar avem costumul lui iubi si pantofii lui, ceea ce este super! Nu stiu nici cu ce ne imbracam ca cununia civila, dar asta e alta poveste. Sper sa-mi pot lua cateva zile libere in saptamana de dinainte, ca nu stiu cum o scot la capat altfel. Noi te mai asteptam, am mai trecut si pe la tine prin jurnal, e bine ca ne vedem, poate acum o sa ne vedem mai des si poate ne dai si o veste mare sa avem de ce sa te felicitam si pe tine! Ce ma bucur pt voi! Bravo! Sa fie intr0un ceas bun! Stii ca deciziile cele mai bune sunt cele "negandite", nu? Pe asta ma bazez si eu in decizia pe care am luat-o SUnt sigura ca vei fi o miresica superba si abia astept poze!!!! -------------------- |
| ramonavlas |
18-06-2008, 10:53 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.759 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
May, Dumbo, ma duc cu o valiza goala.....io va iau si pe voi
Pisik -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| nusarich |
18-06-2008, 11:52 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.851 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Multumesc mult Pisi. Esti o scumpica. O sa vezi ca o sa fie bine si cu bb vostru. Nu se stie cand si cum, dar o sa fie bine. Mai ales ca il doriti amandoi.
Cred ca ai dreptate, deciziile cele mai bune sunt cele pe negandite. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 06:44 AM |