![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| otilici |
05-05-2008, 05:28 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.107 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Depasesc,ca am deja cam 1300calorii...mai mananc salata de fructe deseara...Deh,asta e,si maine e o zi
-------------------- |
| MagdaC |
05-05-2008, 06:47 PM
|
|
Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 274 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 76 Dispozitie: Fighting myself.. Sex: Feminin |
Doamne fereste, 1200kcal mi se pare ceva de domeniul fantasticului !!
Eu....ce sa mai zic...nu mai zic nimic. O sa zic si eu cand oi avea ceva cu care sa ma laud... -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9nyqFU/]
![]() start: 26 nov 2007 |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Dumbo |
05-05-2008, 08:11 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 884 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Mitzi s-a gandit ca mananc prea multa carne asa ca mi-a furat jumatate din carne.
Asa ca cina a fost cam 100gr cotlet de porc + rosii +200 gr ananas. Poate mai scad caloriile cu caloriile negative de la ananas. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| daconst |
05-05-2008, 09:42 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.243 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Sorina,Miha,va astept cu poze,sa-mi clatesc si eu ochii macar.
La noi a fost vreme buna si am iesit cu Lucas pe bicicleta,tare i-a placut.Am mai fost la un lac in zona de 1Mai si cam atat. Sa nu uit sa va spun ultima patanie a lui fi-miu:si-a tres tv-ul peste el. Da mai,nu ma intrebati cum a reusit.A cazut ditai hardughia de peste 25 de kg peste el.M-am speriat groaznic.Am fost la urgenta cu el,i-au facut ecograf si radiografie si multumim lui DD e ok.Mai schioapata putin cu piciorul stang,dar speram sa-i treaca si asta. Dumbo,Miha,cind va citesc cum ganditi referitor la bb,parca ma vad pe mine. Si acum dupa ce il am pe Lucas ma gandesc ce mi-o trebuit sa astept atat.Acum as vrea urgent si bb2,doar ca deocamdata nu ne permitem.Eu sper insa ca in 2 ani sa-l fac si pe al doilea sa-mi iau o piatra de pe inima.Parca atunci am impresia ca o sa ma simt si mai implinita ca acum. Oti,v-am vazut pozicile- Ce frumusel e Brad Pitt asta mic. Vad ca si mananca singur.Si a mai iesit si la agatat cu masina prin parc. Acest mesaj a fost editat de daconst: 05-05-2008, 09:44 PM -------------------- |
| Dumbo |
05-05-2008, 10:03 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 884 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Dana din cate am inteles sunt si burtoasa ca si tine
Ce sa zic, ma feresc destul de tare sa fiu o mama-closca si poate de aia. Eu spun sincer ce simt, asta e. Probabil e nevoie de timp sa te obisnuiesti cu ideea, mai e nevoie si de ceva timp mai indelungat sa nu te isterizezi cand te sui pe cantar si vezi ca tot urca, apoi incepi sa tot sortezi la hainele care te mai incap si sunt din ce in ce mai putine. Imi e foarte, foarte greu sa nu ma simt grasa. Nu s-a speriat Lucas? |
| daconst |
05-05-2008, 10:22 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.243 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Dumbo,daca gandesti asa,atunci sigur nu te vei ingrasa prea tare.Eu daca eram in Ro,sigur nu puneam atatea kg.Dar aici nu mi-a pasat de absolut nimic.
Incepeam dimineata la 7 cu o Milka. A fost bine ca dupa ce am nascut,nu mi-a mai trebuit o vreme cioco deloc.Pacat ca acum mi-am revenit la normal. Lucas,s-a speriat foarte tare,iti dai seama.A plins de numa si chiar ma gandeam ca n-o sa se mai apropie de tv,dar ti-ai gasit.A uitat deja prn ce a trecut.Noroc ca a legat acum sotul tv-ul sa nu mai cada.Daca vedeti si cum arata improvizatia va stricati de ras...dar chiar nu mai conteaza. -------------------- |
| otilici |
05-05-2008, 11:00 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.107 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Vaai Dana,ce mai patanie si la voi,cu copilul.Nu stiu daca sa rad sau sa plang
-------------------- |
| ALICE |
06-05-2008, 07:23 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.215 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Somnoroasa Sex: Feminin |
Neata!Si eu tot meniu de acomodare
MD-2 ciuperci umplute, niste pufuleti,o gura de prajitura -200 calorii P-o salata mare din:o rosie, un castravete, ridichi, ou fiert, si cateva patratele de branza-200 calorii C-ciorba de salata-150 calorii De-ar fi sa ma tina atat. |
| michelle |
06-05-2008, 08:42 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.081 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Neata!
Doamne Dana, cum a reusit sa urneasca TV-ul? Si noi avem experiente din astea de cand eram mici, dar trageam de mileu pe vremea aia.. Bine ca e ok Poze nu am reusit sa selectez, avem 14 Gb Azi am inceput iar cam aiurea, dar proviziile sunt de asa natura, ca le avem de acasa: Mic dejun: 2 linguri salata orientala, 1 parjoala, 1 felie paine, 20g cas, 10g salam sibiu Pranz: ciorba legume Cina: ma gandesc iar la saramura de peste sau tocanita de cartofi -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ramonavlas |
06-05-2008, 09:08 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.557 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Neata!Si eu tot meniu de acomodare MD-2 ciuperci umplute, niste pufuleti,o gura de prajitura -200 calorii P-o salata mare din:o rosie, un castravete, ridichi, ou fiert, si cateva patratele de branza-200 calorii C-ciorba de salata-150 calorii De-ar fi sa ma tina atat. De-ar fii sa te tina asa...nu ar fi prea bine....astea-s numa 550 calorii/ zi???? -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| michelle |
06-05-2008, 09:50 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.081 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Acesta este un preview al pozelor de la munte. Pe masura ce voi mai avea timp, voi mai adauga aici poze.
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| danyhoney |
06-05-2008, 09:53 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Uff , mai Dana !! Ce voinic ai in casa .... Sa-i treaca piciorushul lui Lucas si sa nu mai faca nazbatii din astea
Acesta este un preview al pozelor de la munte. Pe masura ce voi mai avea timp, voi mai adauga aici poze. Doar ne-ai amagit cu astea 12 poze Frumoase peisaje , faina gasca . Asteptam si restul . -------------------- ![]() |
| michelle |
06-05-2008, 09:55 AM
|
Doar ne-ai amagit cu astea 12 poze Frumoase peisaje , faina gasca . Asteptam si restul . -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| danyhoney |
06-05-2008, 09:59 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Pisi , ce mai faci ? Te vad on .....Esti / sunteti bine ?
-------------------- ![]() |
| michelle |
06-05-2008, 10:39 AM
|
Neil Armstrong, dind sa coboare si ultima treapta a modulului lunar, vede, imprimate in praful selenar, niste urme ciudate. De opinci, parca...
Ingindurat, se indeparteaza nitel de modul si da sa se apropie de un crater. Din crater apare un tip neverosimil in context: cu palariuta mica si neagra si chimir. Creatura intinde hotarit mina catre Armstrong: - Salut, io mi-s Ion! Astronautul, siderat, il intreaba: - Si, de unde esti tu? - Apai... din Sibiu, dara... - Si cu ce ai venit aici? continua americanul. - Cu brinza... -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 02:12 AM |