![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Loredana |
18-06-2008, 01:16 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 82 Inscris: 13-06-2008 Din: Hamburg Membrul Nr.: 1.073 Dispozitie: increzatoare si plina de elan... Sex: Feminin |
Buna ziulica fetelor....
Meniul zilei de astazi: M.D. lapte 1.5 cu cereale(200g lapte+25g cornflakes) - 3p Mai incolo vreau sa mananc 2 nectarine.ca nu pot acuma dupa lapte P. ciorbica de ieri(care a iesit bestiala) - 5p tocanita de ieri(tot bestiala) - 2p 1 portocala C. spaghetti scampi o portie contine: 200g spaghetti - 3p 100g scampi(creveti) - 1,5p 1 lingura ulei - 3p patrunjel,chilly,rosii - nimic 1 mar Eu folosesc in proportie de 100% ulei extravirgin de masline,si tocmai mi-am dat seama ca am gresit la ulei,ca am pus 1p in loc de 1,5p,ma rog,nu e diferenta mare... Total pentru astazi: 17,5p Am un pic de problema cu apa,nu prea reusesc sa beau asa multa...O sa incerc sa ma fortez sa mai cresc cantitatea(acum cred ca beau cam 1 litru pe zi) Va pup,o zi minunata -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wu3GCml/]
![]() |
| Ramo |
18-06-2008, 01:42 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.289 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Loredana, tine tot timpul langa tine (la birou, daca in birou lucrezi) un pahar plin cu apa....eu asa m-am obisnuit. Fara sa iti dai seama tot vei bea din pahar.
La mine functioneaza -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| aleonzuza |
18-06-2008, 02:37 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 45 Inscris: 26-05-2008 Membrul Nr.: 1.016 Dispozitie: asa si asa Sex: Feminin |
si la mine la fel...chestia cu paharul langa..da rezultate.
-------------------- Join me in the Phentermine support group![url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/]
![]() [/url] |
| buretel |
18-06-2008, 04:43 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.120 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Loredana, tine tot timpul langa tine (la birou, daca in birou lucrezi) un pahar plin cu apa....eu asa m-am obisnuit. Fara sa iti dai seama tot vei bea din pahar. La mine functioneaza Eu tin un sticloi de 1.5l+paharu', si ca bonus mi-am pus si un post-it mare pe tel mobil, pe care scrie APA!!! Asa sigur nu uit, tot timpul sunt cu ochii pe el, plus ca de cate ori ma invart, plec, trebuie sa-l iau cu mine, si iarasi dau de post-it-ul lipit PS: despre meci, nici nu vreau sa imi aduc aminte: mersul la sala ratat din cauza lui, cantar cu 300g mai mult din cauza de floricele -------------------- |
| nusarich |
18-06-2008, 05:44 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.922 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Nu stiu cum faceti voi, dar eu beau la apa pe zi de se mira lumea prin jurul meu... Adica: la serviciu am o sticla de 2l pe care o termin pana la plecare (in afara de cafea/ceai). Si uneori o umplu din nou pentru ziua urmatoare si mai si beau din ea. Pe drum spre job mai beau o jumatate de litru, tot asa si pe drumul spre casa. Acasa iarasi, beau cel putin 1,5l. Sefa mea imi zice vitel, ca ea bea in cele mai bune zile cam 2 cani. Nu mai zis de colega mea care bea 1 cafea si atat pe zi....
-------------------- |
| michelle |
18-06-2008, 05:59 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.182 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Lore, bravo si pt a doua zi de dieta! Cum ti se pare pana acum?
Hai sa pun si eu meniul meu de azi: Mic dejun: 1 ou, o feliuta mica de cas, paine, lapte, fulgi 8p Pranz: 1 rosie, 2 castraveti, ceapa, piept de pui la gratar, cas 4p Gustare: 3 smochine 1p Cina: 2 catofi fierti (facuti cu marar si ulei de masline) si salata din 1 rosie, ceapa (presarate cu oregano), paine 4p Nusa, e foarte bine ca bei atat apa. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Loredana |
18-06-2008, 07:01 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 82 Inscris: 13-06-2008 Din: Hamburg Membrul Nr.: 1.073 Dispozitie: increzatoare si plina de elan... Sex: Feminin |
Michelle,ce sa zic....pana acum mi se pare super usor!Parca nici n-as tine dieta!Si cred ca aceasta dieta este perfecta pentru a invata sa urmaresti ceea ce mananci!Si asta este extraordinar!
Nu imi este foame,ceea ce e bine,ca eu cand mi-e foame sunt artagoasa si nimica nu-mi convine... Astept cu nerabdare sa vad care sunt rezultatele,o sa postez dupa o saptamana de regim(eu ma cantaresc in fiecare dimineata insa) Am pus sticluta de apa langa mine si tot mai beau din cand in cand,sper sa ma obisnuiesc si cu asta. Nusa,esti o fericita ca poti sa bei asa,apa este esentiala pentru organism,si nu numai pentru dieta,iti mentine pielea tanara si sanatoasa,te ajuta sa elimini toxinele,te ajuta la digestie....o mica minune apa asta!! Va pup pe toate,o seara frumoasa va doresc -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wu3GCml/]
![]() |
| Loredana |
18-06-2008, 09:07 PM
|
Michelle,acum am realizat cat de putin mananci tu!!!Este foarte putin!
Nu ti-e foame tot timpul?Cam cate puncte ai avut,sau nu tii WW? -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wu3GCml/]
![]() |
| michelle |
19-06-2008, 08:39 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.182 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Am trecut si punctajele. Pe langa meniul postat ieri, am mai mancat o feliuta de salam si juma de inghetata
Lore, ratia mea zilnica este de 17p, dar in general am zile in care mananc mai putin pt ca recuperez in altele. Asa e, stau in Iasi de 8 ani, si este si orasul meu de suflet Meniul de azi: Mic dejun: 1 felie de paine, pateu, lapte, fulgi 5.5p Pranz: salata bulgareasca (salata verde, rosii, castraveti, ardei gras, telemea, sunca presata, masline, lamaie, ulei de masline), paine 6p Gustare: kiwi Saptamana trecuta mi-am facut analizele si surprinzator, mi-a iesit colesterolul mare (220) si trombocitele tot mari -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| bubbles |
19-06-2008, 08:45 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.269 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata neuroni
Dana doamne cat esti de slaba Miha colesterolul pota fi si din cauza de stres Eu apa imi pun prima oara intr-o jumatate de sticle de 2.5l si beaus i apoi iar jumatate.In afara de asta mai beau ceafea si ceai .. Babuinul zice ca parca sunt o broasca Acest mesaj a fost editat de bubbles: 19-06-2008, 08:45 AM -------------------- |
| michelle |
19-06-2008, 09:12 AM
|
Miha colesterolul pota fi si din cauza de stres Bubbles, eu nu prea ma stresez.. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Dumbo |
19-06-2008, 09:58 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 956 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Buna dimineata si de la mine.
Azi sunt happy ca se inmultesc gravidutele din jurul meu si nu ma mai simt asa de singura si ciudatica. Si maine seara plec la munteeeeeeee la aer curat. Nu o sa fac eu cine stie ce catarari, dar macar dau cu nasul de aer. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| nusarich |
19-06-2008, 10:04 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.922 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Miha, gandeste-te ce ai mancat in seara de dinainte de a-ti face analizele. Mie mi-a zis sefa mea sa nu mananc oua sau ceva mai gras sau mezeluri ca iese colesterolul mare. Asa ca am mancat salata de fructe in care am pus si grepfruit si mi-a iesit colesterolul in limite normale.
-------------------- |
| michelle |
19-06-2008, 11:26 AM
|
Azi sunt happy ca se inmultesc gravidutele din jurul meu si nu ma mai simt asa de singura si ciudatica. Inseamna ca se ia? Si maine seara plec la munteeeeeeee la aer curat. Nu o sa fac eu cine stie ce catarari, dar macar dau cu nasul de aer. Si noi mergem la munte weekendul asta Miha, gandeste-te ce ai mancat in seara de dinainte de a-ti face analizele. Mie mi-a zis sefa mea sa nu mananc oua sau ceva mai gras sau mezeluri ca iese colesterolul mare. Asa ca am mancat salata de fructe in care am pus si grepfruit si mi-a iesit colesterolul in limite normale. Nu am mancat gras.. ca am avut grija de asta. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Loredana |
19-06-2008, 12:43 PM
|
Buna fetele dragi,
Scuze,Michelle,ai dreptate,nu stiu cum am citit de nu am vazut...Puncte sunt aproape ca si ale mele,dar ceea ce mananci tu mi se pare mai sanatos,dar si mai putin...hm.... Eu am pe astazi astfel: M.D.2 felii paine prajita - 2p 1 felie emmentaler(50g) - 3p(ouch,ce scumpa e asta....nu mai mananc) 3 feliute sunca pui(20g) - 1p 2 rosii cherry 1 iaurt 1.5 - 1p 1 nectarina P.mancarica de carne de vita - 5p broccoli+morcovi la tigaie - 2p 1 mar C.piept de curcan la gratar - 2p salata - 1p jumatate ananas - 1p total:18p Cam asta ar fi...ieri am baut 1,5 litri apa,sper sa beau astazi mai mult Va pupicesc cu drag Lore Acest mesaj a fost editat de Loredana: 19-06-2008, 12:57 PM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wu3GCml/]
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 16-10-2008 - 04:20 AM |