![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| peach |
24-06-2008, 01:34 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Frumoase toate pozele , Dana !! Am observat ca Sorina are acelasi set de castroane ca si mine Nutella Sorina, ce mai faci? Cam rarut pe la noi.. Nu ne dai si noua reteta de ciocolata/nutella fondue? ok..trag mata de coada ca nu am de lucru si ma chinui sa invat java pai am incalzit nutella pina a devenit lichida (merge si la microunde)..strugurii si bananele sunt super delicoase. Lui Dana i-au placut capsunii cel mai mult. Depinde de gust reteta originala ar fi ciocolata cu putina frisca lichida amestecata pina devine o crema ..dar noi am folosit nutella ..e criminal de buna -------------------- |
| dany |
24-06-2008, 02:13 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.557 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Frumoase toate pozele , Dana !! Am observat ca Sorina are acelasi set de castroane ca si mine Nutella -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Monic |
24-06-2008, 02:58 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.635 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Peach
Dana, vad ca acum ai schimbat sexul copilului Fetelor, tin sa va spun ca am o foame in mine... Acest mesaj a fost editat de Monic: 24-06-2008, 02:59 PM -------------------- ![]() |
| bubbles |
24-06-2008, 03:04 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.202 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Peach Dana, vad ca acum ai schimbat sexul copilului Fetelor, tin sa va spun ca am o foame in mine... Ce bine de tine ca inca arata 0 Frumoase toate pozele , Dana !! Am observat ca Sorina are acelasi set de castroane ca si mine Nutella Peach-ulina m-ai imbolnavit cu Nuttela si cu descrierea amanuntita a cum se poate face Din cauza ca nu am de unde lua in 5 minute Nuttela...cred ca am sa mananc si ultima ciocolata Milka din casa .. si asta numai din cauza lui Peach -------------------- |
| Tulip |
24-06-2008, 03:29 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.412 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Monic,eu zic ca-i fetita!
-------------------- |
| May |
24-06-2008, 03:55 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.680 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Eu sunt de parere ca Monic face gemeni
Am De nutella nu mai zic nimic -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| bubbles |
24-06-2008, 04:14 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.202 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Sau asa cum zice May .. gemeni lui Monic
-------------------- |
| Dumbo |
24-06-2008, 04:17 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 954 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Bubule am deja 74 de kg. deci multeeeeeee
Desi teoretic cica sunt in grafic. ma duc sa o vad pe bblina. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Mariana |
24-06-2008, 04:22 PM
|
|
Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 608 Inscris: 20-06-2007 Din: O comuna la malul Dunarii... Membrul Nr.: 315 Dispozitie: Melancolica, romantica... Sex: Feminin |
|
| bubbles |
24-06-2008, 04:27 PM
|
Poze cu bebelina la eco nu ai?nu poti scana?
-------------------- |
| nusarich |
25-06-2008, 09:31 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.915 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
'Neata neuroni!
Azi sunt dizzy Ce mai mancati zilele astea? Ca eu asa n-am chef de mancare... mai mult fructe si salata de rosii. Am mancare gatita in frigider si ma tot uit la ea de doua zile, doar-doar mi se face foame s-o mananc. -------------------- |
| Loredana |
25-06-2008, 12:28 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 75 Inscris: 13-06-2008 Din: Hamburg Membrul Nr.: 1.073 Dispozitie: increzatoare si plina de elan... Sex: Feminin |
Am avut cantar ieri dupa o saptamana de WW,si am slabit 500 de grame.WOOOW!!!!O sa continui de azi,ca ieri nu prea am tinut cont,am mancat homar,inghetata si un beefsteak la cina,habar n-am cate puncte au,dar nici nu ma agit,asta e...500 de grame mi se pare putin intr-o saptamana va pupicesc -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wu3GCml/]
![]() |
| peach |
25-06-2008, 05:33 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Peach-ulina m-ai imbolnavit cu Nuttela si cu descrierea amanuntita a cum se poate face Pai da ..tapul ispasitor Din cauza ca nu am de unde lua in 5 minute Nuttela...cred ca am sa mananc si ultima ciocolata Milka din casa .. si asta numai din cauza lui Peach Monic tu macar ai o scuza ..cere juniorul -------------------- |
| dany |
25-06-2008, 06:15 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.557 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Felicitari Lore ! Cu WW se slabeste intre 500 gr - 1 kg / saptamana . Deci fii bucuroasa pentru cele 500 gr si mergi inainte !!
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| michelle |
25-06-2008, 06:43 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.172 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Azi sunt dizzy Ce mai mancati zilele astea? Ca eu asa n-am chef de mancare... mai mult fructe si salata de rosii. Am mancare gatita in frigider si ma tot uit la ea de doua zile, doar-doar mi se face foame s-o mananc. Pt micul dejun am descoperit ca imi place mult sa imi fac branza slaba cu marar, ceapa si cateva lgte de iaurt, ca sa se poata intinde pe paine. Sau cu castraveti taiati marunti. Bineinteles, ca de obicei mai mananc si ciorbe Am avut cantar ieri dupa o saptamana de WW,si am slabit 500 de grame.WOOOW!!!!O sa continui de azi,ca ieri nu prea am tinut cont,am mancat homar,inghetata si un beefsteak la cina,habar n-am cate puncte au,dar nici nu ma agit,asta e...500 de grame mi se pare putin intr-o saptamana va pupicesc Lore, felicitari pt cantar! Si eu zic ca e foarte bine ca ai dat jos. Nu mi se pare deloc putin. Kg date jos in timp (nu brusc) sunt cele care se duc definitiv Ieri eram in Kauf. la raftul cu reviste si rasfoiam Slab sau gras, cand mi-au cazut ochii pe titlul unui articol "Slabeste 8 kg in 14 zile" Monic tu macar ai o scuza ..cere juniorul Da da, ar trebui sa profiti acum. Mai ales ca asta e reteta pt un bb asa frumos ca al Danutellei -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 13-10-2008 - 05:56 AM |