![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
21-06-2008, 01:12 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.649 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Zona fierbinte a orasului ????? sa nu-mi spui ca stai in reeperbahn !!!!!!!
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Loredana |
21-06-2008, 01:38 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 82 Inscris: 13-06-2008 Din: Hamburg Membrul Nr.: 1.073 Dispozitie: increzatoare si plina de elan... Sex: Feminin |
Zona fierbinte a orasului ????? sa nu-mi spui ca stai in reeperbahn !!!!!!! Stau pe strada care e in continuarea Reeperbahn-ului,la mine e linistit,dar nebunia incepe la 200 de metri de mine,si politia isi face mereu cartierul general sub geamul meu de la bucatarie,hehehhehehhehhe -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wu3GCml/]
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| daconst |
21-06-2008, 04:28 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.283 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Daca e we,am si eu timp de net,dar se pare ca sunt singura pe aici.
Eu nu ma pot lauda deloc cu dieta ca sunt pe aratura rau,mananc doar ingrasacioase,dar maine dau rusii peste mine si apoi gata nu mai am scuza.A mai venit si caldura,deci trebuie sa ma tin si eu de numarat ori puncte,ori calorii. Loredana,bravo pentru ambitie! Eu inca nu stiu daca sa incep WW sau numaratul de calorii? Dany,tu ce zici?Slabesti mai bine cu caloriile? As incerca si eu ceva nou ca parca de puncte m-am cam plictisit si nu am asa rabdare.Inca sunt nehotarata. Pina una alta,mai bag o portie de fructe cu Nutella,e noua mea pasiune. Foarte frumoasa rochia din avatar,dar sa stii ca pentru modelul ala chiar nu trebuie sa slabesti. Ca avantajeaza pe oricine,cred. Alice,concediu placut! Ma chinui si eu sa incarc pozele din concediu pe net,dar tare greu merge. Pisik,te pup si ma bucur tare ca ai mai dat pe la noi. May,tu cind pleci si unde? Mai scrie si pe aici vestile importante despre tine. Ramo,mai anunta si aici cind pui poze la tine in jurnal ca eu altfel nu mai apuc sa vad nimic. Monic,ce-ti mai face Samburica al tau? Ai observat sexul,sper. Cum te mai simti? -------------------- |
| himere2005 |
21-06-2008, 04:39 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.845 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
va salut fetelor si sper sa intru si maine, ca azi sunt cam in fuga. as vrea sa mai discutam despre subiectul intalnire, de pe 12.07.2008
ma bucur tare mult ca a intrat pisik ca de mult timp o asteptam eu nu mai reusesc sa citesc mare lucru, ma enerv ca sunt mereu in contra timp, asa ca urmaresc cu interes pozele (de la avatar sau cele postate de voi nusa, tu cand ai nunta? am vazut ca sunteti slabe si frumoase si pline de visuri....sa se inplineasca! deci...ne vedem pe 12? -------------------- ![]() |
| daconst |
21-06-2008, 04:56 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.283 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Himere,ce ma bucur ca mai scrii!
Mai pune si tu poze cu voi si cu Bia in mod special.Felicitari lui Dan! Fetele,vroiam sa va intreb daca ati vazut-o pe Carmen Harra la Maruta si ce parere aveti despre ea? Am gasit pagina ei si m-am distrat putin cu ce am citit: http://www.carmenharra.com/index.html Pantru ca si data mea de nastere adunata,se reduce la cifra 11.Oare asa o fi? Acest mesaj a fost editat de daconst: 21-06-2008, 04:57 PM -------------------- |
| Loredana |
21-06-2008, 05:25 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 82 Inscris: 13-06-2008 Din: Hamburg Membrul Nr.: 1.073 Dispozitie: increzatoare si plina de elan... Sex: Feminin |
Buna fetelor dragelor,
Meniul pe astazi: M.D. 2 oua - 4p 1 chifla cu susan - 2p 1 pahar suc de portocale - 1p P. tocanita de legume - 2p 1 pulpa de pui la cuptor - 8p 1 nectarina C. salata - 1p ananas - 1p total 19p....azi mi-am propus sa mananc tot(mi-am propus pe na iba,asa mi-a iesit) Pupici -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wu3GCml/]
![]() |
| nusarich |
21-06-2008, 07:03 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.922 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Himere, eu am nunta... ai ghicit, pe 12 iulie! Deci nu cred ca ne vom vedea. Nu stiu, dar sincer o sa fiu cam alergata in ziua aia. Dar... never say never...
Dana, eu m-am uitat la Maruta. M-am apucat chiar sa citec una din cartile ei (acum vreun an si ceva cred) dar din cauza de lipsa acuta de timp de stat si calculat am renuntat pentru cand voi avea concediu sa pot calcula. Tipa mi se pare extrem de interesanta, pentru ca din cate am vazut are si carte (a se citi studii) si har. Oricum, avem de invatat si de la ea. -------------------- |
| May |
21-06-2008, 07:45 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.765 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
May,tu cind pleci si unde? Mai scrie si pe aici vestile importante despre tine. Joi plecam in tara, iar de acolo, imediat a doua zi, plecam spre Grecia cu parintii mei si toti prietenii de familie, vom sta 10 zile, apoi inca o saptamana in tara si cam atat -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| daconst |
21-06-2008, 10:48 PM
|
Nusha,deci nu sunt doar eu singura care am fost impresionata de tipa.
O sa caut si pe aici cartea ei ca tare m-a facut curioasa. Deci pe 12 iulie intalnire mare?Wow,eu sigur as da o fuga si pe la nunta sa te vad,daca as fi putut veni in tara. May,moama ce fain de tine.Am mai zis eu ca parinti ca ai tai sa tot ai! Nu stiu daca tu ai mai povestit despre reintalnirea cu Romania,cum ti s-a parut si daca nu ai ost tentata sa ramai in tara? -------------------- |
| bubbles |
21-06-2008, 10:49 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.269 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Seara` .Acum am terminat si eu de finisat casa dupa pusul gresiei si faiantei
-------------------- |
| himere2005 |
22-06-2008, 08:49 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.845 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
dana, eu am constat ca nu am poze noi cu mine, poate reusesc sa fac cateva in oglinda
pun unele cu dan si bianca insa -------------------- ![]() |
| himere2005 |
22-06-2008, 08:59 AM
|
bia cu ochelari de soare ![]() bia in "decapotabila" -------------------- ![]() |
| himere2005 |
22-06-2008, 09:13 AM
|
nusa, poate lasi un mesaj la neuroni sau pe privat unde are loc starea civila sau cununia religioasa. mi-as dori sa te vad mireasa daca e sa ajung in bucuresti si daca timpul imi va permite. ma gandesc ca poate am noroc si starea civila va fi intre ajunsul meu in gara si intalnire
inclin sa cred ca jobul asta pe care il am a fost ca o lectie de viata pentru mine. m-a facut sa realizez caimportant e sa fii alaturi de cei dragi si de micile tale nebunii, mai important decat sa ai satisfactii financiare. la noi la alegeri a iesit acelasi primar,de la psd asa ca nu cred sa se schimbe mare lucru in galati tot astept sa-mi fac concediul in tihna, dupa care sa incep sa-mi caut de lucru. sunt persoane care imi zic ca peste tot e la fel, ca nu o sa gasesc nicaieri o atmosfera placuta, ca peste tot e ranchiuna...dar...trebuie sa incerc si altceva tot incerc sa incarc o imagine cu dan si bia si nu merge imageshackul Acest mesaj a fost editat de himere2005: 22-06-2008, 09:14 AM -------------------- ![]() |
| dany |
22-06-2008, 09:49 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.649 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Dany,tu ce zici?Slabesti mai bine cu caloriile? As incerca si eu ceva nou ca parca de puncte m-am cam plictisit si nu am asa rabdare.Inca sunt nehotarata. Pina una alta,mai bag o portie de fructe cu Nutella,e noua mea pasiune. Foarte frumoasa rochia din avatar,dar sa stii ca pentru modelul ala chiar nu trebuie sa slabesti. Ca avantajeaza pe oricine,cred. Imi merge bine cu ( , ) caloriile , chiar daca ieri s-a tampit cantarul si mi-a aratat mai mult decat saptamana trecuta Stiu ca rochita ar avantaja pe oricine dar daca sunt cat o balena cred ca tot n-ar arata bine . Asa ca tot trebuie date cate kg jos . Iar ai ajuns la Nutella ? va salut fetelor si sper sa intru si maine, ca azi sunt cam in fuga. as vrea sa mai discutam despre subiectul intalnire, de pe 12.07.2008 Bine ai revenit , Himere si felicitari lui Dan ! In legatura cu intalnirea din 12.07 voi scrie iarasi la subiect mai pe la sfarsitul saptamanii asteia sau cea urmatoare . Poate pana atunci stiu fetele ce planuri au si daca pot ajunge la intalnire . Deci , stai pe pozitii Nusha,deci nu sunt doar eu singura care am fost impresionata de tipa. O sa caut si pe aici cartea ei ca tare m-a facut curioasa. Deci pe 12 iulie intalnire mare?Wow,eu sigur as da o fuga si pe la nunta sa te vad,daca as fi putut veni in tara. Si eu ma gandeam sa dau o fuga pana acolo dar trebuie sa fiu la aeroport la ora 17 -17:30 cel tarziu ..... Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 22-06-2008, 09:50 AM -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| bubbles |
22-06-2008, 10:47 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.269 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Dana Nutella
Deea ce mai faci?Ce mai zici?Alexia ce face? -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 16-10-2008 - 06:05 AM |